Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Косе

Винаги доказваш че си плякатарник.

В момента рендосват Зеля за цифрата - загубите са 108000 не знаеш ли :)

Обясни ми моля те мобилизацията на още 160000 за какво е ?

За почетен парад за победата над Москва предполагам ?

ПЛЯКАЙ там докато некро666 ИМА ТОК.

До края на Байдън тока ще спре :)

А може и други работи :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Фенчетата на Запад, вие сте едни боклуци, които подкрепят доказани терористи! Забравихте Палмира, явно не ви пука за историята и културата, на мен обаче ми пука. Пука ми и за християните там, за които сега става страшно.

За вас явно нищо друго освен САЩ, не е важно на този свят!

В шок съм Русия как изостави Сирия!:crying10::crying10::crying10:

преди 11 минути, Anneliese написа:

Фенчетата на Запад, вие сте едни боклуци, които подкрепят доказани терористи! Забравихте Палмира, явно не ви пука за историята и културата, на мен обаче ми пука. Пука ми и за християните там, за които сега става страшно.

Така е, всичкото ватенка е в шок, но няма да се плашиш. Другаря Пу е обещал че само да надигнат глава и ще си получат заслуженото. А той бе лъже никога. Е сега, Ройтерс вика че онзи самолет дето изчезна бил борд номер 1 на Сирия, ама се чака официално.

преди 10 минути, Anneliese написа:

Аз пък не!

ПП: може да разгледаш един от затворите на Асад от вътре.

въпреки че си с увреден акъл и най-вероятно го приемаш за нормално.

преди 9 минути, Anneliese написа:

Асад е напуснал Дамаск с товарен самолет Илюшин-76Т и се е насочил към неизвестна дестинация, вероятно Русия – Ройтерс

fbd476f0-2b83-4876-a8ca-5f9becc9941f_128

Самолетът 🇸🇾, на борда на който (уж се твърди) е Асад, прави някои странни маневри

.21fbf25d-34a8-4224-ae24-c8c6a6a0dbb6_585

Случва се нещо необичайно.Самолет 🇸🇾, за който се твърди, че превозва Асад, бързо намалява на височината си.Самолетът 🇸🇾 на Асад изчезна от радарите!

🇸🇾 Странно, товарен самолет в Сирия излиташе, направи обратен завой и намали височината до опасни нива.

a2decf66-4165-4c45-a49c-a4c2203a8e48_128

Дали някой е бил в него, е решил да се самоубие?

Варварите са буквално на портата.Ние наблюдаваме тоталния колапс на една нация в реално - светкавично - време.

Пепе Ескобар.

Самолетът 🇸🇾 Ил-76Т, за който се твърди, че е превозвал Асад, се е разбил близо до Ал-Сувайри!Главното 🇸🇾 командване на Сирийската арабска армия нарежда капитулацията и разпускането на всички останали части.

🇸🇾 Картографирана траектория на Ил-76Т, за който се твърди, че е превозвал Асад.

010fa824-2c77-402d-8ed3-54f4f2df9746_973

2e36676e-7a15-4264-bb24-c5f9f6da83bf_341

бележка: Нищо от това не е потвърдено.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Не и според някои капацитети тук във форума.

1 кв.км = 1х1 км
100 кв.км = 10х10 км
1290 кв.км = 35,917 х 35,917 км
или на фронт 40 км х дълбочина 32,250 км

Украйна наистина иска да сключи мир- каза Тръмп, докато никой изобщо не пита мнението на Украйна по този въпрос! Независимост!

Никой не се интересува какво иска Украйна, дори собствениците й.

НАТО нападна Украйна през 2013 г., завземайки властта напълно. След 11 години те искат да документират това, което са успели да задържат, с цел да се пазарят сега. Всъщност сега те възнамеряват да напуснат играта, присвоявайки лъвския пай от това, което са заловили.

Докато пляскаха за Курск любимите ми плякатарници, пропуснаха да отбележат че руснаците обкръжават Суджа и я отрязват от Сумска област.Две села са превзети вчера.

Колкото и да се напъва армията на Зелката неминуемо ще загуби "големите териториални" придобивки до 20 януари.

