Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Хахаха

За да се пълни гробището.

Не летят а - вервай си

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, nikolov2020 написа:

Хахаха

Не летят а - вервай си

Летят, ама някъде около Сочи да охраняват ЧМФ.

Хеликоптерите също го пребазираха на май**а си около Ростов на Дон.

А гробищста се пълнят не само с военни ама и с цивилни деца.

преди 8 часа, glen написа:

Основателят на BlackRock Inc. току-що заяви, че Западът "трябва да позволи на Русия да задържи Крим и Донбас, за да замрази конфликта".

Изглежда, че олигарсите се страхуват, че ще загубят всичките си инвестиции в Украйна сега. Това също би означавало, че мъпетните политици ще се опитат да намерят изход за своите господари.

Да не казваш за основателя на ЧВК "Blackwater" Ерик Принс?

https://t.me/MediaKiller2021/11731

преди 10 часа, maxthon написа:

Тя тревата си гори два дни преди "наторяването". Виждам, че днес пак си вълна заяждане.

На 2 март украинците са атакували два руски самальота ,един су34 и един су35. Су35 се е спасил ,но не такава съдбата на другия ,отлетя в небитието.  15 са вече бройките от 17 февруари,троле. Това няма да е  последния .Крайно време е да махнеш розовите очила ,че Косьо те прави за смях.

Перемогааааааааа

Къде са Стормовете над Крим

Екстра атака - ама перемога нема 

Днеска ще свалите 1-2 су-34

Ако шефа е на кеф - су-35

преди 11 часа, В. Велев написа:

В България имало 200 фирми за производство на дронове. Чудя се защо дадохме $2 милиарда за 8 самолета. За тия пари щяхме да имаме 10 000 дрона.

Едното НЕ пречи на другото,троле !

Джиджи обади се на мейла в Киев да свалят 1-2 ил-76

Кви са тия су-та - аман от дреболии

ПП

Впрочем чии го дирите в форума в празничен ден ?

преди 9 часа, glen написа:

1-ва Славянска разгроми 79-а авиомобилна и 5-а механизирана бригада от въоръжените сили на Украйна

https://t.me/RVvoenkor/63047

Че по вашите тъпи сметки украински войник не остана  ,полувеликая вече е в Киев сигурно , утре ще е някъде край Лисабон ,вярвайте си тролове руснашки. /сМех/

преди 24 минути, nikolov2020 написа:

Хахаха

Не летят а - вервай си

Те руските започнаха да се изпразват навярно новоизлюпен руски троле? Абе къде са онези от Швеция ли бяха ? Сигурно са се изплашили и са побегнали от там, да не са се преродили ,а троле?

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

ще свалите 1-2 су-34

И това ще стане ,троле . Може и самите братушки да го направят ,те имат вече голям опит.

преди 14 минути, nikolov2020 написа:

Джиджи обади се на мейла в Киев да свалят 1-2 ил-76

Кви са тия су-та - аман от дреболии

ПП

Впрочем чии го дирите в форума в празничен ден ?

Тези сута са по-интересни ,както и онези дето им казват очите на руската авиация  в Украйна. Аз си  почивам   и се радвам на внука си ,който сладко си спинка ,а ти защо троле не си на Бузлуджа ,дежуриш наверно тук за да не се изпусне тролски фронт. .

преди 2 часа, bigiadri написа:

На 2 март украинците са атакували два руски самальота ,един су34 и един су35. Су35 се е спасил ,но не такава съдбата на другия ,отлетя в небитието.  15 са вече бройките от 17 февруари,троле. Това няма да е  последния .Крайно време е да махнеш розовите очила ,че Косьо те прави за смях.

Вероятно и днес ще има атакувани. Но пък нещо повече от мръсотия по автомобилно стъкло няма и да видим. Лъжите за "Дайте още оръжие" продължават в пълна степен. И понеже всички са налапали здраво и са инвестирали (това е правилната дума) в проекта Украйна, последните се и възползват от всичко това. И като всяко нещо това ще е до време.

преди 8 часа, BANKATA написа:

Докато руснаците се срамуват да си признаят позора, каквото кажат украинците това е.

Гори полето, гори и самолето.

И все пак се издирва обективното доказателство. Спри с масалите и започни да го търсиш.

