Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 14 минути, attj написа:

Майданът на бандеровците   стана причина за гражданска война в Украйна.   Вие с Косьо, защо си мислите, че всички трябва да Ви гледат клиповете ?  За мен те са спам.  Вие сте като Киевски упорити пропагандни радиоточки.

ми то ти си радиоточката която повтаря едни и същи лъжи като развалена плоча :)  Колкото и да те мачкам с точно обратни доказателства, клипове и филми , ти си пееш безмозъчно едно и също.

Скучна работа... останалите рашистки тролченца са малко по разнообразни от теб :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, miro20 написа:

Затова ли вадят мирни граждани? Ако се случи нещо такова в обратна посока от разрушените сгради вадят хора в много специфични униформи. Може би са мирни граждани облечени като военни?

преди 28 минути, attj написа:

Майданът на бандеровците   стана причина за гражданска война в Украйна.   Вие с Косьо, защо си мислите, че всички трябва да Ви гледат клиповете ?  За мен те са спам.  Вие сте като Киевски упорити пропагандни радиоточки.

Не искаш ли да видиш алтернативната гледна точка? Аз много обичам да я показвам.

Скоро Т-34 ще влязат в употреба:

Модернизирани евентуално , ама само ако има части от лендлиза.

Еретици:

Топло, доста топло:

И лада на енергетиците за десерт:

преди 9 минути, maxthon написа:

Затова ли вадят мирни граждани? Ако се случи нещо такова в обратна посока от разрушените сгради вадят хора в много специфични униформи. Може би са мирни граждани облечени като военни?

А зелената ракета е първа. Аз викам че е ПВО паднало, а бъди? Ама не зелено естествено. Не струваш, нали си го знаеш.

Косе свърши ви перемогата.

Дрони срещу 152мм - 0:1

. По словам Бутусова, "любые сооружения и места установки антенн подвергаются ударам артиллерии и бомбардировке управляемыми авиабомбами". 

Не се пести джепането ... Ох забравих че свършвало - извинете.

Реджепчо - сега е момента да отидеш в Авдеевка и да ни освободиш от присъствието си.

А и забравих.

Падането е въпрос на дни. Бутусов (с)

След това ще изволнят Залужни за несправяне с работата (с)

преди 9 минути, maxthon написа:

Затова ли вадят мирни граждани?

Той ме опровергава с клип на фашиста АЗОВ South - https://www.buymeacoffee.com/azovsouth1

Не му обръщай внимание!В този случай по интересно е защо ми пуска фашистки клипове,самия той какво изповядва,защо ги пробутва

преди 15 минути, kirko12 написа:

Косе свърши ви перемогата.

Дрони срещу 152мм - 0:1

. По словам Бутусова, "любые сооружения и места установки антенн подвергаются ударам артиллерии и бомбардировке управляемыми авиабомбами". 

Не се пести джепането ... Ох забравих че свършвало - извинете.

Реджепчо - сега е момента да отидеш в Авдеевка и да ни освободиш от присъствието си.

А и забравих.

Падането е въпрос на дни. Бутусов (с)

След това ще изволнят Залужни за несправяне с работата (с)

Рогозин преди дни друго разправяше ама аз на тебе вярвам повече да ти кажа. На един акъл сте с бъдито, ама той поне отговаря, а ти дори не си правиш труда.

Кринки за 4 месеца:)

А лошите езици викат че още малко тия дни са загубили там.

преди 56 минути, miro20 написа:

ми то ти си радиоточката която повтаря едни и същи лъжи като развалена плоча :)  Колкото и да те мачкам с точно обратни доказателства, клипове и филми , ти си пееш безмозъчно едно и също.

Скучна работа... останалите рашистки тролченца са малко по разнообразни от теб :)

Изглежда ме бъркате с Маруся от Донецк.   Аз съм неутрален и не ме се вярва да бъде заличена Украйна като държава на хохли и на казаци.   На хохлите все ще им се завърне акъла.  Невъзможно е вечно да са просещи галеници от Запада.    Щели от ЕС да им отпуснат още  50 милиарда евро до 2027 година.   Обаче режимът в Киев е в реален фалит и не виждам как може да удържи още 3-4 години.  Само за година им е нужна подкрепа от Запада от около 100 милиарда - едва ли ще ги получат, като пазители на света и Европа от руснаците.   Необходими  400 милиарда до 2027 година как Ви звучат ???  