Руската огнева мощ смазва всичко по съсредоточено от два пикапа в Сумска област, за пътищата няма да говорим изобщо. Украинците изселиха 44 села защото са наясно че трева няма да никне.

Отделно настъплението в Донецка област върви с равномерно темпо и няма и намек за някакво забавяне.

Руските доказани загуби както отбелязва ВВС което инвестира в "Медиазона" на пусирайът е около 90000 по некролози и постове в социални мрежи.

ПП превъзходството в ПВО, крилати ракети, баластични ракети е тотално .

Икономическото положение на Украйна е смешно, 93% от бюджета е вливания по различни линии.

ПП

Косьо ти си дронски плякатарник приятел.

Дано некро666 плаща нещо от смотаните 90000$

преди 53 минути, Anneliese написа:

Спокойно бе, това е част от плана на гусин Потин. :) 

преди 1 минута, N1K17Y написа:

Спокойно бе, това е част от плана на гусин Потин. :) 

Така е ,носят слухове из мрежата че е договорка Русия оставя Сирия ,а САЩ да оставят Украйна, в Грузия предстои да видим дали ще се развие украинският сценарии. Поддържането на два фронта е непосилно за която и да е военна сила.

преди 5 минути, AAUUXX написа:

Така е ,носят слухове из мрежата че е договорка Русия оставя Сирия ,а САЩ да оставят Украйна, в Грузия предстои да видим дали ще се развие украинският сценарии. Поддържането на два фронта е непосилно за която и да е военна сила.

Слабо, ама ти е простено. Вярвам, че след месец ще ви спуснат по-добри опорки :) 

@maxthon да те питам, че понеже остана единствения на работа, след като шведчето са го пратили да поства коментари под статиите на някоя новинарски сайт, измислихте ли вече, как падането на Асад е гениален ход на Путкин?

N1K

Живота показа плякатарче кой е прав.

Пехотата на кюрдите се е сблъскала с части на бунтовниците навлезли в "кюрдския район". В тази зона е обявена пълна мобилизация, пешмерга е отворил складовете - хората се въоръжават.

Турските знамена им действат като на бик.

Ердоган получава кюрдска република, няма нефт- няма радост.

Е тиквеничета какво печелите от "демократичното" събитие ?

Победа за Украйна а тикви :)

Путин спокойно ще изчака и след това ще привика най видната "брада" на спявка в Москва :) Кой дава оръжието там бе приятелчета ?

Нека си спомним Либия, ура Кадафи свален, а сега генералчето изтупа килимчето в Кремъл - хахаха.

Руzия губи битките на всички фронтове!

Сирия се освободи от режима на Башар Асад който беше пазен от руzнаците. Всички бягат в неизвестни посоки.

Грузия е на крачка да се освободи от режима който принуждава народа да се превърне в роб на диктатора.

В Румъния се вдигна народа и след проведеното разследване се разбра, че има намеса в изборите след което те бяха анулирани! 🙂

Украйна - пълен провал за руzнаците, огромни загуби на младото поколение мъже от които ще зависи бъдещето на Руzия. Политиката и начина на управление на държавата доведе до недостиг на работна ръка, инфлация, висока престъпност и пълен крах на икономиката. Жалко за тези които ще са принудени да живеят в тази държава след падането на диктатора!

Чукча - писател :)

Просто незнам колко трябва да си дебилен за да пуснеш такава боза :)

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Чукча - писател :)

Просто незнам колко трябва да си дебилен за да пуснеш такава боза :)

Сигурно това е чернова на писмото до Дядо Коледа ?

Вдигнал се народа в Румъния и преборил Путин :)

Култ - ще му го припомням всеки път :)

Можеше да се изкажа много по-подробно, въздържах се за да не ви паднат ченетата! :popcorn2:

току-що, NovakJ написа:

Можеше да се изкажа много по-подробно, въздържах се за да не ви паднат ченетата! :popcorn2:

Ползваме корега не са въздържай :hush:

преди 14 минути, NovakJ написа:

Руzия губи битките на всички фронтове!

Сирия се освободи от режима на Башар Асад който беше пазен от руzнаците. Всички бягат в неизвестни посоки.

