Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръчан отговор

Здравейте. Някой знае ли къде в Бургас има магазини, където зеленчука е по-евтин отколкото е в големите вериги, притежавани от мега капиталистически транс-национални корпорации, чиято цел е да правят печалби на гърба на гладните и изтощени от експлоатация хора?

В магазини BILLA, примерно, доматите гонят 10 лева на килограм. Най-евтиния домат е малко над 5 лева, а най-скъпия е малко над 8 лева.

Някой знае ли къде продават по-евтини домати? Къде има малки, квартални магазинчета, където продават по-евтини зеленчуци?

Интересуваме къде има такива магазини в район Възраждане или около район Възраждане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 45 минути, Coco1 написа:

Коги не помниш кво ти е заръчала партията и почнеш да постваш едно и също:giggle1:

Никаква партия нищо не ми е заръчала - аз не принадлежа към никоя партия и към никой политически строй.

преди 16 минути, TheDirtyCleaner написа:

Добре.

Ще го имам в предвид.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, bootlicker написа:

икаква партия нищо не ми е заръчала - аз не принадлежа към никоя партия и към никой политически строй.

Ади ве троле на БКП ! Верно ли 

Що пускаш едни и същи теми

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 3 часа, plamen_petrov_80 написа:

Най-хубавите и вкусни домати са тези които нямат етикет с цена.

В Бургас такива домати има само на Краснодар, но само през лятото. През останалите сезони, домати има само по големите вериги...

преди 2 часа, adersa написа:

Я да питам как е пицарията на Митака от Бургас от Hells Kitchen :giggle1:

Не съм бил там. Много ли са високи цените в пицарията му?

преди 3 часа, Coco1 написа:

Ади ве троле на БКП ! Верно ли 

Що пускаш едни и същи теми

Не съм трол.

Не пускам различни теми. Тази тема не е същата като другата. Двете теми имат различен смисъл и конкретика.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 10 минути, bootlicker написа:

Не съм трол.

Не пускам различни теми. Тази тема не е същата като другата. Двете теми имат различен смисъл и конкретика.

Комунистически стотинков платен трол

Различната конкретика е само в главата ти. БКП ще разкара щото редовно им объркваш заповедите.

Стара тема

Така, къде в район Възраждане има такива магазинчета, където се продават зеленчуци? Питам, че доматите са между 5лв и 9лв на килограм в големите вериги, а аз искам да ги купувам на по-ниски цени.

Нова тема 

В магазини BILLA, примерно, доматите гонят 10 лева на килограм. Най-евтиния домат е малко над 5 лева, а най-скъпия е малко над 8 лева.

Някой знае ли къде продават по-евтини домати? Къде има малки, квартални магазинчета, където продават по-евтини зеленчуци?

Интересуваме къде има такива магазини в район Възраждане или около район Възраждане.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 15 минути, Coco1 написа:

Комунистически стотинков платен трол

Различната конкретика е само в главата ти. БКП ще разкара щото редовно им объркваш заповедите.

Стара тема

Така, къде в район Възраждане има такива магазинчета, където се продават зеленчуци? Питам, че доматите са между 5лв и 9лв на килограм в големите вериги, а аз искам да ги купувам на по-ниски цени.

Нова тема 

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема. Минало е малко време, затова забравих информацията, която хората ми дадоха в старата тема, и затова пуснах нова тема. Това е.

И пак ти казвам - нямам общо с никакви политически партии.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 17 минути, bootlicker написа:

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема

Последно мъж ли си или жена :giggle1:

• Град:Бургас
  • Интереси:Създаване на частна комунистическа комуна, изолирана от външния свят.
Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, bootlicker написа:

забравила

Ясна е работата.От утре,с новият профил.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, bootlicker написа:

Добре, де... просто съм забравила, че съм пуснала другата тема.

Ти забрави и от кой профил пишеш, което не е изненадващо - путинските тролове не се отличавате с някакъв особен интелект.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...