Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Yettel ново лого стара алчност

Featured Replies

Като си плащам сметката за телефона , а подписах договор за 13лв. Касиера в оператора ми каза че сметката ми била 14.80 , като го питах що е така ми казва изравняване и толкоз.Помня че един друг път за някаква сметка пак трябваше да дам 10 лв а вместо това дадах 11 или нещо от сорта и този служител отново почна да дрънка за иразвнявания такси и небивалици , които бяха напълно нелогични , та му казах значи си слагате данък и той продължи да дрънка и на дълго и широко няма как трябва да платиш.Някой все пак има ли представа какви са тея изравнявания и защо след като си подписал договор да плащаш определена сума ти слагат по-голяма сума само защото могат явно...

• Отговори 52
  • Прегледи 15,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• цър-вул
    цър-вул

Всички оератотори след нова година индексираха цените https://www.yettel.bg/indexation И си неграмотен да си прочетеш фактурата? И да изискаш детайлна сметка? 'ма иначе си ноу отторен!

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

Всички оператори правят така, не само Yettel, които са бившите Telenor. Името им се изцапа, затова си го смениха. Манипулират те, правят ти обещания за безплатни телефони, безплатни таблети, а на

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

За какво индексиране говориш, бе? Човека обяснява, че не му е приятно да подписва договор за 13 лева, а да плаща повече от 13 лева. Като подпишеш договор за 13 лева, трябва да плащаш 13 лева - то

Всички оератотори след нова година индексираха цените
https://www.yettel.bg/indexation

преди 7 минути, Milkydead написа:

Касиера в оператора ми каза че сметката ми била 14.80 , като го питах що е така ми казва изравняване и толкоз.

И си неграмотен да си прочетеш фактурата? И да изискаш детайлна сметка? 'ма иначе си ноу отторен!

Всички оператори правят така, не само Yettel, които са бившите Telenor. Името им се изцапа, затова си го смениха.

Манипулират те, правят ти обещания за безплатни телефони, безплатни таблети, а накрая като клъвнеш, ти идват големите сметки. Ако не платиш, идват хора, разбиват вратата ти, изнасят предмети от дома ти, продават ги - и пак си печелят парите.

Младо, секси момиченце или симпатично момченце, на което ти става неудобно да откажеш, ти дава обещания за безплатни неща и промоции за много евтини неща, а накрая ти излиза точно толкова скъпо колкото е възможно.

Говорят много бързо за да не можеш да асимилираш информацията навреме, объркват те, подписваш договор с дребен шрифт, който не си видял, тъй като са те объркали с психологическите тактики - а корпорацията те цака и ти извлича парите. Ако се откажеш, те печелят, не ти, тъй като плащаш неустойки.

Каквото и да правиш, срещу капиталиста не можеш да се бориш. Винаги той ще е отгоре ти, върху теб - а ти ще си долу.

преди 2 минути, цър-вул написа:

@bootlicker, много дрънкаш, нищо не казваш.

Защо защитаваш капиталистите? Защото не са ти пратили частно лице, придружено с кордон полиция, да ти блъска на вратата, нали?

Пак ли ще ги защитаваш, като ти пратят рекетьори, облечени в костюми и полицейски униформи?

преди 8 минути, Milkydead написа:

абе дебил небивал , подписал съм нов договор за 13лв , няма с какво да го изравняват , при все компанията уж е нова.Това са пари които просто си взимат и никога повече не ги виждаш , като го направят същия номер от 100хиляди потребителя смятай какви са приходите.

Малоумник, четеш ли? Индексират се цените.

преди 9 минути, Milkydead написа:

подписал съм нов договор

И к'во трябва да ми казва това? Нов, нов, колко да е нов не си личи от писанията ти. Това, че ти не можеш да се изразяваш, не е мой проблем. Ай, у леу. И да си компенсират с 50 % за теб!

току-що, цър-вул написа:

За какво индексиране говориш, бе?

Човека обяснява, че не му е приятно да подписва договор за 13 лева, а да плаща повече от 13 лева. Като подпишеш договор за 13 лева, трябва да плащаш 13 лева - точка по въпроса.

Цените растат, сметките растат, разходите растат, инфлацията лети в небето... сега и мобилните оператори те обират като ти надуват цените, без това да е необходимо, тъй като те имат толкова много пари, че реално не им трябват повече печалби.

