Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Як стажер у Києві 1988 року, я не повірив би, що в Україні можлива така братовбивча війна.    В ім'я та НАТО. Реально.      Благой е бил също в Украйна.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 7 часа, glen написа:

Военни доклади - Извънредни новини

b450ad97-78f3-4224-84b9-d9cb39dd1e1b_128

Кандидатът за вицепрезидент на Тръмп Джей Ди Ванс:

„Трябва да бъда честен с вас, всъщност не ме интересува какво ще се случи с Украйна по един или друг начин.“

Кандидатът за вицепрезидент на САЩ Джей Ди Ванс

https://t.me/dimsmirnov175/75305

"Ние всъщност превърнахме Украйна в изостанала държава. И това не може да бъде надценено. Целта тук винаги е била да се превърне Украйна в независим съюзник, който може да се противопостави на руснаците.

Струва ли си да се похарчат 500 милиарда долара за тази цел? Не мисля, че това е вярно. Но дори и да приемем тази цел като политика на САЩ, не сме постигнали нищо близко до това. Населението на страната е намаляло от 40 милиона души на 28 милиона души...

Искам да кажа, това е. Мъжете в разцвета на силите си са били убити, ранени или осакатени. Те никога повече няма да могат да живеят. И това е, което постигнахме тук, Украйна се превърна в пуста държава, която ще стане постоянен клиент на бюджета на САЩ и НАТО.

Но почти се шегувам, когато казвам. че НАТО ще поеме сметката, защото всички знаем, че няма да го направят".

Ми какво да очакваме от човек ,който беше един от най-упоритите  критици после обърна листото . Като вземат да управляват и като военно-промишлените комплекси им скръцнат със зъби или  напълнят  торбите им с долари ,песента ще е друга.Тъпаците поне са откровенни ,нищо добро от Тръмп до сега ,само контактувал с тях.Прави са той е рязък и може наистина да ги натисне много по-здраво от мекия   Байдън ,ще видим. Те го те :2024-05-13182555.png.b68e34f9a63b7ff36bbde4f29a715664.png

преди 4 минути, attj написа:

Як стажер у Києві 1988 року, я не повірив би, що в Україні можлива така братовбивча війна.    В ім'я та НАТО. Реально.      Благой е бил също в Украйна.

Казаците няма ли най-после да спрат да викат "Свой, свой" на украинците? До кога ще ги дондурка БРИКС тия нехранимайковци? До кога гладните деца от Северна Корея ще отделят от залъка си , докато тия тъпанари стоят отдалече и само гледат на къде духа вятъра? Това повече не може да продължава така! 2-рата армия в света да не е на повикване само и да идва да им спасява задниците вместо те да грабнат оръжие и се метнат в окопите?

Зельо докога ще проси от НАТО?   Заради същия умират много хора.   И бандеровците привършват.   При обратен резултат на обещания.     И докога така!?     Бандеристан ще вземе да изчезне.

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Косе

леле колко си ербап 

Къде са дроните бре - какво стана - зрада ли ?

Какво стана с ф16 ще обясниш ли :) 

Хайде аз - забраниха им да удрят в дълбочина - кофтииии. 

ПП

Дай да изпреваря ISW - укрите са избягали от Торецк :) Слава Слава

Тия казаци са пълни лешпери и не стават за войници и в ПВО-то! Така става като гледат твърде много Хари Потър . Аресто Моментом!!!!

преди 1 минута, attj написа:

Зельо докога ще проси от НАТО?   Заради същия умират много хора.   И бандеровците привършват.   При обратен резултат на обещания.     И докога така!?     Бандеристан ще вземе да изчезне.

БРИКС да не е мандра че казаците да я доят! Вече е време да се върнат от далечните места в окопите!

Или по-добре не че като ги гледам колко са боси в боя - да ходят в Сибир докато червената армия свърши тяхната работа! Пълни нескопосници са тия направо не знам какво ги величаеше. Те са едни дърти хрантунници на който някой друг трябва да им свърши работата!

Къде дават така - това да не им е Франция да живеят от помощи?! Какво ми се правят на украинци само ? Пълни безхаберници дето не ги е еня за това което се случва в държавата им и да дават акъл отдалече! Така не се печели война!

преди 11 минути, kosyo написа:

Така не се печели война!

Бандеровците мъчително осъзнават това.   Жал ми е и за тях.    

току-що, attj написа:

Бандеровците мъчително осъзнават това.   Жал ми е и за тях.    

Трябва да им се спре помощта на казаците! Ще ми стоят те на сигурно и ще се надяват 2-рата армия в света да им помага! Така ли действат истинските комунисти?

