Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, royalpiggy написа:

Украинското прокси

Братска славянска Украйна

преди 4 минути, royalpiggy написа:

Русия

Вражеска Русия

Оправи си понятията, ако обичаш, че почваш да ме дразниш

преди 1 минута, Flashback написа:

Към днешна дата Украйна може само да си мечтае за условията от Истанбулското споразумение. 

Ти не си ги чел бе, пак лъжеш като разпран.

А дай линк да видим какви са тези условия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Братска славянска Украйна

Вражеска Русия

Оправи си понятията, ако обичаш, че почваш да ме дразниш

Твоите понятия са объркани, не моите.

Няма такова нещо като "братска славянска Украйна". Щеше да го знаеш, ако не се беше провалил в разбирането си на историята.

Украйна е прокси и клиентска държава, финансирана от Запада, на която й е наредено на взема участие в прокси война срещу Русия, водена от 2013-2014г. насам. Ако не ми вярваш, отиди в Уикипедия и провери какво е определението на "прокси война".

Буквално не си способен да произведеш и един смислен аргумент в подкрепа на твърденията и вижданиятаю които имаш.

преди 7 минути, royalpiggy написа:

Украинското прокси опита да изпрати експлозиви в Русия, за да може украински агенти и саботьори да извършват терористични актове из Русия.

Експлозивите бяха конфискувани на границата:

A колко кила експлозиви, вече влязоха на територията на бивша рассия - имаш ли представа. Скоро ще йърмят метростанции

преди 1 минута, royalpiggy написа:

отиди в Уикипедия

Точно пък това да е достоверен източник.....малко е смешно

преди 1 минута, royalpiggy написа:

Няма такова нещо като "братска славянска Украйна". Щеше да го знаеш, ако не се беше провалил в разбирането си на историята.

Историята, аз съм я измислил.

Украйна е независима държава от 1991 ва година. Украинския език е братски славянски език, много близък до българския, а украинската азбука е взаимствана от българската.

току-що, Реджеп Иведик написа:

Историята, аз съм я измислил.

Украйна е независима държава от 1991 ва година. Украинския език е братски славянски език, много близък до българския, а украинската азбука е взаимствана от българската.

Добре, както кажеш.

Това с независимостта приключи през 2013-2014г, когато се наложи външно управляема колониална власт в Киев, ако не знаеш.

преди 4 минути, teo-glavata написа:

A колко кила експлозиви, вече влязоха на територията на бивша рассия - имаш ли представа. Скоро ще йърмят метростанции

Москва палае и мовчат колокола

преди 6 минути, royalpiggy написа:

Това с независимостта приключи през 2013-2014г, когато се наложи външно управляема колониална власт в Киев, ако не знаеш.

Това са опорките на Путлер, за които ви плащат да мърсите форума !!!

Долна лъжа. Украйна е независима държава и го доказва на бойното поле.

преди 11 минути, Реджеп Иведик написа:

Долна лъжа. Украйна е независима държава

Виж, това е долна лъжа. Украйна е на пряко подчинение от Вашингтон. Нищо независимо няма там.

преди 4 часа, kirko12 написа:

Мръсни гадни ватенки.

Вместо да помагат - предават борците за свобода и демокрация.

Реджепчо - трябва да увиснеш на някоя лампа.

Кирка, кой на лампа ,кой в пандиза , ЩЕ ВИДИМ. У нас започнаха да ловят шпиони ,на ред са техните помагачи и накрая и такива като теб ,руски тролове . Така че давай го по-кротко. А под секрет ще ти кажа ,имам връзки в затвора в Пазарджик и като дойдеш да лежиш в него ,обещавам, ще ти нося цигарки и ще ти бърша сълзичките ,защото какво ми е името такъв е и характера ми -благ и жалостив ,все пак си голяма смешка и ни веселиш тук в този велик форум.

преди 4 часа, maxthon написа:

И от цялата тази работа понеже е станало нещо много лошо за Грузия и затова главният виновник за тогавашните събития се намира къде? В кауша разбира се. Където му е и мястото. Когато пълниш една чаша (на напрежението) не е толкова от значение кой е добавил последната капка за да прелее. Важното е кой е напълнил чашата. И в Грузия както и в Украйна нещата са съвсем еднакви. А главният виновник чашата на Украйна да се напълни в момента се чуди как да се измъкне от ситуацията. И ще се измъкне защото все още има хора там, които знаят кога една инвестиция (по техни думи е такава) е неизгодна.