Тъкър Карлсън, който заяви, че иска да интервюира Путин, е пристигнал в Москва. Наскоро Доналд Тръмп предложи на журналиста позицията на вицепрезидент на Съединените щати, ако спечели изборите.

... ... ... 

Как да вбесим Украйна - в стил НАСА.

НАСА се подготвя за изстрелването на своята мисия SpaceX Crew-9, a укрите вият на умряло в X и продължават да си въобразяват, че целият свят се върти около тях:

Това е лудост! НАСА разкри новия си екипаж, който се състои от трима астронавти на НАСА Зена Кардман, Ник Хейг и Стефани Уилсън и... руския космонавт Александър Горбунов. Сериозен ли си?!

Косе

Не ми мери Рогозин с великия нацист Бутусов.

Айде сега - нема да се обиждаме на осведоменост . Рогозин е лаладжия, урапатриот който не се справи с търговската дейност на Роскосмос - и като резултат го изволниха.

Авдеевка е руска - нарочно не пращат подкрепления щото Залужни трябва да е виновен - нема начин.

Дали утре или след 500-700 бомби (500кила, много ги дразнят) ще се случи.

Нацитата реват - ама повече ресурс няма да се вкара щото пробият ли някъде руснаците и стана белята. Дроните нема да помогнат.

И пак ти казвам - стига с тия дрони, мирясай. 

Attj

Ясно е че планините от пари няма да дойдат.

Наясно са строят отбранителни линии

IMG_20240203_233426_426.jpg

преди 1 час, attj написа:

Аз съм неутрален

:lol6:

Всички копейки , комундели и рашистки тролченца тук се пишете "неутрални" :) :) :)

След очакванията за пълен разгром за 18 часа да превземат Киев, до сегашните рашистки загуби, не е никак зле

:)

При Авдеевка пробват пълна димна завеса, артилерията на Укрия стреля с димни бомби.

Понеже руснаците се преместиха простреляните по време на АТО данни не стават. И сега не знаят къде да стрелят а бригадата на ДНР напредва. С димната завеса се опитват да пречат на ВВС да хвърлят бомби - само че днр го насочват до метър

В бригадата има хора отраснали в тоя квартал които водят атаката.

Укрите са вкарали  и Абрамсите в боя - направо опълченци.

Реджепчо приготви пепел моето момче - ще ти трябва доста.

Изобщо Козяк трябват ви доста по добри опоркаджии  - тежко е пичове да продаваш дефектен продукт.

ПП

И престанете с загубите. Подкрепленията викнати в авдеевка  са били посрещнати с масирана бомбардировка, после са ги доубили с касети. ДНР пленници няма да взимат. Има там едно видео дето един плаче че руските артилеристи били редовна армия а не мобики.

Пригожин плати за тая тактика, трябва да сте благодарни че не е жив

преди 6 минути, kirko12 написа:

При Авдеевка

Едно от актуалните видеота от Авдеевка.

Кому е нужен този пореден сринат от рашистките изроди , град ?

Какво стана с Бахмут за който пак имаше подобни титанически мъки да бъде превзет от рашистите ?

Възстановихте ли го ? Там дори плъхове и гарги не живеят.

КАкто всеки град, в който е дошъл "рашисткий мир" .

Така ще е в два окръга.

Сирски отстъпва в следващия град - крепост.

Него обаче ще го вземат бързо - там няма промишлени обекти.

Предполагам при отстъплението днр ще избият колкото се може повече. Няма прошка.

Довечера ще има искандери по гарите. 

преди 1 час, miro20 написа:

Всички копейки , комундели 

Роузи и Атидже също  зачитат правото на самоопределение на украинските руснаци.    И в НАТО всички също ще се съгласят с това един ден.  Преди това ще харчат напразно още милиарди долари и евро за режима на бандеровците в Киев.   Няма как всички да са комуноиди.     Нацисткият режим в Киев проси 100 милиарда долари и евро за календарна година.    Няма да издържат, ако не ги получават. Повечето от половината пари са за оръжия и за боеприпаси.    Лично мен малко ме интересува докога ще издържат. Лошото е, че още други стотици хиляди ще загинат.  Не виждам в бъдещето никакви бандеровски казаци.   

преди 4 часа, Flashback написа:

Тъкър Карлсън, който заяви, че иска да интервюира Путин, е пристигнал в Москва.

