Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Youtube Vanced го прекратиха - R.I.P., жито!

Featured Replies

Youtube Vanced се спомина. :( А май алтернативите му не са много и не са толкова добри колкото него.

преди 19 минути, Петър Ангелов написа:

Youtube Vanced се спомина. :( А май алтернативите му не са много и не са толкова добри колкото него.

За какво служи това? Никога не съм го ползвал.

• Автор
преди 1 минута, АСПЕКТ написа:

За какво служи това? Никога не съм го ползвал.

Алтернатива на официалния апп на Youtube - само че, без реклами и с възможност да плейва видеа във фонов режим и при заключен телефон.

Аз ползвам , друга прогтама мн е добра , по е ж хуба ва от теб споменатата

преди 41 минути, balki65 написа:

Ко каза́, ко? Фукня!
Вашият пост е важен за нас! Ама можем и без него.

преди 2 часа, Петър Ангелов написа:

Алтернатива на официалния апп на Youtube - само че, без реклами и с възможност да плейва видеа във фонов режим и при заключен телефон.

Готино изглежда. Как не съм го знаел досега, сигурно, защото не съм ползвал Андроид.

Само ябълки.

Жалко, изглежда много добро.

Screenshot_20220314-165832.png

За Android TV и Android TV Box препоръчвам SmartTube Next.

На телефона не съм го тествал.

Някой да има проблеми с официалната версия на YouTube за Android устройства (Android 8, 10), свързано със зелени екрани по време на плейване на видео?

Проблема се появи преди 5-6 месеца и с ъпдейт на Google Services или приложението не се оправя.

преди 37 минути, Mr. ?? написа:

Проблема се появи преди 5-6 месеца и с ъпдейт на Google Services или приложението не се оправя.

Спри програмата и почисти кеш-а й от настройките. Може и да стане.

преди 2 часа, цър-вул написа:

Ко каза́, ко? Фукня!
Вашият пост е важен за нас! Ама можем и без него.

Е сега няма да се лъжем,и защо да го правя, гледам си без реклами, то иначе е нетърпимо през 5 мин реклама

С Vanced ,пробвах, с няколко варианта не става, с това АПК нямам проблеми

Явно си бавно развиващ! Да виждаш споделена информация за софтуера? Аз не виждам!!! Значи е чиста проба надувка. Колкото до рекламите в YT- какво е това? Adguard не пуска нищо! 

преди 14 минути, цър-вул написа:

Явно си бавно развиващ! Да виждаш споделена информация за софтуера? Аз не виждам!!! Значи е чиста проба надувка. Колкото до рекламите в YT- какво е това? Adguard не пуска нищо! 

Защо не погледнеш пост Nr:1,не аз, но колега  Виемай имате някъкъв проблем.Просто , не можете да преживеете някои мнения на другите.Говорим за андроид,ползвал ли сте, чувалили сте.Тубата непрекъснато приканва за премиум,но с това АПК го няма това

преди 5 часа, Петър Ангелов написа:

Колега, защо не пробваш с ucmate, аз от доста време не го ползвам, но и от него бях доволен,също е без релами.

преди 3 часа, balki65 написа:

Ами, явно е какво е споделено. И звучи като: аз ползвам една програма, която е много по-хубава от Vanced. 

Но коя е програмата - жива тайна.... 

Преди ползвах ucmate, сега модифицирано АПК на тубата, турска версия, прости, ако кажа може да ме накажат, но на лични може. Така си мисля. Ако те интересува мога да кача АПКто някъде.

И , така, всеки каже по нещо , ще знаем по вече, не го знаех приложението, Благодаря, ще пробвам.

преди 15 минути, Maxim Todorov написа:

Що на snabtube,какво не ви харесва?

Погледнах, но не разбрах, само за сваляне ли е, или си гледаш видеата

Замислих се дали не е протиВ правилата за това което ще пусна и ако е така се извинявам :biggrin:

Много отдавна попаднах на един сайт и сега се сетих за него - може да го знаят и други де !

Ето от тука може да се сваля, изпробвано е.

https://vanced.en.uptodown.com/android

преди 3 минути, L&B написа:

Замислих се дали не е протиВ правилата за това което ще пусна и ако е така се извинявам :biggrin:

Много отдавна попаднах на един сайт и сега се сетих за него - може да го знаят и други де !

То свалянето - лесно, ама май за да работи програмата трябва да има някаква поддръжка от разработчиците. Преди време бях пробвал по-стари версии и вече не работеха.

преди 3 минути, L&B написа:

Аз го свалих от магазина на Гугъл.

преди 17 минути, baitexpo написа:

То свалянето - лесно, ама май за да работи програмата трябва да има някаква поддръжка от разработчиците. Преди време бях пробвал по-стари версии и вече не работеха.

Добре де, преди този плеър winapm като го спряха, и много хора продължиха да го ползват, а тази версия на  Youtube Vaced не може да се ползва дори без под дръжка. 

преди 17 минути, АСПЕКТ написа:

Аз го свалих от магазина на Гугъл.

Веднъж го инсталирах и нещо не ми хареса, но обмислям да го инсталирам пак.

преди 12 минути, L&B написа:

Добре де, преди този плеър winapm като го спряха, и много хора продължиха да го ползват, а тази версия на  Youtube Vaced не може да се ползва дори без под дръжка. 

Веднъж го инсталирах и нещо не ми хареса, но обмислям да го инсталирам пак.

Някой ползват за блокаж на рекламите от тубата. Отворен код е. Може да се инсталира като PiHole.

https://eblocker.org/

Лично аз още не съм го ползвал. Но близкото бъдеще ще видя, мога да го изпробвам.

😀

Ето разликите между PiHole и това.

https://eblocker.org/en/feature-overview/

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.