Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще отмъкнат ли украинките качествените мъже на българките и западно европейките?

Featured Replies

В България и западна Европа вече акостириха млади красиви украинки. Без пари, гладни, боси, търсещи оцеляване. Нашенките и западно европейките много си навириха носовете в последните десетилития. Фактите, който допринесе за това, е феминизма с, който бяха облъчени от САЩ, прекаленото права, които им се дадоха да се гаврят с мъжкото достойнство, третия фактор е прекаленото внимание, с което се обсипват от мъжете, което много скопени мъже така и не разбраха, че така само си свалят цената на валутата с , която си купуват кекс. Баба ми на времето викаше Сине, жена и влак гониш ли ги няма да ги стигнеш. 
И беше адски права. Спомняте ли си потребитела @кака когато пусна първата си тема ,,Какво искат мъже,, какъв бум от внимание от мъжете във форума получи. Реално целта на темата беше жената да си свери часовника, и да види колко струва към момента на пазара на любовта, а не че не знае какво искат мъжете. Жена на 30г. с външен вид 4 от 10 и толкова внимание? За това и повечето мъже в днешно време да скопени, щото като се докопа до някоя жена, ако ще да е 4 от 10 тя му извива ръцете, като му показва колко други кандидати има на опашка и, ако не слушка ще бъде сменен много бързо.

Обаче в момента мача много бързо може да се обърне с този наплив на истински красиви жени. Защото повечето истински мъжкари това искаме. Красива жена, която да ме представя в обществото да ме задоволява в леглото, и да ми прави мусака. И да е покорна и да си знае мястото, ей това е качествена жена.

Не ме интересува, какво образование има, колко пари изкарва, каква кола кара, и въобще има ли два лева в джоба, мен хич и въобще не ме интересува.

И за тия влакове с кариериерите си има пътници, такива като @Белгиеца Защото то не може да има двама мъжа в семейството, някой трябва да е жената, другия да кара влака.

И до сега имаше бая дефицит на качествени жени, обаче с тоя наплив на красиви млади украинки, ще настане голям дефицит на качествени мъже. Познавам ги отблизо украинките. Супер много красиви и подържани, интелигентни, хрисими смирени, и домушарки. Обаче и при тях има недостиг на качествени мъже, защото украинците са пиянки и некадърници и си бият жените за щяло и не щяло. Пък ние сме джентълмени, много от нас сме си устроили живота добре, има какво да предложим. Имам един авер 10 години вече женен в Украйна, знаем се с него от глухите времен още на ниската земя, той имаше бизнес тука, и на Влас в на сестра му хотела започна неговата украинска епопея. Запозна се там с украинки и полудя човека по тях.Той ми каза, че украинките му били казали, че техните мъже не става ли и за това те били луди по българите. Малко след като се премести в Украйна, чувахме с него по скайп вика Брат не мога да се отърва от хубави жени. И си спомням, че смени няколко, коя от красива по-красива преди да се ожени.Вика пък еле да си малко по изтупан, с някой готин парфюм и някоя по лъскава кола, край умират ти в краката. Защото те са като рускините едно към едно, пък аз съм живял в Русия с нашите, бащата беше 10 години главен изпълнителен там, буквално му умираха в краката. Майка ми жената на 30г. са разболя и и побеляха косите. И беше покорна и слушаше и така трябва.

• Отговори 66
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Приятелче! Здравей първо и приятно посрещане на великденските празници. С тази тема  нас, тук в България няма много да ни зарадваш. Но темата ти колкото да те оплюват, е много добра. Лошо ще

• Емил Костов
    Емил Костов

Не знам само къде видя бедни, гладни боси и красиви украинки.

• Колев 74
    Колев 74

Владко! На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш. Ще ме поменуваш след 30-40 години, но няма да мога да го прочета. За 5 грама непрана вълна да изпадам в истерия, че да посещавам Карлук

Приятелче!

Здравей първо и приятно посрещане на великденските празници.

С тази тема  нас, тук в България няма много да ни зарадваш. Но темата ти колкото да те оплюват, е много добра. Лошо ще е ако се случи само едно. Толкова хубаво си ги описал тези украински красавици, че ще развалиш рахатлъка само на един човек, живеещ близко до теб. Сети се кой е той! На руса украинка той не би устоял, независимо има ли или няма пари.  Тя като научи че е живял повече от 20 години в Белгия, да не си мислиш че ще му повярва че е безпаричен? Няма как да се случи това. Все пак и той има част от къщата, купиха му нова дачия, (ще я умие на автомивката и ще прилича на абсолютно нова). Че тя си е такава. Още е с....оригиналния бензин в резервоара. И накрая, след толкова години домашен майстор, готвач, перач, тапетаджия, сателитаджия и всичко останало, както русата му красавица е на работа, така ще узнае  че  Дон Жуан е потеглил за България. Тенденцията е - момчето да намаже, щото вече е във преклонна възраст и това чудо на природата - украинска руса красавица.. Ориентирал се е добре - колкото и да не е, ще е по млада от русата му принцеса, която бие 50 лазарника. Звънни му и го поздрави от мен. Кажи му, понеже продаде имота в Михайловградско, че няма проблем с настаняването. Ще го приема - ще му направя и промоционална цена за жилище. Като за него. 

