Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Flashback написа:

Всичко без Крим си оставаше в границите на Украйн

Да, ама Президента на САЩ си иска и Крим. Така, че ще се биете

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, teo-glavata написа:

А Путин вече си иска цяла Новорусия и нещо ми подсказва, че неговото желание е много по-вероятно да бъде изпълнено!

Когато свърши пушечното месо в Украйна (а то ще свърши много преди руското, заради огромна разлика в демографията), ти ли ще отидеш в окопите да връщаш Крим на САЩ!? 🤡🤡🤡

преди 1 час, Flashback написа:

Стига си лъгала и интерпретирала факти едно към гьотере!

Путин анексира четирите области едва в края на септември, Зельо отхвърли Истанбулското споразумение още през април.

Тука черно на бяло си пише:

"Русия си задържа Крим,[37] а впоследствие ще преговаря допълнително за ДНР и ЛНР (оттогава насам Песков често изказва гласно съждения, че има нови териториални реалности и светът трябва да признае окупираните територии за руски)"

Източник: https://bg.wikipedia.org/wiki/Мирни_преговори_между_Русия_и_Украйна

И:

"също така Русия не гарантира неделимостта на ДНР и ЛНР"

И също така:

"Зеленски все пак е готов да приеме неутрален статут на Украйна (т.е. да не е член на НАТО), но с условието че неделимостта на Украйна ще бъде гарантирана"

Което означава, че Русия си запазва Крим и ще преговаря за останалите искани от нея територии, които са били в състава на Украйна. Откъдето излиза, че ти лъжеш. 

преди 1 час, Flashback написа:

Путин даже много ви изчака да ви дойде акъла в кухите кратуни, но след анексиите няма връщане назад и затова вече ви се казва да се съобразявате с новите териториални реалности! Путин беше съгласен да притежава само Крим, но с отхвърляне на Истанбулското споразумение зорлем го нахъсахте да си прибере Донбас, Херсон, Запорожие, вероятно също Одеса, Харков и Николаев. Според проектодоговора от Истанбул само Крим остава руски, всички останали територии стават неутрални, сиреч в границите на Украйна, с международни гаранти САЩ, Великобритания, Китай и Франция.

Сега гонете Михаля и загубете още 20% територия като не ви харесва Истанбулското споразумение!

Тва путинистите нямате никаква връзка с реалността - единият ме обвинява, че съм имала хиляда профила, а другият, че зорлем  съм нахъсала Путин да си прибере Донбас, Херсон и Запорожие.  😁

преди 46 минути, Flashback написа:

Отричай си колкото искаш от паралелната реалност!

Русия беше съгласна да остави не само Херсон и Запорожие, но и двете републики в Донбас, но ако Украйна най-накрая им даде обещаната автономия според Минск II. Всичко без Крим си оставаше в границите на Украйна и войната приключваше още през април.

А че ти продължаваш да вярваш в розови понита е повече от видно.

Нима очакваш много по-изгодни условия за Украйна от предложението в Истанбул!?

Тръмп натиска зеления гащник да се отказва от всички загубени територии, как това е по-добре от Истанбулското споразумение!? 

Интересно е ти защо вярваш, че Русия е била готова да се откаже от Донбас, след като го владееше 8 години, а по време на т.нар "Истанбулски преговори" - и още украинска територия. 

Ти Путин за идиот ли го мислиш? 🤔

Не, не е идиот. Просто фейка, който цитираш, нарочно представя руснаците като добродушни мили малоумници, които подаряват победата на Украйна с панделка. Зеленски разбира се е навит, само че се появява Борис Джонсън и невероятната руска оферта, която да ги направи за смях пред целият свят, е отхвърлена. 

Впрочем на пасквила от WSJ нещо му липсва. 

Например: "Русия се съгласява да плаща годишен данък на Украйна" или например "Русия признава, че е жалък московски Хаганат с прадеди-дръпноочковци, а Украйна е истинската Киевска Рус". 

Жалко, не са се сетили. И на това щяхте да клъвнете. 

