Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Видно е разбира се. Колкото си ги показал преди, толкова ще ги покажеш и сега в следващите ти постове. Като намериш корейците се обади...

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Да ти припомня и нещо друго.

Според @maxthon е достатъчно нещо да се потвърди от официални лица.

Та... или амнезията те е хванала или поредното отричане.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, BANKATA написа:

Да ти припомня и нещо друго.

Според @maxthon е достатъчно нещо да се потвърди от официални лица.

Та... или амнезията те е хванала или поредното отричане.

Довърши корейците, че за пореден път, когато нямаш аргументация и гледаш как да смениш темата.

преди 3 минути, maxthon написа:

Довърши корейците, че за пореден път, когато нямаш аргументация и гледаш как да смениш темата.

Не ти е лесно и на теб.

Не ти е лесно и на теб.
Е как да ми е лесно след като най-любезно моля да покажеш къде си показал корейците, а ти упорито показваш, че не си го направил?

преди 13 минути, maxthon написа:

Е как да ми е лесно след като най-любезно моля да покажеш къде си показал корейците, а ти упорито показваш, че не си го направил?

Изявленията на официални лица не важат ли?

Че според едно Бъди, да. 

Или как дойде според това дали трябва да сме в режим отричане или не?

Изявленията на официални лица не важат ли?
Че според едно Бъди, да. 
Или как дойде според това дали трябва да сме в режим отричане или не?
Важат когато има и обективни доказателства. Примерно видео с геололация в случая. Нещо имаш ли да ми покажеш?

преди 1 минута, maxthon написа:

Важат когато има и обективни доказателства. Примерно видео с геололация в случая. Нещо имаш ли да ми покажеш?

Ти може да искаш ДНК проба и ана*ен секрет.

Ти може да искаш ДНК проба и ана*ен секрет.
Значи няма корейци....

Украинците вече имат разработена балистична ракета, която вече е пусната в производство. Ракетата има обсег 300 км, ако е с бойна глава 410 кг, и над 700 км с бойна глава от 200 кг. Изпитанията на ракетата са повече от успешни и забележете - тези изпитания са правени в реална бойна обстановка. Последните няколко унищожавания на цели складове с оръжия и ракети на руснаците, които се чудят откъде им е дошло, са правени именно с тази балистична ракета.

Честито на Путин. Вече всяка една нощ ще му идва на гости по една такава ракета, по-нататък по 10 и след няколко месеца - по 100 ракети на денонощие.

Очаква се тези ракети да обърнат хода на войната. Нищо вече не може да спре украинците да разрушат Кремъл така, че да не остане камък върху камък. Началото на края на Русия го виждат вече всички. Тази ракета за в бъдеще ще бъде и гаранта за безопасност на Украйна. Кой ще нападне държава с 10 000 такива ракети на склад?

Още веднъж - Честито на Путин.

От цялата тази война Украйна не само ще излезе като победител, но и след войната ще стане Производител номер едно на свръхмодерно оръжие с ИИ и с поглед към бъдещето, което оръжие ще го продава по целия свят. Няма друга държава (за блатото не говоря), която да е изтествала новите си технологии в реални бойни условия. Именно това ще направи произведените от Украйна оръжия лидиращи на световния пазар.

Еврейската Зелка не е лях или хохол.    Каква е тази война да се бута на смърт  срещу рускоезични?    Няма да има конфедерация с Полша.    Какво още не му е ясно на Зеленски.     Няма да има полза и всичките бандеровци да е погубил.     Той и без това не брои мъртви ,  живи или изчезнали.

,,NickolayLomonossov-c5b   преди 50 минути

Борис Джонсон чего-то молчит. Нуланд теперь печеньки не раздаёт. На майдане никто не прыгает. Что случилось?"