Кво стана със самальотите ? На всичко отгоре взел ,че и един генерал  там при тях  се споминал ,сигурно от страх е получил сърдечен арест ,ама сега се е заслушал в лиричните  шансони на руското величие кобзон.. Ами пекарната и тя пострада с много цивилни/28/ все на средна възраст между 30-40 години ,които решили да пийнат за здравето/Бог да го прости/ на некакъв  си депутат,а и взел и друго величие и той мастит началник на извънредните ситуации  да ходи при кобзон . За да му се порадваш на този намазан пеливанин ще ти покажа и неговата снимка!    Screenshot2024-02-05170224.png.cd113d2ecfb75b2589bc8d2650a07171.png

преди 42 минути, glen написа:

Медведев в режим "Роден да бъде див".

Бившият президент на Русия, Дмитрий Медведев е в режим „Роден да бъде див“ в социалните медии, присмивайки се на масовото учение на НАТО като показващо „дебелото транссексуално европейско дупе“ на Русия!

Ето последното му писмо:

"Осраните гащи западни политици и посредствените им генерали в НАТО отново решиха да ни плашат. Започнаха най-големите военни учения от Студената война насам.

В тях участват90 000 войници от 31 страни от Алианса и "почти блокират" Швеция, около 50 бойни кораба, 80 самолета, 1100 наземни бойни машини, включително 133 танка.

Очаква се някои етапи да се проведат в най-откровено рсофобските и най-отвратителните за нас страни като Полша, Латвия, Литва и Естония, т.е. непосредствена близост до границите на Русия.

Натовските бръщолевци се престрашиха директно да кажат срещу кого са насочени тези учения и се ограничиха с празни бърборения за "отработване на планове за отбрана и възпиране на потенциална агресия от най-близките противници".

Но е съвсем очевидно, че тази конвулсия на отпуснати западни мускули е предупреждение за страната ни.Сякаш казват,не трябва ли да заплашим както трябва Русия и да покажем на руския таралеж едно дебело трансполово европейско дупе.

Оказа се не страшно, но много значимо.В крайна сметка, ако самият Алианс реши да проведе учения от такова ниво, това означава, че наистина се страхуват от нещо.

Още повече, че не вярват не само в победата, но и в каквито и да е военни успехи на прогнилия неонацистки режим в Киев. Плюс това, разбира се, те разработват антируската програма за вътрешнополитически цели, консолидиращи своя недоволен електорат.

Като цяло това е много опасна игра с огън.Събрани са значителни сили. А учения от такъв мащаб не са провеждани от миналия век. Така че те са добре забравено старо нещо.

Ние няма да нападаме никоя страна в този блок. Всички разумни хора на Запад разбират това. Но ако прекалят и посегнат на целостта на страната ни, моментално ще получат адекватен отговор.

Това ще означава само едно - голяма война, от която НАТО вече няма да се отдръпне.

Същото ще се случи, ако някоя страна от НАТО започне да предоставя своите летища на привържениците на Бандера или да разквартирува войските си с неонацисти. Те със сигурност ще станат законна мишена за нашите въоръжени сили и ще бъдат безмилостно унищожени като врагове.

Трябва да помнят това всички онези с каски със символи на НАТО, които днес наперено дрънкат с оръжия недалеч от границите ни”.

Пак машинен превод. И 'що така те е срам да сложиш линк?

преди 19 минути, bioid написа:

Украйна е на пряко подчинение от Вашингтон.

Това също е долна мръсна лъжа, а ти си долен предател.

Клел си се пред знамето да защитаваш България, а си се продал и викаш за врага.

преди 5 минути, parmobil написа:

И 'що така те е срам да сложиш линк?

Човек, който не го е срам да защитава сатанистката РПЦ да го е срам от некъф форумен етикет

преди 4 часа, attj написа:

Във Върховната Рада в Киев има спорове, че мобилизирането на още 500 хиляди души.....

Ми с право! Има наплив за ДРОННА ЕСКАДРИЛА,неочаквано! Ще е за бойци от 16 до 60 години и ще ги обучават от 15 до 45 дни .Готино. Ще си седят в бункерите на топличко и с дрончетата ще целуват тъпаци и ламарините им,така де, няма само Мадяр да се фука .Всичко ще бъде за огромен кеф на Косьо ,ще има голям избор!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Това също е долна мръсна лъжа, а ти си долен предател.

Ще поживеем и ще видим кой какъв е...

току-що, bioid написа:

Ще поживеем и ще видим кой какъв е...

Чакаш враговете на Майка България да победят, да минат Дунава, да ни освободят за пореден път и да кръстят Варна Путлер.

Знаеш ли, Предателю, че на Бунарджика, Альошата е 5 пъти по висок от Левски, а, кажи предателче ???

