Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Не Флаш

Той не е за Карлуково.

Първо в ще е в 3-то районно, след това една година и половина в Дървеница.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 50 минути, Реджеп Иведик написа:

ще го земете за три дняяя

Газ пикаеш, че сложи тая опровергана опорка в подписа си, и излезе лапнишаранче :D

Стореното - сторено. Сега колкото и да повтаряш излагацията си с надеждата да излезеш сух от лай*ната в които сам се насади нема да се измъкнеш :wink12:

преди 22 минути, Flashback написа:

Курило или Карлуково!

То никой не им говори за медицинско заведение, но след като сам го спомена може би наистина е за там.

преди 34 минути, kosyo написа:

За мене кое лечебно заведение ще препоръчаш?

Късно е за тебе, чадо. Трябваше да идеш на лекар навремето, както те съветвах. Ся вече ти остава само така да си креташ докато съвсем загаснеш  :(

Няма такава гнусна подлога като Тагаренко!

Според вас това човек ли е, обичащ България и служещ на интересите ѝ!? Сутринта по bTV го питат за някакви неща, отговор "ама аз бях във Вашингтон една седмица и не знам". Да не е 1976 година да не знаеш какво е случва?! Не знае какво става с българските моряци в Червено море, ама искал да праща там двама наши офицери, само и само да участваме и ние в тази коалиция на Чичо Сам, дупедавец! 

Сутринта по bTV се беше окичил с американското знаме на ревера (заедно с българското, но можеше само българското или поне вместо американското да е европейското), сега му отварям профила във Фейсбук и направо ми се доповръща от тази марионетка: 

🤮🤮🤮

https://www.facebook.com/todor.tagarev

tagarev.png.4a67c348a43f4a907eda5ad4a8a2896e.png

преди 5 минути, Flashback написа:

Няма такава гнусна подлога като Тагаренко!

Според вас това човек ли е, обичащ България и служещ на интересите ѝ!? Сутринта по bTV го питат за някакви неща, отговор "ама аз бях във Вашингтон една седмица и не знам". Да не е 1976 година да не знаеш какво е случва?! Не знае какво става с българските моряци в Червено море, ама искал да праща там двама наши офицери, само и само да участваме и ние в тази коалиция на Чичо Сам, дупедавец! 

Сутринта по bTV се беше окичил с американското знаме на ревера (заедно с българското, но можеше само българското или поне вместо американското да е европейското), сега му отварям профила във Фейсбук и направо ми се доповръща от тази марионетка: 

🤮🤮🤮

https://www.facebook.com/todor.tagarev

tagarev.png.4a67c348a43f4a907eda5ad4a8a2896e.png

Днес цял ден ви гоня да се доизкажете - кажи сега за лъжите ми , де Кирето го гоня да ми каже дали още вярва на Колонела..

То знам че не може да се очаква от вас много ама поне една работа да свършите до края можете ли ? Що трябва да ви ходи човек подире че да ви подпитва само какво сте искали да кажете. Което ми напомня за бъдито дето 2 седмици едно тъпо видео не може да намери. Нескопасана работа е това.

преди 1 минута, kosyo написа:

Днес цял ден ви гоня да се доизкажете - кажи сега за лъжите ми , де Кирето го гоня да ми каже дали още вярва на Колонела..

Косьо, не се прави на ударен с мокър парцал!

Дай линк да прочетем какво е написал Колонела!

Ако не дадеш - значи лъжеш като разпран!

преди 1 минута, Flashback написа:

Косьо, не се прави на ударен с мокър парцал!

Дай линк да прочетем какво е написал Колонела!

Ако не дадеш - значи лъжеш като разпран!

Е защо - той лъже нали така каза, като мен де. Четене с разбиране и ти ли не си извадил от баницата или не ти се удава търсенето като на бъдито?

Малко ли ти бяха другите лъжци че искаш още? Я кажи сега и те ли лъжат или само аз?

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Не гледай към мене. Атидже от вашата клика лъже, че е под егидата на НАТО.

Аз твърдя точно обратното, че е между България Румъния и Турция, какъвто беше плана на президента Плевнелиев.

Атидже в Германия си търси рахат локум и никакви клики не са и интересни.    Гледам безумията с парите и оръжията за Зеленски още продължават.    Какво твърди Реджеп кой се интересува? 

Косе на едно нещо вярвам. :)

След 4 януари укрите фитил за бомба не могат да си направят, за обикновен тротил да не говорим.

Ние сме направо оръжейни босове в сравнения с тях.

Остава да им се спре тока към 15 февруари за да е достатъчно студено и ще цъфнат . Както четем се работи в тая насока - ще бутнат далекопроводите.

Само старлинка ще работи да качва помията дето я пускаш.

Ще чакам тогава да ми пишеш за перемогата над Крим и флота :)

току-що, kirko12 написа:

Косе на едно нещо вярвам. :)

След 4 януари укрите фитил за бомба не могат да си направят за обикновен тротил да не говорим.

