Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 25.08.2023 г. в 9:16, kirko12 написа:

Косьо не се напъвай

разбираме - остана без дрони - мъка голяма . Ама няма страшно - скоро ще има руски видеа

Заради ТОТАЛНОТО китайско ембарго на баба Пенка пак останах без бодра дробонарезка

Ми няма да се напъвам тогава :)

Героят на обяд

Възпитаника на московските гей-клубове, минал спецподготовка през еврогейските центрове във Воронеж, Луганск, Новоросийск, Екатеринбург, Нижни Новгород и Минск вече хвали размера на помощта от Червения кръст 

Косе

Трябва да се коригирам.

Бях казал 6+1 куршума, ама фирмата сменила модела пистолет.

Та сега е 7+1

Свидна жертва падна в Лвов.

Честно казано и 800 са му малко.

Е чакаме едни Брадати и еднооки.

Пп

Всичките ще окапят 

5303338262217226023.jpg

Много опасни тези отломки.

https://www.rbc.ru/rbcfreenews/68b24a879a7947a7136822900

Не ми се смисли какво би станало ако беше поразил целта.

atomic bomb explosion GIF

преди 3 часа, kiro 2025 написа:

Абе Косе

Кая Калас проговори за репарации и т.н.

Та я кажи сега - за каква перемога става дума - Путин явно е на колене и ще моли за бензин?

Победата кога ще я обявите - ванката ще драсне кръстче - или по друг начин.

Пп. 

Нощес пак ще има бонго-бонго

Ванката да точи червения молив.

Руснаците са приготвили кофа червена боя и баданарка

Споко Миме, Русия скоро ще разработи ПВО за защита от падащи отломки и всичко ще е точно.

Трай бе въшльо

Перемога няма - не го ли разбра?

Зелката се обадил в Китай да се оплаква. Днеска цялото ООН занимаваха с глупости.

Ясно им беше казано - продължете с нефтените фирми - и ще ви довършим.

Нещо ми говори че ще го видим това явление.

Русия има интерес да постигне споразумение преди зимата – сезон, който традиционно поставя сериозни изпитания пред населението ѝ. Ако Украйна продължи да атакува и неутрализира рафинерии, снабдяващи отделни региони, последствията могат да бъдат тежки за вътрешната стабилност. Дали това ще доведе до нарастващо обществено напрежение срещу Путин, предстои да се разбере.

преди 19 минути, БаалБек написа:

Русия има интерес да постигне споразумение преди зимата – сезон, който традиционно поставя сериозни изпитания пред населението ѝ. Ако Украйна продължи да атакува и неутрализира рафинерии, снабдяващи отделни региони, последствията могат да бъдат тежки за вътрешната стабилност. Дали това ще доведе до нарастващо обществено напрежение срещу Путин, предстои да се разбере.

Ха,а Украйна няма интерес ,така ли? И що си мислиш,че срещу зеления олигофрен няма обществено недоволство?Управлението му е цветя и рози...Ако Русия продължи атаките по същия начин,както последните няколко дни,според теб какво ще стане?Хипотетично-прекъсване на електричеството,прекъсването на газ ...и ко прайм? 

Между другото,само на мен ли ми прави впечатление,че след срещата в Аляска руските удари станаха много по масирани и то по определени цели.... 

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

Украйна прие закон за рашизма. САЩ към Киев: Може да стреляте с наши ракети по Русия

В Украйна вече действа закон, който описва що е то рашизъм – описанието е направено, тъй като законът постановява, че защитата на паметта, украинския език и културното наследство е компонент на националната сигурност на страната. Законът определя термина "рашизъм" като хибридна тоталитарна идеология, която съчетава руски шовинизъм, империализъм и практиките на комунизма и нацизма.

Намесата на Европа чрез НАТО увеличава претенциите на РФ.     Режимът в Киев все си е безнадежден - никой не е в състояние да го разясни на Урсула и Кая.     Даже и Доналд Тръмп.    Нямало да фалират и да капитулират.  

Абе Балбучка

къде ви копаят бе.

Украйна внася 70% от тока, 100% от газа вече. Руснаците изгърмяха за 2 месеца всички подстанции.

Не могат да поставят никакви условия, Кая проси милиардите в Белгия за репарация.

Не разбрахте ли че укрите са ликвидирани като субект.

Щели… какво ? Москва да нападнат ?