преди 1 минута, kosyo написа:

казаците

Половината още са областите си и се чудят кой път да хващат.   И те ще отидат в РФ - ако СВО се измести в Харков-Днипро-Николаев-Одеса!    Говорим за още 7 милиона души.   И какво ще остане от навремешната 50-милионна УССР?   

преди 2 минути, attj написа:

Половината още са областите си и се чудят кой път да хващат.   И те ще отидат в РФ - ако СВО се измести в Харков-Днипро-Николаев-Одеса!    Говорим за още 7 милиона души.   И какво ще остане от навремешната 50-милионна УССР?   

А другата половина на сигурно място далече от родината си и дават акъл от там. Не е по комунистически така! Не може да ги дондурка цял БРИКС тия неблагодарници! Започвайте да се организирайте за резервати от сега - че който заеме първите места е с привилегии.

преди 2 минути, kosyo написа:

А другата половина на сигурно място далече от родината си и дават акъл от там. Не е по комунистически така! Не може да ги дондурка цял БРИКС тия неблагодарници! Започвайте да се организирайте за резервати от сега - че който заеме първите места е с привилегии.

Те казаците  са си у дома в РФ,  не ги мисли.   Мисли за безнадеждните бандеровци.   

преди 4 минути, attj написа:

Те казаците  са си у дома в РФ,  не ги мисли.   Мисли за безнадеждните бандеровци.   

Не си противоречи! Личи си че тия болести с казаците се разнасят по полов път само!

Пълни боклуци ще се окажат тия твойте любимци - само пречат и спъват славната червена армия да си свърши работата докато те наготово лапат помощи от БРИКС!

преди 16 минути, kosyo написа:

помощи от БРИКС!

Зельо се пробва да проси и от тях.   Времето му привършва.

току-що, attj написа:

Зельо се пробва да проси и от тях.   Времето му привършва.

Така де - не напразно казах тия казаци да не се държат като украинци! Те нали са повече от тях, отделна нация са все пак и трябва да го демонстрират постоянно! Я повече да внимаваш какво пиша че виждам че се опитваш да ги оправдаеш!

2-рата армия в света ли трябва да им свърши работата по освобождението на тия лентяи? Държава без граница, без истински президент - 2,5 години не могат да превземат, а се пишат за големи войни! Гледай само колко бързо  разваля западната култура ! Ще ми вика онзи "свой, свой" на украинец!  Ще ми стои той и ще цоца от БРИКС помощи вместо да упъти тоя неорентиран боец че трябва да стреля вместо да говори!

преди 1 час, attj написа:

Zащо си болно и препарирано ухо доносник

преди 25 минути, kosyo написа:

Така де - не напразно казах тия казаци да не се държат като украинци!   Те нали са повече от тях, отделна нация са 

Руснаци са.     А хохлите имат ли си нация!?  Сега като изчезват - може никога да нямат.   Сгрешено им е мисленето.  Нищо не става само с просене и с молене.  

преди 37 минути, attj написа:

Времето му привършва.

Скоро заминаваш при Кобзон, болно ухо

току-що, attj написа:

Руснаци са.     А хохлите имат ли си нация!?  Сега като изчезват - може никога да нямат.   Сгрешено им е мисленето.  Нищо не става само с просене и с молене.  

Защо не можеш да изкараш 10 лева а си доносник цял живот

току-що, Gift написа:

Добре дошъл отново!   Не съм те донасял.  Виж колко поста ти написах в темата за соца -като специално за теб.

преди 38 минути, attj написа:

Времето му привършва.

Нали си пожела прасе-папагал за компания ?! Е, получи си го...

преди 2 минути, Gift написа:

току-що, attj написа:

Добре дошъл отново!   Не съм те донасял.  Виж колко поста ти написах в темата за соца -като специално за теб.

Скоро ше те изпращаме болно уше 

току-що, Joss Bomon написа:

Нали си пожела прасе-папагал за компания ?! Е, получи си го...

Линк специалиста Цомчо, докладва

преди 6 минути, attj написа:

Време е да за се захванат за истинска работа! Стига само на помощи от БРИКС да го карат. Марш в Сибир да не пречат на 2-рата армия в света да си свърши целите. Неспособните бойци вън от окопите и добре дошли в резерватите!

Хайде да не сме толкова лоши- може да ги вземат да готвят, ама мисля че и там ще пресолят манджата!

току-що, Joss Bomon написа:

. Професионалистът!

От соца. Защо те произведоха дефектен с илюзии

преди 10 минути, Gift написа:

От соца. Защо те произведоха дефектен с илюзии

Пак обърка темите -виж Невена от 1957 година, от времето на УССР,  дали е дефектна    Може да бъде изображение с 1 човек

току-що, attj написа:

Пак обърка темите -виж Невена от 1957 година, от времето на УССР,  дали е дефектна    Може да бъде изображение с 1 човек

Ти мисли за излитането при Кобзон 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.