Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Колко е бърз интернет, който не е на максимална скорост?

Featured Replies

преди 11 минути, lupis написа:

Да, ама не го препоръчваш😉 Щом е за теб, трябваше да пишеш " Не го препоръчвам за себе си":) И отговарям на въпроса му, колко ще е скоростта след свършване на мегабайтите му-512 Kbps.

Да, не го препоръчвам. От опита който имам в тази сфера абонатите не знаят как да използват такъв тип услуга, което води до изчерпване на мегабайтите доста бързо. Освен това след второто заключване всяко следващо струва 5 лева.

• Автор
преди 12 часа, Raze написа:

Такъв интернет за подобна сума няма, може би имаш в предвид 10 000 МБ (10 ГБ)?

Опа, обърках се. Да, 10,000 мегабайта имах предвид, а не 10,000 гигабайта.

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Защото устройството се заключва за клетка и ако не знаеш как да ползваш такъв тип услуга много лесно можеш да си изразходиш мегабайтите.

На мен ми е необходим интернет, който да използвам на различни места, а не да се заключва само за една определена клетка.

преди 18 часа, bootlicker написа:

Доволен съм от сегашния си интернет, който го хващам от рутера на съседи, без те да знаят

Ако те засека да ми крадеш нета ще те дам на съд и затвор и лесно няма да избягаш от мене пират смотан 20 лв ти са свидят да отделиш , да не говорим каква цена ще плащаш за 10 гб мобилен нет.

преди 8 часа, bootlicker написа:

Опа, обърках се. Да, 10,000 мегабайта имах предвид, а не 10,000 гигабайта.

На мен ми е необходим интернет, който да използвам на различни места, а не да се заключва само за една определена клетка.

Ами вземаш си само пакет с мобилни данни или от линка, който си предложил Unlimited пакета за 40 лева.

на 21.02.2022 г. в 7:33, Емил Костов написа:

Ами вземаш си само пакет с мобилни данни или от линка, който си предложил Unlimited пакета за 40 лева.

Емко....имам молба...

Да погледнеш на място, не виртуално, дали наистина moto g200 5g e бразилския вариант с 256gb ром...

Много благодаря предварително!

• Автор
на 20.02.2022 г. в 23:17, adersa написа:

Ако те засека да ми крадеш нета ще те дам на съд и затвор и лесно няма да избягаш от мене пират смотан 20 лв ти са свидят да отделиш , да не говорим каква цена ще плащаш за 10 гб мобилен нет.

Аз пък все едно ще позволя на полицията да ме намери и хване...

И защо да съм "смотан пират"? Каква вина имам, че всичко е много скъпо, и не е лесно да си го позволя? Защо да давам пари за нещо, като мога да го взема безплатно?

на 20.02.2022 г. в 23:17, adersa написа:

Това, че не си сложил парола на рутера си си е твой проблем. Мрежата ти е отворена и всеки може да влиза в нея и да я ползва напълно законно, защото ти разрешаваш това. Вече напълно различно е, ако някой ти разбие паролата (ако я има) или пък ти влезе в компютрите.Друг е въпросът, че да се осланяш на отворена мрежа за основен интернет е смешно и жалко.

преди 1 час, _nib_ написа:

Емко....имам молба...

Да погледнеш на място, не виртуално, дали наистина moto g200 5g e бразилския вариант с 256gb ром...

Много благодаря предварително!

Това няма нито как да го знам, нито къде да го видя.

преди 1 час, bootlicker написа:

И защо да съм "смотан пират"? Каква вина имам, че всичко е много скъпо, и не е лесно да си го позволя? Защо да давам пари за нещо, като мога да го взема безплатно?

Супер си елементарен ти сигурно и кабелна крадеш .Я кажи по колко на ден отделяш за цигари , бира , водка и тем подобни . 20 лв ти са свидят на месец да плащаш за нет хем ще ти е бърз , хем законен .

преди 1 час, bootlicker написа:

Повярвай, че можеш да бъдеш хванат много бързо и лесно. България е толкоз малка, тук сме като едно село. Просто на полицаите не им се занимава.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Повярвай, че можеш да бъдеш хванат много бързо и лесно. България е толкоз малка, тук сме като едно село. Просто на полицаите не им се занимава.

Аз как хванах комшията да краде от нета ми преди години всяка вечер скайпа ми е въртеше , всяка вечер изписваше конфликт на ип адреси .

преди 5 минути, adersa написа:

Аз как хванах комшията да краде от нета ми преди години всяка вечер скайпа ми е въртеше , всяка вечер изписваше конфликт на ип адреси .

Ами да, прав си. За 20 лева на месец е малко тъпо да крадеш чужда услуга, но всеки сам си преценява. А и зависи как ще се подходи. Миналия месец комшията ме помоли да му дам достъп до безжичната ми мрежа, защото вътре в хола си има проблем с мобилните данни и аз му дадох.