ще застудее след месец бе тиквунко …

Избори, Залужни - Буданов, капитаулация и мор по укрите.

Това е переспективата 

преди 5 минути, БаалБек написа:

Украйна прие закон за рашизма. САЩ към Киев: Може да стреляте с наши ракети по Русия

В Украйна вече действа закон, който описва що е то рашизъм – описанието е направено, тъй като законът постановява, че защитата на паметта, украинския език и културното наследство е компонент на националната сигурност на страната. Законът определя термина "рашизъм" като хибридна тоталитарна идеология, която съчетава руски шовинизъм, империализъм и практиките на комунизма и нацизма.

Нали се сещаш,че с това реално Украйна приключва....

преди 32 минути, kiro 2025 написа:

Трай бе въшльо

Перемога няма - не го ли разбра?

Зелката се обадил в Китай да се оплаква. Днеска цялото ООН занимаваха с глупости.

Ясно им беше казано - продължете с нефтените фирми - и ще ви довършим.

Нещо ми говори че ще го видим това явление.

Зеленски така хубаво нае*а Путин че вие го усетихте.

И Миме, прати малко бензин на руските си приятели че запопват да го закъсват.

А въшльо ще казваш на онези некъпани азиатски посер**ци от Рисия.

Печалбата на "Роснефт" се срина драстично заради ниските цени на петрола

Нетната печалба на "Роснефт" се е сринала с над 68 процента през първата половина на 2025 г. до 245 милиарда рубли (3 милиарда долара). Това призна днес изпълнителният директор на руския енергиен гигант Игор Сечин, предаде Ройтерс.

преди 1 минута, kiro 2025 написа:

Абе Балбучка

къде ви копаят бе.

Украйна внася 70% от тока, 100% от газа вече. Руснаците изгърмяха за 2 месеца всички подстанции.

Не могат да поставят никакви условия, Кая проси милиардите в Белгия за репарация.

Не разбрахте ли че укрите са ликвидирани като субект.

Щели… какво ? Москва да нападнат ?

Миме, мисленето ти е далечна страна шъ знаеш. Ако са им изгърмяли всички подстанции как ще внасят ток мила?

преди 1 минута, Proshark написа:

току-що, БаалБек написа:

Нетната печалба на "Роснефт" се е сринала с над 68 процента през първата половина на 2025 г. до 245 милиарда рубли (3 милиарда долара). Това призна днес изпълнителният директор на руския енергиен гигант Игор Сечин, предаде Ройтерс.

Приключи

бе Ванката те гърмят по газа в момента :)

ама не бой се - с 10000 ракети могат да преорат каквото искат за 24 часа

И след като курската АЕЦ го отнесе вервай ми и украинските ще го отнесат

пп

балбучка - мечтиииии мечтиии

литий ще продавате ли а 

преди 1 минута, BANKATA написа:

Зеленски така хубаво нае*а Путин че вие го усетихте.

И Миме, прати малко бензин на руските си приятели че запопват да го закъсват.

А въшльо ще казваш на онези некъпани азиатски посер**ци от Рисия.

Абе...не знам кой,кого...ама зеления реве за пари и оръжие на ЕС,САЩ и не знам кой още..армия йок....А иначе,би било добре да видиш собственото си ду.пе...може посеркото да се окаже в огледалото пред теб....

току-що, maxthon написа:

Кога?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Кое?

?

преди 6 минути, Proshark написа:

преди 2 минути, maxthon написа:

Кога?

преди 1 минута, maxthon написа:

Приключването кога е?

:popcorn2:

преди 8 минути, Proshark написа:

Абе...не знам кой,кого...ама зеления реве за пари и оръжие на ЕС,САЩ и не знам кой още..армия йок....А иначе,би било добре да видиш собственото си ду.пе...може посеркото да се окаже в огледалото пред теб....

Единият реве за пари, другият на Ким за войници. "Голи и боси" тръгнали на война.

ПП: ти там ли намери по**ркото?

преди 10 минути, kiro 2025 написа:

бе Ванката те гърмят по газа в момента :)

ама не бой се - с 10000 ракети могат да преорат каквото искат за 24 часа

И след като курската АЕЦ го отнесе вервай ми и украинските ще го отнесат

пп

балбучка - мечтиииии мечтиии

литий ще продавате ли а 

Я кажи за подстанциите, че ми стана интересно. Нещо май пак се гъбарка някой с теб и му се връзваш. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.