Разходите растат, обаче заплатите не растат, нали така? Като е така, защо защитаваш тези, които постоянно вдигат цените с цел да имат все повече и повече печалби за сметка на хората, чиито доходи не се вдигат, а стоят едни и същи?

Били "индексирали цените". То по тази логика, утре може и индексиране от 200 лева да направят. И какво излиза? Подписваш договор за 13 лева, а плащаш 213 лева...

• Автор
преди 10 минути, цър-вул написа:

И к'во трябва да ми казва това? Нов, нов, колко да е нов не си личи от писанията ти. Това, че ти не можеш да се изразяваш, не е мой проблем. Ай, у леу. И да си компенсират с 50 % за теб!

За какви индексации говориш той каза изравняване не индексиране , извикай майка си да ти прочете темата и да ти обясни за какво става въпрос преди да напрегнеш дебило-имбецилния си мозък за да напишеш нещо.И 3.3% върху 13лв не са 1.80 ти долна ретардирана твар нечовешка...

преди 1 час, bootlicker написа:

....

Каквото и да правиш, срещу капиталиста не можеш да се бориш. Винаги той ще е отгоре ти, върху теб - а ти ще си долу.

Аааа, може, може! Ако съм на теб никога няма да си купя капиталистическите им телефони. Ще пиша писма и с БГ пощата, така дори ще я подпомагам , като купувам пощенски марки. По-труден вариант е с пощенски гълъб, но трбва да се обучава, хране и т.н. доста разходи, някои гледат, но излиза по-скъпо и от телефон понякога, но няма такси и пр.

преди 44 минути, =Alex&Vanko= написа:

Божке за лев и нещо.Мене ми искат по 300лв. без да им ползвам услугата А1

Лев и нещо не е много за някои хора, вероятно. Но има хора, при които ножа на инфлацията е вече опрял до кокала - в такъв случай, и за една стотинка става паника. Като ножа опре до кокала, играта загрубява.

При мен ножа също е опрял до кокала. Вече и аз се чудя кой път да хвана...

преди 23 минути, JohnTRIVOLTA написа:

Аааа, може, може! Ако съм на теб никога няма да си купя капиталистическите им телефони. Ще пиша писма и с БГ пощата, така дори ще я подпомагам , като купувам пощенски марки. По-труден вариант е с пощенски гълъб, но трбва да се обучава, хране и т.н. доста разходи, някои гледат, но излиза по-скъпо и от телефон понякога, но няма такси и пр.

Не е нужно да ми се подиграваш и иронизираш за неща, за които знаеш че съм прав.

Ти много добре знаеш, че един смартфон струва не повече от около 100 лева, а се продава за много повече, а в някои случаи дори и за хиляди - пример: iPhone.

Много добре знаеш, че автоматизираното производство доведе до точката при която капиталиста натиска бутона, и стоката сама идва, без да се плаща заплата на гладуващия роб.

Много добре знаеш, че капиталиста разходи няма - само печалби има.

Много добре знаеш, че ние сме, консуматорите, сме заставени в зависимост от консуматорството, и сме дойни крави на капиталистите.

Много добре знаеш, че всичко се продава на максимална пазарна стойност, и цените нямат нищо общо с истинските цени, защото се надуват умишлено.

Много добре знаеш, че съм прав.

Гълъби и пощи... кой ти говори за гълъби и пощи? Темата е за финансови измами, а аз заговорих за психологически манипулации и рекетьори. Няма нищо общо с гълъби и пощи. Ти си този, който заговори за гълъби и пощи. Аз не съм казал и думичка относно гълъби и пощи.

преди 17 минути, цър-вул написа:

scale_1200

Къде се продават такива телефони, че да си купя един? Поне не се облагат с месечни такси и супер евтини абонаменти планове, които ти дават "безплатни" телефони и таблети, за които всъщност плащаш, въпреки че са "безплатни".

преди 13 минути, bootlicker написа:

...

Не е нужно да ми се подиграваш и иронизираш за неща, за които знаеш че съм прав.

Ти много добре знаеш, че един смартфон струва не повече от около 100 лева, а се продава за много повече, а в някои случаи дори и за хиляди - пример: iPhone.

Като нямаше до преди 30 мобилни телефони да не сме умрели бре ?

Пак правиш сметка на хората колко им струва направата на нещо, пак в чуждото канче гледаме! Стига си гледал този див капитализъм, а ходи на село да садиш, че да са ти евтини зеленчуците, може и някое кокошче и прасенце да догледаш за яйца и месце и то БИО.