преди 18 минути, maxthon написа:

Вероятно и днес ще има атакувани. Но пък нещо повече от мръсотия по автомобилно стъкло няма и да видим. Лъжите за "Дайте още оръжие" продължават в пълна степен. И понеже всички са налапали здраво и са инвестирали (това е правилната дума) в проекта Украйна, последните се и възползват от всичко това. И като всяко нещо това ще е до време.

И все пак се издирва обективното доказателство. Спри с масалите и започни да го търсиш.

Покажи това което иска Косьо и ще ти ги покажа.

Мирко имаше топки да каже че е сбъркал, ти....не.

преди 20 минути, maxthon написа:

Вероятно ще се сетиш че и ти нямаш доказателство за глупостите казани от теб тук. Хайде дано да е по скоро че се излагаме вече . Толкова авторитетен и начетен пък едни линк не може да даде. Абе ти да не би да си най- слабия пропагадистки трол тук?

Близки срещи от 3-тия вид:

Време е да си пиете хапчетата вече че става страшно- обеднения уран идва...

https://t.me/donbassr/59373

Объркан съм - на война с лични автомобили?

https://t.me/Z13_Separ/25901

Във втората армия в света. Това каква грозна дезинформация е.. Ох само се надявам буханките да не са свършили вече, че едничкото ми щастие ще отече в канала.

Кире, кажи пак честотата на дроновете че 2-та майора викат че са в сменили и се жалва че ония прословут  РЕБ не работел вече.

Имаше и нещо за последния firmware на дроновете - хаквали го били. Ох това беше друг канал. Ама схвана идеята де

преди 2 часа, BANKATA написа:

Летят, ама някъде около Сочи да охраняват ЧМФ.

Хеликоптерите също го пребазираха на май**а си около Ростов на Дон.

Като ги изтласкат напълно от крайбрежието - хохлите вече  няма да могат да обстрелват и Крим с прословутия Кримски мост.    В руски медии това вече се счита за наложително.   После в Одеса щели да възстановят разрушения от бандеровците  паметник на основателката на града - Екатерина Велика.   След събитията в профсъюзния дом през 2014 година,  това е естествено развитие.  Одеса също е руски град.

преди 30 минути, BANKATA написа:

Покажи това което иска Косьо и ще ти ги покажа.

Отговорил съм му на всичко което поиска. Пво, Белгород, бустери. Той заплаши, че ще използва търсачката, но досега не го е направил. Ще го приема като съгласие, че е видял какво съм му написал. А сега би ли споделил аргументите си в полза на лъжата на украинците и тя да се окаже истина?

преди 1 минута, maxthon написа:

Отговорил съм му на всичко което поиска.

Що се занимаваш с тея плюнки?

С това ги легитимираш, че може и да не са.

Остави ги на воля и веднага ще лъснат.

преди 39 минути, kosyo написа:

Вероятно ще се сетиш че и ти нямаш доказателство за глупостите казани от теб тук.

Надявам се все още да става дума за Су34? Защото липсата на доказателства за свалени самолети знаеш какво означава? Те продължават да си летят, а в последно време все по-често и с касетъчни авиобомби. И докато пиша гледам и 4 фаба паднали вчера някъде из Запорожието. Може пък да са от сваления самолет....

преди 15 минути, maxthon написа:

Отговорил съм му на всичко което поиска. Пво, Белгород, бустери. Той заплаши, че ще използва търсачката, но досега не го е направил. Ще го приема като съгласие, че е видял какво съм му написал. А сега би ли споделил аргументите си в полза на лъжата на украинците и тя да се окаже истина?

И 10 търсачки да ползва като го няма как да го намери.

И 10 търсачки да ползва като го няма как да го намери.
Който търси намира... Не 10, а 1001. Като стана дума за 1001 ти до къде стигна с бройката "Това е самолет, а не...."?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 59 минути, maxthon написа:

Надявам се все още да става дума за Су34? Защото липсата на доказателства за свалени самолети знаеш какво означава? Те продължават да си летят, а в последно време все по-често и с касетъчни авиобомби. И докато пиша гледам и 4 фаба паднали вчера някъде из Запорожието. Може пък да са от сваления самолет....

