Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 5 минути, kirko12 написа:

Косе браво !!!

Изпълняваш качествено нареждането за активизация на интернет перемогата :)

Да видим утре ще има ли кинти за изгорялата крайна.

Тихо сега, само на тебе да кажа - много обичам да гледам как се мъчи да се отрече от думите си @maxthon.Нали ме гледаш от колко време го гоня да ми отговори и явно днес ще ми се отвори парашута. Не ревнувай - той ми е първата любов от този форум.А знаеш - първата любов, ръжда не хваща.

преди 3 минути, maxthon написа:

Няма проблем де. На фронта не можеш да видиш такава с калибъра на показаната тогава снимка.

Е що пак не ти се говори за "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш". Нали си ги знаеш нещата - що правиш тъпи опити да се измъкнеш пак? От толкова време ти го говоря това днес аха да кажеш нещо по върпоса и айде пак на друга тема.. Да ти намеря ли дето викаше че ще говориш по темата само? Че последно има или нямат зелени нещ или само си въобразяваме тука разни работи от паралелната вселена?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, maxthon написа:

А нещо да кажеш защо са глупости? От нивото на възпалението ти съдя, че може би трябва да продължа с "глупостите".

Няма проблем де. На фронта не можеш да видиш такава с калибъра на показаната тогава снимка.

Твоите хуморески никога няма да ми омръзнат.

Това че не схващаш кога да спреш и понякога ръсиш бисер след бисер може само да ме забвлява.

преди 12 минути, BANKATA написа:

Твоите хуморески никога няма да ми омръзнат.

В момента говориш в първо лице, единствено число. Даже не може и да обясниш за какви бисери става дума. Може би твоите? Отивай да ги маркираш....

преди 15 минути, kosyo написа:

Е що пак не ти се говори за "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш".

Отговорих ти. На фронта няма как да видиш такива в калибър като този на снимката.

преди 1 минута, maxthon написа:

В момента говориш в първо лице, единствено число. Даже не може и да обясниш за какви бисери става дума. Може би твоите? Отивай да ги маркираш....

Отговорих ти. На фронта няма как да видиш такива.

на 1.01.2024 г. в 16:01, maxthon написа:

Теб ракети ли ти се привиждат в Донецк? Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш. Какво прави туй зеленото в жилищния район и забито в земята? Търси подземни военни цели?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Никъде не си казал ..."на фронта" и не е като да не съм виждал . Точно краснопол бяха хванали украинците на едно място  Едни Буков-е явно не ги виждам в какъв цвят са и те ... Пак да те питам - ти познаваш ли ги тия цветове или ...

Никъде не си казал ..."на фронта" и не е като да не съм виждал . Точно краснопол бяха хванали украинците на едно място  Едни Буков-е явно не ги виждам в какъв цвят са и те ... Пак да те питам - ти познаваш ли ги тия цветове или ...
Сега се хващаш и за думата, която не съм употребил, но се подразбира след като коментирам конкретна снимка. Какви букове те гонят когато гледаш снимката само ти си знаеш... Краснопол в Донецк няма как да видиш и това много добре х знаеш. А и това на снимката си беше ракета или поне остатъците от такава на рсзо.

image.jpeg.5ea0574dd2159328f80525d9f61a7f47.jpeg

Явно тия примамки ги правят нарочно със зелени ракети че да си личи отдалече че са примамки, а бъди? Да не вземат да станат грешки случайно да и да избомбят тях

преди 2 минути, maxthon написа:

Сега се хващаш и за думата, която не съм употребил, но се подразбира след като коментирам конкретна снимка. Какви букове те гонят когато гледаш снимката само ти си знаеш... Краснопол в Донецк няма как да видиш и това много добре х знаеш. А и това на снимката си беше ракета или поне остатъците от такава на рсзо.

