Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще отмъкнат ли украинките качествените мъже на българките и западно европейките?

Featured Replies

Към всички - Много изкукуригахте!!!

Към автора - преди да питаш „Ще отмъкнат ли ...“, питай има ли „качествени мъже“ в БълХария!

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Не знам само къде видя бедни, гладни, боси и красиви украинки.

Не знам, дали са „бедни, гладни, боси“, ама съм виждал ГОЛИ украинки!

преди 6 часа, Kolev72 написа:

Ти си младо момче и всичко може да ти предложи дадена жена. Защо на мен не ми предлагат?

Хайде сега - не прехвърляй твоите проблеми - на другите!

преди 3 часа, Kolev72 написа:

На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш.

То пък - на мъж и женско магаре КУ вЕрваш ...

На какво вярвам и за кое казвам, че вярвам - са много различни неща!

• Отговори 66
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Приятелче! Здравей първо и приятно посрещане на великденските празници. С тази тема  нас, тук в България няма много да ни зарадваш. Но темата ти колкото да те оплюват, е много добра. Лошо ще

• Емил Костов
    Емил Костов

Не знам само къде видя бедни, гладни боси и красиви украинки.

• Колев 74
    Колев 74

Владко! На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш. Ще ме поменуваш след 30-40 години, но няма да мога да го прочета. За 5 грама непрана вълна да изпадам в истерия, че да посещавам Карлук

преди 18 минути, jhoro написа:

Към автора - преди да питаш „Ще отмъкнат ли ...“, питай има ли „качествени мъже“ в БълХария!

Как бре? Пешето от Берковица се избиха момите за него.

преди 8 минути, Bubbles написа:

Как бре? Пешето от Берковица се избиха момите за него.

Тия .. много са закъсали!!!

преди 4 часа, Христофор_първи написа:

ти е дала показалец на горе,

Бъркаш нещо палците с показалците 😄

преди 7 часа, vlado1985 написа:

вчера какъв имейл получавам от украинка някаква си.

Това са ботове, които се опитват да ти измъкнат пари 😉

преди 6 минути, baitexpo написа:

Бъркаш нещо палците с показалците 😄

Това са ботове, които се опитват да ти измъкнат пари 😉

Да това ми е пределно ясно даже четох преди време че някои от тези ботове ги пускали Нигерийците но това до колко е вярно нямам представа

преди 57 минути, jhoro написа:

Към всички - Много изкукуригахте!!!

Според мен има. Има доста момчета ит специалисти, могат да те заринат с пачки, на по 30 години девствени, и са се отчаяли от живота. Да парите, които има мъжа определят и неговото качество. Това показва, че той е можещ! Вероятно има и случеи,като Белгиеца, който са се излъгали да го вземат заради хубавите очи. Но нали виждаш последствията. Спи в отделна стая отритнат от семейното ложе, и е лакей и прислуга на жена си. И тя умно постъпва, за да и помогне да отгледа малкия. Защото чужд баща знаиш кога ще го заболи за чуждо дете? Точно никога.

преди 1 час, bigiadri написа:

Който е спал с украинка е от Господ целунат!

Аз миналата година опраших една. Ама беше наполовина украинка, другата половина полякиня. Спал съм с жени от приблизително 200 различни държави, обаче тая беше атомна бомба. Изправи ми косите на голата глава. Ако имаше световно по ч&кане тая щеше да е златна медалистка.

преди 1 час, Kolev72 написа:

Белгиеца само да го прочете това, 100 години ще ти целува краката.  То това, му е несбъднатата мечта все още! Гледа ги, любува им се, но го може само на ...телевизора.

При него няма как стане, той е на 50г. и е еднолична собственост на жена му. На ли знаеш, че жените живеят принципно повече от мъжете. Тоест той да остане след жена му, и вече с нейната спестена пенсия да се прави на Мачо Мен, и да зарибява красиви украинки. Вероятноста това да стане е пак едно към кесен.

За какви "бедни" украинци говорят дерационализираните мозъци на някои хора? Аз работя на Слънчев Бряг и Свети Влас - идват само богати и сексапилни украинки и рускини, с готините си мъжкари. Имат скъпи джипове и коли. Наскоро, даже видях и няколко фирарита. В Бургас, пък, също виждам украинци - изглеждат съвсем нормално и разполагат с пари - няма бедни нещастници със скъсани дрехи, както си мислят някои хора, жертви на колониалната пропагандна система, финансирана от Вашингтон, на която и е наредено та произвежда анти-Руска пропаганда.

По темата: Качествени мъже в България? Хаха, недей... В България отдавна няма качествени хора, повечето, които останаха са ниско образовани измекяри и глупаци - много рядко се срещат качествени хора. Всичко останало, по-хубавото и по-качественото, отдавна е заминало за други държави. Депопулацията на България започна преди повече от 30 години, след частно финансирания преврат на ООН-ската олигархия срещу политиките и националния суверен на държави от Съветския Съюз - тогава събориха режима на Тодор Живков, и го замениха с яростен капитализъм, неолиберализъм, империализъм, либерализъм, и всякакви други анти-човешки идеологически подривни дейности...