Бивш журналист на американския телевизионен канал Fox News може да не бъде допуснат обратно в САЩ. Това предложение направи бившият началник на кабинета на вицепрезидента Бил Кристол. Той отбеляза, че САЩ трябва "напълно да попречат на Тъкър Карлсън да се върне в САЩ".

https://t.me/The_Wrong_Side/14412

продължават с планиращите бомби, днеска ще направят и нощни полети.

Щаба на перемогата Не измислиха нищо по умно от това да атакуват Крим без подготовка.Това ще им струва нещо.

Гадна история. Американците да уволняват някой там и да се приключва тая мъка.

Украинските неофициални канали започнаха директни обвинения срещу Зеленски.

IMG_20240204_164402_957.jpg

Кризата в Авдеевка

Врагът съобщава, че въоръжените сили на Руската федерация са пробили защитата на въоръжените сили на Украйна в близост до наводнената кариера и са навлезли в северната част на града по първите улици, където са започнали улични битки.
Ключовият път за снабдяване на гарнизона Авдеевка е на няколкостотин метра от мястото на пробива. С оглед на това врагът сега се опитва да контраатакува, за да стабилизира ситуацията.
В същото време продължават ожесточени боеве в югоизточните квартали на града от страната на "Царския лов". Водят се и тежки боеве на запад от "Зенит" (част от противовъздушната отбрана).

Днес слугите на Порошенко - Бутусов, Мосийчук, Цаплиенко и други хохли - хвърлиха масирана истерия по този повод. Те настояват да изпратят резерви и да спрат да лъжат за ситуацията в Авдеевка.
Междувременно Зеленски се снима в задните райони край Орихив.

4368529_900.jpg

След 10год.

-правене на презентация на празен площад през нощта! Няма бисквитки,няма и желаещи да я слушат!

Виктория Нуланд на площад Майдан, раздаваща бисквитки като пристанище на преврата от 2014 г. и сега, но без тълпи или дори с известна компания. Това е обратен ефект на съобщенията:

преди 1 час, attj написа:

И в НАТО всички също ще се съгласят с това един ден.

:lol6:

преди 8 минути, glen написа:

След 10год.

-правене на презентация на празен площад през нощта! Няма бисквитки,няма и желаещи да я слушат!

Виктория Нуланд на площад Майдан, раздаваща бисквитки като пристанище на преврата от 2014 г. и сега, но без тълпи или дори с известна компания. Това е обратен ефект на съобщенията:

Когато посети Майдана 2014 г нямаше още рашистка инвазия , нямаше анексирани територии от рашистките изроди, нямаше ежедневни терористични бомбардировки по мирните украински градове далеч от фронта, включително и по Киев.

:hush:

Смела жена все пак. Браво !

Споменахме ли че Зеленски пък посети отново предните линии на войските си ?

Смел , истински мъж, за разлика от бункерния  кремълски плъх, дето само веднъж се опита да направи театър с двойник в Мариуоль, който дори не приличаше на него :) :)

преди 57 минути, kirko12 написа:

https://t.me/The_Wrong_Side/14412

продължават с планиращите бомби, днеска ще направят и нощни полети.

Щаба на перемогата Не измислиха нищо по умно от това да атакуват Крим без подготовка.Това ще им струва нещо.

Гадна история. Американците да уволняват някой там и да се приключва тая мъка.

Украинските неофициални канали започнаха директни обвинения срещу Зеленски.

IMG_20240204_164402_957.jpg

Кирка ,взе да копаеш вече история ,съчетаваш  Я с твоите тролски мечти ,та става направо компот . Голяма смешка си в напъните си .Действай ,трафик да става в Калдата. Ама НЕ четеш как рашиските тролове  КВИЧАТ заради новите американски доставки на старите /уж/ авиационни бомби ,които обаче вече са модернизирани с двигател перки и могат да  планират  до 150 км и други чудесии,вече са на фронта , ще бъдат НОВИЯТ ХИТ .За сега са малко около 1000 броя ,най важното е, че са ЕВТИНИ . 

Биги, завалията, продължава наивно да вярва и да се надява, че ще има поредно "вундервафе".

"НОВИЯТ ХИТ" - WTF?! Блажени са верующите!

А Вики Нюланд изглежда сам сама е изяла всички курабийки при последното си посещение на прокси полигона, имайки предвид заоблените ѝ форми.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.