остава да им се спре тока към 15 февруари за да е достатъчно студено и ще цъфнат .

Само старлинка ще работи да качва помията дето я пускаш.

Записваме Колонела не струва - лъже.. След 15 може и да не лъже ама за сега - да.. Днес сте особено духовити всички без изключение - определено е особено забавно. Една мисъл не успявате да вържете като хората.

GD5C7QCXAAAZFe0.thumb.jpg.c2940e2bce01c93ec30ea4ea13af7a08.jpg

Ще си поговорим други ден Косе 

Когато перемогата премине :)

преди 49 минути, kosyo написа:

Е защо - той лъже нали така каза, като мен де.

Само ти лъжеш, Косьо, Colonelcassad не е писал това, което ти твърдиш!

И защото лъжеш като разпран, затова не даваш линк, защото такъв не съществува!

Всичките ти "перемоги" са все такива - лъжливи и въображаеми и накрая се оказват реални зради!

... ... ...

Прекрасни кадри от протестите в Германия с брутални арести и полицейско насилие в Берлин. Сега си спомнете за жалките протести на малобройната "опозиция" в Русия малко след началото на СВО, които на Запад бяха представени едва ли не като опит за народна революция.

Дружинката "Козяк-Бандера" сега мълчат като пукали за протестите из немско и си скубят косите, че тези кадри не идват от Русия, имаше да злорадстват, но сега е гробна тишина...

преди 2 минути, kirko12 написа:

Ще си поговорим други ден Косе 

Когато перемогата премине :)

Значи днес има,а? Аз нали ти казах да си вземеш почивка днес - ти що не ме послуша ми се мъчиш сега да ми обясниш да вярвам ли на военкорите или не. Че покрай тебе и другите се чудят сега какво да кажат. Гледай как ги вкара в приключения

1705331773329.thumb.png.fe38f7ac6ac52a6c1fac91e20ffb8ed9.png

току-що, Flashback написа:

Само ти лъжеш, Косьо, Colonelcassad не е писал това, което ти твърдиш!

И защото лъжеш като разпран, затова не даваш линк, защото такъв не съществува!

Всичките ти "перемоги" са все такива - лъжливи и въображаеми и накрая се оказват реални зради!

... ... ...

Прекрасни кадри от протестите в Германия с брутални арести и полицейско насилие в Берлин. Сега си спомнете за жалките протести на малобройната "опозиция" в Русия малко след началото на СВО, които на Запад бяха представени едва ли не като опит за народна революция.

Дружинката "Козяк-Бандера" сега мълчат като пукали и съжаляват, че тези кадри не идват от Русия, имаше да злорадстват, но сега е гробна тишина...

Айде още един дето дето не може да намери това дето му го давам.. Добре продължаваме с лъжците тогава - съжалявам ако се повторя

КОсе 

ще ви нахендрят днес утре - ще има вой и улучени детски градини.

Но това което няма да има са парички.

На кокили да ходите няма да ги видите

преди 32 минути, kosyo написа:

Днес сте особено духовити всички без изключение

Още са в стадия на отричане.

Ся чакаме в стадия на приемане как ще се извъртят

преди 9 минути, kirko12 написа:

КОсе 

ще ви нахендрят днес утре - ще има вой и улучени детски градини.

Но това което няма да има са парички.

На кокили да ходите няма да ги видите

ПЕРЕМОГА има днес - сам го  каза нали. Бягай да почиваш че днес ви предупредих че съм в настроение и няма да ви бавя много

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Още са в стадия на отричане.

Ся чакаме в стадия на приемане как ще се извъртят

А не само четящия само западна преса отрича - другите са ОК вече с това и минаха на "ще видите вие"

Обаче никой не смее да рита срещу военкорите как лъжат - колкото и да ги въртиш  - спазват строго партийната линия

преди 6 минути, kosyo написа:

А не само четящия само западна преса отрича - другите са ОК вече с това и минаха на "ще видите вие"

В Кремъл Путлер крещял като изтърван, "Разбомбить Киев к чертовой матери", и разбил един стол в главата на Шойгу

току-що, Реджеп Иведик написа:

В Кремъл Путлер крещял като изтърван, "Разбомбить Киев к чертовой матери", и разбил един стол в главата на Шойгу

Това за викането и трошенето го видях но все пак е военкор - значи лъже според нашите приятели .

По интересното е кой е бил на самолета че върви една нишка - но е прекалено хубаво за да е вярно

Още един лъжец :

18760798.jpg.702c9a0bacc5f9d7edecf6cb3f870808.jpg

На 13 комсомолска правда е писала следното:

MWM: Россия уничтожит остатки украинской авиации самолетами А-50У

Читайте на WWW.KP.RU: https://www.kp.ru/online/news/5626745/

Онзи от Беларус не  съм видял дали са го оправили, но бяха писали че му трябва доста време но то си мина. Дано да стигнат самолетите :)

Не мога да спра - съжалявам но в yaplakal определено е забавно:

18760334.jpg.72c240c220cdf25379ecf4dc037a0774.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.