Не, никой никого няма да открадне. В България вече няма какво да бъде открадната - вече всичко е открадната, нищо не  е останало.

преди 4 часа, lupis написа:

Спокойно можеш да пишеш истории, примерно в https://www.edna.bg/avtori/apply, че и пари може да  печелиш:lol6:

Лупка, аз пари си изкарвам дори само като п&рда в нас на дивана батко. Не ме мисли. Днес не бях работа, драскам си в датата и лежа на дивана,  и заплатката си върви. Утре отивам един ден после пак два дена почивка. 

Кучето, в случея вълчето си вие кервана си върви.

ПП Тамън си пия винцето и си мезя, да ти налея ли едно аржентинско шардоне? 

F426D761-5109-4762-B243-A391B2C7A7EC.jpeg

преди 11 минути, Coco1 написа:

Във коя соц фабрика се произвежда такова нящо 

В медиите които са на хранилка и обслужват интересите на "The Democrats" в САЩ.

преди 12 минути, Христофор_първи написа:

Лупка, аз пари си изкарвам дори само като п&рда в нас на дивана батко. Не ме мисли. Днес не бях работа, драскам си в датата и лежа на дивана,  и заплатката си върви. Утре отивам един ден после пак два дена почивка. 

Моята работа е подобна - седене на фотьойл и лежане на диван... Иначе, ти колко пари получаваш?

преди 2 часа, bigiadri написа:

Който е спал с украинка е от Господ целунат!

А ся де. Уж много хубави пък спал. :D

преди 14 минути, Христофор_първи написа:

Кучето, в случея вълчето си вие кервана си върви.

ПП Тамън си пия винцето и си мезя, да ти налея ли едно аржентинско шардоне? 

F426D761-5109-4762-B243-A391B2C7A7EC.jpeg

Браво и на здраве! А дамата на картината е страхотна , предполагам  испанка или французойка? Е, Белгиеца  им е специалистът ,те са от неговото кьоше

преди 17 минути, bootlicker написа:

По темата: Качествени мъже в България? Хаха, недей... В България отдавна няма качествени хора, повечето, които останаха са ниско образовани измекяри и глупаци - много рядко се срещат качествени хора.

Има. Както ти каза Дядо Стефан, жени и магаре не се слушат.

Айде мен ме няма 20 календара в бегето, обаче и тука има българки. И имам наблюдения върху тях. Като са били млади в най-хубавите си години са се редили на опашка за плодаж при разни остригани диви прасета с големи бицаги и сто думи в речника, сега са по на 35г.+ с увиснали сиси и късове, с по две три големи деца на социални помощи и хапове за депресия и само се оплакват ,че няма стабилни мъже. Под стабилен мъж имай предвит финансово стабилен. И си викам, абе тия верно са изтрещели. Кой финансово стабилен, ще те вземе вече с увисналото тяло и три деца от трима различни изгустанти? Всичките до една са само това повтаря като латерни няма стабилни мъже.

преди 9 минути, bootlicker написа:

В медиите които са на хранилка и обслужват интересите на "The Democrats" в САЩ.

Моята работа е подобна - седене на фотьойл и лежане на диван... Иначе, ти колко пари получаваш?

Моята работа не е лежане и седене по столовете, тя е доста отговорна и психически натоварваща. Просто днес си взех един ден платена отпуска. Взимам толкова, колкото съм заслужил.

преди 35 минути, bootlicker написа:

Качествени мъже в България? Хаха, недей...

Последно чух за един,който се чуди,как да буутне Кали...

преди 20 минути, bigiadri написа:

Браво и на здраве! А дамата на картината е страхотна , предполагам  испанка или французойка? Е, Белгиеца  им е специалистът ,те са от неговото кьоше

Наздраве. Дамата нямам представа, от каква националност, но си мисля, че е по-скоро от етнос. Иначе това е копие на световно известната картина ,,Циганката,,

Тайнствен портрет на циганка, който първо е бил публикуван в руския вестник Кубанские Новости преди 27 години, носи огромен късмет на всеки, който го погледне.

Историята на картината започва от 1897 г., когато младият италианец Луиджи Карбоне излязъл от дома си след поредния лют скандал с жена си.

Докато се разхождал по площада Луиджи, забелязал необикновения портрет, на който била нарисувана жена с пронизителен поглед.

Италианецът попитал художника коя е загадъчната жена, а той му отговорил, че това е една циганка, която бил нарисувал преди няколко седмици и която никога повече не видял.

Въпреки че си личало, че картината не е шедьовър, Луиджи решил да я купи и да я занесе в дома си.

От този ден животът му се преобърнал – вече не се карал със съпругата си, натрупал огромно богатство и се сдобил с 2 здрави деца, въпреки че много лечителки казали на жена му, че е бездетна и няма да може да роди.

Късметът на семейството секнал при един ремонт на къщата, когато картината била преместена в плевнята. Тогава цялото семейство се разболяло, работата на Луиджи не вървяла и отново започнали скандалите със съпругата му.

