Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Coco1 написа:

Ептен заби тролке

Ти си невероятен Ленински комсомолоиден комуноид с блокирал Елбрус.   Дори като недоучил не знаеш това какво означава.   Тичай при баба си...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 41 минути, ivottoshev написа:

Ха, тук за карварското нахлуване в Сърбия ли говориш?

Нахлуване, тежко въоръжени уроди, цепене на територии - всичко съвпада 

знаеш си че нищо не съвпада

:hush:

преди 1 минута, attj написа:

Ти си невероятен Ленински комсомолоиден комуноид с блокирал Елбрус.   Дори като недоучил не знаеш това какво означава.   Тичай при баба си...

Коя година те правиха комсомолец в интерната :giggle1:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Ако Кравария беше наказана подобаващо за Ирак 2 и Косово, може би сега нямаше да я има тази тема тук 

Освен което съм ти преповтарял и навирал 1001 пъти за Косово и режима на Милошевич, преди да наказваш 'крварите " и международната общност , конкретно за Ирак пак забравяш за Кувейт и режима на Садам.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Има точка в тези споразумения за изтегляне на ВСИЧКИ чужди военни съветници, а не само на руските. Само че карварските съветници изобщо не са имали намерение да се изтеглят, щото както казаха наскоро висши западни политици - Минск е бил само тупане на топката.

Какви съветници бре :)  Изтегляне на всички въоръжени формирования и подразделения.

"общата" формулировка бе заради криенето и статута на рашистките уроди с георгиевски лентички които формално отричаха да са рашистка кадрова армия, а си бяха точно такива.

преди 11 минути, miro20 написа:

знаеш си че нищо не съвпада

на 22.02.2023 г. в 21:12, ivottoshev написа:

Само че хората от Общото събрание на ООН не знаеха за тези опорки и мълчаха като пукали когато Вучич ги попита какви са разликите.

Сега се пита в задачата кой е гъонсурат? Ти, или онези от ООН-ето

преди 3 часа, питам написа:

05 июля 2023, 16:58

Датата няма ли кой да ти я преведе ? :) :) :)

малоумен копипейст на спуснати текстове без грам мисъл или мнение .... :getout:

преди 3 часа, bigiadri написа:

Казват че Зеленски вече е в БГ,но посещението НЕ е публично и за това няма да се разгласява.Може и да е слух,а може и да е вярно.

Ха дано !

И аз мисля че заради мерки за сигурност, посещението може би ще е с изтелгено оповестяване и репортажи .

Но си остава интересен факт че до сега не са оповестявани негови посещения и срещи в чужбина, а чак след като се случат.

Очевидно у нас някой рашистки приятел нарочно  е 'изпуснал информция' , което показва колко пробита държава сме.

На най високо ниво .

преди 5 часа, БаалБек написа:

Когато 150 000 руска армия, въоръжена с танкове, артилерия, самолети и ракети, влезе на територията на Украйна, Зеленски облече военна униформа и застана с украинците в защита на своята Родина!

А когато Пригожин с 25 000 престъпници тръгна към Москва, Путин се качи на самолета и избяга!

В това е цялата разлика между Президент Зеленски и Клоуна Путин!

И не само Путлю насра гащите.

Медведев и той изчезна, Москва бе тотал блокаж, всички служби на нокти, багери изровиха всички магистрали водещи към Москва

:giggle1:

Изключително съм доволен колко показателно блокираха всички рашистки тролченца като макстонката, гленчовци, филиповци и т.н.

Цял ден никакви ги нямаше, макстонката първо тотално отричаше да става нещо , после потъна вдън земя.

филипов почна да цитира опозиционни и критични ютюбканали , гленчо обърна палачинката и т.н. и т.н.

Тотален шаш, паника и преобуване.

"полезните идиоти" на които съм сигуренникой не плаща и са си тукашни като осраните тошефффффци , пък зациклиха със стари плочи и преповтаряха старите си заяжданици отпреди години за да не вземат отношение по актуалните неща

После като всичко се успокои , тролченцата се върнаха в нормалното си русло :)

Стрхотно се получи . :) :) :)

преди 5 часа, glen написа:

Ако сте забелязали, заплахата, формулирана от Ренат Карчаа със специфични разузнавателни данни, които е получил, беше, че Украйна планира да удари централата с ракети, въоръжени с радиоактивни отпадъци, които преди това са били извадени от друга ядрена централа.

