Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 17 минути, Реджеп Иведик написа:

Брей, че си бил страшен...

Надали е по-страшен от украинският Байрактар, който бил свалил ТУ95 над Каспийско море. Или поне такава е топ новината от тази сутрин.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 36 минути, ДзВяРа! написа:

Във вторник вечерта не съм получавал никакво съобщение. Нито съм посещавал форума, нито съм писал в него от много време.

(3).jpg.ac842273c695fd215b70aad19b477031.jpg

Другите неща дето си написал не ме интересуват, не са верни.

А този профил на кой беше бе Зверче до вторник  ?

И обърни внимание на регистрацията си малко по късно след като прочете поста ми.

2025-2-21 9-47-55.png

2025-2-21 9-56-1.png

преди 2 минути, Колев 74 написа:

А този профил на кой беше бе Зверче до вторник  ?

2025-2-21 9-47-55.png

Може да е на всеки.

Всеки може да се представи за мен!

Както и аз мога да се представя за всеки!

Проблем ли имаш?

Тръмп твърди, че Украйна е нахлула в Русия.

Ся Ивелин пак ако каже, че Тръмп е велик и не следва да имаме мнение за международната политика, начи е същата ватенка като Коцето.

Той като казва, че Тръмп е велик, като как това не се явява мнение за международната политика ?

Тръмп отдавна не харесва Зеленски, още от първия си мандат.  Зеленски публично разкритикува позицията на Америка и президента на САЩ на Мюнхенската конференция по сигурността, която се проведе наскоро. Той каза, че САЩ нямат мирен план.    Очевидно имат намерение да се договорят с Путин.   Зеленски дразни Тръмп и така сам си подписва присъда.

преди 3 минути, ДзВяРа! написа:

Може да е на всеки.

Всеки може да се представи за мен!

Както и аз мога да се представя за всеки!

Проблем ли имаш?

Аз проблем нямам. Проблема е при теб. И понеже си и нахален, ще се занимая по вече с твоя акаунт, но не тук, а където трябва!

преди 12 минути, Колев 74 написа:

Аз проблем нямам. Проблема е при теб. И понеже си и нахален, ще се занимая по вече с твоя акаунт, но не тук, а където трябва!

Пиши на @"Саша" , може да откликне на самотните ти чувства!

Извинявам се на аудиторията за спама, светът е пълен с разни кукувици!

Редактирано от ДзВяРа! (преглед на промените)

Китай подкрепи предложението на президента на САЩ Доналд Тръмп да сключи споразумение с Русия за прекратяване на войната в Украйна по време на снощната среща на външните министри на страните от Г-20 в Южна Африка.  Европа заради Зеленски няма как да спори с Русия, САЩ и Китай.                                                                                                                                              "Страната на Зеленски сега изобщо нямаше да съществува, ако не беше щедростта на САЩ. Кажете "благодаря"! А ако не сте съгласни с президента в нещо, вдигнете телефона и му се обадете. Или на нашите дипломати. Не е необходимо да тръгвате на прес-тур из Европа, обиждайки президента на САЩ. Това е оскърбително за него, за мен и за целия американски народ", заяви вицепрезидентът на САЩ Джей Ди Ванс.

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Оказа се, че Тръмп е на къса каишка на Кремъл.

да се дойдем на сделката

ще има ли украински менерали  за сащ ?

преди 3 минути, Banesc написа:

да се дойдем на сделката

ще има ли украински менерали  за сащ ?

Спорят и за количеството на милиардите  USD.  Просенето на Зеленски вече не му се получава.

преди 6 минути, attj написа:

Спорят и за количеството на милиардите  USD.  Просенето на Зеленски вече не му се получава.

и има да връща 200 милиарда :crying10:

ако бях на негово място  щях да кажа че съм ги хвърлил на телефонен измамник и американските служби да проведат раследване и да намерят злосторника 

а мога и да кажа  че не са пращани пари

дядо  байдън  ги е хвърлил през терасата 

преди 55 минути, Реджеп Иведик написа:

Ся Ивелин пак ако каже, че Тръмп е велик и не следва да имаме мнение за международната политика, начи е същата ватенка като Коцето.

ивелин според мен  е американски проект

щото имаше едно време въпрос за златото на българия и каза че  не можем да си го върнем

защото сме подписали договор и там от  сащ и ес демек евроатлантическите държави  са щели да ни се скарат и да ни отлъчат от финансовата система ....

