Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

От 2 часа превъртам Х

Антируската кампания е дебилна, тъпа и обилна.

Личи си украинския почерк. Да бяха помолили англичаните - баси любителите .

Надеждата им че медиината перемога ще ги спаси от капитулация ме удиви .

Десетки косьовци изливат помия. Това само принуждава хората да станат Путинисти :)

Аз не бях - но Косьо ме накара.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Много тъжен ден е за форумният умнокрасивитет... Май наистина украинските нацюги са напуснали Курахово бити и онодени. Над Киев пак е имало освободителни ракети... Косьо, ревеш ли, ревеш ли? 😆

преди 1 час, attj написа:

И къде са изчезналите един милион войници от ВСУ?   

Според мен са десет милиона. 

Всеки знае, че ако атакуваш безплодно месеци наред на равен терен, то укрепените отбраняващи се понасят много повече жертви. 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Според мен са десет милиона. 

Всеки знае, че ако атакуваш безплодно месеци наред на равен терен, то укрепените отбраняващи се понасят много повече жертви.

А какво се случва когато едните стрелят близо 10 пъти по-често от другите? Тия дето стрелят повече... имат и повече жертви? Щото сигурно стрелят по себе си? 😆

преди 31 минути, K.Р написа:

Беден комунистически-платен-трол заработваш ли ? Вожда ви умря отдавна.

Пак ли ти сбъркаха инжекциите!?   

Поради ТОТАЛНОТО ембарго на баба Пенка и на обяд няма ТОТАЛНА дрононарезка:

Героят на обяд:

Предупреден беше

Косьо - набии си го в главата - няма да те оставим да дерибействаш

преди 4 минути, Киро Н. написа:

Предупреден беше

Косьо - набии си го в главата - няма да те оставим да дерибействаш

Тия другите знаят ли? Според тебе колко клипчета имам в резерва? Няколко пъти се пробва - аз нямам проблем да ги покажа всичките

Щом имаш желание - давай да видим какво ще излезе.

достатъчно имам

Поне К.Р. ще разбере че утепаните укри са значително количество

Казаха ти 5 пъти повече ама не разбра.. нали уж четеш Х..това четене с разбиране уж беше запазена марка само за вас ама явно ще се убедиш сам.

Недоволни нещо от това че нямало такова нещо като "Вагнер".

Сигурно и те са се подлъгали по антируската кампания в X и не само,а

Зеленски  отново поиска от Запада нови системи за противовъздушна отбрана, но отбеляза, че не е сигурен в тяхната ефективност.

преди 44 минути, communismatic написа:

А какво се случва когато едните стрелят близо 10 пъти по-често от другите? Тия дето стрелят повече... имат и повече жертви? Щото сигурно стрелят по себе си? 😆

Като стрелят 10 пъти повече, защо напредват с тия темпове(когато въобще напредват)? 

То освен стрелба, трябват и попадения. 

Ама нищо де, стреляйте си. После що Вова опря до севернокорейци. 

Ако са свършили на баба Пенка клипчетата да дам от моите?

преди 1 минута, kaldata1 написа:

Като стрелят 10 пъти повече, защо напредват с тия темпове(когато въобще напредват)? 

То освен стрелба, трябват и попадения. 

Ама нищо де, стреляйте си. После що Вова опря до севернокорейци. 

С тия темпове? За последният месец са взели близо 10 пъти повече територия отколкото за цялата 2023-та година. А ти си вярвай на УНИАН и прочее. Напредват бавно, щото ВСУ не спират, да наливат още и още и още и още и още и още и още пушечно месо. Просто фронта пада, понеже няма вече какво да запълва дупките в пробойните... Аз затова казвам, че хабер нямате от света. Няма лошо, бъди си за Украйна, хората сме различни, ама няма оправдание за това, че кълвете като шарани на гола кука.

преди 1 минута, communismatic написа:

С тия темпове? За последният месец са взели близо 10 пъти повече територия отколкото за цялата 2023-та година. А ти си вярвай на УНИАН и прочее. Напредват бавно, щото ВСУ не спират, да наливат още и още и още и още и още и още и още пушечно месо. Просто фронта пада, понеже няма вече какво да запълва дупките в пробойните... Аз затова казвам, че хабер нямате от света. Няма лошо, бъди си за Украйна, хората сме различни, ама няма оправдание за това, че кълвете като шарани на гола кука.

@Киро Н. Разберете се моля ви се сега украинците бият ли се или само за пред западняците. Аз ще си взема пуканките и ще ви се присмивам как се ритате по кокалчетата.ейнкяк забравих че изядох пуканките за Сумска област че послушах онзи новоизлюпен академик.

преди 3 минути, communismatic написа:

Е като през цялата 2023-та превзеха 1 хълм, сега превзели 10. Ураааа! 

Пак питам - как защитаващите един град в ниското биха търпели толкова сериозни загуби и града все пак не би бил превзет с месеци, ако беше въпрос просто на артилерия? И ако атакуващите нямат по-сериозни загуби, как така не го превземат? 

току-що, kaldata1 написа:

Е като през цялата 2023-та превзеха 1 хълм, сега превзели 10. Ураааа! 

Пак питам - как защитаващите един град в ниското биха търпели толкова сериозни загуби и града все пак не би бил превзет с месеци, ако беше въпрос просто на артилерия? И ако атакуващите нямат по-сериозни загуби, как така не го превземат? 

Тъй... Айде прочети ми коментара още няколко пъти, барем ти просветне. Така ще правя вече тук, то направо аман от неадекватни хора.

Сигурно бая безаналоговци са положили. Усещам че се задъхваш вече,а? Това последното и имаше смисъл колкото да потъркаш кристалната топка...

Пак а свършили дрончетата и се е задействало ТОТАЛНОТО ембаргото.

Когато всички в католическия Запад говорят за Украйна -трябва да се подразбира,  че се касае само за Бандеристан-Хохлия-Малорусия.  Цялата подкрепа от НАТО е само за тях,  не е за Украйна       https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/19559651  

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.