Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 6 минути, attj написа:

Дано не се стига до там.  До тук един милион общо са загиналите хохли и москали.   7  милиона предишни украинци били избягали в Русия,  други 5 милиона са бежанци в ЕС.      Зельо се кокошини като Макрон и като сменя наркотици му се привиждат странни неща.     Мъчно ми е за обикновените украинци и руснаци.     Реално те се трепят заради НАТО.  

Нема обикновени , всеки трябва да защитава семейството си.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Само защото сте пичове ще ви покажа ексклузивни снимки на това:

преди 1 минута, kosyo написа:

Атака точно по ПЛАНА!

Те - руската армия вече бомбандира Киев - ти за един БТР

преди 1 минута, Anzhel Dimitrov написа:

Нема обикновени , всеки трябва да защитава семейството си.

Заради Зеленски и НАТО  взаимно да се избиват и докога?  Донските и запорожските казаци са в Русия и чакат федерацията да отвоюва земите им.

Бодра дрононарезка. Най-топлата сцена е точно преди средата

преди 13 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Те - руската армия вече бомбандира Киев - ти за един БТР

Ми то тогава Луганск как да го броим?

Гледай днес какво е там

Добре че е единственото в света ешалонирано ПВО че да ги сваля всичките

Готино кабрио.Колко ли струва?

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Не е пропаднал . Анжелизъмът беше ,просто да покажа ,че мога дори да създам религия , докато си избирам религия. Но вече избрах .

Последният комунист от Мосейково да затвори вратата

преди 8 минути, Gift написа:

Последният комунист от Мосейково да затвори вратата

Кокич или Реджеп?   Маруся ги е отстреляла?   

току-що, attj написа:

Кокич или Реджеп?   Маруся ги е отстреляла?   

уШАнка като дядовците си не те ли пускат на разходка пред Мосейково

току-що, Gift написа:

уШАнка като дядовците си не те ли пускат на разходка пред Мосейково

Няма проблеми за Маруся пак да те преоткрие.

преди 1 час, attj написа:

Донските и запорожските казаци са в Русия

Много загрижена платена-копейка. 

Screenshot2023-08-02110006.png.4481e547c136c367bb0fa5c46ae966c7.png

преди 14 минути, attj написа:

Кокич това нещо се пробваше да го води на гей парада в Киев.     Дали е успял - било тайна. 

Включва се Атидже от Берлин в същия акаунт.   На Кокич и на Бигиадри не бива да им придиряме.  Те са връстници на Путин на по 72 години и нека да са живи и здрави!!!  А Реджеп да не е пак в Черноморск заради украинката!?   

преди 2 часа, kosyo написа:

Бодра дрононарезка. Най-топлата сцена е точно преди средата

Ми то тогава Луганск как да го броим?

Гледай днес какво е там

Добре че е единственото в света ешалонирано ПВО че да ги сваля всичките

Готино кабрио.Колко ли струва?

Мирното население имаше 2 години да се изнесе в Русия и да вземат руски паспорти. Пък и украинската армия почна първа да стреля по мирното население.

Много е лесно да псуваш по противниковата армия , и съвсем разбираемо . Нема кво да ми го показваш. 

Истински мъж , заслужава похвала - защитава родината си всячески . Пак да повторя , не се сърдя на редовите войници ,подведени от Зеленски с обещания за победа. 

Разследването е в ход и търся отговор на въпроса ,, Кой прокара ЛГБТ - тата в България ? " - почти съм стигнал до отговора.

Хм

Лека полека "електрическите" видеа излизат.

Без ПВО е екстра. ТЕЦ-а получи двете ракети.

https://t.me/voenacher/64154

За днешната простотия в Луганск Киевска област ще се върне в 18 век.

