Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, kosyo написа:

Ох,, ще ме уморите бре, колкото и да ви бъзикам за силата на оръжието вие още почивате на някакви стари лаври... Капут - целия свят разбра че нищо не струват вече - как да го кажа по друг начин, че да ме разберете. Това вървя преди войната - сега целия свят и дори индийците го разбраха това и прекратиха всякакви съвместни простотии.

Каза ли нещо?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, В. Велев написа:

Каза ли нещо?

Разбра ме явно  - радвам се за тебе. Пряко от наказателния паркинг - пак се е напълнил

току-що, kosyo написа:

Разбра ме явно

Отдавна.

Пряк сблъсък на безаналогова и цифрова техника:

Поглед отблизо.

Заглъхнал насред полето...

Неизвестна причина - аз залагам свършило гориво - като едно време в началото на войната. Щото нали са много добри ..

Не знам за безаналоговата техника, но предполагам

че профила "Kosyo" е админ или има лична връзка с някой от администраторите на форума.

Приятелче ще те изчисля 

Не е чак таква стратегическа задача. 

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

че профила "Kosyo" е админ или има лична връзка с някой от администраторите на форума.

Приятелче ще те изчисля 

Още един дето не го кефи алтернативното мнение. Напълни се тук с такива..

P.S да ти помогна с изчисленията - 127.0.0.1

Негоряща безаналогова техника:

Както обикновено с последните дронове..

Линията на отбрана Тоненкое-Орловка-Бердичи, "построена" от укросвинете след завземането на Аудйъйуука, заминава на кино в светлите кокаинови мечти на клоун-Зеля, след като първите две паднаха още вчера и Бердичи падат в момента, right now.

Така и не чух коментар от Речеп-ага, де двеста пъти питá "Зехте ли Авдеевка?"

Ало, Речеп-ага, кво казваш за Аудйъйууката ви и кога ще си платиш баса, ага?

Вас турците ви имах за по-печени... и вие ли се изпередастихте?!...

За мнението ти ми е през оная работа

Досажда ми че си узурпирал темата и от време на време ставаш наистина досаден

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Ужас - пък другите викат че не ми обръщат внимание - вземете се разберете накрая. Що се нервиш  - нали биете наред ( е сега 3-та година вече ама това няма значение - биете е важното)

Ще съм досаден докато има материал - а днес повярвай ми има доста днес - вземи си почивка и се надявай да няма такъв утре.

P.S. Ти как предпочиташ наведнъж или разпокъсано да пускам "победите" , че и това ви нерви а не искам да ви ядосвам допълнително :) 78 са загубите днес според един - бая работа ме чака:

Не е уцелила и тази..

преди 18 минути, nikolov2020 написа:

Приятелче ще те изчисля 

Хич не го гони, това нещо е много добро доказателство за пълната въздухарщина на козяшката пропаганда и нейните тролчета.

преди 9 часа, Филипов написа:

А кашкавалски какъв е? С родители и брат живеещи в Русия и на ярко пропутински позиции.

а саня какъв е, живевещ в САЩ - но му се кефиш

преди 9 часа, Киро Н. написа:

И защо трябва да напада ? Тикво :)

РеЧепчо - какво стана с Авдеевка ? А ? А?

Трудно е да ти се обясни ,защото си с допълнителна хромозома ,която ти пречи да разсъждаваш в правилната НЕрашиска посока!

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Ако аз бях завиран някога в под на кучето опашката

Това ти е обикновеното нормално състояние ,защо ти е чудно?

преди 47 минути, kosyo написа:

Неизвестна причина - аз залагам свършило гориво - като едно време в началото на войната. Щото нали са много добри ..

Аз залагам на фон дер, че руснаците са сложили чип от пералня.

преди 28 минути, nikolov2020 написа:

Яд го е че руснаците побеждават даже и с аналогова техника :)

Ватенки ,днес пак нещо кофти е. Един самльот сутринта към 9 часа и още два към 2 след обяд  отлетяха за винаги. Абе ,украинците предупредиха пилотите,  преди да излитат да си казват сбогом с близките , ама те НЕ вдяват. Изгониха и направиха за смях флота на вашата росия ,сега е на път и аеропланите . Така е ,едно по едно!

преди 27 минути, kosyo написа:

Ужас - пък другите викат че не ми обръщат внимание - вземете се разберете накрая

Ти си светъл лъч тук сред гнездото на руските тролове и  това много ме кефи.Продължавай все така ,твой фен съм ти!

bigiadri

fighterbomber - дългогодишен щурман от ВВС на РФ който досега не е хващан в лъжа (понеже е монах) каза че това са глупости.

Изхабили са ракети за милиони по реактивни пръчки сглобени от иранска пластмаса.

Така че мечтай - това е безплатно.

