Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Статия с мнения на бивш висш служител на американската администрация в областта на политиката и отбраната за положението в/с Украйна.

Публикувана в неутралната и авторитетна медия Asia Times от Хонг Конг:
https://asiatimes.com/2024/02/bidens-emerging-new-ukraine-policy/

и

В блога на автора, където и коментарите си струват:
https://weapons.substack.com/p/bidens-new-ukraine-policy/comments
Осмелявам се да го препоръчам на уважавания @Flashback
който се интересува от истината, и не го препоръчвам на субектите с козяшко-бандеровски кукарачи в празните глави.
Аз самият ще се абонирам за блога, статиите са по две-три на месец за различни райони на света.

Сред другите интересни неща в анализа две бих подчертал:
1.Авторът смята, че има признаци за план за преместване на "Киев" в Лвов в случай на нежелано за наглосаксите развитие на войната.
2. Цитат от края на статията: "Вашингтон ще продължи да рискува война в Европа, даже ядрена война, за да пробва да удържи катастрофата, която сам създаде (в Украйна).

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 6 минути, kosyo написа:

Ау сега и тасс лъже,а? Отново да попитам в час ли си въобще?

Кога лъже Тасс? На 3-ти каквато новина ти даде или на 4-ти каквато аз дадох?

преди 1 минута, rado_svet написа:

бивш висш служител на американската администрация

под състояние на афект:D

преди 9 минути, maxthon написа:

Кога лъже Тасс? На 3-ти каквато новина ти даде или на 4-ти каквато аз дадох?

Тасс лъже - не мога да повярвам. Обаче кефи как скачаш на амбразурата. Което продължава да те прави най-слабия тук.

преди 13 минути, kosyo написа:

Тасс лъже - не мога да повярвам. Обаче кефи как скачаш на амбразурата. Което продължава да те прави най-слабия тук.

Ама той Тасс лъже ли в някой от дните или просто са получили нова информация, която са я показали на 4-ти? Защото тя информацията за загиналите се обновяваше във времето след удара. Следващия път като коментираш кой какъв е при споделянето на глупостите си проверявай да не би случайно нещата да са съвсем други както се оказа и в момента. Тоест внимавай следващия път когато се проектираш върху някой друг.

преди 2 минути, maxthon написа:

Ама той Тасс лъже ли в някой от дните или просто са получили нова информация, която са я показали на 4-ти? Защото тя информацията за загиналите се обновяваше във времето след удара.

Достатъчно ми е каза за че Тасс лъже. Благодаря, амбразурковец. Разговорите с тебе ми доставят искренно удоволствие, но гледам че пак си позволяваш да ми отговаряш затова да се върнем към ВЪПРОСА -намери ли видеото от Белгород или още го търсиш?

преди 11 минути, kosyo написа:

Достатъчно ми е каза за че Тасс лъже.

Пак прочел и разбрал както му е удобно.  Теб питам кога лъже. Ти захвана темата и затова те и питам кога лъже на 3-ти когато може би не е имало все още загинало дете и са се борили за живота му или на на 4-ти когато вече е починало и го съобщават като новина. Защото и в двата случая лъжа няма.

преди 5 часа, Flashback написа:

Да ти вляза в налудничавия тон, но как аджеба, ако ни вкараш нас, трезвомислещите в пандиза, това ще помогне на бандерлогите на бойното поле?! :rolleyes:

И в един друг български форум козяк-бандерите започнаха да заплашват с преследване и затвор.

Явно това е последната възможност в пропагандната дейност на сладичките ни евроатлантик-демократчетата...

току-що, maxthon написа:

Пак прочел и разбрал както му е удобно.  Теб питам кога лъже. Ти захвана темата и затова те и питам кога лъже на 3-ти когато може би не е имало все още загинало дете и са се борили за живота му или на на 4-ти когато вече е починало и го съобщават като новина.

Както казах благодаря че каза че ТАСС лъже. И пак да питам за видеото намери ли го? Знам че ще скочиш ей сега на амбразурата да ми го покажеш и анализираш. Не че нещо ама май 6-та седмица го търсиш вече, а е срам за тебе да не го намериш.

преди 3 минути, rado_svet написа:

И в един друг български форум козяк-бандерите започнаха да заплашват с преследване и затвор.

Леле колко демократично....  Особено излезнало от пръстите на най-върлите "привърженици" на чудото наречено демокрация. А да са питали случайно в Козяк дали ще има място на самолета ако случайно се стигне до афганистански сценарий? И в колесника да е пак става....

преди 4 минути, kosyo написа:

Както казах благодаря че каза че ТАСС лъже.

Попитах те кога лъже и ти да обясниш. Никога не съм казвал такова нещо.

преди 2 минути, maxthon написа:

Леле колко демократично....  Особено излезнало от пръстите на най-върлите "привърженици" на чудото наречено демокрация. А да са питали случайно в Козяк дали ще има място на самолета ако случайно се стигне до афганистански сценарий? И в колесника да е пак става....

Попитах те кога лъже и ти да обясниш. Никога не съм казвал такова нещо.

Така де разбрахме се лъже. А за видеото да кажеш нещо? Що така не ти се говори за него?

Така де разбрахме се лъже.

Към 3-ти не е лъжа защото наистина все още няма загинало дете. Още на 3-ти информацията за загиналите се обновяваше според това дали има нови такива. Имаше информация също и за тежко ранени. От тях също има починали и към дата 4-ти вече имаме и загинало дете. Тоест и на 4-ти нямаме лъжа. Затова беше и въпроса ти да обясниш кога е излъгал Тасс?