П.С. - Навремето от България са избягали всички ЛГБТ - та , и спонсорирани от франция се върнаха тук да правят бизнес, и каквото могат да отнесат в ЛГБТ държавите - да не посочвам. Жокерче - гордоста им е Рено ( горките ,,, Луи, Марсел и Фернан Рено. " сигурно вече са се обърнали в гробовете си )

преди 9 часа, ivottoshev написа:

Питай генерал Мили. Що въпросваш мен?:speak:

Как към кого други го? Тук ти си главния ,широко информиран , специалист по въпроса Киев. Знаеш такива важни подробности като сникерс ,Майдан и Киев за три дни. Включваш се веднага като пламенен руски трол щом натиснем кнопката сникерс  ,просто кефиш ни от /сМех/ на такова първосигнално  включване на кнопката  СНИКЕРС. Айде ,натискам сникерс:

Роузи от Лондон се чуди Столтенберг как ще осигурява  100 милиарда евро за 5 години за режима в Киев?   Това точно Путин ли трябваше да уплаши?  

преди 3 часа, Anzhel Dimitrov написа:

Абе човек , само като видях фейк снимката ми стана ясен . 

Я ,нова звезда изгря  в темата ,новоорганизиран руски трол . Той е по религиозните въпроси  компетентен ,особено по въпросите на многоречията на  благочестивия руски КГБ патриарх . Сигурно е  слушал много от неговите възхвали за най-великия  император на всички времена ,най-големия световен хуманист  от всички крадци на деца. Амин.

преди 1 час, attj написа:

на Бигиадри не бива да им придиряме

Признавам ,че аз съм те изрисувал и то с с голямо уважение ,защото можех и малко по НЕ лицеприятно, руски троле ,но аз ДРУГИ акаунти като вас руските тролове и стари комунета НЯМАМ тук. А това ,че някой те е харесал и те копи /пейс тук ,това ме прави горд за моето произведение!

Алоооо плюещата кобра ... колкото и да се напъваш бомбите падат ли падат.

А любимото ми Косе вади некви архиви :)

Изобщо срока за кинтите се премести още веднъж. Това не е добре за агитката - ще работят копи/пасте до подлуда.

Чувам цял един Патриот им дават - леле майкоу :)

9 мин  ·

Цитат

"Ще ви споделя няколко цифри, които по принцип не се съобщават от воюващите страни и трудно може да видите.
В момента, русия е изсипала на фронта в Украина 475 хилядна войска.
Украинските защитници са около 65 хиляди.
Това означава, че по численост на фронта, русия превъзхожда Украина почти 8 пъти.
Русия започва войната с 19 000 артилерийни установки . В момента в действие са около 5200.
Голяма част са унищожени от украинските сили ( предполага се около 5500 унищожени) а други върнати за ремонт и разглобяване.
Украинците в момента разполагат с около 850 артилерия. Това означава,
че русия ги превъзхожда повече от 6 пъти, а в началото на войната повече от 20 пъти.
И въпреки всичко, тези истински герои- украинските войски, мачкат яко ватници.
Най-страшните за ВСУ месеци, са следващите десет. Ако издържат, от средата на 2025, русия ще има недостиг на всичко.
Слава УКРАИНИ , Героям Слава !🇺🇦
Ще допълня, че украинците на фронта, са достигали и 80 000.
И още едно страшно инфо - жертвите (убити и свръх тежко ранени) от двете страни, почти отговарят на сегашната им наличност на фронта."

преди 42 минути, kirko12 написа:

Хм

Лека полека "електрическите" видеа излизат.

https://t.me/voenacher/64154

А този дето помни 96 г и показва ,че е от дъртите комунета ,преобразували се  на руски тролове . Аз помня онези и още по-назад времена ,когато дръпнаха  килимчето под краката на комунетата като теб .Пресни са ми спомената от тогава ,когато изгониха местните комунистически веломожи от топлите кабинети и те съскаха: Ние таз власт с кръв сме я взели и без кръв няма да я дадем. Сега навярно сте в някаква ремисия  от тази война и това ви дава воля на злобата от тогава ,нали руски троле? Само че това кара хората да се отвращават от вас  и от вашата радост за убийствата в Украйна  на вашия велик император ,големият руски ТЪПАК путин.

преди 55 минути, kirko12 написа:

Нали ? Много лесно се бие/убива/  беззащитен човек , нали ?

