Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, maxthon написа:

Да се самоопределят като какви? Защитници на закононарушител?

Щом така са решили.

Нима е по-различен от Пушилин?

преди 4 минути, maxthon написа:

Не почти, а точно такава. Давай и останалата част от тоз бол, за който говориш......

Давал съм ти няколко ама нали си риба и бързо забряваш.

Назад в темата съм публикувал.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 26 минути, attj написа:

В Бургаския Меден рудник няма ли вече украински казаци?    

има украинки, ела и може да ти излезе късмета:) само гледай сърцето да не се разлопа:)

преди 2 минути, BANKATA написа:

Давал съм ти няколко ама нали си риба и бързо забряваш.

Назад в темата съм публикувал.

Даде едни франкенщайнски извращения как бетонобойката влиза в кинжала. Ами не става. Всичко показано е твърде здраво (че и право) като за ударено от ПАК3. Виждаш при автомобилите с къде по-малка скорост какво се случва в случай на директен удар. Тук говорим за десетки пъти по-голяма скорост. Да ти кажа ли какво си дал? Едни най-обикновени грънци.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Нима е по-различен от Пушилин?

Дай пример с него кога е употребил ненавист по национален признак?

Готвят кръвопролития на Балканите?! Генерал-майор Митар Ковач около 5000 войници на НАТО на границата със Сърбия.

Изграждането на база за 5000 войници на НАТО в България показва, че след последните събития в украинската криза Америка възнамерява да подсили югоизточното крило, Черноморския регион и балтийските страни чрез своите европейски съюзници и водещи страни от НАТО.

И в рамките на този генерален план България получи задачата да осигури условията за формиране на база за 5000 войници

Базата на НАТО готова до 2025 г.

На българска територия ще бъдат изградени инфраструктурни съоръжения за настаняване на около 5000 войници от НАТО, съобщи министърът на отбраната Тодор Тагарев.

- По време на посещението ми в САЩ беше обсъдена възможността за осигуряване на необходимата инфраструктура за разполагане на наша територия на многонационална бойна група на НАТО. САЩ са готови да помогнат за привличане на различни международни фондове за финансиране.

Тагарев добави, че необходимата инфраструктура включва не само места за настаняване на съюзници, но и много други съоръжения. По-рано беше съобщено, че изграждането на военен лагер в България за настаняване на многонационалната бойна група на НАТО ще струва над 50 милиона евро, като базата трябва да бъде готова до 2025 г.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Изобщо не може да се сравняват.

Е какво сравнение може да направиш между Пушилин и човек, за който чуваш за първи път, че съществува? Сравнявай всъщност като покажеш кога първия е употребил ненавист по национален признак.

преди 14 минути, glen написа:

Готвят кръвопролития на Балканите?!

аз доколкото помня Йемен заплаши с това. в страната в която си ти

преди 19 минути, maxthon написа:

Даде едни франкенщайнски извращения как бетонобойката влиза в кинжала. Ами не става. Всичко показано е твърде здраво (че и право) като за ударено от ПАК3. Виждаш при автомобилите с къде по-малка скорост какво се случва в случай на директен удар. Тук говорим за десетки пъти по-голяма скорост. Да ти кажа ли какво си дал? Едни най-обикновени грънци.

Дай пример с него кога е употребил ненавист по национален признак?

Много ясно че не става. Нали си ватенка. 

Когато няма с какво да обориш фактите ще си повтаряш "ами не става". Така е нан-лесно да оспорваш каквото и да било. Нито се налага да мислиш, нито са търсиш факти. Просто "не става" и точка. 

преди 22 минути, BANKATA написа:

Просто "не става" и точка.

Аз обясних и защо не става. Но нещата наистина не стават само с избирателно четене. Как видя само "не става" от целия пост? Последния "свален" кинжал също се оказа нещо съвсем друго. А факта, че използваха Кличко да обере пешкира за глупавото твърдение, че бетонобойка = кинжал си остава изцяло за негова сметка.

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Човека, който чуваш за първи път е герой

Защото е употребил ненавист по национален признак?

преди 5 минути, maxthon написа:

Аз обясних и защо не става. Но нещата наистине не стават само с избирателно четене. Как видя само "не става" от целия пост? Последния "свален" кинжал също се оказа нещо съвсем друго. А факта, че използваха Кличко да обере пешкира за глупавото твърдение, че бетонобойка = кинжал си остава изцяло за негова сметка.

Защото е употребил ненавист по национален признак?

Никога нищо не обясняваш.

Когато си напънеш малко сивото вещество винаги раждаш бисери (като невзривеният снаряд който се трансформира в купчина ламарина). Знаеш го много добре и затова ти е по-лесно да ръсиш общи приказки на килограм.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Никога нищо не обясняваш.

Значи ти ще имаш обяснение как Кличко се снима с права бетонобойка уцелена директно от Пейтриът? Да не би да са онези специални физични закони за които говориш много често? Защото единственото обяснение е, че лъжат като разпрани.

