Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тия дни викат че се възнесал и някакъв конструктор на "Красухата"

Така става като не убият Буданов за 4-ти път

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, марк5 написа:

При създаването на ООН,идеята е всички спорове да се решават без война.

Oбърнете внимание - Всички по-големи войни от 1945 до 1989 г (края на комунизма) са следствие на агресия на някоя комунистическа или социалистическа държава, защото зад нея са СССР или Китай - които най-често са блокирали осъдителните резолюции на ООН.

Не е така. Сетих се за една, ама няма да кажа коя е

Другари, знам че сте заети да гледате хиперзвукови ракети, орешници, кинжали и прочие, но мисля че имаме по-голям проблем който никой не отчита:

Т-16 е по страшен дори от Арматата ! Трепери пропаднал и деиндустрализиращ се запад!

500 европейски лидери, сред които и българи като Тагарев, Красен Станчев и Елена Поптодорова призовават европейските правителства незабавно да изпратят свои войници в Укрия.

Аз съм "за", но разбира се в ограничен мащаб - първа вълна самоубийци да са подписалите писмото или ако са прекалено дърти - това да са техните деца или внуци. Втората вълна да са видните представители на отбор "Черешка" от Калдатата и всички с укро знамена на профилните снимки у фейсо. Обещавам че ще стискам палци... да завземат Москва  :)

Линк към отвореното писмо

преди 27 минути, марк5 написа:

Oбърнете внимание - Всички по-големи войни от 1945 до 1989 г (края на комунизма) са следствие на агресия на някоя комунистическа или социалистическа държава, защото зад нея са СССР или Китай - които най-често са блокирали осъдителните резолюции на ООН.

Такива са Корейската война (1950-1953), Виетнамската война (1963-1975), Арабската война с Израел (1973), Афганистанската война (1979-1992) и Първата иракска война (1990).и др.

Ти си по-зле с акъла отколкото те мислех. Ходи се прегледай в някоя психиатрия.

Лукашенко: 388 000 украинци са преминали на територията на Беларус от Украйна от 24.02.2022 г. насам. 

А Тръмп отново е гневен, че зеленият гащник все още не е подписал сделката за ресурсите, надява се да го направи ВЕДНАГА.

преди 14 минути, kosyo написа:

Другари, знам че сте заети да гледате хиперзвукови ракети, орешници, кинжали и прочие, но мисля че имаме по-голям проблем който никой не отчита:

Т-16 е по страшен дори от Арматата ! Трепери пропаднал и деиндустрализиращ се запад!

Косьо май никой не ти обръща внимание, та те съжалих :) Кажи сега какво те мъчи :)

току-що, В. Велев написа:

Косьо май никой не ти обръща внимание, та те съжалих :) Кажи сега какво те мъчи :)

Не знам как се задържат на това нещо примерно. Изглежда страшно направо и ми треперят краката от страх. Притеснявам се и за последния от месарските канали-много черен ми изглеждаше.

току-що, kosyo написа:

Не знам как се задържат на това нещо примерно. Изглежда страшно направо и ми треперят краката от страх. Притеснявам се и за последния от месарските канали-много черен ми изглеждаше.

Не се притеснявай и спи спокойно. Всичко върви по план!

на 25.04.2022 г. в 11:26, Гост написа:

Fox News: US полковник предрече разгром на украинците в Донбас.

Така е! Само за да си защитите шибаните американски интереси!

Мда, кисело се оказа гроздето.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

500 европейски лидери, сред които и българи като Тагарев, Красен Станчев и Елена Поптодорова призовават европейските правителства незабавно да изпратят свои войници в Укрия.

Аз съм "за", но разбира се в ограничен мащаб - първа вълна самоубийци да са подписалите писмото или ако са прекалено дърти - това да са техните деца или внуци. Втората вълна да са видните представители на отбор "Черешка" от Калдатата и всички с укро знамена на профилните снимки у фейсо. Обещавам че ще стискам палци... да завземат Москва  :)

Линк към отвореното писмо

Елена Поптодорова да шие байряка и да тръгват към фронта.

Гей парад в Берлине 2016 Россия Украина - YouTube

Залагам че ще издържат цели два часа на фронта.

на 25.04.2022 г. в 19:23, tonit1968 написа:

Още няколко такива съвпадения и случайни неща, и на чичко Путин ще му писне. И или ще прати директно някоя високоточна ракетка на краварите, или направо ще спре кранчето на газ и нефт за европата и ще гледа радостно една скоротечна катастрофа на ЕС . Нема да успява да приема всичките ястребчета, дето ще изприпкат да му целуват ръка да ги пожали..

Аз викам че ще си го премести в другия крачол. Той нали така прави само?

преди 1 минута, В. Велев написа:

Отива ти !

преди 1 минута, В. Велев написа:

Тия са аматьори. Питай @attj  за автогарата. Там са хората на действието. Той да не е заминал вече?

преди 1 минута, parmobil написа:

Нали. "Вие не разбирате". Всичко е по план.

Естествено че е по план. Ти как мислиш? Ей така на юруш? Пък каквото стане. Толкова ли си елементарен. Ама защо ли питам.

на 25.04.2022 г. в 20:26, tonit1968 написа:

Руският петрол и газ с удоволствие и голям кеф ще го купуват Китай и Индия. Само чакат да се освободи място и да подпишат десетгодишни договори. А наште есаджии на тепсия им предлагат възможност това да се случи. Сякаш чавка им е изпила мозъците на мушмороците управляващи. Сега дружно се кълнат в зелени зделки и как до 5 години ще съкратят потреблението на руски газ с 30 процента. Ма Путин може да реши да ги улесни и да пренасочи потоците от ЕС към клиенти, дето само това чакат. И после наобратно нема да има. Тя вече рублата подскочи над 2, 5 стинки. Даже руснаците се чудят как да намалят растежа, че не е толкоз добре чак такава скорост на растеж. А папо русията си е осигурила да си се изхранва сама. Ама редкоземни елементи ако ги спре , Тесла и тя требе да спре производство. Такива ми ти работи. 

Газпром харесва това!

преди 4 минути, В. Велев написа:

Това е в РФ. Ама как, ама защо?

https://mynamaz.ru/news/7156479

преди 2 минути, kosyo написа:

Тия са аматьори. Питай @attj  за автогарата. Там са хората на действието. Той да не е заминал вече?

Тия са най-подготвени за войници. Как може да ги обиждаш.

Ей тия са аматьори:

В России впервые разрешили провести гей-парад | КТК

на 25.04.2022 г. в 23:38, M.Николов написа:

Да, няма да питам дали още заплашва :) неудобно е някак

преди 4 минути, В. Велев написа:

Тия са най-подготвени за войници. Как може да ги обиждаш.

Ей тия са аматьори:

В России впервые разрешили провести гей-парад | КТК

Хем ще бият хем ще ви е*ат! 

Знам че това искаш.

преди 1 минута, kosyo написа:

Да, няма да питам дали още заплашва :) неудобно е някак

Косьо ама то положението ти наистина било много зле. Да търсиш отпреди 3 години какво е писано. Обаждай се веднага на личния психиатър...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.