• Автор
преди 37 минути, adersa написа:

Супер си елементарен

Не съм елементарен, а хитър. Изисква се висок интелект, че да намериш начин да имаш, без да плащаш.

преди 37 минути, adersa написа:

ти сигурно и кабелна крадеш

Телевизията си я плащам.

преди 40 минути, adersa написа:

Я кажи по колко на ден отделяш за цигари , бира , водка и тем подобни

Нула лева давам. Не пуша и не пия алкохол.

преди 40 минути, adersa написа:

20 лв ти са свидят на месец да плащаш за нет хем ще ти е бърз , хем законен .

Свиди ми се, защото заплатата ми не е 10,000 лева, а само около 1,000 лева. С 1,000 лева кое по-напред? Парите не стигат за всичко, което поискам.

преди 1 час, lupis написа:

Това, че не си сложил парола на рутера си си е твой проблем. Мрежата ти е отворена и всеки може да влиза в нея и да я ползва напълно законно, защото ти разрешаваш това. Вече напълно различно е, ако някой ти разбие паролата (ако я има) или пък ти влезе в компютрите.Друг е въпросът, че да се осланяш на отворена мрежа за основен интернет е смешно и жалко.

Не е нелегално да се свързвам към интернета на съседите ми, защото те нямат парола. Те не са си сложили парола - това означава, че свързването е легално.

преди 40 минути, Емил Костов написа:

Повярвай, че можеш да бъдеш хванат много бързо и лесно.

Щом казваш...

преди 38 минути, adersa написа:

Какво стана като го хвана? Вкарали го в затвора? Накара ли го по някакъв начин да си "плати" за кражбата?

преди 1 час, Емил Костов написа:

Това няма нито как да го знам, нито къде да го видя.

аааа ясно....не си вече там

преди 3 минути, _nib_ написа:

не беше ли във вивакома?

или съм се объркал

Да там съм! Честно казано даже не разбирам какво точно ме питаш!

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Да там съм! Честно казано даже не разбирам какво точно ме питаш!

motorola g200 5g я дават на вашия сайт че разполага с 8gb ram и 256gb вътрешна памет.....

това са спецификациите за модела който се продава на бразилския пазар....

по сайтове в България излиза варианта-8/128....

та ако имаш възможност да барнеш апарата-пробвай да видиш в менюто дали наистина модела който предлагате е 8/256....

преди 3 минути, _nib_ написа:

motorola g200 5g я дават на вашия сайт че разполага с 8gb ram и 256gb вътрешна памет.....

това са спецификациите за модела който се продава на бразилския пазар....

по сайтове в България излиза варианта-8/128....

та ако имаш възможност да барнеш апарата-пробвай да видиш в менюто дали наистина модела който предлагате е 8/256....

Щом това е написано значи това се предлага.

на 22.02.2022 г. в 15:57, Емил Костов написа:

Щом това е написано значи това се предлага.

Емко, бате....

големи дудуци са твоите колеги ли....

тизи които поддържат сайта ли....

преди малко бях във ваш офис....

викам на момчето мото g200 има ли?

изкара от вътре....

гледам на кутията-128 гб....

тука има голяма грешка бе младеж....на сайта пише 256гб....

блеок съм голем....

трябваше да направя сато едно аверче навремето със шментел-на галакси ес3 писаха повече ядра....кзп-то че го лъжат...и му излезе телефончето без пари

преди 1 минута, _nib_ написа:

Емко, бате....

големи дудуци са твоите колеги ли....

тизи които поддържат сайта ли....

преди малко бях във ваш офис....

викам на момчето мото g200 има ли?

изкара от вътре....

гледам на кутията-128 гб....

тука има голяма грешка бе младеж....на сайта пише 256гб....

блеок съм голем....

трябваше да направя сато едно аверче навремето със шментел-на галакси ес3 писаха повече ядра....кзп-то че го лъжат...и му излезе телефончето без пари

Е нормално! Не отговарям за цялата компания :)

преди 3 часа, Емил Костов написа:

Е нормално! Не отговарям за цялата компания :)

Я кажи, като работиш в тая мошеническа компания, защо последната ми сметка е вдигната с 5 % ?

преди 9 минути, lupis написа:

Я кажи, като работиш в тая мошеническа компания, защо последната ми сметка е вдигната с 5 % ?

Защото при всички компании е така. Даже и СМС ще получиш, ако не си получил.

преди 26 минути, Емил Костов написа:

Защото при всички компании е така. Даже и СМС ще получиш, ако не си получил.

Е нали щеше да е само за инфлацията от 2021г.? Пак си правят каквото си искат...

преди 8 минути, lupis написа:

Е нали щеше да е само за инфлацията от 2021г.? Пак си правят каквото си искат...

Винаги е имало такова увеличение, явно сега е в повече. Но изчакай да видим какво ще стане. 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.