Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Ужас няма да стигнат дроновете..

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Така е но хуманитарно ,а не с боеприпаси. Едва ли щеше да има някой против това и към Украйна или която и друга държава в нужда.

Радвам се че поне не криете какви сте всъщност и вие (съжалявам за "меките" думи, но правилата не позволяват да съм достатъчно искрен с мнението си) :yanim:

току-що, Киро Н. написа:

Ах какъв писател си Косе.

Ама по добре спри.

Е Кире, нали сам каза че план имам и като гледам не ти се говори за прогнозите и трябва да те подтиквам да го правиш. Виждам че ти харесва темата и смятам да продължа и следващия месец с нея. Че кажи за това дето те питах по-горе, видя се че за май месец си кръгла нула, искам да вдигнеш яко нивото за юни сега.

Шъ мрат укрите Косе - и с дрони и без

Втори път

ПП

Ванката, идея си нямаш през какво е минал Виетнам - нали ?

преди 9 минути, kosyo написа:

Ирак и Иран , нервно пушат в ъгъла, едни държави в Африка също. Пенсионерите във форума са отчаяни, че няма да има добавки за празниците,а едни хора от едни заводи са вече в стачна готовност че ще останат без работа.

Цигарите са вредни за здравето да ги спират.

Празниците минаха и нямаше за всички пенсионери добавки ,но предстои да видим следващите :help:

Стачката не е хубаво нещо ше треа ,по добре диалог от развод.

преди 9 минути, kosyo написа:

Имаме пробив!

Съжалявам - фалшива атака била, а Кире? Отбой , само приберете останките

Пффф ена боя и е кат нов ,тез дрони китайски пиратки ли носят ?

преди 20 минути, BANKATA написа:

Причина за паднали/свалени дрончета има всякакви. 

Особено след като зад локвата обявиха, че в града няма нито една цивилна цел. Всичко било вече военна такава.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Радвам се че поне не криете какви сте всъщност и вие (съжалявам за "меките" думи, но правилата не позволяват да съм достатъчно искрен с мнението си) :yanim:

Телепатично приех съобщението :D

преди 9 минути, BANKATA написа:

Ванката, а ти какъв си?!

Няма да мирясаш докато не бъде могилизиран и последния хохол!

С "помощта" на НАТО, вкл. България, точно такъв ще бъде финалът на прокси войната, провокирана от Запада на украинския полигон. 

току-що, maxthon написа:

Особено след като зад локвата обявиха, че в града няма нито една цивилна цел. Всичко било вече военна такава.

Точно така!

току-що, Flashback написа:

Ванката, а ти какъв си?!

Аз съм човек, а ти?

преди 3 минути, maxthon написа:

Пропускаш обективността и РЕБ/ПВО и безграничната глупост на твойте хора , бъди а да и МО вика че са свалили 6 дрона.. не виждам да са казали за пропуск.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Точно така!

Тоест няколко стотин хиляди цивилно население са военна цел? Не ми отговаряй защото вече го направи с мнението, което току що цитирам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Тоест няколко стотин хиляди цивилно население са военна цел? Не ми отговаряй защото вече го направи с мнението, което току що цитирам.

Кажи сега и ти си блокирал ( не е грешка) и не прочете МО как говори за 6 свалени дрона.

току-що, BANKATA написа:

Аз съм човек, а ти?

Ти си могилизатор на хохли и защитник на мантрата "до последния украинец" след като Столтенберг ви забрани думите "мир" и "преговори".

Ако беше човек с трезва глава щеше да си за ранен мир, например чрез Истанбулското споразумение. 

преди 1 минута, Flashback написа:

Ти си могилизатор на хохли и защитник на мантрата "до последния украинец" след като Столтенберг ви забрани думите "мир" и "преговори".

Ако беше човек с трезва глава щеше да си за ранен мир, например чрез Истанбулското споразумение. 

Той не защитава украинците ,а просто мрази руснаците с това се изчерпва всичко в неговата позиция.

преди 5 минути, maxthon написа:

Налинтова искаш да прочетеш?

Точно така!

преди 6 минути, Flashback написа:

Истанбулско споразумение няма, има истанбулско преложение за капитулация на Украйна, нищо повече.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Той не защитава украинците ,а просто мрази руснаците с това се изчерпва всичко в неговата позиция.

Прав си, че водещото при него е пещерната русофобия и въобще не му пука колко украинци ще бъдат могилизирани, преследвайки все по-имагинерната цел на НАТО, а именно ''стратегическо поражение на Русия". 

току-що, Flashback написа:

Прав си, че водещото при него е пещерната русофобия и въобще не пука колко украинци ще бъдат могилизирани, преследвайки все по-имагинерната цел на НАТО, а именно ''стратегическо поражение на Русия". 

Това със сигурност е от западната преса дето само нея я четеше, нали не бъркам

Не я четем защото няма такива таблици и карти 

302 удара - Главно при Харков

Дай на Мядар картата да я видим. 

Или той нещо се загуби ...при Харков не е като в Запорожието .

IMG_20240531_181014_911.jpg

IMG_20240531_181006_561.jpg

преди 4 минути, Flashback написа:

Прав си, че водещото при него е пещерната русофобия и въобще не му пука колко украинци ще бъдат могилизирани, преследвайки все по-имагинерната цел на НАТО, а именно ''стратегическо поражение на Русия". 

Същото може да се каже и за теб, че не ти пука колко руснаци ще загинат преследвайки имагинерната цел на Москва.

Нали?

преди 2 минути, Flashback написа:

Столтенберг 

Ленинист ли е той щом нищо не казва за милионите донски и запорожски казаци?    Ами те нямат ли право да не искат да бъдат в бандеровската държава и да не изплащат кредитите на режима в Киев?   Много умните в НАТО как си представят нещата?     Май никак...    Зеленски все ги лъже за да проси още пари  и те му вярват.   И докога така?     Иде реч за рускоезично население около 13 милиона души.   Без да броим милионите смесени,  които са хохло-казаци.     Те са със сложно самоопределение -  обаче и за тях е важен мирът.   Кокич поне на стари години да се разходи до там,  че хептен е оглупял.

преди 1 минута, Киро Н. написа:

Не я четем защото няма такива таблици и карти 

302 удара - Главно при Харков

Дай на Мядар картата да я видим. 

Или той нещо се загуби ...при Харков не е като в Запорожието .

IMG_20240531_181014_911.jpg

IMG_20240531_181006_561.jpg

Кире това ли ти е перемогата за месеца, да ти припомням ли пак изказванията ти или ще се сетиш само колко си зле? С това не става да си обършеш задника, човек. Вземи си прегледай собствените мнения и си вземи в ръце - нямаш време просто , часовника тиктака..

Косе айде изчезни.

Предупредил съм те, че рано или късно ще излезе статистиката .

Не ме карай да ти пусна 170 линка с ударена техника.

Затвори човката и разбери.

ПЕРЕМОГА няма да има

Ако ще трамвай в Петроград да ударите - няма да има.

преди 2 минути, attj написа:

за милионите донски и запорожски казаци

Screenshot2023-08-02110006.png.4481e547c136c367bb0fa5c46ae966c7.png

преди 10 минути, BANKATA написа:

Налинтова искаш да прочетеш?

Точно така!

Не напразно сравняваш нещата с нацизъм. Виждам имаш възгледите да си такъв. Нямаш нищо против да се стреля по мирно население без значение къде се намира.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.