Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Hot Spot: Трансфер на връзка от рутер, през таблет, към други устройства.

Featured Replies

преди 14 минути, bootlicker написа:

Между другото, попитах съседа дали може да му използвам връзката. Той каза, че може и че няма никакви проблеми, защото трафика му е неограничен.

Нещо като комунизма, някой все пак трябва да плаща безплатните блага.

„Проблемът със социализма е, че в крайна сметка ти липсват парите на други хора.“ - Маргарет Тачър

• Автор
току-що, АСПЕКТ написа:

Да, така излиза.

преди 6 минути, АСПЕКТ написа:

„Проблемът със социализма е, че в крайна сметка ти липсват парите на други хора.“ - Маргарет Тачър

Ей това не могат да разберат! Хляба бил 50 ст..... да ама не винаги е бил 2 лева - просто сега се плащат и лихвите

преди 16 минути, АСПЕКТ написа:

Проблемът е, че свършват, свършват парите. "You eventually run out of other people's money". :D

преди 2 минути, АСПЕКТ написа:

Аха, да.

image-content-3883-big1.jpg

хахахахахаахахахах,тази не я знаех.хахахахаахаахахааахаахх

• Автор
преди 4 минути, АСПЕКТ написа:

Ужас, какви неща правят хората като тоя, за едни 20 лв интернет на месец.

https://www.a1.bg/a1-net

През ум не ми е минавало това. Да крада на комшията нета. 

Най-малкото ще го попитам и ще си разделим сметката за нета, примерно.

Не си прав, приятел. Аз 20 лева мога да ги отделя много лесно. Проблема е, че ме е страх от невидимия (дребен) шрифт, страх ме е да не ме измамят и да има скрити условия, които да ме накарат да плащам огромни суми пари.

ЕДИТ: Е, ще получа ли отговор по въпроса на темата?

преди 6 минути, bootlicker написа:

Не си прав, приятел. Аз 20 лева мога да ги отделя много лесно. Проблема е, че ме е страх от невидимия (дребен) шрифт, страх ме е да не ме измамят и да има скрити условия, които да ме накарат да плащам огромни суми пари.

Нали съседът ти има достъп до нет? Него що не са го измамили? Ако не броим тебе. За измамник.

преди 1 минута, bootlicker написа:

Естествено, че такива като тебе ще ги завъртят на шмиргела - за кво друго сте полезни

Като сте сте разбрали с комшията - вземаш под ръка едни 250 лв и отиваш до магазина за едно CPE и един рутер

При по-новите устройства я има тази опция, аз съм със Sony xperia 5 II и мога да пускам hotspot дори когато съм свързан към WiFi мрежа. Ако си със стар и бюджетен таблет, няма как да направиш това, което искаш.

Евентуално пробвай с отделен софтуер: Create a WiFi hotspot from Android which is already connected to WiFi - TechWiser

4 Ways to Use Your Android Phone as WiFi Repeater (gadgetstouse.com)

преди 2 минути, Raze написа:

При по-новите устройства я има тази опция, аз съм със Sony xperia 5 II и мога да пускам hotspot дори когато съм свързан към WiFi мрежа. Ако си със стар и бюджетен таблет, няма как да направиш това, което искаш.

И с неговия динозавър става, но той не знае как - с кое приложение. Е, крайния резултата е неясен, но за един комунист, това няма значение

• Автор
преди 20 минути, АСПЕКТ написа:

Нали съседът ти има достъп до нет? Него що не са го измамили? Ако не броим тебе. За измамник.

Как мога да знам? Не го познавам добре, и нямам никаква идея какво плаща и колко пари му искат.

• Автор
преди 51 минути, Raze написа:

Евентуално пробвай с отделен софтуер: Create a WiFi hotspot from Android which is already connected to WiFi - TechWiser

Първия линк ми помогна.

В момента на таблета хващам Wi-Fi връзка, и използвам NetShare да създам Hot Spot, чрез която да дам интернет връзка на лаптопа.

В този случай, може ли собственика на рутера, от който таблета хваща интернет връзка и използва Hot Spot да предаде интернет връзката на лаптопа, да види какво правя и да ме хаква?

Толкова ли е трудно да си купиш една предплатена карта за 10лв или да минеш на сметка и да си пускаш нет на другите устройства ? Също така можеш да си плащаш нета всеки месец за по 15-20лв ето например на булсата до колкото знам имат някаква тарифа всеки месец по 15лв

Малии добре че не си във фатални мозъчни изкривявания че щяха с шутове да изхвърлят

Линукс е отговора на питанките ти :) И да всяка безжична връзка може да се проследи само да имаш  съоветния хардуер и знания ама за без пари толкоз

преди 4 часа, Raze написа:

Да бе и аз се учудих за това.

Когато пусна хотспота на таблета или телефона ми се изключва wifi.Ако пусна мобилните данни тогава има нет.

п.с.Колко от вас знаят руски, освен bootlicker

стара приказка "всеки мери според аршина си"... на измамника навсякъде му се привиждат измамници

преди 14 часа, NewRedDragon написа:

Ами ще се изключи, бе чук! Това е да споделиш една връзка (съответния NIC) с другия NIC, който да прави NAT

Голям чук си - забрави - няма да стане така. Казаха ти има евтин начин, но не безплатен.

ПС: Докладвам и тази тема

За първи път те виждам да се ядосваш! :)

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

Ужас, какви неща правят хората като тоя, за едни 20 лв интернет на месец.

https://www.a1.bg/a1-net

През ум не ми е минавало това. Да крада на комшията нета. 

Най-малкото ще го попитам и ще си разделим сметката за нета, примерно.

Представи си ако го бях казал аз какво щяха да ме правят :)

преди 12 часа, bootlicker написа:

ЕДИТ: Е, ще получа ли отговор по въпроса на темата?

:lol6:Искаш да кажеш, че не можеш да четеш или няма да погледнеш какво подписваш така ли?

преди 13 часа, АСПЕКТ написа:

При комунизма нищо не е било безплатно. Просто СССР наливаха огромно количество ресурси и пари и поради тази причина имаше пера в икономиката  като образование, здравеопазване за които можеше да се се позволи да не се плащат. Само, че 89 година кранчето спря и нещата се спукаха като балон!

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.