Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, miro20 написа:

Рашистонацистите се кефите на тези преки разстрели като бомбардировки и стрелби на учебнно стрелбище - когато няма отговор, с тази разлика че не е учение а вопиющ нагъл рашистки терор срещу цивилно население и геноцид.

Нима бомбардирането на топло и електроцентрали е "вопиющ нагъл терор срещу цивилно население"?!? Че от кога? През 1999-та все още не беше, и даже краварите се хвалеха с такива неща по вестниците:

Вашингтон пост 25.05.1999г.:

Въздушните удари на НАТО срещу електрическата мрежа на Югославия оставиха днес милиони хора без електричество или вода, което донесе войната за Косово по-пряко в живота на цивилните в цялата страна.

CNN 23.05.1999г.:

Бомбите на НАТО извадиха от работа най-голямата електроцентрала на въглища в Югославия в неделя

ЪЪЪЪ

Миро разберете се с Косьо по някой въпроси.

Например - укрите били невинни агънца, направо херувимчета които гадните прости вати трепят с големи лоши бомби.

В същия момент Косьо ми обяснява за някакви субекти които плавно преминали от съзтезания с малки, невинни играчки към тероризъм.

Дай да се разберем за общия образ на средния укра за когото от вчера едно нещо се знае.

Има 20% които искат да се бият ама нямат желание.

Другите 80% твърдо нямат желание.

Но както е казал класика "покрай сухото ще изгори и суровото"

преди 2 минути, kirko12 написа:

ЪЪЪЪ

Миро разберете се с Косьо по някой въпроси.

Например - укрите били невинни агънца, направо херувимчета които гадните прости вати трепят с големи лоши бомби.

В същия момент Косьо ми обяснява за някакви субекти които плавно преминали от съзтезания с малки, невинни играчки към тероризъм.

Дай да се разберем за общия образ на средния укра за когото от вчера едно нещо се знае.

Има 20% които искат да се бият ама нямат желание.

Другите 80% твърдо нямат желание.

Но както е казал класика "покрай сухото ще изгори и суровото"

Кире , кое баце е старото видео? В случай че си забравил - аз не съм.

Косе

даже Торосян е разбрал какво се случва.

Ще посе@реш още малко тука. И ще заключим темата.

Къде се пръкна такъв отворко, на дедо ли приличаш?

преди 1 час, ivottoshev написа:

:lol6:  Взе снимката на Цоцко1 (която аз пръв показах тук), изряза я за да не си личи кой е на нея, и се опита да ни пробуташ партенката че това е друг човек. Нима мислеше че няма да позная Цоцко? Ми не, не минава номера. Само затвърждава мнението ми че си КУХ КАТО ХРАЛУПА.

Ето го оригинала. Кой е на нея се познава по папагалчето на фланелката, което ти изряза:

EY6sh6gXgAEObzd.thumb.jpg.01b88dd54ebe43a4046db6b6cb87c370.jpg

Я пак че нищо не ти се разбра, платена-мурзилке

преди 35 минути, kirko12 написа:

Косе

даже Торосян е разбрал какво се случва.

Ще посе@реш още малко тука. И ще заключим темата.

Къде се пръкна такъв отворко, на дедо ли приличаш?

Кире, що лъжеш че е старо видеото?

преди 1 час, ivottoshev написа:

.

Хубав комантар. Не се притеснявай всичко руско така забива и е неадекватно.

Не разбирам тия китайци.. Нали бяха от нашите пък да говорят такива неща - че руZнаците ще загубят.

преди 8 минути, Gift написа:

Я пак че нищо не ти се разбра, платена-мурзилке

Не се засягай, Цоцко. Я виж колко красив си излязъл на снимката. Може да ти излезе късмета с Хралупчо и да се вземете :wub:

преди 21 часа, N1K17Y написа:

Киев падна ли? Колко дни останаха? 

Никой няма нужда от Киев, розово пони. Просто ще получим една окрайна без излаз до море и с разрушена инфраструктура.

Гугъл вкара едни пари в търсене на "мова" по искане на министъра на цифровите ала бала в Киев.

Трябвало да затрият проклетия руски език.

Вчера някой се набутал в анализа и какво се появило?

Мироооо къде си да обясниш ?

IMG_20240413_223133_755.jpg

преди 2 минути, Тoни написа:

Никой няма нужда от Киев, розово пони. Просто ще получим една окрайна без излаз до море и с разрушена инфраструктура.

Украйна си изпълни задачата - да уплашем шведите и филандците - и да ги вземем в НАТО

Другари, пийте хапчетата че Иран са пуснали Геранките вече и след няколко часа ще отворят 2-рия фронт.

Ама как познават тия американци бре.

Тел Авив за 3 дни !!!

В знак на съпричасност с Израел има обявена тревога за дронове в Белгород,Воронец и Курс

Рецепта за извършване на национално самоубийство: позволете на Чичо Сам да свали вашето законно избрано правителство; поставете луди националисти и бандеровци на власт; след това нарушете етническия мир и започнете гражданска война срещу собственото си население, което има голям мощен съюзник.

Наградата Дарвин отива при Бандеристан!

преди 38 минути, Тoни написа:

Брех, това ли е новата цел на специалната операция? Или тя винаги си е била такава? 

преди 4 минути, N1K17Y написа:

Брех, това ли е новата цел на специалната операция? Или тя винаги си е била такава? 

Пинко, докъде стигнаха плановете на НАТО, заради която провокираха прокси войната?!

Целите бяха ясно формулирани:

- стратегическо поражение на Русия, вкл. падане на Путин от власт

- връщане изкуствените граници на Бандеристан от 1991 г., вкл. Крим

- приемане на Бандеристан в НАТО и ЕС

преди 4 часа, kosyo написа:

Сакън - да не би да чувам тука нещо грешно:

Мога да ти намеря и статия за този разговор в ria ру май беше. Ама сигурно чувам нещо грешно ...  Ако може да не минаваме пак по всичките ви тъпотии че съм събрал доста ей такива отговори дето не са ви приятни. Ама гледам си напорист - ще ти ги покажа и на тебе.

Това ,което е казал Путин е до някъде вярно. 

Не ми се води разследване по темата , щото украинците се правеха на руснаци в Европа , и разправяха ,че италианците били ЛГБТ , да не споменавам и това че Папата бил държал всички пари на света .

преди 3 минути, Anzhel Dimitrov написа:

Това ,което е казал Путин е до някъде вярно. 

Не ми се води разследване по темата , щото украинците се правеха на руснаци в Европа , и разправяха ,че италианците били ЛГБТ , да не споменавам и това че Папата бил държал всички пари на света .

Знам - на всички им става рязко безинтересна темата след тия видеа.. Ама знам че няма да те спре това

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Не се засягай, Цоцко. Я виж колко красив си излязъл на снимката. Може да ти излезе късмета с Хралупчо и да се вземете :wub:

Виж се на какво приличаш платена-мурзилке

279380762_1196326147861965_4884232522216907378_n.jpg.56aad66034ff5be68e62b46ce2736af7.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.