Ама как не си употребил като те цитирам вече няколко пъти? Я маркирай точно думата дето не си я употребил че да се посмее малко .Бук-а какво явно не е ракета/снаряд ,а? Ако искаш може и по тази тема да се отплеснеш..Ама първо кажи коя дума не си употребил

image.jpeg.5ea0574dd2159328f80525d9f61a7f47.jpeg
Явно тия примамки ги правят нарочно със зелени ракети че да си личи отдалече че са примамки, а бъди? Да не вземат да станат грешки случайно да и да избомбят тях
Ама как не си употребил като те цитирам вече няколко пъти? Я маркирай точно думата дето не си я употребил че да се посмее малко .Бук-а какво явно не е ракета/снаряд ,а? Ако искаш може и по тази тема да се отплеснеш..Ама първо кажи коя дума не си употребил
Е тогава коментирахме снимка, на която има дупка направена от оръжие с калибър приблизително около 150-200мм. ,който е по-скоро ракета. Тази горе вписва ли се в категорията или се чудиш как да се заяждаш по-качествено? Цитирай ме колкото си искаш пъти. Това няма да те направи прав.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е тогава коментирахме снимка, на която има дупка направена от оръжие с кабинър приблизително около 150-200мм. Тази горе вписва ли се в категорията или се чудиш как да се заяждаш по-качествено?

Ми не аз търся коя дума не съм цитирал правилно само..

А гледай тука - не са успели да боядисат едната ракета значи:

И пак да ти кажа че гледам пак не си разбрал - коментираме цвета единствено ЗЕЛЕНИЯ цвят. И как ти викаш че онези с допълнилната хромозома нямат такива ракети и снаряди. Да го повторя ли още няколко пъти докато се усетиш... Знаеш никакъв проблем от моя страна

Ми не аз търся коя дума не съм цитирал правилно само..
А гледай тука - не са успели да боядисат едната ракета значи:
И пак да ти кажа че гледам пак не си разбрал - коментираме цвета единствено ЗЕЛЕНИЯ цвят. И как ти викаш че онези с допълнилната хромозома нямат такива ракети и снаряди. Да го повторя ли още няколко пъти докато се усетиш... Знаеш никакъв проблем от моя страна
Ама търсим на конкретна снимка какво се вижда. Вижда се как се опитваш да изкараш ракета от рсзо западно производство като Пво ракета, която всъщност е няколко пъти по-голям калибър.

преди 10 минути, maxthon написа:

Ама търсим на конкретна снимка какво се вижда. Вижда се как се опитваш да изкараш ракета от рсзо западно производство като Пво ракета, която всъщност е няколко пъти по-голям калибър.

Кое от това че говорим за зеления цвят единствено не разбра? Последно имат или нямат такива онези със допълнителната хромоза? Щото ти казваш "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш". Пък не знам защо аз ги виждам тия работи . И сега се пита в задачата, защо ги виждам само аз , а не и ти. Лесно е да отговориш - нали ? Да сме си говорили за калибър случайно?

Кое от това че говорим за зеления цвят единствено не разбра? Последно имат или нямат такива онези със допълнителната хромоза? Щото ти казваш "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш". Пък не знам защо аз ги виждам тия работи . И сега се пита в задача, защо ги виждам само аз , а не и ти. Лесно е да отговориш - нали ? Да сме си говорили за калибър случайно?
Коментирам конкретна снимка и оръжието използвано, което е показано там. Щото какво съм казал съм го казал за нея и съдържанието и. А това, че започваш да вадиш от девет кладенеца вода си е изцяло за твоя сметка.

преди 6 минути, maxthon написа:

Коментирам конкретна снимка и оръжието използвано, което е показано там.

Пък аз коментирам твойте думи дето говориш за съвсем друго  Отново - "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш" . Аз на това дето ти показвам виждам такива работи, ама сигурно монитора ми е нещо повреден,а? Да отбележа ли че говориш за 1 - РАКЕТА, 2 - снаряд, 3 - бомба? Бая конкретно ми се вижда по моите разбирания. И аз не е като да не ти показвам в този въпросния цвят точно такива неща. Естествено не изключвам цветовата гама да ми е скапана ама и на тебе ли ?