Причината за това е очевидна: като се има предвид, колко трудно е действително да се създаде пълномащабно „бедствие“ под формата на „пълно разтопяване“, този план ще изисква просто разпространение на откриваема радиация върху централата, за да за създаване на наратива, че Русия е инициирала срив/катастрофа в централа.

Украйна няма да има нужда да създава действително бедствие там, защото медиите ще подкрепят какъвто и наратив да се изисква от НАТО и Запада. 

Самолетът "Constant Phoenix" просто трябва да получи измерване на радиацията, която се носи от общата околност и всички подходящи медийни кампании и програми на НАТО могат да бъдат незабавно активирани без надзор.

Трябва да се отбележи, че само две държави са бомбардирали ядрени централи преди това, САЩ и Израел

глупостите ви край нямат.

В ТГ четох някакъв директор експерт който обясни че няма как с обстрел да се предизвика авария с последици като чернобилската.

Реакторите са защитени с бетонен кожух т 1.5 м който в Чернобил е нямало. Има и другиразни защити по ядрото на реакторите.

Едиствената опасност от радиация е ако се взривят отпадъчните контейнери  които са покрай централата и които са  складирани добре, но не и така добре  срещу умишлено целенасочено взривяване .

Каховка показа че рашистите пред нищо не се спират, и колкото по безизходна ситуация е на фронта за тях, толкова по радикални действия биха предприели

преди 11 минути, miro20 написа:

Освен което съм ти преповтарял и навирал 1001 пъти за Косово и режима на Милошевич, преди да наказваш 'крварите " и международната общност , конкретно за Ирак пак забравяш за Кувейт и режима на Садам.

Какъв "Кувейт", какви "пет лева на цяло"?!? Земи си почивка, че нещо издишаш в тая жега 

преди 2 минути, miro20 написа:

Датата няма ли кой да ти я преведе ? :) :) :)

малоумен копипейст на спуснати текстове без грам мисъл или мнение .... :getout:

Ха дано !

И аз мисля че заради мерки за сигурност, посещението може би ще е с изтелгено оповестяване и репортажи .

Но си остава интересен факт че до сега не са оповестявани негови посещения и срещи в чужбина, а чак след като се случат.

Очевидно у нас някой рашистки приятел нарочно  е 'изпуснал информция' , което показва колко пробита държава сме.

На най високо ниво .

И не само Путлю насра гащите.

Медведев и той изчезна, Москва бе тотал блокаж, всички служби на нокти, багери изровиха всички магистрали водещи към Москва

:giggle1:

Изключително съм доволен колко показателно блокираха всички рашистки тролченца като макстонката, гленчовци, филиповци и т.н.

Цял ден никакви ги нямаше, макстонката първо тотално отричаше да става нещо , после потъна вдън земя.

филипов почна да цитира опозиционни и критични ютюбканали , гленчо обърна палачинката и т.н. и т.н.

Тотален шаш, паника и преобуване.

"полезните идиоти" на които съм сигуренникой не плаща и са си тукашни като осраните тошефффффци , пък зациклиха със стари плочи и преповтаряха старите си заяжданици отпреди години за да не вземат отношение по актуалните неща

После като всичко се успокои , тролченцата се върнаха в нормалното си русло :)

Стрхотно се получи . :) :) :)

глупостите ви край нямат.

В ТГ четох някакъв директор експерт който обясни че няма как с обстрел да се предизвика авария с последици като чернобилската.

Реакторите са защитени с бетонен кожух т 1.5 м който в Чернобил е нямало. Има и другиразни защити по ядрото на реакторите.

Едиствената опасност от радиация е ако се взривят отпадъчните контейнери  които са покрай централата и които са  складирани добре, но не и така добре  срещу умишлено целенасочено взривяване .

Каховка показа че рашистите пред нищо не се спират, и колкото по безизходна ситуация е на фронта за тях, толкова по радикални действия биха предприели

запетайката правилно ли е поставена🤔

преди 5 часа, БаалБек написа:
преди 6 часа, kosyo написа:
преди 6 часа, maxthon написа:

Днеска човека излъга един път. За разлика от теб, аз не се впечатлявам от всяка глупост написана в интернет. Нямам повече коментар за тоз....

Да не ти обръщам внимание тогава?

Най-добре ще направиш. Ти го унижаваш, а той/то/тя се радва и продължава да пише глупост след глупост, без никаква логика и свързаност.