Путин щял да върне Донбас на Украйна срещу изучаване на повече руски в училище... Майко мила.. 

Дружинка "Зрада", в частност Мери и Дзверо, разбирам, че сте тежко афектирани и ви е трудно да признаете как Украйна изтърва питомното (цяла Украйна без Крим) и тръгна да гони дивото, но колкото и да отричате, фактите са ясни! :)

Дори и Донбас да оставаше под руски контрол според Истанбулското споразумение, а той не оставаше, защото според същото споразумение гаранциите на САЩ, Великобритания, Франция и Китай не важат само за Крим, т.е. само Крим не е неутрален и остава под контрола на Русия, то поне Украйна си връщаше Херсон и Запорожие (плюс Донбас с автономия). 

Сега вече нищо от тези територии не е на масата за преговори, които са безвъзвратно загубени, защото вече са анексирани!

А Путин не е като да не ви предупреди, че всяко следващо предложение ще е по-лошо от предишното!

преди 1 час, teo-glavata написа:

Президента на САЩ да гледа как ще си запази Аляска.

преди 19 минути, В. Велев написа:

Президента на САЩ да гледа как ще си запази Аляска.

Велке, много се отвиваш. 

Намали алкохола, че гледай твоите приятели от блатната империя как са се нагласили. 

alcohol.png

преди 1 час, teo-glavata написа:

утре ще си  промени мнението 

така са  американските президенти

и митата срещу индия ще се махнат

щото няма  кой да облича американеца с евтин памук 

Руският президент не изключи и силовия път за края на конфликта – 04.09.2025 г.

преди 20 минути, БаалБек написа:

Велке, много се отвиваш. 

Велка ще викаш на баща ти. Нито си ми на годините, нито си ми на чикиите...

преди 2 минути, В. Велев написа:

Лелче, я по-спокойно. Никой не може да е на чикии**те на най-големият чики***я във форума, то е ясно.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Лелче, я по-спокойно. Никой не може да е на чикии**те на най-големият чики***я във форума, то е ясно.

Като те гледам колко умно гледаш...

BANKATA

преди 1 час, Мери) написа:

Тва путинистите нямате никаква връзка с реалността - единият ме обвинява, че съм имала хиляда профила, а другият, че зорлем  съм нахъсала Путин да си прибере Донбас, Херсон и Запорожие.  😁

Нормално, според тях всички русофоби и българофили са същност един-единствен човек. Няма как да има двама, които да не носят Русия в сърцето.

Питах ги искат ли да се обзаложим на проверка по IP, че нямам няколко ника ... направиха се, че не са прочели. 

Пък аз все си мисля, че в един софтуерен форум по-скоро феновете на Русия, Северна Корея и Иран би следвало да са малко и да играят с много никове ... 

преди 2 минути, kaldata1 написа:

Питах ги искат ли да се обзаложим на проверка по IP, че нямам няколко ника ... направиха се, че не са прочели. 

То по-лошото е, че ти колкото и ника да имаш... пак си оставаш палячото на форума.

преди 22 минути, В. Велев написа:

Като те гледам колко умно гледаш...

BANKATA

Нямаше ли кой да те похвали като голям чикид** че трябваше сам да го правиш?

преди 48 минути, В. Велев написа:

преди 4 минути, BANKATA написа:

Нямаше ли кой да те похвали като голям чикид** че трябваше сам да го правиш?

Вижте,аз не съм модератор в този форум,нито, в който и да е друг,но и двамата се излагате с подобни мръсотии и простотии...По този начин нивото на  форума започва да пада много ниско...Тук не би трябвало да има подобни мизерии...Опитвайте се да спорите с аргументи,а не с гнусни обиди и безсмислици...

преди 1 минута, Лудият Учен написа:

Вижте,аз не съм модератор в този форум,нито, в който и да е друг,но и двамата се излагате с подобни мръсотии и простотии...По този начин нивото на  форума започва да пада много ниско...Тук не би трябвало да има подобни мизерии...Опитвайте се да спорите с аргументи,а не с гнусни обиди и безсмислици...

