Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, maxthon написа:

Ох колко лъжа в една статия. И разбира се лапнишарани колкото искаш. И как ще свалиш ракета, която прелита над Киев на височина недостъпна за Patriot и Samp/T. А понеже са свалени ракетите затова и в Староконстантинов на летището се детронираха складове.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Така и не каза защо това дето го познаваха във филма на Звезда и това дето го държеше кмета изглежда едно и също. Ама сигурно днес не ти се говори за това. Ще трябва на спомени да караме пак за величието на руZкото оръжие.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Така и не каза защо това дето го познаваха във филма на Звезда и това дето го държеше кмета изглежда едно и също. Ама сигурно днес не ти се говори за това. Ще трябва на спомени да караме пак за величието на руZкото оръжие.
Бетонобойна бомба? Сладури украинци. Лъжат на поразия.... Та с какво се сваля кинжал по време на полет? В терминална фаза не го показаха сега се оказва, че и на височина също го свалят.

току-що, maxthon написа:

Бетонобойна бомба? Сладури украинци. Лъжат на поразия....

Ами не говореха във филма на Звезда за това... Или искаш да кажеш че Звезда лъжат?

Ами не говореха във филма на Звезда за това... Или искаш да кажеш че Звезда лъжат?
Като гледам този филм само теб те интересува. Приятен ден.... Освен ако нямаш нещо конкретно да покажеш за трите кинжала свалени над Киев, но паднали чак в Староконстантинов и детонирали складовете там.

току-що, maxthon написа:

Като гледам този филм само теб те интересува. Приятен ден....

Е днес никой не иска да ме навре е ъгъла. 2-те най-отявлени хубавици тук викат стига. Що така бе бъди не искаш да покажеш знания и да докажеш как тия лъжат? Позор сте вие за славната червена армия. Пълен позор. А аз залагах големи надежди (поне на тебе). Поне да беше казал филма е дезинформация , а то ме интересува филма дето те прави на отчаяна жалка тролка. Знаеш че аз много държа да те държа в течение на собствените ти тъпотии. И ще продължа да го правя.

Информация от публични източници показва, че руското командване не се безпокои от загубите си - щом от вътрешността на страната се осигуряват достатъчно нови попълнения.       Оказва се, че  в  РФ месечно са се набирали с договор и заплащане по 30 хиляди души.  На този фон проблемът с мобилизацията в Украйна  става все по-сериозен.  През декември влиза в сила и указа на Путин за увеличаване на състава руската армия до 2 400 000 души.   А Зеленски разработва план за победа с контраофанзива през 2025 година...  Без войници това  е невъзможна задача.  

Е днес никой не иска да ме навре е ъгъла. 2-те най-отявлени хубавици тук викат стига. Що така бе бъди не искаш да покажеш знания и да докажеш как тия лъжат? Позор сте вие за славната червена армия. Пълен позор. А аз залагах големи надежди (поне на тебе). Поне да беше казал филма е дезинформация , а то ме интересува филма дето те прави на отчаяна жалка тролка. Знаеш че аз много държа да те държа в течение на собствените ти тъпотии. И ще продължа да го правя.
След като започна с локумите аз съм доволен. Вече съм го написал. При полет до Староконстантинов над Киев ще летят на пределна височина и пълна скорост. Извън обсега е и на Пейтриът и на Самп/т. Както по височина, така и по скорост.

преди 2 минути, maxthon написа:

След като започна с локумите аз съм доволен. Вече съм го написал. При полет до Староконстантинов над Киев ще летят на пределна височина и пълна скорост. Извън обсега е и на Пейтриът и на Самп/т. Както по височина, така и по скорост.

Ами щом и Звезда лъжат вече , но ти си прав - няма какво да кажа повече:). Пак се доказа като най- жалката тролка тук!

Ами щом и Звезда лъжат вече , но ти си прав - няма какво да кажа повечеdefault_smile.gif. Пак се доказа като най- жалката тролка тук!
Звезда, две звезди нямат никакво значение. Кажи как се сваля с Пейтриът/Самп Т ракета прелитаща над теб на минимум 50 км височина и скорост около и над 10000 км/ч? Отговор с виртуална перемога.

преди 1 минута, maxthon написа:

Звезда, две звезди нямат никакво значение. Кажи как се сваля с Пейтриът/Самп Т ракета прелитаща над теб на минимум 50 км височина и скорост около и над 10000 км/ч? Отговор с виртуална перемога.

Да запиша ли сега официално че "Звезда"  не струват и само на тебе да вярваме? Не струват просто?

И не само че не струват ами и лъжат като долни руZнаци?

Да запиша ли сега официално че "Звезда"  не струват и само на тебе да вярваме? Не струват просто?
И не само че не струват ами и лъжат като долни руZнаци?
Остави я звездата. Както казах само ти се интересуваш от нея. Пък да я беше пуснал да я видят всички. Кажи как се сваля ракета на минимум 50 км височина? За скорост няма да питам този път.

преди 8 минути, maxthon написа:

Звезда, две звезди нямат никакво значение. Кажи как се сваля с Пейтриът/Самп Т ракета прелитаща над теб на минимум 50 км височина и скорост около и над 10000 км/ч?

Как, с мерак. Това пе някой руски нот е излъгал тези в Кремъл занхарактеристиките не значи те наистина са такива.