преди 30 минути, bigiadri написа:

Кирка, кой на лампа ,кой в пандиза , ЩЕ ВИДИМ. У нас започнаха да ловят шпиони ,на ред са техните помагачи и накрая и такива като теб ,руски тролове . Така че давай го по-кротко. А под секрет ще ти кажа ,имам връзки в затвора в Пазарджик и като дойдеш да лежиш в него ,обещавам, ще ти нося цигарки и ще ти бърша сълзичките ,защото какво ми е името такъв е и характера ми -благ и жалостив

I'm speechless!

Биги, признай си от коя лудница избяга!

преди 26 минути, bigiadri написа:

Кво стана със самальотите ?

Нещо за Грузия имаш ли да ми кажеш или ще ме спамиш? След като се говори за Грузия отговаряш за нея. Ако няма какво да кажеш си мълчиш.

преди 1 минута, bioid написа:

Не ме вълнуват глупостите ти, Реджеп...

И мен не ме вълнува защо си се продал на враговете на България. Живей със срама на челото, срама на предателите на България !!!

преди 3 минути, maxthon написа:

След като се говори за Грузия отговаряш за нея.

И какво да ти отговаря за Грузия. Лъжеш като разпран за Грузия.

Русия нахлу в Грузия на два пъти в продължение на 20 години.

Русия нахлу в Грузия, а не Украйна. Спри да лъжеш като разпран !!!

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

И какво да ти отговаря за Грузия. Лъжеш като разпран за Грузия.

Русия нахлу в Грузия на два пъти в продължение на 20 години.

И Саакашвили понеже е света вода ненапита и затова в момента е в кауша в собствената си държава? Явно е заслужил мястото си за приноса си към развитието на държавата.

Тръмп за законопроекта на Сената за подпомагане на Украйна и сигурността на границите: "Само глупак или радикален ляв демократ би гласувал за този чудовищен документ". 

Отпускането на помощ от САЩ за Украйна тази година става все по-малко вероятно поради Тръмп, според Financial Times.

Последствията могат да бъдат катастрофални, тъй като Киев вече страда от липса на боеприпаси, увеличаващи се загуби, намаляващ приток на доброволци и неспособност да планира бъдещи операции.

Европейските усилия за запълване на оръжейния дефицит може да не се случат поне до 2025 г., което прави втората половина на годината много опасна за Украйна. Джак Уотлинг от Кралския институт по отбрана вярва, че въздействието на недостига на боеприпаси ще се усети постепенно и след това бързо, като Тръмп и неговите поддръжници републиканци изглеждат не ги е грижа за Украйна и са готови да подарят победата на Русия за потенциално предимство срещу президента Байдън през ноември.

В предизборната си кампания Тръмп може дори да приветства поражението на Украйна, за да направи изявления за слабостта на администрацията на Байдън, както съобщава FT.

преди 6 минути, maxthon написа:

Нещо за Грузия имаш ли да ми кажеш или ще ме спамиш? След като се говори за Грузия отговаряш за нея. Ако няма какво да кажеш си мълчиш.

На твоя отвод и заобикалки РУСКИ ТРОЛЕ ,ще отговоря ,че това с Грузия е нагласена работа .За онези моменти, като със статуята на големия пропагандатор и на други с бомби под колите  отдавна взривовете са по местата предадени ,а като се има предвид колко са подкупни  и алчни твоите мужици , няма проблем със бомби и разни взривове  ,ТО СЕ ВИЖДА. Украинското МОСАД е много добра кондиция и си върши ПЕРФЕКТНО работата

преди 1 минута, bigiadri написа:

Украинското МОСАД е много добра кондиция и си върши ПЕРФЕКТНО работата

Москва палае и мовчат колокола

преди 15 минути, Flashback написа:

I'm speechless!

Биги, признай си от коя лудница си избягал!

И на теб ще помагам като те настанят в пандиза ,ОБЕЩАВАМ. Знам ,че си фалшив шведски трол и си мислиш ,че не те знаят къде си заврял задника си.

на 4.02.2024 г. в 12:56, maxthon написа:

Затова ли вадят мирни граждани? Ако се случи нещо такова в обратна посока от разрушените сгради вадят хора в много специфични униформи. Може би са мирни граждани облечени като военни?

Амбразуровец номер едно е опроверган от ТАСС. Сега е момента да кажеш че лъжат или че не сме те разбрали както обикновенно. И няма да говорим аз едни с позивни накрая.

Да ти кажа и че 6-та седмица едно видео не може да намериш. Лошо Седларов, лошо!

image.png

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.