След като портретът на циганката се върнал в къщата, късметът отново дошъл в дома на италианците.

преди 33 минути, Христофор_първи написа:

Айде мен ме няма 20 календара в бегето, обаче и тука има българки. И имам наблюдения върху тях. Като са били млади в най-хубавите си години са се редили на опашка за плодаж при разни остригани диви прасета с големи бицаги и сто думи в речника, сега са по на 35г.+ с увиснали сиси и късове, с по две три големи деца на социални помощи и хапове за депресия и само се оплакват ,че няма стабилни мъже. Под стабилен мъж имай предвит финансово стабилен. И си викам, абе тия верно са изтрещели. Кой финансово стабилен, ще те вземе вече с увисналото тяло и три деца от трима различни изгустанти? Всичките до една са само това повтаря като латерни няма стабилни мъже.

За какво им са стабилни мъже? Нали уж мъжете са лоши хора, които искат да поробят жените? Нали жените искат да нямат мъже и да са 100% независими? Тъй наречения "феминизъм" сега им разрешава да работят и да са независими. Щом имат това, за какво им са мъже? Нали работят... Като работиш, мъж не ти трябва, казват... :)

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Аз миналата година опраших една. Ама беше наполовина украинка, другата половина полякиня. Спал съм с жени от приблизително 200 различни държави, обаче тая беше атомна бомба. Изправи ми косите на голата глава. Ако имаше световно по ч&кане тая щеше да е златна медалистка.

Май май ги опрашваш от дивана, гледайки картината:lol6:200 че..и - 200 жени:lol6:Сложи и някоя снимка на атомна централа, та да станеш и оператор на централа:lol6:ама гледай да не е на чернобилската, че от радиацията ще ти окапят атрибутите, ама пък може да ти поникне коса:lol6:

преди 28 минути, The Rage написа:

Последно чух за един,който се чуди,как да буутне Кали...

Кой е той? И защо иска да бутне Кали? Откъде ще я бута, от някоя висока скала ли? Така ще убие момичето, Кали.

преди 40 минути, Христофор_първи написа:

Моята работа не е лежане и седене по столовете, тя е доста отговорна и психически натоварваща. Просто днес си взех един ден платена отпуска. Взимам толкова, колкото съм заслужил.

Колко ти е заплатата?

преди 4 минути, lupis написа:

Май май ги опрашваш от дивана, гледайки картината:lol6:200 че..и - 200 жени:lol6:

Лупка правиш ми като вятъра батко, не се ли усещаш:lol6:

преди 1 минута, bootlicker написа:

Кой е той? И защо иска да бутне Кали? Откъде ще я бута, от някоя висока скала ли? Така ще убие момичето, Кали.

Тъпичко...Исках да ти кажа,че ти ако имаш двеста познати и всичкита са негодници(понеже,ти е такова обкръжанието),срещу тях,има двеста хиляди млади,трудолюбиви хора.Недей определяй цялата държава,с твоя мироглед.

преди 16 минути, bootlicker написа:

За какво им са стабилни мъже? Нали уж мъжете са лоши хора, които искат да поробят жените? Нали жените искат да нямат мъже и да са 100% независими? Тъй наречения "феминизъм" сега им разрешава да работят и да са независими. Щом имат това, за какво им са мъже? Нали работят... Като работиш, мъж не ти трябва, казват... :)

Тя идиологията не феминизна, не точно , че не им трябват мъже, а да имат по един за всяка една дейност. Горан да я заволява кексуално, Евлоги да и пренася мебелите и момче за всичко, и Красимир за провайдер и финансов спонсор да издържа децата направени от Горан, обаче като мине 35г. + и тялото и заприлича на торба с картофи, и реално това е нейната валута, с която си купува всичко, тоест тя се срива на борсата като фалирало предприятия, тогава и идва акъла, че иска сериозен човек до себе си, ама късно е либе за китка. Гледай сериала Секса и града за да ти се изясни идеологията на феминизма.

преди 9 минути, Христофор_първи написа:

Гледай сериала Секса и града за да ти се изясни идеологията на феминизма.

Най- накрая изплю камъчето, от къде черпиш богатия си житейски опит:lol6:

преди 31 минути, lupis написа:

Най- накрая изплю камъчето, от къде черпиш богатия си житейски опит:lol6:

Lupis, абе да не си някой скрит в гардероба, че така яростно браниш жените? Май и аз разкрих ти от къде черпиш богатия си опит.

преди 20 минути, Христофор_първи написа:

Lupis, абе да не си някой скрит в гардероба, че така яростно браниш жените? Май и аз разкрих ти от къде черпиш богатия си опит.

Не замазвай положението, а си признавай, че си въздух без налягане:D

преди 11 часа, jhoro написа:

има ли „качествени мъже“ в БълХария!

Минава Костадиновица (на Емил) по площад "Хелзинки" в София. И, зададе същия въпрос, но за в България. 

Аз казах, че няма, защото няма истински жени в България. ;) Та, докато смяташ България за БълХария ще е така ... 

Аз казах!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.