Пък аз коментирам твойте думи дето говориш за съвсем друго  Отново - "Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш" . Аз на това дето ти показвам виждам такива работи ама сигурно монитора ми е нещо повреден,а? Да отбелжа ли че говориш за 1 - РАКЕТА, 2 - снаряд, 3 - бомба? Бая конкретно ми се вижда по моите разбирания. И аз не е като да не ти показвам в този въпросния цвят точно такива неща. Естествено не изключвам цветовата гама да ми е скапана ама и на тебе ли ?

Ама думите ми са конкретно за тази снимка. Защо реши, че е нещо друго?

току-що, maxthon написа:

Ама думите ми са конкретно за тази снимка. Защо реши, че е нещо друго?

Че на тази снимка има и 3-те ли ? Добър си определено - не споря

Че на тази снимка има и 3-те ли ? Добър си определено - не споря
В случая е ракета от рсзо. Но за всеки случай съм употребил и другите видове оръжие с цел да не им дойде на акъла на умници като теб да видят нещо друго. А с такъв калибър на фронта може да видиш само западно оръжие оцветен в любимия ти зелен цвят - ракета, снаряд и прочие.

В случая е ракета от рсзо. Но за всеки случай съм употребил и другите видове оръжие с цел да не им дойде на акъла на умници като теб да видят нещо друго. А с такъв калибър на фронта може да видиш само западно оръжие оцветен в любимия ти зелен цвят - ракета, снаряд и прочие.

Ето значи стигнахме до есенцията . Сега остава да се разбере защо намирам такива зелени руZки пък ти викаш че нямало. Странно,а? Да имаш обяснение някакво

Ето значи стигнахме до есенцията . Сега остава да се разбере защо намирам такива зелени руZки пък ти викаш че нямало. Странно,а? Да имаш обяснение някакво
Къде ги намери на фронта тези с калибър 150-200мм?

Къде ги намери на фронта тези с калибър 150-200мм?

"Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш" - тук не си казал нищо за калибър нали? Защо го казваш сега ? Ще трябва много да се стараеш да намериш вратичка за измъкване, тролче.

"Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш" - тук не си казал нищо за калибър нали? Защо го казваш сега ? Ще трябва много да се страеш да намериш вратичка за измъкване, тролче.
Е коментирам конкретна снимка. Донецк е град до фронта, така, че става дума за фронта. Когато на снимката има следи от конкретен калибър оръжие, значи говоря за този калибър, а не за някой друг по-голям няколко пъти.

току-що, maxthon написа:

Е коментирам конкретна снимка. Донецк е град до фронта, така, че става дума за фронта.

И на снимката има "Руска ракета/снаряд/бомба" ? и 3-те ? Пак да напомня - забрави за калибъра. Как са ги събрали на една снимка - не знам просто.. Да те питам ли?

И на снимката има "Руска ракета/снаряд/бомба" ? и 3-те ? Пак да напомня - забрави за калибъра. Как са ги събрали на една снимка - не знам просто.. Да те питам ли?
На снимката има западна ракета от рсзо.

току-що, maxthon написа:

На снимката има западна ракета от рсзо.

Че тогава за какво казваш Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш?

Че тогава за какво казваш Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш?

Защото няма как да ги видиш с такъв калибър да се използват в Украйна. Руските са сиви.

преди 3 минути, maxthon написа:

Защото няма как да ги видиш с такъв калибър да се използват в Украйна. Руските са сиви.

Защо говориш за калибър чак сега - отнова като ти казах че не си говорил преди за него? Той го няма в уравнението - Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш?

Защо говориш за калибър чак сега - отнова като ти казах че не си говорил преди за него? Той го няма в уравнението - Руска ракета/снаряд/бомба със зелена "опаковка" няма как да видиш?

Коментирам и тогава и сега само и единствено снимката и нейното съдържание. Това, че ти излизаш от рамките и правиш грешни изводи си е за твоя сметка. Ама защо не съм бил употребил конкретна дума? Ами не е задължително. Който желае ще се досети сам какво точно коментирам.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.