Едно рабрах а толкова време - рашистките тролове нямат грамскрупули или срамколко пъти ще се осерат и изложат.

Просто продължават като ботове с малоумните си лъжи и пропаганда. И въртят една и съща плоча без грам свян.

Нормален човек не би могъл да не се осъзнае. А те не са .

преди 5 минути, ivottoshev написа:
преди 28 минути, miro20 написа:

Какъв "Кувейт", какви "пет лева на цяло"?!? Земи си почивка, че нещо издишаш в тая жега 

Не знаеше че Ирак нападна Кувейт ли ?

Абе ти много си зле бре :) 

Според теб те злите хАмериканци ей така си решиха  щото си нямат рабтоа, да си понападнат за кеф Садамчо ?

:)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 38 минути, ivottoshev написа:

Ако Кравария беше наказана подобаващо за Ирак 2 и Косово, може би сега нямаше да я има тази тема тук 

ТО няма нищо общо, за да я има тая дискусия. Само в пропитите с вкиснали джибри ватнишки глави има общо. 

А Косово никой не ги е питал дали искат със сръбските уроди, за разлика от референдумите в Украйна, където целокупно гласуват за излизане от СССР. 

Да не говорим, че албанците са единствените приятели на България на Балканите, за разлика от сръбските изверги. 

Русофилите сте със руско самосъзнание - това го приказвам и ще го приказвам. 

И когато ревете като разпрани - значи е за добро. МЕДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЦ 

преди 3 минути, питам написа:

запетайката правилно ли е поставена🤔

Не е въпрос за запетайки а това че се дъниш с малоумен машинен копи-пейст на спуснати опорки и статии

Които в бързината пропускате да допреведете :) 

преди 1 минута, васил козарев написа:

Русофилите сте със руско самосъзнание - това го приказвам и ще го приказвам. 

Де да имаха самосъзнание, пак добре. Те са просто  национално кастрирани антибългари .

преди 1 минута, miro20 написа:

Просто продължават като ботове с малоумните си лъжи и пропаганда.

А ти просто продължаваш да наричаш нещо лъжа и пропаганда и да нямаш обяснение защо са лъжи. От твоя страна поне малко да покажеш наченка на обяснение. След като си кръстил, че нещо е лъжа и край друго няма какво да е.

преди 2 минути, miro20 написа:

Изключително съм доволен, че газ пикаете. Също като с онази ракета в Полша, дето цяла вечер беше "аху-иху"... ама после тихо. Сърцето ти се къса че "ей ся им се ева ма*мата на руснаците" пак не се получи :laughing4:

Как пък само един от вас си каза вътрешно какво му е и че съжалява за неуспеха на Готвача, а всички други опитвате да давите мъка в нефелни опити за подигравки. Грам достойнство ли не ви е останало?

преди 3 минути, Coco1 написа:

Лошо са ударили ватенките:yanim:

мнооого добре.  Изключително съм доволен с каква точност и прецизност са поразени целите.

Още кадри че май не ги видях във видеото  :

преди 3 минути, miro20 написа:

Не е въпрос за запетайки а това че се дъниш с малоумен машинен копи-пейст на спуснати опорки и статии

Които в бързината пропускате да допреведете :) 

никога не съм твърдял че това не са копирани новини които ви показвам аз няма от къде да ги знам тези неща и превода е машинен със мои редакции. Не знам защо мислиш че това е издънка

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Как пък само един от вас си каза вътрешно какво му е и че съжалява за неуспеха на Готвача, а всички други опитвате да давите мъка в нефелни опити за подигравки. Грам достойнство ли не ви е останало?

Аз си казах мнението от самото начало :) 

И през цялото време се забавлявах с пуканките . Нали си ми хроникьор, следиш всеки мой пост и как да го зивъртиш иизвадиш от контекста :) 

Всичко останало си личи и най вече кой кога блокира и какви преобувания и лупинги видях :) :) :)

преди 3 минути, васил козарев написа:

А Косово никой не ги е питал дали искат със сръбските уроди, за разлика от референдумите в Украйна, където целокупно гласуват за излизане от СССР. 

Веднъж на поколение е напълно нормален срок на някаква група хора живеещи някъде при определени условия да поискат да се проведе референдум по важен въпрос като самоопределяне къде и как искат да живеят. В този смисъл е напълно нормално и сега да има референдум за отделяне от Украйна на определени райони. Отделяне от СССР може, а от Украйна не може. Твърде ми е демократично, но пък сме с претенции, че живеем в демокрация. Днес и с решението на нашия парламент претенциите все повече се задълбочават. Реално няма никаква демокрация след като една Конституция и закон една определена група от хора ги нямат за нищо.