преди 1 минута, maxthon написа:

Значи ти ще имаш обяснение как Кличко се снима с права бетонобойка уцелена директно от Пейтриът? Защото единственото обяснение е, че лъжат като разпрани.

Лесно, взимаш свалената ракета, изправяш я, и се снимаш.

И затова ли акъл трябваше да ти давам?

преди 12 минути, BANKATA написа:

Лесно, взимаш свалената ракета, изправяш я, и се снимаш.

Бях забравил, че си цар на хуморестките. Благодаря, че ми напомни. Да му мислят в Пазарджик. Ще видят сериозна конкуренция в твое лица  за титлата.... Как беше? Нещо за хралупи май ставаше дума.

Пичове, къде е Лойд Остин (втория човек в йерархията на краварите след спящия бай Дън)?

"Ми той умрял, ма!"

НЕ СЕ УСЛУШВАЙТЕ, ами ПОМАГАЙТЕ. Айде сега да ви видим дали сте само клавиатурни нинджи, или наистина милеете за укрите :D

Тагарев: Търсим съюзник, който да плати транспорта на БТР-ите за Украйна

Цитат

ще търсим финансиране. Ако е необходимо, ще се обърнем и към вас

@kosyo@Old_story, @Реджеп Иведик, @miro20, @N1K17Y, @BANKATA (да ме прощава някой ако съм го пропуснал) ще откъснете ли от залъка си? Ще жертвате ли лични финанси за благоденствието на храбрата украинска армия и борбата ѝ срещу злите руснаци :wub:

Цитат

"Вече е ясно кой къде ще ги товари, къде ще ходят. Това си е пак една много сериозна логистична операция. Знаем и сумата, която е необходима. Би била поносима за нашия бюджет, но първо пробваме варианта в този формат "Рамщайн" - дали някой друг наш съюзник няма да каже - а, това е много хубава идея, аз ще платя транспорта. Нали, ако няма такъв желаещ, ще търсим други варианти, ще търсим финансиране. Ако е необходимо, ще се обърнем и към вас", заяви Тагарев пред парламентаристите.

Тагарев: Търсим съюзник, който да плати транспорта на БТР-ите за Украйна | Днес.dir.bg

Да се смеем или да плачем?!

Пари за нови БТР-ра имаме, но пари да ги изпратим наличните няма. :) 

Защо направо не помолим САЩ новите вместо в България да ги закара в Украйна? :) 

Да пращаме и новите F16 направо. Тях сме ги изплатили даже. После да помолим Полша да ни ремонтира старите МИG-ове ... :)

Тагарев, Тагарев, знаеш ли кой е Моцарт? :) Докато МО слуша парламента, а не Главнокомандващият ни ще е така. О, ама те в момента са на МВР ... ех ... забравих ... :) 

Някои в Парламента са за военен съд!!! Не е коректно Военна техника да е под юрисдикция на цивилни! Цивилните не мислят с правилната си глава или друг мозък скрит в G-точката. :) 

Бог да пази България. Амин

Добро утро

Страшна зрада гази Крайна - ех ех

Няма да има перемога - нема Таурус

Иначе се пробваха достойно вчера че и цяла нощ.

Вундервафето на Косьо предизвика смях в Московска област.

Ще свалят Звездата на Кремъл с кило експлозив - е не може :)

продължаваме с проверена китайска марка.

IMG_20240117_145731_343.jpg

Добро утро, второстепенна тълпа!

Имаме и запалване на втората степен вече:

https://x.com/Getty776/status/1747800063211134989?s=20

Пътя до луната е дълъг..

Освен пици вече разширяват менюто и има и пастет:

Направо му изхвърча шапката от кеф.

Нощите по полето са изпълнени с вещици:

Бедните укранчета учени/недоучени отишли да се бият със стари машини срещу най-супер дупер безаналоговия танк. Само му одраскаха бронята обаче.

Малко след това безаналоговия включи купола на въртолетен режим но небра нужната височина и се изнесе по терлици от танка. Наложи се цял дрон да го довърши, а какво вика Кирето-нямат много.

Много му тежи на този за левия бряг

https://t.me/romanov_92/43887

Интересно обяснение за санитарните загуби от другаря Пу.

Ама като знам как "лъжеше" за А-50 сигурно пак е така.

преди 8 часа, Без умствен капацитет написа:

има украинки, ела и може да ти излезе късмета:) само гледай сърцето да не се разлопа:)

Казачките са рускини. Предишни украинки.

Косе

Дай да се разберем веднъж завинаги.

Укрите са хайландъри, всяка сутрин първичната сила ги възкресява - грабват калашника и отиват да трепят вата.

Кой лъжеш - не знам. Тъпите ти видеа с терор не могат да затрият факта че има 100 000 укри инвалиди. Те сигурно по рождение са така.

И цялата канонада с 152мм отива някъде в 5-тото измерение. Жертви и засегнати няма. 

Та така - давай с Брадлитата дето изтриват по няколко танка всяко :)

Скоро всеки кандидат за фронта ще се следи от индивидуален дрон - това е прогреса ...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.