преди 8 минути, maxthon написа:

Остави я звездата. Както казах само ти се интересуваш от нея. Пък да я беше пуснал да я видят всички. Кажи как се сваля ракета на минимум 50 км височина? За скорост няма да питам този път.

Ами не не мога да я оставя аз "Звезда". Знаеш ли от колко години ги гледам? И сега изведнъж се появява един дето няколко пъти съм го хващал в крачка и вика сега да не ги гледам. А да същия този се чудеше как едното нещо влиза в другото нещо. Ами извинявай бъди, ама тях ги гледам отдавна и им вярвам повече от на тебе. Ама ми е кеф как се имота пак ,а? Така става като се мяташ първосигнално. Че сега лъжат ли Звезда или не? Или ти се пообърка къде да се метнеш пак?

Как, с мерак. Това пе някой руски нот е излъгал тези в Кремъл занхарактеристиките не значи те наистина са такива.

С мерак всичко става. С мерак свалят ракети, а складове на няколко стотин километра се детронират сами. Стига бърза с писането, че стават грешки и не се разбира какво искаш да кажеш

Ами не не мога да я оставя аз "Звезда". Знаеш ли от колко години ги гледам? И сега изведнъж се появява един дети няколко пъти съм го хващал в крачка и вика сегга да не ги гледам. А да същия този се чудеше как едното нещо влиза в другото нещо. Ами извинявай бъди ама тях ги гледам отдавна и им вярвам повече от на тебе. Ама ми е кеф как се имота пак ,а? Така става като се мяташ първосигнално. Че сега лъжат ли звезда или не? Или ти се пообърка къде да се метнеш пак?
Локумче, локумче. Покажи го това локумче, което не можеш да оставиш. Да не се окаже, че показват украинските кадри как с мерак са свалили бетонобойна бомба?

преди 6 минути, maxthon написа:

С мерак всичко става. Стига бърза с писането, че стават грешки и не се разбира какво искаш да кажеш

Локумче, локумче. Покажи го това локумче, което не можеш да оставиш. Да не се окаже, че показват украинските кадри как с мерак са свалили бетонобойна бомба?

Е сега аз пак да показвам. Дори 2-3 пъти ти го наврях в лицето ама си забравил. Така става като го играеш златна рибка. Кажи сега лъжат ли тия че усещам че днес още някой ще вика стига. :)

Сещаш ли се за кой ти говоря. В нета има достатъчно информация - намери си както обичаш да казваш. Аз за себе и оценявам че тия от Звезда не струват - по твоите думи :)

Е сега аз пак да показвам. Дори 2-3 пъти ти го наврях в лицето ама си забравил. Така става като го играеш златна рибка. Кажи сега лъжат ли тия че усещам че днес още някой ще вика стига. [emoji4]
Сещаш ли се за кой ти говоря. В нета има достатъчно информация - намери си както обичаш да казваш. Аз за себе и оценявам че тия от Звезда не струват - по твоите думи [emoji4]
Че аз ли говоря за някаква звезда за да трябва да я показвам? И за това ще разтеглиш локуми и няма да покажеш и малко аргументация. Приятен ден. Темата е приключена докато не се аргументираш.

преди 13 минути, maxthon написа:

С мерак всичко става. С мерак свалят ракети, а складове на няколко стотин километра се детронират сами. Стига бърза с писането, че стават грешки и не се разбира какво искаш да кажеш

Кои складове? Онези според теб където не събираха товара на един влак ли?

преди 4 минути, maxthon написа:

Че аз ли говоря за някаква звезда за да трябва да я показвам? И за това ще разтеглиш локуми и няма да покажеш и малко аргументация. Приятен ден. Темата е приключена докато не се аргументираш.

Ами не знам на кой да вярвам сега - на тебе ( знаеш какво мисля за тебе и ти знаеш колко си наясно) или на Звезда. Караш ме да се замисля сериозно а не ги обичам тия работи. Не че нещо ама Звезда явно са намерили как едното влиза в другото, а ти още го търсиш. Случайност е знам :)

Кои складове? Онези според теб където не събираха товара на един влак ли?
Тези на летището в Староконстантинов. Самите украинци изпаднаха в екстаз. А на следващия ден всичко е точно и кинжалите свалени. Свалени, но свалени от складовете ...

преди 3 минути, maxthon написа:

Тези на летището в Староконстантинов. Самите украинци изпаднаха в екстаз. А на следващия ден всичко е точно и кинжалите свалени. Свалени, но свалени от складовете ...

Питай Звезда. Ох извинявай за мен е малко нова информацията ще лъжат както дърти руZнаци:)

Ще трябва да свикна :) И ти обаче да не се обаждаш където си мислиш че ще спечелиш , щото ще се окаже че още някой лъже и това не са тия от Звезда. И в този ред на мисли Стивън пише ли ти още?

преди 7 минути, Киро Н. написа:

Ванката

Тука гледай. Ракета с занижени характеристики зачисти склад.

https://t.me/RtrDonetsk/27497

За нищо не стават тия руснаци. 

Чук- чук кой живее тук?

И след толкова приказки на Урсула имаме блок.

Унгария спира заема на Украйна до изборите в usa.

Нема радост Козяк.

преди 11 минути, Киро Н. написа:

И след толкова приказки на Урсула имаме блок.

Унгария спира заема на Украйна до изборите в usa.

Нема радост Козяк.

Парите свършиха още май месец. Ама сигурно са приложили руZка магия за сваляне на финансови блокажи:

Явно помага.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.