преди 6 минути, miro20 написа:

Не знаеше че Ирак нападна Кувейт ли ?

Абе ти много си зле бре :) 

Според теб те злите хАмериканци ей така си решиха  щото си нямат рабтоа, да си понападнат за кеф Садамчо ?

Е,и? Карварите нали един път нахлуха в Ирак заради Кувейт?

Според теб за едно и също прегрешение, човек трябва да бъде наказван колкото пъти краварите решат че има такава нужда ли? Ти нали уж си за демократично общество? Това в коя демокрация го има - за едно престъпление две наказания и то второто да е повече от десет години след първото?

преди 2 минути, питам написа:

никога не съм твърдял че това не са копирани новини които ви показвам аз няма от къде да ги знам тези неща и превода е машинен със мои редакции. Не знам защо мислиш че това е издънка

Вече  ти казах, но ще повторя, защото се правиш на неразбрал.

- Аз също копирам и цитирам , но от преки източници , и не превеждам като теб машинално с млаумен и често грешен гугъл превод, а със свой синтезиран коментар.

И със собствено мнение  спрямо цитирания оригинал.

С което показвам, а и всеки би трябвало да го прави - че самия ти си прочел новината, а не сляпо да копираш на конвейер.

колегата ти фейкомет рашист филипофффф е още по зле. Често е хващан че не е гледал клповете които цитира, освен че ги повтаря, щото е забравил преди минути че е копирал същото .... :)

Знам че интелектуалното ниво не ви позволява чак такива собствени  анализи, но именно затова се дъните и  излагате :) 

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Е,и?

Какво Е и ??  Показа и доказа кой го е напекло слъцето :) т.е.пак се осра :)  

преди 11 минути, васил козарев написа:

Да не говорим, че албанците са единствените приятели на България на Балканите, за разлика от сръбските изверги. 

Сега те разбрах. Твоят мироглед не е оформен от факти, логика, морално право и тн., и тн., а водещо за теб е кого харесваш и кого не. 

Това не е признак на особено висока интелигентност.

преди 1 минута, miro20 написа:

Вече  ти казах, но ще повторя, защото се правиш на неразбрал.

- Аз също копирам и цитирам , но от преки източници , и не превеждам като теб машинално с млаумен и често грешен гугъл превод, а със свой синтезиран коментар.

И със собствено мнение  спрямо цитирания оригинал.

С което показвам, а и всеки би трябвало да го прави - че самия ти си прочел новината, а не сляпо да копираш на конвейер.

колегата ти фейкомет рашист филипофффф е още по зле. Често е хващан че не е гледал клповете които цитира, освен че ги повтаря, щото е забравил преди минути че е копирал същото .... :)

Знам че интелектуалното ниво не ви позволява чак такива собствени  анализи, но именно затова се дъните и  излагате :) 

не те разбирам покажи ми къде съм се издънил или се шегуваш със мен след като твърдиш нещо е редно да покажеш къде е тази издънка

преди 4 минути, maxthon написа:

В този смисъл е напълно нормално и сега да има референдум за отделяне от Украйна на определени райони. Отделяне от СССР може, а от Украйна не може.

Пълни глупости . СССР се разпадна и даже не с отделяне на републиките , а първа се обяви РФ . Схващаш ли разликата ??

А ако следя малоумната ти мисъл, сега от РФ може ли ? 

Знаеш че не може, а и аз съм цитирал закона на РФ от 2007 г ли беше ако не се лъжа - че референдуми за промяна на статута на федерацията са забранени ! т.е. с тази обща формулировка се забраняват референдуми за оделяне , но и за присъединяване към РФ :) 

Т.е. замисли се, защо с референдум / който освен че незаконен в окупираните територии / се присъединява територия на ЛДНР към РФ ??

Това е пряко нарушение включително и на руската конституция !

:)

преди 2 минути, питам написа:

не те разбирам покажи ми къде съм се издънил или се шегуваш със мен след като твърдиш нещо е редно да покажеш къде е тази издънка

След като ме цитираш , въобще разбираш ли какво ти пиша ?

Ох, забравих че си малоумния комсомолец грухи биоса... :getout:

Естествено че нямаш си на идея за какво говоря . Щото си кух.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.