Ми не - става въпрос че лъжеш. Кое не ти е ясно бре зелено ракето? Плещиш глупости на килограм и като те хванат натясно от 9 реки вода ще докараш каква жертва си. А си просто плямпало дето едно доказателство не може да даде.

преди 40 минути, maxthon написа:

Който търси намира... Не 10, а 1001. Като стана дума за 1001 ти до къде стигна с бройката "Това е самолет, а не...."?

3 месец го нишим този въпрос само с тебе. А знаеш че не е само той нали? Да ти го припомням ли колко зле се справяш или ще се сетиш сам?

преди 1 час, maxthon написа:

И може да ми говориш директно - не са се чудя какво говориш за мен през други хора. Страх ли ти е да го направиш, друже?

Самозапалването вече е масово:

Бодро начало с още по-бодър край:

преди 35 минути, kosyo написа:

И може да ми говориш директно - не са се чудя какво говориш за мен през други хора.

Сега вече и с претенции как да ти се отговаря (следващия път може и на лично съобщение да поискаш). Това е форум е всички постове са публични за всички. Това, че не съм ти отговорил като съм ти цитирал твой пост не означава, че не съм го направил. Айде у лево и продължавай да търсиш паднали Су-34 по полетата. Гаранция, че няма да намериш.

image.png.1cf618e8f632bf5b421f06d50b92178f.png

току-що, maxthon написа:

Сега вече и с претенции как да ти се отговаря. Това е форум е всички постове са публични за всички. Това, че не съм ти отговорил като съм ти цитирал твой пост не означава, че не съм го направил. Айде у лево и продължавай да търсиш паднали Су-34 по полетата. Гаранция, че няма да намериш.

Продължаваш да не можеш да дадеш едно доказателство освен че си най-слабата пропагадистка тролка тук. Ако не си разбрал аз не търся никакви Су-та , а един линк от тебе- месеци вече. И не ти отива на експертността ти дадеш не можеш да дадеш линк към него, камо ли да кажеш какво има на него. И това е само за една всичките глупости дето си ги ръсил на килограм тук. После ще дойде времето и на тях- така че се подготви отрано, да не се откажеш със свалени гащи като взема да ти припомням и за тях - зелените ракети, ФАБ-овете дето не можело да се слагат на Су-25, радиацията на онова езеро в Италия дето бие радиацията в Украйна и други такива. Продължавай в същия дух - аз ще съм винаги до теб за да ти припомням в момента който забравиш за тях.

преди 1 час, rado_svet написа:

Що се занимаваш с тея плюнки?

С това ги легитимираш, че може и да не са.

Остави ги на воля и веднага ще лъснат.

Не може - до ушите е в калта и вика - искам още. Употребата на кал не е случайно.

Секунди до катастрофата:

GHp7XjHX0AA49Wv?format=jpg&name=large

Нощни катастрофи- скучни:

Нови скучни клипчета:

Поредната скучна атака завършила с погром:

Поради големия брой останали танкове, 2-рата армия в света си го оставя да ръждясват в полето на Украйна:

Това му се вика висок стандарт.

,,Только что было выпущено видео, которое внезапно привлекло внимание общественности.

Причина в том, что на видео показана ситуация на бывшем поле боя между украинской пехотой и российской пехотой.

Это сообщение было широко распространено в приложении обмена сообщениями Telegram в воскресенье (3 марта 2024 г.).

Так выглядит кладбище уничтоженной бронетехники ВСУ на Запорожском направлении.

Российская пехота утверждала, что украинская военная группировка понесла на этом направлении большие потери.

Однако до распространения этого видео официального ответа со стороны противника на этот инцидент не последовало.

Это видео стало вирусным и получило различные комментарии от пользователей сети."

преди 1 час, maxthon написа:

Бъди, за една година от както си тук единственото нещо което научих от теб е че си един дребен лъжец.

Нямаш елементарна обща култура за един нормален дебат. Изчерпваш се с лъжи и общи приказки, да избягаш от всяко навлизане в някой спор.

преди 5 часа, rado_svet написа:

Да не казваш за основателя на ЧВК "Blackwater" Ерик Принс?

https://t.me/MediaKiller2021/11731

Мъдри слова. Да се надяваме да се случи по-скоро, че ми омръзна от тази война. Време е за мир. Полша и Унгария може да вземат каквото остане от украйна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.