А за видеото да кажеш нещо?

Свърши ти аргументацията по Лисичанск и реши, че ще ти се отвори парашута?

преди 6 минути, maxthon написа:

Към 3-ти не е лъже защото наистина все още няма загинало дете. Още на 3-ти информацията за загиналите се обновяваше според това дали има нови такива. Имаше информация също и за тежко ранени. От тях също има починали и към дата 4-ти вече имаме и загинало дете. Тоест и на 4-ти нямаме лъже. Затова беше и въпроса ти да обясниш кога е излъгал Тасс.

Свърши ти аргументацията по Лисичанск и реши, че ще ти се отвори парашута?

Ми не стигнахме до извода че при си първи амбразурчик и тасс лъже? А и че не искаш да намериш видеото от Белгород 6-та седмица. Изяснихме ли се вече? Има ли зелени ракети само не си казал или не.

Както виждаш аргументи имам много -всичките не са в твоя полза, ако не си се усетил- да ти кажа.

Слушай Косьо ГУБИТЕ в момента.

И нищо не може да го скрие. УПЛЕЛИ СТЕ С ХВАЛБИ като пате в кълчища.

Хай май Марси, атентати, тактика на хилядите порязвания, кримския мост, кримския флот и т.н.

Пари от usa не идват - това не може да се скрие.

Ще мрете - казано с една дума. 

Буданов паднал да иска некви 8000 нурса без бойни глави :)

Баси - той колеше и бесеше и планираше да взриви моста на Москва река  - какво стана ?

Айде да видим какво лайно ще ви докарат 

И кога ?

преди 7 минути, kosyo написа:

Ми не стигнахме до извода че при си първи амбразурчик и тасс лъже?

Е това трябва ти да го установиш след като ти зададох въпроса кога лъже.

преди 10 минути, kosyo написа:

Както виждаш аргументи имам много

Освен една новина от 3-ти, която даде няма никаква аргументация. Кога лъже Тасс и какви са ти аргументите за това, че лъжат? На 3-ти? На 4-ти?

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Зехте ли Авдеевка ?

Пан Залужни декември месец каза до 2-3 месеца ще падне. Ще вземе и да познае. И да се обърка с няколко седмици няма кой да му се сърди. Прогнозата му по принцип ще си излезе.

Взеха я 

Сега укрите контраатакуват а това без жертви ли става ?

Пари от Европа са гласувани за Рейнметал - 2025 Реджепчо.

Завода се строи в Румъния. 

В кеш няма да видите стотинка - много крадете .

Консерви боб и дрони от волунтерите - с това ще се биете.

Така че скоро ще има

"Кръгом - бегом"

преди 6 часа, maxthon написа:

Освен една новина от 3-ти, която даде няма никаква аргументация. Кога лъже Тасс и какви са ти аргументите за това, че лъжат? На 3-ти? На 4-ти?

Пан Залужни декември месец каза до 2-3 месеца ще падне. Ще вземе и да познае. И да се обърка с няколко седмици няма кой да му се сърди. Прогнозата му по принцип ще си излезе.

Ти ми кажи- ти си спеца по отричането и пак те питам:

-има ли зелени ракети?

-намери ли след 6 седмици видеото от Белгород? За спец като тебе е излагация да го търсиш още.

Давай бъди , аз искрено вярвам в теб- ще се справиш.

Добро утро, второстепенна тълпа!

Редник Low Battery не прощава:

https://t.me/DeepStateUA/18780

Сутрешната буханка:

GFnhY-IWEAAOL8H?format=jpg&name=900x900

преди 17 минути, kosyo написа:

Ти ми кажи- ти си спеца по отричането и пак те питам

Питай си някъде, където все още не са ти отговорили. Много бързо аргументацията за Лисичанск ти увисна и се чудиш какво да подхванеш. Тези парашути нали знаеш, че отдавна не могат да се отворят? Приятен ден, влизай си там в симулатора и не ме занимавай повече за днес с глупостите си. Освен ако нямаш някаква нова за Лисичанск...

преди 55 минути, maxthon написа:

Питай си някъде, където все още не са ти отговорили. Много бързо аргументацията за Лисичанск ти увисна и се чудиш какво да подхванеш. Тези парашути нали знаеш, че отдавна не могат да се отворят? Приятен ден, влизай си там в симулатора и не ме занимавай повече за днес с глупостите си. Освен ако нямаш някаква нова за Лисичанск...

Ти си този който не отговаря. :)

Ти си този който не отговаря. [emoji4]
Понеже днес ме е хванала музата ще ти съобщя следното. Не отговарям на идиоти, които обичат да сменят темата когато им свършат аргументите. С нетърпение очаквам следващия път когато го направиш за да може сам да се определиш като......

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 14 часа, bioid написа:

И как ще вкарате 5 милиона в пандиза?

Да така е. Видях ги пред МОЧА как стояха да го защитават ,точно 5  бяха./сМех/

преди 4 минути, maxthon написа:

Понеже днес ме е хванала музата ще ти съобщя следното. Не отговарям на идиоти, които обичат да сменят темата когато им свършат аргументите. С нетърпение очаквам следващия път когато го направиш за да може сам да се определиш като......

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Радвам се за теб.

Ама хайде отговори поне на един от отправените към теб въпроси.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 1

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.