Ако аз се обръщам към теб с "Лудчо", колко поста ще ме изтърпиш?

Гледай от къде е започнало всичко. Някои хора в тоя форум, който е от много високо ниво, нарочно създават раздори и като някой като тебе се възмути те изчезват и остават аз да ти се обяснявам, защо съм написал това или онова.

преди 3 минути, В. Велев написа:

Ако аз се обръщам към теб с "Лудчо", колко поста ще ме изтърпиш?

Гледай от къде е започнало всичко. Някои хора в тоя форум, който е от много високо ниво, нарочно създават раздори и като някой като тебе се възмути те изчезват и остават аз да ти се обяснявам, защо съм написал това или онова.

Е, обръщението "Лудчо" не е чак толкова лошо...Аз съм го измислил,за да е смешно и забавно...

на 31.08.2025 г. в 7:00, Joss Bomon написа:

Неизбежно е,
Европа няма пари, щатите се увъртеха с евреиските далавери и вече са затънали до носа, Китай и Индия произвеждат всичко, Русия има всички ресурси, по територия и население заедно с Бразилия и Иран са кажи речи половината свят, лошо, че ние ще патим заради малоумниците които ни управляват. 

преди 2 часа, Flashback написа:

Дружинка "Зрада", в частност Мери и Дзверо, разбирам, че сте тежко афектирани и ви е трудно да признаете как Украйна изтърва питомното (цяла Украйна без Крим) и тръгна да гони дивото, но колкото и да отричате, фактите са ясни! :)

Дори и Донбас да оставаше под руски контрол според Истанбулското споразумение, а той не оставаше, защото според същото споразумение гаранциите на САЩ, Великобритания, Франция и Китай не важат само за Крим, т.е. само Крим не е неутрален и остава под контрола на Русия, то поне Украйна си връщаше Херсон и Запорожие (плюс Донбас с автономия). 

Сега вече нищо от тези територии не е на масата за преговори, които са безвъзвратно загубени, защото вече са анексирани!

А Путин не е като да не ви предупреди, че всяко следващо предложение ще е по-лошо от предишното!

Запада няма да се откаже да натиска за продължаване на войната защото вече е налял твърде много средства, там играят милиарди и всичките свини са затънали до ушите и много добре знаят че спре ли войната шанса да им лъснат задниците е огромен. 
Просто си помисли : В момента Франция и Германия(Не знам за други държави но не е изключено и да има такива) открито приеха закони според които ограничават социалните помощи за инвалиди, ученици, социално слаби и прочее, приеха и закони според които пенсионните фондове вече не са неприкосновени и ще се използват за финансирането на отбраната, разбирай ще се наливат в джоба на зеля, ако съм разбрал правилно в България това ще стане също чрез орязване на държавни фондове, затова и беше зора за влизане в еврозоната от 2026та за която цел трябваше яка манипулация на икономическите данни за да може да се покрият критериите.

Това е, магарешки инат, не им пука колко живота ше струва тая тяхната простотия, заявяват го индиректно всеки ден и ще упорстват докато на народа не му писне и не ги измете.

преди 24 минути, Banesc54 написа:

коалицията на желаещите да се яви на бойното  поле  !   @kosyo  @БаалБек  @Без умствен капацитет  @Реджеп Иведик @miro20 @BANKATA

а коалицията фенове на русия, защо не са в русия - путин дори им предложи гражданство - но те си искат - Великобритания, Германия, Франция и други западнооевропейски страни

преди 23 минути, Banesc54 написа:

коалицията на желаещите да се яви на бойното  поле  !   @kosyo  @БаалБек  @Без умствен капацитет  @Реджеп Иведик @miro20 @BANKATA

Не знаю, кой е идитота в кпипчето  но яено е твой роднина! Уникално ненужен генетично - и природата праеи грешки

А ьа трепане на ватенки, пари има. 

преди 1 час, Лудият Учен написа:

Конкретно раздел политика в този форум отдавна копае дъното.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.