Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Плюсове и минуси на вашата работа

Featured Replies

преди 32 минути, P!NK написа:

Ъъъъ!!!??? Далече - далече, си от темата, спри се, преди да си изказал още някоя глупост!
Само един въпрос/жокер - знаеш ли, колко десетилетия са необходими за ИЕ на един атомен блок?!  
Опичай си сивака и кротувай! Де си тръгнал по терлици, ммм?! 
Грижи се и мисли, само за своето образование и опит, на къде ще те отведат след скелето и "мозъчните" хамалогии! 

Ъъъ аре да не ми наливаш акъл какво да правя. От 19 годишен съм се погрижил за себе си. Аз за където съм тръгнал съм стигнал! Сиреч кралство Нидерландия , което е в топ 5 страни с най-добро качество на живот в целия свят, като реализиран в една от най-богатите фармацевтични американски компании. Но и като общ работник на скеле в Нидерландия съм бил по-напред от теб в хранителната верига!  А ти цял живот на дъното, в най-бедния район в ЕС сиреч Козлудуй облъчена от радиация на ядрена електроцентрала, която след около 5 години ще бъде затворена и ще минеш на борсата за безработни! Чети ограмотявай се, че невежеството е смъртно опасно! https://fakti.bg/amp/bulgaria/495573-borisov-se-e-saglasil-es-da-zatvori-izcalo-aec-kozlodui

преди 42 минути, P!NK написа:

пп: Кат ти гледам прането и опитите, пак на никъде си се запътил!  :(  Плюеш и на късмета, и на възможностите си, нон-стоп. Ай, спри се! Белким ти провърви дългосрочно! Щастието обича, тишината! Запомни го от мен! 

ПП  А ти спри да даваш ,,рецепти за щастие,, 

Приеми накрая, че хората са като пръстите на ръката ти, всеки един е различен и уникален сам по-себе си и необходим колкото и другия. Защото с един пръст само можеш да си бръкнеш единствено в носа, нищо друго…….

току-що, Христофор_първи написа:

Ъъъ аре да не ми наливаш акъл какво да правя. От 19 годишен съм се погрижил за себе си. Аз за където съм тръгнал съм стигнал! Сиреч кралство Нидерландия , което е в топ 5 страни с най-добро качество на живот в целия свят като реализиран в една от най-богатите фармацевтични американски компнаии. Но и като общ работник на скеле в Нидерландия съм бил по-напред от теб в хранителната верига!  А ти цял живот на дъното, в най-бедния район в ЕС сиреч Козлудуй облъчена от радиация на ядрена електроцентрала, която след около 5 години ще бъде затворена и ще минеш на борсата за безработни! Чети ограмотявай се, че невежеството е смъртно опасно! https://fakti.bg/amp/bulgaria/495573-borisov-se-e-saglasil-es-da-zatvori-izcalo-aec-kozlodui

Следващия път не се учудвай, че те подминавам/е, като стълб или пътен знак! Живей си, както на теб ти харесва, но не ни го навирай на нас, моля! СКУЧЕН, МЕРКАНТИЛЕН, СЛАБОГРАМОТЕН, КУХ, СЕЛСКИ БЕК! ТОЧКА! ...................................................................................
пп: И за районите малко се просветли!!! (но как, да стане - повече от собственото си благополучие, не подушваш! ЕГОИСТ! ) ! Толкова си безхарактерен и бос, че освен смях/присмех и да искаш друго, няма как да спечелиш/получиш!)
пп1: Много рядко рядко си позволявам да вкарам някой в "черния списък", но ти си го заслужи отвсякъде!  ТЪПАНАР! СМОТАНЯК!  100%-тов!  ОТВРАЩАВАЩ МЕ! Ти си всичко, което не бих искала да виждам в един индивид (без разлика в пола)! 

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Защото с един пръст само можеш да си бръкнеш единствено в носа, нищо друго…….

Ммм ... дам! Явно ти, с повече пръсти си бъркаш там, след което вонята е нетърпима. И да спреш да бъркаш, тя миризмата вече е пронизващо разпознаваема - Белия кон, Графа, Валентино ... Първи ли?!? = Присмех, ирония, подигравки и шутовщина. 

