Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

на 3.04.2025 г. в 20:02, glen написа:

Мисля, че този човек е или откъснат от реалността, или склонен към самоубийство. Може би и двете.

Мисли че ша му дадат оскар за цялостно творчество но като гледам как западните медии променят леко тона си май ще се окаже след половин година че той е нападнал Русия.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Защо Русия не си е преместила заводите зад Урал? Отвратителните укри нацисти са ударили единственият руски завод за оптични влакна!

Не разбирам какво още чака Владимир Путин, а не изпрати армията си с цялата си мощ срещу Украйна! От мен да зависи, така ще направя! Ще срина със земята Киев и Одеса! После да ги видя гейките от ЕС  как ще врещят!

Да знаят с кого си имат работа тъпачките женки, взели се за мъже!:getout:

Алексей Арестович, бивш съратник на Президента Зеленски,
още от актоьорската кариера, а после и в политическата :

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Тя по принцип обича да ни освобождава без да ни пита дали искаме. 

Човек още като ти погледне ник-а, и веднага му става ясно че предпочиташ първото освобождение да не се беше случвало.

Хубаво, ама за второто? Там какъв ти е проблема? Предпочиташ Хитлер да беше победил ли?!?

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

:offtopic_s:

преди 8 часа, Реджеп Иведик написа:

Слава на Украйна !!!

Какво стана със "Слава Украйна"? Тоз футболен отбор умря ли?

преди 3 часа, Anneliese написа:

Защо Русия не си е преместила заводите зад Урал? Отвратителните укри нацисти са ударили единственият руски завод за оптични влакна!

Не разбирам какво още чака Владимир Путин, а не изпрати армията си с цялата си мощ срещу Украйна! От мен да зависи, така ще направя! Ще срина със земята Киев и Одеса! После да ги видя гейките от ЕС  как ще врещят!

Не е болка за умиране , ама едно наше момче е момента обира овациите за завода:)

Добро утро, второстепенна тълпа и бъдеща радиоактивна пепел!

Героят на сутринта

Понеже новоизлюпения професор го е потвърдил,  да ви кажа че ахматовците били първи в тръбата. Пак той го е казал, а знаете и той не лъже.

преди 3 часа, Anneliese написа:

И аз това се питам вече трета година.

Ама великите стратези са неразбираеми.

Само заради ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка минаха на немски дрончета

"Firestarter" за добро утро на всички баби Пенки!

Възпитаник на московските гей-клубове чул-недочул за някаква помощ от Червения кръст

И само защото ме кефите ( @nikolov2020 най-вече) -това е най-бруталния бой заснет на видео в тази война! Строго само за възрастни- (+60)

Признаци на нарастващ стрес и проблеми?

Елена Зеленска се опита да избяга от съпруга си, в неразкрита европейска държава. 

Опитът й за бягство се провали и сега тя е задържана от СБУ.

Само заради ТОТАЛНОТО китайско ембаро на баба Пенка и този обед няма бодра дрононарезка

Малко по-дълго от вчерашното.

Но знам че искате още, а аз ви слушам

Героят на обяд

2-ка възпитаници на московските гей-клубове ви пращат горещи поздрави.

Нещо са недоволни май от презервативите от Червения кръст.

преди 1 минута, nikolov2020 написа:

Косе специално за теб 

Обедно караоке - ще се справиш

Баба Пенка , няма ли да се похвали с някой нов удар по ресторант, така де детска площадка. Гледам гърчовете вече започнаха  , ако искаш да ми кажеш последните тенденции при тъпата руZка пропаганда? Значи до тук видях че не било там  видеото от ресторанта дето бил целта, че родителите на децата давали координати, че те трябвало да умрат... Ако имаш друга теория с голям и интерес ще я изслушам. Ще се смея чак в края.

Косе

Викай БРРРРРРРРРРР

ПП. 

И после следва "ПА - ПА "

Абе тия ракети не изгоряха ли ?

