Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Героят на обяд

Естествено , че поради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка и на обяд няма бодра дробонарезка

преди 37 минути, BANKATA написа:

Ще му дават. Още '22 ви написах че американците никога няма да дават за загубена кауза.

САЩ повече нищо няма да "ДАВАТ", а ще ПРОДАВАТ!!!

Европа ще ПЛАЩА за загубената кауза и накрая ще обере срама от безусловната капитулация на Бандеристан!

Европа и Укропия ще изядат и солта, и боя!

Възпитаници на московските гей-клубове, минали на спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург и Нижни Новгород, правят реклама на големия размер помощ от Червения кръст ( за разлика от малкия пакет на бъдещите попове от храма в Нижни Новгород :) )

преди 18 минути, Flashback написа:

САЩ повече нищо няма да "ДАВАТ", а ще ПРОДАВАТ!!!

Европа ще ПЛАЩА за загубената кауза и накрая ще обере срама от безусловната капитулация на Бандеристан!

Европа и Укропия ще изядат и солта, и боя!

Така е Грух, всички плащат от конфискуваните три трилиона долара на СССР. Прост колективен запад:giggle1:

преди 38 минути, attj написа:

Кокич още не е завел Зеленски в Мосейково да го лекуват с първак!? 

Едно такова бедно социалистическо ми е в добричките села. Атиже защо ти е така

"Обещавам безплатен ток, вода, газ и бензин за българските пенсионери, ако България напусне ЕС и се присъедини към БРИКС", каза Путин пред журналисти на пресконференция в Магадан.

:giggle1:

Може да бъде изображение с 1 човек и текстово съобщение

Баси ко праят славяните :giggle1:

Може да бъде изображение с 3 души и текст, който гласи 'Заснеха 2 със nop ceMuHapucmu в православен xpaM в Русия Активистът Владислав Поздняков e публикувал cHuMku om Bugeomo в своя канал 19.08.2025 08:52 ч. Нели Христова Обновена: 19.08.2025 11:56 11:564 ч. ч. 130 f'

на 21.06.2025 г. в 9:37, Киро Н. написа:

С огромен кеф докладвам че Украйна остана без нафта

на 8.06.2025 г. в 20:04, Proshark написа:

Не знам колко дълго ще продължи войната,и какво ще остане от Украйна накрая...

на 17.07.2025 г. в 1:43, communismatic написа:

Никой няма да остане изобщо в Украйна

преди 17 часа, Bubbles написа:

Оръжие нема, парите привършват, Европа вече издиша финансово и се чуди откъде да докара некой лев за Зеля, САЩ ги отсвири, а вече и мъже не им останаха...

преди 5 часа, valkiria1 написа:

Остава "умните експерти по темата" и горещите подръжници на Украйна, да се замислят, откъде Украйна ще вземе 100 милиарда долара за сделките с оръжието.

преди 3 часа, Flashback написа:

Единствените "успехи" на Зельо са тотален демографски, икономически, териториален и морален колапс в украинските остатъци. 

Много пророци, много нещо....То не беше, че Украйна ще остане, без оръжие, без ракети, без дронове, без войници...

Въобще има ли я Украйна и територията не е ли вече на РФ?

След време пак ще проверя до къде сте стигнали с глупостите и руските опорки. 

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Да, това беше една от целите, която вече е осъществена. Сега ние, европейците, купуваме американски газ, който замести руския. ФАКТ!!!

Така трябва да бъде. Вън РФ от бизнеса с ЕС

преди 11 часа, ivottoshev написа:

Сега вече трябва войната да свърши защото Карвария иска да овладее доставките на руска газ за Европа, което не може да стане докато има война

На САЩ може да се разчита. Дори да е по-скъпо, но важното е да има доставки според договореното. На рашистите и путлер не може да се разчита дори и договор да има. Те са НЕНАДЕЖДЕНИ за бизнес с ЕС...

Абе куха лейко

те купуваха стоките на ЕС - сега германците ще си продават колите на марсианците

Путин е набор на Кокич -личи си колко много го хвали. Двама младежи комсомолци от 1952 година.    

Сергей Лавров в интервю за телевизионния канал "Россия 24" заяви, че Русия не е воювала за територии, а за правата на рускоезичното население.     Без уважение към сигурността на Русия и правата на руснаците в Украйна не може да се говори за никакви дългосрочни договорености, отбеляза Лавров, който специално подчерта днес, че Доналд Тръмп е поканен да посети Москва.

преди 3 часа, BANKATA написа:

Ще му дават. Още '22 ви написах че американците никога няма да дават за загубена кауза.

нека му дават

като стане хиперинфлация ще питам урсулите кой ще ги храни и пои

съдбата  им ще е най-вероятно  като на мария антоанета 

Тръмп по Фокс

невъзможно е да се върне Крим

Путин и Зеленски ще се договарят. Ако не успеят - лошо

преди 15 минути, kiro 2025 написа:

Тръмп по Фокс

невъзможно е да се върне Крим

Путин и Зеленски ще се договарят. Ако не успеят - лошо

На ливадата Кирка пИче ли слънцето

преди 1 час, kiro 2025 написа:

те купуваха стоките на ЕС - сега германците ще си продават колите на марсианците

Мхм...те германците само коли произвеждат. Важно е, че на руснаците им секна бизнеса с горива. Сега могат да си изгарят газта и петрола, защото няма къде да го съхраняват. А танкерите им (фантоми)  ще обикалят немили-недраги по морета и океани...

Абе куха лейко

Себе си ли описваш, че гледам как правиш равенство на ЕС и Германия. За теб са едно.

Напекло те е слънцето...

Според Института за изучаване на войната крепостният пояс в Донбас  -  Славянск, Краматорск, и Константиновка, е ключов за отбраната на останалата част на Украйна, а ако градовете бъдат предадени, Русия ще може да превземе в цялост областите Харков, Днепропетровск, Запорожие, Донецк, Херсон, Николаев и Одеса, стигайки до границата с Молдова. Остава да уточнят още колко време е необходимо за да изчезнат и последната третина от войниците във  ВСУ.  Две трети (1 300 000)  вече ги водят за изчезнали,  а почти всичките са могилизирани.   Украйна е като едно огромно гробище.  Зеленски лъже всички.

Ха, Боко тарикатчето пръв врътна палачинката и запя песента на Радев: 

Борисов: Дългосрочната ни цел трябва да бъде устойчив мир в Украйна | NOVA :lol6:

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Ха, Боко пръв врътна палачинката и запя песента на Радев: 

Борисов: Дългосрочната ни цел трябва да бъде устойчив мир в Украйна | NOVA :lol6:

Стана ми соц и отново написах глупост. Такъв съм си аз Коле-комАнисто-пенсионеро

току-що, Zolin написа:

Стана ми соц и отново написах глупост. Такъв съм си аз Коле-комАнисто-пенсионеро

Къш, къш мухо досадна! Нормално е да смениш и ти плочата, нали сте от едно котило с тиквун!

току-що, Joss Bomon написа:

Къш, къш мухо досадна! Нормално е да смениш и ти плочата, нали сте от едно котило с тиквун!

Какви плочи ве Коле-пенсионеро, ти си още на ролки

преди 33 минути, Zolin написа:

Ти си непредсказуем като Доналд Тръмп .   Обаче си комсомолец от соца.    Като Путин!

току-що, attj написа:

Ти си непредсказуем като Доналд Тръмп .   Обаче си комсомолец от соца.    Като Путин!

Единственото вярно е че си беден соц пенсионер. Бедно и неграмотно ти е като комАнист 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.