Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Flashback написа:

Пак не разбра, сефте! :D

Снимка от София не е спам - крайно време е да разберете, че не Москва, а София прилича на столица на държава от Третия свят, въпреки 16-годишното ни членство в ЕС. Само който не е ходил в Русия вярва на тази пропаганда, той и Устата наскоро ви го каза.

Ето ти още видеа да се насладиш на коледната украса в Москва, София може само да си мечтае да изглежда така:

Класически трол, измисля си твърдения и после ги "опровергава" :giggle1:

Странно някак, всички лъжци ползващи подобни тактики ми обясняват, че не съм ги разбрал. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Класически трол, измисля си твърдения и после ги "опровергава" :giggle1:

Странно някак, всички лъжци ползващи подобни тактики ми обясняват, че не съм ги разбрал. 

Дано поне си докарва малко крони от простотиите, с които се излага. Много тролове са социални слаби, имай го предвид. Идват празници, трябва да заработва.

преди 6 минути, N1K17Y написа:

Класически трол, измисля си твърдения и после ги "опровергава" 

Ти никога нищо не си разбрал и причината е, че си лапал мухи в началното училище и си пропуснал да усвоиш четене с разбиране!

Но както съм казвал и преди - този проблем си е лично твой, никой не може да ти помогне в случая!

преди 4 минути, Гражданин написа:

Дано поне си докарва малко крони от простотиите, с които се излага. Много тролове са социални слаби, имай го предвид. Идват празници, трябва да заработва.

Пак проектираш!

Това че ти си социално слаб и заработваш като трол, не означава че всички са некадърници като теб!

И прати много поздрави на Coco1 в Карлуково, разбрах че сте в една стая!

Пак проектираш!

Това че ти си социално слаб и заработваш като трол, не означава че всички са некадърници като теб!

И прати много поздрави на Coco1 в Карлуково, разбрах че сте в една стая!

Защо проектираш? Съжалявам, че си социално слаб по време на празниците. В Швеция как е? Заработваш ли достатъчно крони от тролването или работиш в чистотата като @АСПЕКТ?

преди 8 минути, Гражданин написа:

Защо проектираш? Съжалявам, че си социално слаб по време на празниците. В Швеция как е? Заработваш ли достатъчно крони от тролването или работиш в чистотата като @АСПЕКТ?

И на теб ли звездите ти говорят, не ви е лесно там в Карлуково?! 

Колкото до това кой е платен трол, то се видя кой орева орталъка след като получи бан само за 24 часа. 

Та май ти си този, който разчита на някакви трохи, вероятно от "Америка за България", за да върже двата края. :D

Изпий си хапчетата и спри да се излагаш, че накрая ще останеш и без работата на платен евтин трол! :)

Чудесно е че с орязването на парите за украйна цялата скапана интернет кампания ще угасне :)

преди 3 минути, kirko12 написа:

Чудесно е че с орязването на парите за украйна цялата скапана интернет кампания ще угасне :)

Той Гражданина затова от известно време не знае на кой свят се намира, трохите ще секнат и обикаля като гламав из темите да се заяжда от мъка и безсилие.  

преди 9 минути, Flashback написа:

Та май ти си този, който разчита на някакви трохи, вероятно от "Америка за България", за да върже двата края. :D

Така го написа все едно Русия раздава пари.

преди 15 минути, Flashback написа:

Колкото до това кой е платен трол, то се видя кой орева орталъка след като получи бан само за 24 часа. 

Изпий си хапчетата и спри да се излагаш, че накрая ще останеш и без работата на платен евтин трол! :)

Ти си абсолютен трол. Доказалтества за това са всичките ти мнения. Аз може да и троля понякога, но не съм платен евтин трол като теб.

преди 2 минути, А.Навални написа:

Така го написа все едно Русия раздава пари.

В Швеция също никой не раздава пари на граждани от ЕС. Единственото обезщетение, нa което може да се разчита е 1 година обезщетение при безработица, като преди това трябва да си работил. За тази една година трябва да си намериш нова работа, ако не - после сам трябва да се издържаш без помощ от държавата. 

Безплатни жилища и социални помощи с години се раздават само на бежанци от MENA, каквито ние българите не сме. 

В Швеция също никой не раздава пари на граждани от ЕС. Единственото обезщетение, нa което може да се разчита е 1 година обезщетение при безработица, като преди това трябва да си работил. За тази една година трябва да си намериш нова работа, ако не - после сам трябва да се издържаш без помощ от държавата. 