,,TheodoreAndor   преди 1 час

Britain, Germany and France want the war to continue only for one reason. Money laundering. Once Kiev falls, Britainistan bankrupt😂😂😂😂😂 and no more😂😂😂😂😂EU either😂😂😂"

Шансът на Зельо е нещо да договори.    Той обаче се държи като напълно неадекватен рускоезичен казак.     Тази шматка не е никакъв евреин.  Те са по-умни от този малоумник!  

,,constantinradu6354   преди 14 часа

Western EU NATO USA England France politicians starting this wars and now they asking Russia to stop it , not fair stay strong Russia and its soldiers."

,,Zholobov1   преди 10 часа

Зеленский позволил сделать свою страну полигоном для военных испытаний."

,,Dmitriy-c9p   преди 13 часа

Че вы тут сопли устроили?,Россия стреляет по военной инфраструктуре,а вот Украина стреляет по мирным,и это уже не секрет,вот поэтому мы будем идти до конца."

След 14 години: Германският президент се обяви за повторно въвеждане на наборната военна служба.    Урсула и Кая колко много са ги подплашили.       Русия има непрехващаеми ракети и никаква армия не им е нужна.     Не е като в предните векове.    И няма защо да атакуват Европа.   Това твърдят.

Украйна е изчерпала всички опции на бойното поле и е изправена пред два отчаяни сценария, според швейцарските медии.
1)Отлагане и надежда:
Да се задържи фронтът, за да се моли САЩ за повече оръжия - и може би да се бави до есента за „преговори“.
2)Отстъпление и окопаване:
Тихо оттегляне към укрепена резервна линия на 20 км зад настоящия фронт - от Харков до Запорожие - само за да се избегне пълният колапс.
Междувременно, много от рекламираните “западни инструменти” или липсват, или не са пристигнали;:
- Няма вече F-35;
- Няма боеприпаси за HIMARS;
- Няма ги така бленуваните ракети Taurus;
- Противовъздушната отбрана е изчерпана.
Последното решение дори не е военно - това е политическият хазарт на Зеленски: да чакаме чудеса от Запада или да намалим загубите и да се оттеглим в окопите…

May be an image of crowd

За ляхи и хохли единствена надежда е нещо да договорят с преговори.   Ако е нужно -да си сменят президента.   

Циреят на планетата става все по-нагъл. Започналата война със заглушаването на GPS сигналите (тука има - тука няма) се засилва.

13 Юли: ТЕСТ на ЧЕРВЕНИТЕ ЛИНИИ! НАТО в ГОТОВНОСТ да ОТГОВОРИ | Анализ на войната в Украйна

НАТО без САЩ нямат отговори и са едно голямо НИЩО.     Русия иска своите условия за мир в Украйна.  

Еми руснаците скоро ще лапнат Киев и Урсула ше трябва да си строши дилдото , много жалко се получи че  дълбоката държава на ЕС ни завлече. А украйниците също със сигурност кълнат диктатурата на запада и Зеленски , която им затри народа.

преди 2 часа, maxthon написа:

Ами потърси назад в темата и ще намериш локация. Бъди, всички знаем че тъпата руZка пропаганда не прощава, а ти си поредното доказателство за това. Не виждаш ли че ставаш само да ти се подиграваме. И не пробвай варианта с дай я пак локацията. Знаеш сам къде да си я намериш- аз съм ти я дал, тагнал съм те дори.

Виж как добре действат твойте методи срещу най-жалката и отчаяна тролка тук :)  Как е "лека нощ" на северно-корейски научи ли вече от твоите гаджета дето ги пазиш? "Цункай х.." или е или нещо подобно беше. Може и да са се бъзикали тия с дето запивах, де.

на 13.07.2024 г. в 12:07, В. Велев написа:

Народите на Европа са с нас. Само подкупените от САЩ руководители са против целия свят.

:) някой е прекалил с боршляка.

на 13.07.2024 г. в 13:45, Moriati написа:

Чшш, макак, това ли са ти доказателството за големи шрапнели, малките дупки по тухлена фасада 😏😅😅

Или ти си недоскиф и оставените отвори за вентилация и прозорчетата ги вземаш за поражение??

