Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с апп за софтуерен плейър Hysolid

Featured Replies

Здравейте! Опитах се да пусна за проба безплатния софтуерен аудио плейър Hysolid.

Плейърът е за РС, но се управлява изключително и само през мобилния апп.

За целта - изтеглят се два инсталационни файла от сайта на автора на програмата - за РС и мобилен апп (за Андроид или за Айфон). Инсталират се на съответните устройства. Пуска се файлът за РС. От него се избират две неща - ASIO драйвър за външен DAC, вързан по USB към компютъра, и съответно папка с аудио файлове от компютъра.

След това се пуска мобилното приложение. При мен от смартфон с Андроид 11. Мобилното приложение намира компютъра по WiFi (в една локална мрежа) и тръгва да се свързва със съответната папка с музика. На този етап при мен мобилното приложение заби и блокира. Изчаках го 10-15 минути, след което ми писна и го рестартирах.

Приложението моментално се затвори.

При всички следващи опити за пускане мобилното приложение веднага се затваряше.

Ще се радвам, ако имате някакви идеи какво да правя оттук нататък.

Трябва да уточня, че този плейър изобщо не ми е жизнено необходим. Пробвам го просто от любопитство.

По принцип съм си купил софтуерния плейър за компютър Audirvana, който има чудесно приложение за Андроид или Айфон. С него нямам никакви проблеми.

Освен това съм си инсталирал и безплатния foobar2000.

Пробвай да изчистиш данните/кеша на приложението и го стартирай пак. Гледам в коментарите, че и други имат такъв проблем.

• Автор

Чистих данните, не помогна. Деинсталирах  мобилното приложение, деинсталирах е приложението за РС. Започнах на чисто. С нови инсталации. Същата работа. Ами аз съм дотук.

Благодаря за съдействието!

Начесах си любопитството, връщам се към нормалните, т.е. работещи приложения.😀

Ще го тествам и аз на моя Xperia 5 II, но още чакам мейл за регистрация...пише до 2-3 дена, така че няма да е скоро.

Като гледам ревютата в Play Store, не съм изненадан. Може би е нормално да има проблеми в току-що пусната alpha версия до ограничен кръг от хора, но да е широкодостъпно вече няколко години и да има такива грижи за мен е несериозно.

Ако грижата ти е да можеш да пуснеш музика без вписан потребител (което май се мъчат да пробутат като основен плюс на това приложение), предполагам може да стане с малко повече заигравка и с друг плеър - да се пусне като service от някой от системните акаунти и също да се управлява от телефон (но не съм пробвал).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.