преди 10 часа, P!NK написа:

Следващия път не се учудвай, че те подминавам/е, като стълб или пътен знак! Живей си, както на теб ти харесва, но не ни го навирай на нас, моля! СКУЧЕН, МЕРКАНТИЛЕН, СЛАБОГРАМОТЕН, КУХ, СЕЛСКИ БЕК! ТОЧКА! ...................................................................................
пп: И за районите малко се просветли!!! (но как, да стане - повече от собственото си благополучие, не подушваш! ЕГОИСТ! ) ! Толкова си безхарактерен и бос, че освен смях/присмех и да искаш друго, няма как да спечелиш/получиш!)
пп1: Много рядко рядко си позволявам да вкарам някой в "черния списък", но ти си го заслужи отвсякъде!  ТЪПАНАР! СМОТАНЯК!  100%-тов!  ОТВРАЩАВАЩ МЕ! Ти си всичко, което не бих искала да виждам в един индивид (без разлика в пола)! 

Май те жегнах по-болното място…. Наистина те съжелявам….. Напразни години над книгите 5 години в университета. Накрая нямаш пари за една нова пералничка. В личен план същото дъно. Отхвърлена от бащата на деца и и изоставена. Завиждаш на старите си колеги, че ги предпочитат заради опита им и мъдроста пред кухи лейки като теб. Ами сори, кой ти е виновен, че си пълен неудачник? Кой ти е виновен, че мъжът ти е предпочел друга жена пред теб? Кой ти е виновен, че шефовете ти предпочитат другите ти колеги? Виновна си си ти миличка. И колкото и да завиждаш на другите по-успелите, ти пак ще си останеш на дъното.

Просяка патологичен лъжец, тръгнал да си хвали работата, дето се чуди как да изкара два лефа на гърба на бежанците. Ма още хляб има да изядеш, докато стигнеш успехите на белгийската мида - конкуренцията м/у кретените е ожесточена.

преди 1 час, insec написа:

Просяка патологичен лъжец, тръгнал да си хвали работата, дето се чуди как да изкара два лефа на гърба на бежанците. Ма още хляб има да изядеш, докато стигнеш успехите на белгийската мида - конкуренцията м/у кретените е ожесточена.

Кой ми вярва и кой не, дреми ми на боздугана. От както свят светува неможковците и некадърниците винаги са мразели можещите и пробивните.

Аз не съм балък като повечето българи да давам пари на бежанци, а баба ми и дядо ми на село да се чудят как да си купят дърва зимата. Защото Кирчо точно това право, взима пари от работещите българи да плаща хотелите на бежанците, при положение, че бабите и дядовците на село тънат в мизерия!

Слаб народ, слаба държава!

преди 8 часа, Христофор_първи написа:

Май те жегнах по-болното място…. Наистина те съжелявам….. Напразни години над книгите 5 години в университета. Накрая нямаш пари за една нова пералничка. В личен план същото дъно. Отхвърлена от бащата на деца и и изоставена. Завиждаш на старите си колеги, че ги предпочитат заради опита им и мъдроста пред кухи лейки като теб. Ами сори, кой ти е виновен, че си пълен неудачник? Кой ти е виновен, че мъжът ти е предпочел друга жена пред теб? Кой ти е виновен, че шефовете ти предпочитат другите ти колеги? Виновна си си ти миличка. И колкото и да завиждаш на другите по-успелите, ти пак ще си останеш на дъното.

Белгиец ти ли си? 😀

Сега погледи себе си и извади гредата от и в окото ти, след тогава съди.

А и не си човека да пишеш тези думи.

на 17.04.2022 г. в 23:43, Христофор_първи написа:

Не разбрахме ти какво работиш? Плюсовете и минусите на твоята работа?

Нали пишеш вместо мен. За какво да пиша, ти и още една тук знаете най-добре. 

Даже м..айка ми не ме познава толкова, колкото ти мене. Най-интересното, че няма и секунда даже във виртуала да сме говорили или видели.

преди 3 минути, АСПЕКТ написа:

Сега погледи себе си

Той висше може само да гледа през крив макарон. Като гледам няма и пари да си купи диплом.
И затова така злобее. Друго и не може. Няма с какво да го осъществи.

преди 1 минута, цър-вул написа:

Той висше може само да гледа през крив макарон. Като гледам няма и пари да си купи диплом.

Само не ми стана ясно, какво смята от 05 часа сутринта толкова чааак до 20 часа.

Колко дюбела са използвали на едната стена ли? Или колко см е гредата, която подпира цял ден.

преди 1 час, цър-вул написа:

А ти с купената диплома какво направи? Пак си пазач на бостани, а уж арендатор…. оооо мъко моя земеделска………

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Даже м..айка ми не ме познава толкова, колкото ти мене

Проблема на майка ти, е че още те държи у тях и ти пере гащите. А ти търкаш клавиатурите цял ден, обаче живота е един миг и утре ще си на 40г.+ а тя жената може вече да я няма, а от там нататака  съдбата ти е ясна. На ръба на мизерията от немските социални помощи и затънал в мизерия в къщи.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.