Ех, труден е живота на макаците сороспийки, ни мисъл ни мозък.

Само да те светна макак, когато малки стоманени елементи бият по тухлена фасада, те къртят по големи парчета отколкото е техния размер, а не се забиват като в масло или правят малки  дупки като в тенекията на линейката например....

Отделно ракетата като се взривява отделя освен поразяващите елементи,но и някои по големи парчета от самата и конструкция 😏

Айде ,целувай ръка че все пак имах търпението да те ограмотя поне малко....

😏

Още един отрича казаното от  "Цариград" , че е православно да се бомбят болници (от миналата година).

преди 5 минути, kosyo написа:
на 13.07.2024 г. в 12:07, В. Велев написа:

Народите на Европа са с нас. Само подкупените от САЩ руководители са против целия свят.

:) някой е прекалил с боршляка.

Вярно е! Да ми намериш цитат точно преди една година. За малко и часа да улучиш :)

Толкова ли си зле вече?

на 13.07.2024 г. в 18:38, Киро Н. написа:

Пак ти казвам - прегледай украинските канали.

Даже Бутусов спря с дрононадата.

........

Ма какво се хабя - лейката си е класика

Дрънка на кухо и става само за едно

Ами то от почти година няма части от Китай - как да има дрононада. :) що ли се хабиш да доказваш че не те бива с кристалната топка и ставаш само за подигравки с нещастните ти предсказания ?

преди 13 минути, В. Велев написа:

Вярно е! Да ми намериш цитат точно преди една година. За малко и часа да улучиш :)

Толкова ли си зле вече?

Намери ли кой е с тебе в момента :) 

на 13.07.2024 г. в 19:09, В. Велев написа:

Не зная. Не са ми докладвали още.

Докладваха ли ти най-накрая за тия самолети или още не?

на 13.07.2024 г. в 19:18, В. Велев написа:

Русия не се мъчи с украинците. Тях ги превзема точно за три дня.

И ти го знаеш това, ама не си признавай.

Русия протака, за да победи запада и САЩ и натам отиват нещата, ако забелязваш.

3 дена като 3 години са това, ей!  

на 13.07.2024 г. в 19:41, В. Велев написа:

Щом казваш...

И ти ли изповядваш евро-гей-атлантическите ценности :)

Еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск и Екатеринбург те чакат да минеш спецподготовка .

на 13.07.2024 г. в 20:36, В. Велев написа:

Русия е в копалс само в мокрите ти сънища. Докато икономиката на запада пропада надолу, то икономиката на Русия расте нагоре. И то с бързи темпове.

Знам че те е яд, ама какво да правя като си заложил на куция кон - евро-атлантическия :)

Значи умирам от яд аз... Такъв подем не се случва лесно всеки ден.

преди 15 минути, kosyo написа:

Значи умирам от яд аз... Такъв подем не се случва лесно всеки ден.

Вярно е. Сега икономиката на Русия е в подем. И освен това ти обясних че руснаците само спечелиха от санкциите, защото сега запретнаха ръкави сами да си произвеждат каквото им трябва.

преди 16 минути, kosyo написа:

Еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск и Екатеринбург те чакат да минеш спецподготовка .

Пак ли искаш да ти търся снимки за европейската армия и евро-запасняците с розовите полички :)

преди 17 минути, kosyo написа:

3 дена като 3 години са това, ей!  

За три-то дена ти го обясних 300 пъти. Реджепа даже ме разбра, но ти явно си се побъркал от дроновете, виждаш че губиш войната и не можеш да разбереш за трите дена. Да не напишеш сега пак да ти напомням какво беше.

преди 19 минути, kosyo написа:

Докладваха ли ти най-накрая за тия самолети или още не?

Докладваха ми, но засега е тайна-майна.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.