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Косе

Викай БРРРРРРРРРРР

ПП. 

И после следва "ПА - ПА "

Само най-новото и най-хубавото за фронта

Вчера излезе едно видео с атака на мотористи.. Колосален успех имаше, значи оператора  на дрона сигурно е умрял от смях.

Извинявай 2 бяха. Значи говоря за онова с преследването.

преди 3 минути, nikolov2020 написа:

Смени хапчетата Косьо

Внимавай че ще ръся против хлебарки

"Can you help me?"

И специално защото попита вчера - резултата

Вата, как сте? Как върви СВО на чичко Вова?

Двадесет години модернизиране на руската армия, а украинската за три години я разглоби!

А пък янките си подмениха старите оръжия (като ги изпратиха в Украйна) с нови.

И тези уж похарчени от САЩ пари за Украйна, са отишли в американския ВПК за производство на ново и по-модерно оръжие. 

А на чичко путин икономиката му отива към залез, заедно с армията му. ВПК на РФ е на максимум, но не може да смогне да произвежда повече отколкото губи.

Тъкмо ще ни пристигнат чертежите, пардон самолетите и вече няма да има смисъл. Рашистите няма да има с какво да воюват. Само атомно им остава, но кое от тях ще сработи и няма да думне в Мацква. Това е като руска рулетка и чичко путин не смее да рискува.

СмеХ....

преди 1 минута, БаалБек написа:

Двадесет години модернизиране на руската армия, а украинската за три години я разглоби!

И тези уж похарчени от САЩ пари за Украйна, са отишли в американския ВПК за производство на ново и по-модерно оръжие. 

А на чичко путин икономиката му отива към залез, заедно с армията му. ВПК на РФ е на максимум, но не може да смогне да произвежда повече отколкото губи.

Тъкмо ще ни пристигнат чертежите, пардон самолетите и вече няма да има смисъл. Рашистите няма да има с какво да воюват. Само атомно им остава, но кое от тях ще сработи и няма да думне в Мацква. Това е като руска рулетка и чичко путин не смее да рискува.

СмеХ....

Когато хапчетата спрат, да действат... 😆

преди 8 минути, communismatic написа:

Когато хапчетата спрат, да действат... 😆

Аз с последни не се меря, с тебе де. Подкрепям дядо ми, че може би те е сътворил в неизвестност...😄

преди 2 минути, БаалБек написа:

Аз с последни не се меря, с тебе де. Подкрепям дядо ми, че може би те е сътворил в неизвестност...😄

Виждам, че пак ти е трудно, да пишеш логически издържан текст, но както винаги това не е изненада. Все едно си пиша с циганин, те по такъв начин се изразяват. Неясен за околните.

Между другото, кво стана с ЕС и спирането на двата блока от АЕЦ "Козлодуй"? Успя ли, да вденеш, кой ни е натиснал, да си спрем реакторите или...? Щото десет дена е доста време за осмисляне, по принцип. Е, надали ще са ти достатъчни, но... нека да сме оптимисти.

преди 2 минути, communismatic написа:

Виждам, че пак ти е трудно

Веднага го забелязах. Твоят пост е ЧУДОВИЩЕН!!!

Нямаш какво да опонираш и да докажеш обратното.

преди 18 минути, БаалБек написа:

СмеХ....

:popcorn2:

току-що, БаалБек написа:

Нямаш какво да опонираш и да докажеш обратното.

Кажи за АЕЦ-а, де? Нали си много наясно с нещата? Уж си защитница на Европейският съюз, а се оказа, че не си наясно, кое е било едно от основните изисквания за да ни приемат в "благоприятната" организация... Странна работа. Като бягаш така, все от неудобни теми... някой ще вземе, да си помисли, че не можеш изобщо, да си защитаваш тезите, понеже толкова ти е акъла.

преди 1 час, communismatic написа:

Ти що пак измести темата?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.