Ми направиси сам телефон за 100лв.  щом ти е толкова нужен, аз ти давам варианти с които да изградиш комунизъма и да се гордееш с това!

преди 28 минути, цър-вул написа:

scale_1200

ТА-57

800px-TA-57.JPG

Хора които не са живели по време на комунизма да не се изказват. По някакви лозунги ще съдиме? Народовластие друг път. Милиционерът те спуква от бой и нямаш право да гъкнеш а сега правата и свободите.Вадиш си медицинско и съдиш.

• Автор

В българия хората вече са свикнали да се лъжат на над 80% , никакво общественост от тука на сетне не може да се развие , всеки лъже и си затваря очите за измамите и единственото което хората очакват като общуват с другите е че комай някой иска да им го набута.

преди 2 часа, Milkydead написа:

Като си плащам сметката за телефона , а подписах договор за 13лв. Касиера в оператора ми каза че сметката ми била 14.80 , като го питах що е така ми казва изравняване и толкоз.Помня че един друг път за някаква сметка пак трябваше да дам 10 лв а вместо това дадах 11 или нещо от сорта и този служител отново почна да дрънка за иразвнявания такси и небивалици , които бяха напълно нелогични , та му казах значи си слагате данък и той продължи да дрънка и на дълго и широко няма как трябва да платиш.Някой все пак има ли представа какви са тея изравнявания и защо след като си подписал договор да плащаш определена сума ти слагат по-голяма сума само защото могат явно...

Е ти ако си очаквал, че като си сменят логото понеже ги е купил някой друг ще станат по-добри жестоко си се излъгал.

Ножът бил опрял до кокала.Капитализма давано в кошара не вкарва.Всичко си зависи от теб. Дали и колко си учил и дали и колко си работлив.Хора има работят на две места.Не се прибират по една седмица вкъщи и изкарват и по 2000лв. А вие си стойте вкъщи и се оплаквайте!

преди 1 минута, =Alex&Vanko= написа:

Ножът бил опрял до кокала.Капитализма давано в кошара не вкарва.Всичко си зависи от теб. Дали и колко си учил и дали и колко си работлив.Хора има работят на две места.Не се прибират по една седмица вкъщи и изкарват и по 2000лв. А вие си стойте вкъщи и се оплаквайте!

И в един момент се прибира в къщи, но там никой не го чака или поради блъскането като глух петел си е разбил здравето и това, което е спестил отива по доктори. Недей дава такава оценка. Просто трябва да има баланс. 

• Автор

Да цинични и себични са българите то се види и тука , добре че поне ще изчезнем. Ама да ви разкажа и една история за циганските братя дето ще наследят земите ни.Една циганка се оплаква в теленора преди години щото други цигани им откраднали тела и те отишли и им казали да го спрат и тея от теленора го спрели.Обаче следващите месеци им излизали сметки по 500лв на телефона който се води на тяхно име по договор и те трябвало да го плащат.И те почнали да пишат документи , писма и т.н  та след няколко месеца го спрели. Обаче за тея месеци трябвало да дадат над 2к лева.И циганите бяха на гишето да ги плащат.Едни крадат от други е закона в българия

преди 25 минути, Milkydead написа:

В българия хората вече са свикнали да се лъжат на над 80% , никакво общественост от тука на сетне не може да се развие , всеки лъже и си затваря очите за измамите и единственото което хората очакват като общуват с другите е че комай някой иска да им го набута.

Не е само в България. Обществото деградира в световен мащаб.

преди 22 минути, Емил Костов написа:

Е ти ако си очаквал, че като си сменят логото понеже ги е купил някой друг ще станат по-добри жестоко си се излъгал.

Кой ги купи?

преди 16 минути, =Alex&Vanko= написа:

Ножът бил опрял до кокала.

Да, опрял е.

преди 17 минути, =Alex&Vanko= написа:

Всичко си зависи от теб.

Не.

Всичко зависи от тези, които управляват държавата и вземат решения за развитието на държавата. Ако решението е приватизация, денационализация, и деиндустриализация, тогава нищо, ама АБСОЛЮТНО НИЩО, не зависи от мен. Ако всички опции за по-добър живот за разрушени, тогава аз нямам никакви опции за по-добър живот. Просто и ясно.

преди 18 минути, =Alex&Vanko= написа:

Хора има работят на две места.Не се прибират по една седмица вкъщи и изкарват и по 2000лв. А вие си стойте вкъщи и се оплаквайте!

Къде дават 2,000 лева заплата?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.