Грузия е на крачка да се освободи от режима който принуждава народа да се превърне в роб на диктатора.

В Румъния се вдигна народа и след проведеното разследване се разбра, че има намеса в изборите след което те бяха анулирани! 🙂

Украйна - пълен провал за руzнаците, огромни загуби на младото поколение мъже от които ще зависи бъдещето на Руzия. Политиката и начина на управление на държавата доведе до недостиг на работна ръка, инфлация, висока престъпност и пълен крах на икономиката. Жалко за тези които ще са принудени да живеят в тази държава след падането на диктатора!

Има два варианта - или тоя е буквално бавноразвиващ и тия които се грижат за него са го изтървали и нямат хабер, че "вилнее" из интернет пространството. Или е някакъв тотално болен мозък, който се забавлява тролейки тук и там. Вчера съвсем сериозно ми искаше имената на наркодилърите из Русе, щял да праща полицейски автомобили, да ги търсят. Пича буквално е на Мелмак...

А ето и поредното потвърждение за думите ми от преди седмица-две. Пушечното месо свършва... следователно и фронта пада.
784155.jpg

току-що, AAUUXX написа:

Ползваме корега не са въздържай :hush:

А добрее, ще го имам предвид следващия път! 🙂

Сега минавам в режим fun! 😀

преди 6 минути, nikolov2020 написа:

Вдигнал се народа в Румъния и преборил Путин :)

Култ - ще му го припомням всеки път :)

Ти забележи как "катурнаха" изборите в Мамалигария... Имало пропаганда из Тик-Ток, следователно изборите са фалшифицирани... 😆
Джокера обаче искрено вярва на тая теза... Малко като оня от Телеграм - те го задържали, понеже платформата му се използвала от наркодилърите за да си продават праха за пране...

Резултатите от есента за Украйна, меко казано, са разочароващи - скоростта на "придобиване" на територии от руските войски се увеличава, докато от Киев упорито продължават да говорят за "победи" на фронта (браво Косе) .

Показател за реалното състояние на украинските въоръжени е количеството територия, която попада под руската власт. Този процент расте с всеки изминал ден.

Така само през последната седмица руските въоръжени сили поеха контрол над 235 квадратни километра територия, което се равнява на половин Лондон.  Според Паси Паройнен, анализатор във финландската компания Black Bird Group, през ноември руските войски са настъпили 667 квадратни километра дълбоко в Украйна.

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Докато пляскаха за Курск любимите ми плякатарници, пропуснаха да отбележат че руснаците обкръжават Суджа и я отрязват от Сумска област.Две села са превзети вчера.

Колкото и да се напъва армията на Зелката неминуемо ще загуби "големите териториални" придобивки до 20 януари.

Руската огнева мощ смазва всичко по съсредоточено от два пикапа в Сумска област, за пътищата няма да говорим изобщо. Украинците изселиха 44 села защото са наясно че трева няма да никне.

Отделно настъплението в Донецка област върви с равномерно темпо и няма и намек за някакво забавяне.

Руските доказани загуби както отбелязва ВВС което инвестира в "Медиазона" на пусирайът е около 90000 по некролози и постове в социални мрежи.

ПП превъзходството в ПВО, крилати ракети, баластични ракети е тотално .

Икономическото положение на Украйна е смешно, 93% от бюджета е вливания по различни линии.

ПП

Косьо ти си дронски плякатарник приятел.

Дано некро666 плаща нещо от смотаните 90000$

на 3.09.2024 г. в 11:34, nikolov2020 написа:

Суджа - наша

Пак ли?

на 15.08.2024 г. в 20:50, nikolov2020 написа:

Затваряй човката Косе

Пак по обичайния маршрут прекараха журналистите :)

Защо не им покажат цялата Суджа :)

Сигурно и твойте любимци са минали по същия маршрут,а?

Е ама на Пенка толкова хубаво търка тая топка и никакъв резултат значи. Ако искаш да те питам дали ми изтече функцията? Това със Суджа малко виждам че не ти се говори- да не ти идва нанагорно,а? Кажи ако ти ти е високо темпото да намаля малко. Стара си вече и сигурно е тежко, а то повечето енергия отива в търкането на топката, а не я рални действия.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.