Относно събитията които са в новинарския обмен

Всички обсъждат програмата на Путин за 86$ милиарда долара, освен това всички са стреснати че за Путин проблема е на второ място.

Естествено сравнявнението е с 60-те милиарда за Украйна.

Във въздуха хвърчат междуметия ...

преди 1 час, rado_svet написа:

Линията на отбрана Тоненкое-Орловка-Бердичи, "построена" от укросвинете след завземането на Аудйъйуука, заминава на кино в светлите кокаинови мечти на клоун-Зеля, след като първите две паднаха още вчера и Бердичи падат в момента, right now.

Когато обаче отстъпващите войски достигат предполагаемата "изгодно подготвена отбранителна линия" на Бердичи-Орловка-Тоненкое, става ясно, че приказките за подготвени укрепления са просто приказки.

Твърденията за изграждането на второстепенна линия от укрепления на запад от града  разкри мащабна корупция и измами в украинските въоръжени сили по време на изграждането на укрепления в градски и полеви условия по направлението Авдеевка.

По-вероятно е значителна част от отпуснатите средства да са били присвоени, както обикновено. 

преди 54 минути, nikolov2020 написа:

bigiadri

fighterbomber - дългогодишен щурман от ВВС на РФ който досега не е хващан в лъжа (понеже е монах) каза че това са глупости.

Изхабили са ракети за милиони по реактивни пръчки сглобени от иранска пластмаса.

Така че мечтай - това е безплатно.

Относно събитията които са в новинарския обмен

Всички обсъждат програмата на Путин за 86$ милиарда долара, освен това всички са стреснати че за Путин проблема е на второ място.

Естествено сравнявнението е с 60-те милиарда за Украйна.

Във въздуха хвърчат междуметия ...

Пък аз и група съветски учени го хвана.. Като онзи се изнесе със хеликоптера - провери какво написа на една снимка тогава. И по случая един истински нанализатор писа нещо интересно:

Монах с автомат...

https://t.me/yigal_levin/48042?single

Западен при това.

"Европейските съюзници проучват плана на Париж за изпращане на войски в Украйна, САЩ подкрепиха идеята" – AFP http://t.me/RVvoenkor,

В същото време "Байдън даде да се разбере, че САЩ няма да изпращат войски за участие във военни операции в Украйна", каза Уотсън.

САЩ искат да излязат чисти от войната с Русия, но в същото време "малка ядрена война в Европа" ще им подхожда перфектно.

Тъжно е да воюват за и против НАТО,  а дори една песен да не могат да разделят.  И тя не е единствена, много подобни са      

преди 8 минути, glen написа:

"Европейските съюзници проучват плана на Париж за изпращане на войски в Украйна, САЩ подкрепиха идеята" – AFP http://t.me/RVvoenkor,

В същото време "Байдън даде да се разбере, че САЩ няма да изпращат войски за участие във военни операции в Украйна", каза Уотсън.

САЩ искат да излязат чисти от войната с Русия, но в същото време "малка ядрена война в Европа" ще им подхожда перфектно.

Предлагам само ние да нападнем Русия. Че вече не се търпи. ;)

преди 2 минути, В. Велев написа:

Досега само на балтийските джуджета е казано да копаят и да се крият.

Интересното е, че първо САЩ /НАТО с 31 съюзници влизат във война с Русия в Украйна, а след това се страхуват, че Русия ще ги нападне.

Военните на НАТО бяха зашеметени от работата на руските танкови заводи.Никой не знае истинската цифра там.

днес разузнаването на НАТО и експерти се съгласиха, че руските танкови градове са достигнали производственото ниво от 390-400 танка на месец.

Това означава, че до 5000 танка годишно!

Сега те драскат ряпата си, какво ще се случи, когато чичко Путин изпрати коли на яростна кампания.

преди 13 минути, В. Велев написа:

Дупесето да пусне баш еничерина си Шиши най-отпред – зад него могат да се скрият и Денков, и Тагаренко, и Киро Простото, а останалото евроатлантик-дупетат ще пълзи.

Западът разбира, че е направил грешка, влизайки във война с Русия в Украйна.

И сега Западът не знае как да излезе от тази война. Но вече е ясно, че ако Западът не излезе сам, тогава Русия ще му помогне да го направи.

Но и Западът няма къде да отстъпи. Това означава, че те ще трябва отново да се "бият с руснаците" – които рядко са губили войни сериозно и дълго време.

И със сегашните ядрени оръжия, никога...

Ох Косе

Знам че следите Путин по сянката която хвърля на смартфоните на околните .

Глупостите ви край нямат - само претоварвате нета.

Напънала се планината и родила мишка

Като тази схема заради която искат да забраняват телеграма в Украйна.

Да гепиш 1 милиард гривни от гориво може - ама да ръсиш в телеграм боза е опасно.

IMG_20240229_110445_029.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.