Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Телевизия независеща от интернет доставчика (Vivacom , DCC)

Featured Replies

Здраве,

Искам да Ви попитам, дали интерактивната телевизия на Vivacom може да бъде гледана за тези, които не използват интернет от Vivacom?

Търся алтернатива на Cooolbox, понеже нещо почват ме ядосват че се правят на недоразбрали.....

Та, надявах се Tivi.bg да е достоен заместник, но там HD каналите са само  между 1-3 дни като масово са до 24 часа назад (timeshift), което мен не ме устройва.

Ще се радвам и за други предложения.

Благодаря!

преди 3 минути, Viiipeer написа:

интерактивната телевизия на Vivacom може да бъде гледана за тези, които не използват интернет от Vivacom?

Мисля, че не. Поне така ми казаха от вивата преди известно време.

Погледни и това, но едва ли ще те удовлетвори, както си написал. Аз гледам само 3-4 канала, които ми са интересни и съм долу горе - доволен , с много забележки. На същият доставчик съм но не ползвам телевизия.

https://www.bg-gledai.live/online-national-geographic

• Автор

Благодаря Ви!

Tivi.bg е идеалното решение, но е срамота , че предлагат за националните HD канали 24 часа назад, а за други 7 дни назад. И аз гледам само няколко канала, но именно връщането 7 дни назад ми е необходима функция.

Ше си остана на Cooolbox засега.

преди 12 минути, Viiipeer написа:

Благодаря Ви!

Tivi.bg е идеалното решение, но е срамота , че предлагат за националните HD канали 24 часа назад, а за други 7 дни назад. И аз гледам само няколко канала, но именно връщането 7 дни назад ми е необходима функция.

Ше си остана на Cooolbox засега.

Изчакай Емил Костов. Той ще ти каже най-точно как седят нещата с Виваком.

• Автор

Поредното малоумно изказване от Tivi.bg Освен всичко друго не може да се твърди, че това, което постигат с m3u листа е същото, което хората гледат с декодерСега без пари да ми ги дават, не бих им гледал бъгливата услуга...

В момента онлайн платформата на виваком е EON а той е достъпен за всички в границите на България. за съжаление обаче гадовете са блокирали VPN сървърите.

преди 1 час, Viiipeer написа:

Здраве,

Искам да Ви попитам, дали интерактивната телевизия на Vivacom може да бъде гледана за тези, които не използват интернет от Vivacom?

Търся алтернатива на Cooolbox, понеже нещо почват ме ядосват че се правят на недоразбрали.....

Та, надявах се Tivi.bg да е достоен заместник, но там HD каналите са само  между 1-3 дни като масово са до 24 часа назад (timeshift), което мен не ме устройва.

Ще се радвам и за други предложения.

Благодаря!

ЕОН-а може. Друг е въпросът дали ще ти е изгодно.

• Автор
преди 1 минута, Емил Костов написа:

ЕОН-a може чрез приложение на телевизора нали така, не говорим да се гледа през браузер.

БЛагодаря!

преди 15 минути, Viiipeer написа:

ЕОН-a може чрез приложение на телевизора нали така, не говорим да се гледа през браузер.

БЛагодаря!

Може и с приемник. Има възможност да се закача към друга мрежа и да работи.

• Автор
преди 1 час, Емил Костов написа:

Сега погледнах 35лв... наистина не е оферта, просто не си заслужава само за няколко канала.

преди 1 час, Viiipeer написа:

Сега погледнах 35лв... наистина не е оферта, просто не си заслужава само за няколко канала.

С ЕОН и оптичен интернет може да регистрирате още един акаунт за платформата. Доста хора, особенно възрастни клиенти не ползват тази опция т.е. вие с малко търсене около вашите познати и приятели може да се сдобиете с акаунт и то безплатно .

• Автор
преди 3 минути, JohnTRIVOLTA написа:

С ЕОН и оптичен интернет може да регистрирате още един акаунт за платформата. Доста хора, особенно възрастни клиенти не ползват тази опция т.е. вие с малко търсене около вашите познати и приятели може да се сдобиете с акаунт и то безплатно .

Добра идея, благодаря! :)

преди 2 часа, Bubbles написа:

обаче гадовете са блокирали VPN сървърите.

Да не са вчерашни една камара пари са дали за защити от сканирвания да не се гледа на аванта .

Я си гледайте https://seirsanduk.us/ и не се занимавайте с глупости!

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Само едно уточнение за EON пакета с оптичен нет - без да те предупредят те слагат в няква частна клас "С"""мрежа, с NAT. Свършват им публичните адреси

Не е вярно. Може да си с публичен, но се плаща допълнително за него :) Не ги разбираш ти тия драконски номера

преди 1 час, NewRedDragon написа:

Само едно уточнение за EON пакета с оптичен нет - без да те предупредят те слагат в няква частна клас "С"""мрежа, с NAT. Свършват им публичните адреси

Че те слагат в частна мрежа е самата истина, но има възможност да си платиш още 2 лв. към абонамента и да имаш публичен адрес!

преди 17 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Че те слагат в частна мрежа е самата истина, но има възможност да си платиш още 2 лв. към абонамента и да имаш публичен адрес!

Казах го само като предупреждение. Да не си помисли някой, че има проблеми в собствената LAN

• 11 месеца по-късно...

Някой използва ли приложението On TV на DCC ? Моля за мнения относно стабилност (прекъсвания) и яснота на картината.В сайта им липсва и списък с тв каналите , които излъчват.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.