плюс това ако нямаше някаква протекция  отдавна да са го гръмнали  като каратиста дето се занимаваше със застраховки не му помня името .

и пак опираме до двойнете стандарти занчи българското  злато можем да го даваме на  америка

обаче украинците не искат да си дават минералите

има 2 варианта

или украйна кляка  и си дава залежите на концесия на безценица 

или спира кешовицата и оръжита и ще гледаме народа колко е слава украина 

най-много зеленски да сполети съдбата на чаушеско 

преди 1 час, ДзВяРа! написа:

Пиши на @"Саша" , може да откликне на самотните ти чувства!

Извинявам се на аудиторията за спама, светът е пълен с разни кукувици!

Дзверче, забрави ли ,че ми писа преди няколко месеца от този профил? И ми се обясняваше как си влизал в роли. 😁

преди 50 минути, nikssi написа:

Дзверче, забрави ли ,че ми писа преди няколко месеца от този профил? И ми се обясняваше как си влизал в роли. 😁

Той е достатъчно ненормален за да си губиш времето с обяснения към него. Изтрил е всичко, а ма забравил, че някъде остава това, което е писал и споделял със хората. Затова съм решил да му покажа щуротийте пред всички, щото като го помолих като човек - да се спре, той ме изкара лъжец. Е да, ама аз съм на 76 години и ще е много неудобно да седна и да лъготя хората тук , кой съм какъв съм и какви глупости съм вършил. Едно младо момче на 20 години, не постъпва като него, но той е велик в Калдата.

преди 3 минути, Колев 74 написа:

Той е достатъчно ненормален за да си губиш времето с обяснения към него. Изтрил е всичко, а ма забравил, че някъде остава това, което е писал и споделял със хората. Затова съм решил да му покажа щуротийте пред всички, щото като го помолих като човек - да се спре, той ме изкара лъжец. Е да, ама аз съм на 76 години и ще е много неудобно да седна и да лъготя хората тук , кой съм какъв съм и какви глупости съм вършил. Едно младо момче на 20 години, не постъпва като него, но той е велик в Калдата.

Има други теми, в които да си решавате личните спорове.

Факта, че оспами темата с личните си атаки прилича на аргументум ад хоминем.

Начи щом Звяра е такъв и онакъв и вика за Украйна, значи Украйна първа е нахлула в Русия, щото Колев74 не е такъв и онакъв.

Само дето истината е, че Путлер нахлу. Ако ще и Тръмп и на Тръмпа ви баба му да каже, че Зеленски е нахлул, това не променя истината, че Касапина Путлер нахлу.

преди 1 минута, Реджеп Иведик написа:

Има други теми, в които да си решавате личните спорове.

Факта, че оспами темата с личните си атаки прилича на аргументум ад хоминем.

Начи щом Звяра е такъв и онакъв и вика за Украйна, значи Украйна първа е нахлула в Русия, щото Колев74 не е такъв и онакъв.

Само дето истината е, че Путлер нахлу. Ако ще и Тръмп и на Тръмпа ви баба му да каже, че Зеленски е нахлул, това не променя истината, че Касапина Путлер нахлу.

Не съм ти искал обяснения офицере с фес. Изчезвай към Украйна, щото Зеленски се нуждае живо от такива, като теб. Нали ви удариха и американците шамара. Какво още се разправяш с хората?

на 31.07.2024 г. в 21:13, nikolov2020 написа:

Косе

Приключи перемогата - и то на 31.07

Айде уволнение кратуно :)

преди 1 час, nikolov2020 написа:

Айде бе - стана ли ?

Или чакаме 24-ти ?

IMG_20250216_194054_553.thumb.jpg.eee2c0156e5e14325aa89af4134655f8.jpg

Аз лично чакам едни видео с ГАРАНТИРАНО обезглавяване ама ей на - няма го :)

Героят на обяд:

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Нали ви удариха и американците шамара.

И ?

Киев ся за колко дняяя ?

А да ви видим ся прехвалената Червена армия как ще се справи без да разполага с оправданието, че американците и пречат.

Ей го на, ся американците като са на колене пред вас и ви въртят саксофони, да ви видим Киев за колко дняяя.

Щото ревяхте като разпрани, че не сте зели Киев за три дняяя, щото не сте били воювали срещу Украйна, а сте воювали фактически срещу САЩ.