Безплатни жилища и социални помощи с години се раздават само на бежанци от MENA, каквито ние българите не сме. 

Отивай в Швеция тогава може да ти вържя някоя шведка кво цивриш тук?

Затваряй си човката екземпляр

Мълчете и плачете.  Нали всичко се купува с пари - е свършиха.

преди 3 минути, А.Навални написа:

Отивай в Швеция тогава може да ти вържя някоя шведка кво цивриш тук?

Този призив го отправи към Гражданина, той циври и на него му се привиждат някакви социални помощи. Границите са отворени, Гражданина може да дойде тук в Швеция, да го видим какви точно социални помощи ще му дадат, имайки предвид, че идва от държава-членка на ЕС. 

преди 2 минути, Flashback написа:

Този призив го отправи към Гражданина, той циври и на него му се привиждат някакви социални помощи. Границите са отворени, Гражданина може да дойде тук в Швеция, да го видим какви точно социални помощи ще му дадат, имайки предвид, че идва от държава-членка на ЕС. 

Защо мислиш че мен или този Гражданина и другите които ти четат ни интересува какво дават в Швеция или дали са отворени границите?

току-що, А.Навални написа:

Защо мислиш че мен или този Гражданина и другите които ти четат ни интересува какво дават в Швеция или дали са отворени границите?

Теб може и да не те интересува, но Гражданина завижда за някакви социални помощи в Швеция.

Затова казвам - границите са отворени, а откакто България е член на ЕС за нас важи свободното движение в съюза. От Гражданина се иска само да си купи един евтин билет до Стокхолм и да се нареди за социалните помощи, които уж давали тук. 🤡 

Вижда се че ти се смее и те бъзика но ти си продължаваш.

преди 24 минути, А.Навални написа:

Вижда се че ти се смее и те бъзика но ти си продължаваш.

Ммм...не, вижда се, че точно Гражданин е платен нискобюджетен трол, който постоянно проектира, завижда и гледа в чуждото канче. 

Отделно и звездите винаги му говорят някакви небивалици, с които постоянно става за смях и никой не го взема сериозно! 🤡

Косьо

Ню Йорк Таймс пуснаха статия в която твърдят че новината за 1.1 милиона убити украински бойци е истина

Дръж се за дрона - здраво

Енергетиците не са доволни и тази нощ:

Баба Яга пак ги е посетила в ролята на феята на зъбките и отнесла малко метални зъби

Но не само през вечерта е напечено :

Абе Олга каза че им били спрели нещо банките и магазините в Украйна, оплаквали че било хакерско хакване.
Тя се беше почерпила нещо с оня нейния дългия маркуч, всички гости официално облечени явно е черпила за рождения си ден, кой уж е вчера, ама на патерица и така.

Мега хита на сезона:

Къде са ръцете ? Не ги виждам, хайде сега пейте с мен!

"Руская душа ..."

Тук е имало яка игра с публиката :

Направо са избухнали от кеф

преди 1 час, Flashback написа:

Той Гражданина затова от известно време не знае на кой свят се намира, трохите ще секнат и обикаля като гламав из темите да се заяжда от мъка и безсилие.  

Защо проектираш? Ти това ли правиш вече по цял ден?

преди 1 час, Flashback написа:

Объркан съм нали само аз репортвах? Кой иска да ми вземе черешката да си признае бързо?

Възможно ли е войната в Украйна да доведе до разпадането на Руската федерация?

По стъпките на СССР – защо някои експерти прогнозират, че Русия може да се разпадне.

Колкото и някои експерти да твърдят обратното, разпадането на Русия всъщност е напълно възможен сценарий, смята проф. Джон Коларусо от университета „Макмастър“ в Хамилтън, Онтарио, който е автор на редица изследвания, свързани с историята и външната политика на страната. „Войната в Украйна показа, че руската армия, която е „лепилото“, поддържащо целостта на федерацията, е отслабена. 

„Когато войната в Украйна започна, Путин искаше да демонстрира мощта на Русия. Това, което се случи, обаче, е точно обратното.

--------------------------

През последните десетилетия Москва и Пекин проведоха редица срещи, посветени на въпросите, свързани с границата между двете държави. Това, обаче, не означава, че темата е приключила. В китайските учебници по история и до днес се споменава за загубата на 1,5 млн. квадратни километра, превзети от Русия, което Мао Цзедун смятал за „кражба на територия“. 

Връзка към източника

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.