Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Къде е най-евтин зеленчука (Бургас)?

Featured Replies

Здравейте. Някой знае ли къде в Бургас има магазини, където зеленчука е по-евтин отколкото е в големите вериги, притежавани от мега капиталистически транс-национални корпорации, чиято цел е да правят печалби на гърба на гладните и изтощени от експлоатация хора?

В магазини BILLA, примерно, доматите гонят 10 лева на килограм. Най-евтиния домат е малко над 5 лева, а най-скъпия е малко над 8 лева.

Някой знае ли къде продават по-евтини домати? Къде има малки, квартални магазинчета, където продават по-евтини зеленчуци?

Интересуваме къде има такива магазини в район Възраждане или около район Възраждане.

• Автор
преди 45 минути, Coco1 написа:

Коги не помниш кво ти е заръчала партията и почнеш да постваш едно и също:giggle1:

Никаква партия нищо не ми е заръчала - аз не принадлежа към никоя партия и към никой политически строй.

преди 16 минути, TheDirtyCleaner написа:

Добре.

Ще го имам в предвид.

преди 24 минути, bootlicker написа:

икаква партия нищо не ми е заръчала - аз не принадлежа към никоя партия и към никой политически строй.

Ади ве троле на БКП ! Верно ли 

Що пускаш едни и същи теми

• Автор
преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Най-хубавите и вкусни домати са тези които нямат етикет с цена.

В Бургас такива домати има само на Краснодар, но само през лятото. През останалите сезони, домати има само по големите вериги...

преди 2 часа, adersa написа:

Я да питам как е пицарията на Митака от Бургас от Hells Kitchen :giggle1:

Не съм бил там. Много ли са високи цените в пицарията му?

преди 3 часа, Coco1 написа:

Ади ве троле на БКП ! Верно ли 

Що пускаш едни и същи теми

Не съм трол.

Не пускам различни теми. Тази тема не е същата като другата. Двете теми имат различен смисъл и конкретика.

преди 10 минути, bootlicker написа:

Не съм трол.

Не пускам различни теми. Тази тема не е същата като другата. Двете теми имат различен смисъл и конкретика.

Комунистически стотинков платен трол

Различната конкретика е само в главата ти. БКП ще разкара щото редовно им объркваш заповедите.

Стара тема

Така, къде в район Възраждане има такива магазинчета, където се продават зеленчуци? Питам, че доматите са между 5лв и 9лв на килограм в големите вериги, а аз искам да ги купувам на по-ниски цени.

Нова тема 

В магазини BILLA, примерно, доматите гонят 10 лева на килограм. Най-евтиния домат е малко над 5 лева, а най-скъпия е малко над 8 лева.

Някой знае ли къде продават по-евтини домати? Къде има малки, квартални магазинчета, където продават по-евтини зеленчуци?

Интересуваме къде има такива магазини в район Възраждане или около район Възраждане.

• Автор
преди 15 минути, Coco1 написа:

Комунистически стотинков платен трол

Различната конкретика е само в главата ти. БКП ще разкара щото редовно им объркваш заповедите.

Стара тема

Така, къде в район Възраждане има такива магазинчета, където се продават зеленчуци? Питам, че доматите са между 5лв и 9лв на килограм в големите вериги, а аз искам да ги купувам на по-ниски цени.

Нова тема 

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема. Минало е малко време, затова забравих информацията, която хората ми дадоха в старата тема, и затова пуснах нова тема. Това е.

И пак ти казвам - нямам общо с никакви политически партии.

преди 17 минути, bootlicker написа:

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема

Последно мъж ли си или жена :giggle1:

• Град:Бургас
  • Интереси:Създаване на частна комунистическа комуна, изолирана от външния свят.
преди 1 час, bootlicker написа:

забравила

Ясна е работата.От утре,с новият профил.

преди 2 часа, bootlicker написа:

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема.

Ти забрави и от кой профил пишеш, което не е изненадващо - путинските тролове не се отличавате с някакъв особен интелект.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.