Ся оправданието ви САЩ като е на ваша страна, чакам да видя какво оправдание ще измислите, украинците като наритат пак задника на Путлер.

Обещаното видео от хората на Мадяр( убития и с едно око )

Мерника чака всички нежелаещи да миграрат от московските към западните гей-клубове!

Да напомня за ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка или ще се сетите за него? То все забравям че и дрончетата свършиха...

Последното руZко безаналогово оръжие е вече на фронта! Трепери беззъбо НАТО:

Изненадата е в края.

Млад възпитаник на московските гей-клубове:

Куцо и сакато иска да емигрира вече...

Хе хе хе, дебилния Тръмп не е разбрал, че САЩ не може да бие демонстрантите.

А да видим как ще се справи с набиращите скорост про-украински протести.

За невярващия Косьо - Тръмп е бесен на Зеленски за оръжия от САЩ за Украйна, появили се на други места.    Оценките са,  че Зеленски целуна смъртта с това, че влезе в ефир в конфронтация с Доналд Тръмп.                                                                  Реджеп да каже защо руснаците се стремят към   обкръжаване на два от най-важните градове от гледна точка на логистичните доставки за украинската армия - Костянтинивка и Покровск.

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Хе хе хе, дебилния Тръмп не е разбрал, че САЩ не може да бие демонстрантите.

А да видим как ще се справи с набиращите скорост про-украински протести.

Дано не викат и вечер че няма да може да спи Тръмп :topsecret:

Евродепутат от ЕНП: Тръмп даде на Европа три седмици, за да подпише капитулацията на Украйна

Финландецът Мика Аалтола от Европейската народна партия, пише в социалната мрежа Х: "Съединените щати ни дадоха три седмици, за да се споразумеем за условията на капитулацията на Украйна. Ако не го направим, Съединените щати ще се изтеглят от Европа. Тръмп дава приоритет на опасенията за сигурността на Русия сега и в бъдеще. Нека те да поемат отговорността за своята бъркотия. Имаме три седмици, за да пораснем“.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е дал на Европа три седмици, за да подпише условията за "капитулацията“ на Украйна пред Русия, твърди член на Европейския парламент (ЕП), пише Newsweek. В публикация в X, финландецът Мика Аалтола от Европейската народна партия твърди, че САЩ "ни дадоха три седмици, за да се споразумеем за условията за капитулация на Украйна“, визирайки предложеното мирно споразумение, целящо да сложи край на войната.

"Ако не го направим, Съединените щати ще се изтеглят от Европа“, добави Аалтола.

Той не е предоставил доказателства за твърденията си.

Наблюдателите на  тригодишната война се притесняват, че Тръмп може да сключи сделка с руския президент Владимир Путин, която да притисне Украйна да се откаже от стремежа си да се присъедини към НАТО и да отстъпи окупираните в момента територии, като на практика капитулира пред исканията на Москва.

Украйна твърди, че е била изключена от преговорите с висок залог, които ще определят нейното бъдеще.

NBC News, позовавайки се на американски официални лица, съобщават, че министърът на отбраната Пийт Хегсет е заявил на украински официални лица по време на среща при закрити врата, че Вашингтон може значително да намали присъствието на войските си в Европа. Докладът се основава на източници, запознати с частните дискусии между администрацията на Тръмп и украинското правителство.

Дни след като Тръмп положи клетва за втори мандат като президент на САЩ, европейски дипломатически източник съобщава пред водеща италианска информационна агенция, че Тръмп планира да изтегли около 20 000 американски войници от Европа.

Източникът е съобщил на ANSA, че Тръмп има за цел да намали американското военно присъствие на континента с около 20% и възнамерява да поиска по-голям финансов принос от съюзниците от НАТО, за да покрие разходите за поддържане на останалите сили.

Дипломатическият източник е заявил, че Тръмп иска другите държави членки на НАТО да платят, тъй като американските войски там са "възпиращ фактор“ и разходите не трябва да се "поемат само от американските данъкоплатци“.

гласове

преди 13 минути, attj написа:

Тръмп е бесен на Зеленски

Ще му накриви шапката.

Зеленски се изправи безстрашно срещу самия Путлер без да му мигне окото.

Ся някъв изкуфял малоумник, дето падна на колене пред Путлер ли ще го уплаши ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.