Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 52 минути, БаалБек написа:

А предателската и-з-м-е-т, която е населявала и населява България и е готова да ни продаде на мухонасранская федерация виж какво пише

gadini.png

Тия да не мислиш, че са по-различни от тези у 4ворумО? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Според изявление на руското министерство на отбраната, пицария в Краматорск близо до хотел Краматорск на 27 юни, е била унищожена:

2 генерала от AFU
До 50 офицери от AFU
До 20 чуждестранни наемници и съветници.
- Славянград

преди 1 минута, BANKATA написа:

Цитирах ти психиатър.

Ако е имал достъп до пациента ще се съглася. Такива отдалечени диагнози са малко съмнителни. Ако ти самият ходиш на доктор "отдачелено" не означава, че всеки го прави. Реално каквото и да е установил въпросният психиатър ще го откриеш и във всеки друг лидер на страна (особено пък от тези на запад от Русия дори и в по-голяма степен).

преди 1 минута, maxthon написа:

Ако е имал достъп до пациента ще се съглася. Такива отдалечени диагнози са малко съмнителни. Ако ти самият ходиш на доктор "отдачелено" не означава, че всеки го прави. Реално каквото и да е установил въпросният психиатър ще го откриеш и във всеки друг лидер на страна (особено пък от тези на запад от Русия дори и в по-голяма степен).

Сигурен съм че сега ще извадиш твойта докторска титла ще я плеснеш тук и ще кажеш моята диплома бие неговата диплома. Ама знам че няма да го направиш - по обясними причини

преди 4 минути, glen написа:

Според изявление на руското министерство на отбраната, пицария в Краматорск близо до хотел Краматорск на 27 юни, е била унищожена:

2 генерала от AFU
До 50 офицери от AFU
До 20 чуждестранни наемници и съветници.
- Славянград

Можеш ли да го докажеш това, което твърдиш? :)

Окупаторите проверяват тийнейджъри от Мариупол за "лоялност към Украйна" и участие в партизанско движение.

"Децата се спират на контролно-пропускателни пунктове, проверяват се мобилните им телефони, имат вражески паспорт (който в ₚФ се получава от 14-годишна възраст). Провеждат се и "превантивни беседи", на които от тях се иска да докладват за "неблагонадеждни другари"", казват от Националния център за съпротива.

Може да бъде изображение с 3 души, дете, сегуей, велосипед, скутер и улица

А това как ще го коментирате? :(

От Флорънс Дейви-Атли от CNN

Американски доброволец в Украйна каза, че е бил в ресторант в Краматорск, когато той е бил ударен от руска ракета във вторник вечерта.

28-годишният Ник Дъкуърт от Сонора, Калифорния, каза, че е пристигнал в ресторанта Ria Lounge с колеги около 20 минути преди ракетната атака, която се е състояла малко след 19:30 ч. местно време.

Дъкуърт каза, че в ресторанта има детско парти. „Имаше детско парти, много други хуманитарни работници и журналисти. Много малко истински военен персонал имаше в района в сравнение с масовото количество цивилни.

Групата му почти беше седнала вътре в ресторанта, където се усети пълното въздействие на стачката, освен че сервитьорът успя да им намери маса отвън в последната минута. Той каза, че това вероятно е спасило живота му.

Той и колегите му, включително британският доброволец Мо Хорник, се отърваха само с леки наранявания и публикуваха снимки във Facebook от мястото на инцидента и вътре в болницата.

Дъкуърт каза, че е бил в Украйна от около 14 месеца, работейки за хуманитарна благотворителна организация, доставяща помощ на цивилни в села на първа линия. Той често публикува във Facebook за доставка на медицински консумативи и други провизии в зоните на първа линия в Източна Украйна.

преди 18 минути, maxthon написа:

Поне най-накрая се съгласи с мен.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Поне най-накрая се съгласи с мен.

Въпросния психиатър е имал достъп до Путин? До кой негов клонинг? Сигурно ли е, че е прегледал правилния Путин? Украински психиатър цитиран от Униан. Ще падна от стола от смях.

Браво на ватниците :yanim:

путинские Росгвардейците разстреляха кола с цивилни.

При влизане в Богучар, Воронежка област, Росгвардията смятала, че в колата е Вагнер. Семейство от Ростов водело дъщеря си на състезание в Москва.
Мужчина загинал на място, а съпругата и дъщеря му били тежко ранени. Пръстите на ръката на момичето били откъснати, а кракът ѝ бил прострелян.

Може да бъде изображение с 1 човек

преди 15 минути, kosyo написа:

Какво става с Бахмут - пак ли ще се питаме за вземането?

Само съобщават за някакви метражи, че са взети обратно, а реално няма нищо. Поне едно населено място да имаше. Все мотики настъпват и там.

преди 2 минути, maxthon написа:

Въпросния психиатър е имало достъп до Путин? До кой негов клонинг? Сигурно ли е, че е прегледал правилния Путин?

Не съм доктор и не знам. Ти доктор ли си че го критикуваш ?

Първо ме обвиняваш че аз не съм доктор да раздавам диагнози. Сега почна ти да опровергаваш диагнози. Ти доктор ли си ?

7.jpeg?itok=PrnkNtzC

10.jpeg?itok=-mIy3zO5

768x.jpg?_=1652414549

0558612001688021310_big.jpg

В ресторанта имаше детско парти: Доброволец от САЩ разказа за руския удар по Краматорск (СНИМКИ)

356979000_240725545375901_24774021025517

преди 4 минути, maxthon написа:

Само съобщават за някакви метражи, че са взети обратно, а реално няма нищо. Поне едно населено място да имаше. Все мотики настъпват и там.

Метър по метър,... какво!? Квадратен километър.

преди 2 минути, maxthon написа:

Абе май пак послъгваш малко,а? За някакви улици говорят.. Напомня ми за нещо...а сетих се за вагнеровци и те така бяха. Къде се загубиха тия хора значи - чува ли се нещо за тях?

току-що, BANKATA написа:

Първо ме обвиняваш че аз не съм доктор да раздавам диагнози. Сега почна ти да опровергаваш диагнози. Ти доктор ли си ?

Е диагноза дадене през Униан не важи никъде. Диагноза се дава само и единствено при преглед от страна на доктор и в присъствие на пациента. Това много добре го знаеш.

току-що, maxthon написа:

Е диагноза дадене през Униан не важи никъде. Диагноза се дава само и единствено при преглед от страна на доктор и в присъствие на пациента. Това много добре го знаеш.

Руските закони не ги знам. Ти знаеш ли ги ?

току-що, BANKATA написа:

Руските закони не ги знам. Ти знаеш ли ги ?

Тук не става дума за закони. Тук става дума за това, че диагноза през медия не е никаква диагноза.

преди 3 минути, kosyo написа:

Абе май пак послъгваш малко,а? За някакви улици говорят..

Лъжат както винаги. Атаките има само по фланговете на града. Няма толкова луди украинци да тръгнат на директна атака срещу града.

Лъжат както винаги. Атаките има само по фланговете на града. Няма толкова луди украинци да тръгнат на директна атака срещу града.

За тебе говорихме - нали си те знам вече, ама пусти мой характер - гадняр съм и ме влече да ти го напомням, че гледам след пуча малко си се поотпуснал и пак оборваш всичко и всички без нито един цитат.. Как ми липсваше тогава ако знаеш.

Тук не става дума за закони. Тук става дума за това, че диагноза през медия не е никаква диагноза.

Обади се на доктора и го питай. Като гледам Путин може и с клизма да му е правил прегледа.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.