Рашистонацистите се кефите на тези преки разстрели като бомбардировки и стрелби на учебнно стрелбище - когато няма отговор, с тази разлика че не е учение а вопиющ нагъл рашистки терор срещу цивилно население и геноцид.

Наистина не ви разбирам какво ви е в главите. По точно .. какво ехо има там от кухината.

преди 57 минути, kirko12 написа:

Луганск е украинска територия. Всичките убийства и терор са от рашистка страна , която незаконно окупира с война и терор  тези малки части от Луганска и Донецка области на Украйна.

преди 1 час, Anzhel Dimitrov написа:

Пък и украинската армия почна първа да стреля по мирното население.

Нагла безочлива и отдавна опровергана рашистка ЛЪЖА.

Можете ли да ми посочите поне една жертва на рускоезичен или какъвто и да е в Крим и Донбас, от украинска страна  , ПРЕДИ рашистката окупация 2014 г  на Крим чрез война и ПРЕДИ да нахлуят и отцепят малка част от Донецка и луганска области ??

Поне една жертва ми посочи с което да приемем че рашисткото нахлуване е орпавдано и е в защита на тези "угнетени жертви" ?!

:hush:

преди 3 часа, attj написа:

Дано не се стига до там.  До тук един милион общо са загиналите хохли и москали.   7  милиона предишни украинци били избягали в Русия,  други 5 милиона са бежанци в ЕС.      Зельо се кокошини като Макрон и като сменя наркотици му се привиждат странни неща.     Мъчно ми е за обикновените украинци и руснаци.     Реално те се трепят заради НАТО.  

Добра статистика . 7 милиона бягат в държавата , която е приела закон срещу ЛГБТ ( за сега единствена ), и 5 милиона , които зеленски е заблудил с обещаната победа. За мъжете избягали на екскурзия в ЕС , веднага става ясно ,че са ЛГБТ. За мъжете избягали в Русия със семействата си е ясно ,че все пак в Украйна ( държава съществуваща  до ,,може би капитулацията си "  ) има и разумни некорумпирани от ЛГБТ - та та , които не мечтаят за лъскави екскурзийки за чужда сметка.

Слава на героите от войните , по целият свят.

И некорумпираните, хора ,които са способни въпреки всичко да не бягат, от родините си.

преди 32 минути, bigiadri написа:

Я ,нова звезда изгря  в темата ,новоорганизиран руски трол . Той е по религиозните въпроси  компетентен ,особено по въпросите на многоречията на  благочестивия руски КГБ патриарх . Сигурно е  слушал много от неговите възхвали за най-великия  император на всички времена ,най-големия световен хуманист  от всички крадци на деца. Амин.

Признавам ,че аз съм те изрисувал и то с с голямо уважение ,защото можех и малко по НЕ лицеприятно, руски троле ,но аз ДРУГИ акаунти като вас руските тролове и стари комунета НЯМАМ тук. А това ,че някой те е харесал и те копи /пейс тук ,това ме прави горд за моето произведение!

Ааз съм роден в Русия, но България е моята истинска родина.

Никой не ми плаща като на трол да се боря за чужда кауза. Аз защитавам честта на българи и руснаци . Въпреки предложенията от ЛГБТ общества не съм се продал , няма и да го направя , за разллика от теб ,не защитавам вярата в парите 

Бог да възнагради герйски загиналите във войните,по целият свят.

преди 27 минути, kirko12 написа:

Алоооо плюещата кобра ... колкото и да се напъваш бомбите падат ли падат.

А любимото ми Косе вади некви архиви :)

Изобщо срока за кинтите се премести още веднъж. Това не е добре за агитката - ще работят копи/пасте до подлуда.

Чувам цял един Патриот им дават - леле майкоу :)

Знам че ще не можеш ама ако искаш да се пробваш с аргументирането за архивите? Не че нещо ама умирам да им показвам на онези че не струват а тука са най-големите специалисти. Смятам да ти го припомням често това - ако случайно забравиш че и а бъдито така му се случваше

Внимание, Внимание - въздушна тревога, въздушна тревога

Тези гледки ми топлят сърцето

Не крия да съм фен на Доналд Тръмп,  ама защо да съм фен на други???

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.