Гледам долу вляво - и КАКА те чете. Явно си станал известна личност по Западна Европа!

Аз като се сетя вчера какъв имейл получавам от украинка някаква си. Без да я знам без да съм я виждал не съм и писал никога до сега оназ женица ми предлага брак разни други простотии само и само аз лудия да клъвна да и дам 600 долара а тя няма да ги пипа и като ми кацне щяла да ми ги върне. А най интересното е че хем се намира в Украйна и в същото време се намира в някаква си арабска държава ли беше или Пакистан не си спомням много добре та представям си ако ми се появи някоя Украинка на вратата какъв цирк ще бъде.

:lol6:

хапчетата, братчет

нещо бая дози си пропуснал

преди 21 минути, vlado1985 написа:

Аз като се сетя вчера какъв имейл получавам от украинка някаква си. Без да я знам без да съм я виждал не съм и писал никога до сега оназ женица ми предлага брак разни други простотии само и само аз лудия да клъвна да и дам 600 долара а тя няма да ги пипа и като ми кацне щяла да ми ги върне. А най интересното е че хем се намира в Украйна и в същото време се намира в някаква си арабска държава ли беше или Пакистан не си спомням много добре та представям си ако ми се появи някоя Украинка на вратата какъв цирк ще бъде.

Ти си младо момче и всичко може да ти предложи дадена жена. Защо на мен не ми предлагат? Я помисли. Щом си се развел, не ти трябва отново да се жениш. Всички жени могат да са твои, но трябва да опиташ, ТИ!

преди 8 минути, Kieli написа:

:lol6:

хапчетата, братчет

нещо бая дози си пропуснал

Добре дошли в психиатрична клиника Калдата, тук девиза е "На лекарствата, твърдо нье!".
В първа стая е настанен финансовия гуро Джордж Сорос, във 2ра стая негов съсед е българския Ким Ир Сен, в 3та стая са самия Наполеон, Цезар и Джордж Буш старши, на кого ще попаднете зависи по кое време ще посетите стаята, непосредствено до него в 4та стая е добрия приятел на мечо Пух - Прасчо, в 5та стая е негово "височество" принц Лоран а в 6та нейно височество принцесата.
Завеждащия отделението доктор Калин Карабойчев залага на нови методи на лечение които за сега не дават много надеждни резултати, но опитите продъжават и се на дяваме на позитивно развитие на състоянието на пациентите.

Ония ден си пия биричката с един нашенски столипиновски резидент пред Лидлчето, и той ми разправя, че цялото семейство  работат в Нидерландия, обаче жена му прибирала накрая на месеца парите, всички и са отчитали и тя решавала нещата с финансите. И си викам, майкоо, щом чак и при тях вече е наложен матриархалния модел за семейство тоя свят само ще става по-зле. Той човека може и да може да управлява финанси, обаче жените са манипулаторки по природа, и ако ти е малко по-слаб ангела и си готов. Аз нямам спомени баща ми да се е отчитал на майка ми, или да е пита да ли може да ходи да пие бира с приятели. Беше оставил само една пачка със Захари Зограф и Иван Вазов в кутията от пистолета горе в секцията, тя беше само за аварийни ституации, ако се случи нещо с него и няма от къде.Бащата е водил гости в 2 през ноща, майка ми трябваше да стане и да почне да пригатвя разни неща за ядене. Айде сега си доведи гости в 2 през ноща, да видиш какво ще ти се случи, и как ще ти излетят дрехите през терасата.

1. Не знам какво общо имат украинките и някой от Столипиново.

2. Откъде си сигурен, че тоя не те лъже.

3. А намери си жена пък ще видим, кой кого ще изхвърля през терасата.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 1 час, Kolev72 написа:

Ти си младо момче и всичко може да ти предложи дадена жена. Защо на мен не ми предлагат? Я помисли. Щом си се развел, не ти трябва отново да се жениш. Всички жени могат да са твои, но трябва да опиташ, ТИ!

Чичо Стефчо аз не съм бил женен до сега. Вярно до преди 2 години живях на семейни ,начела с бившата докато не ме изгони, но едва ли трябва да опитвам от нещо елементарно фалшиво. Което сигурно днес е разпратило същия имейл на хиляди потребители всеки един човек като прочете написаното ще му стане пределно ясно за какво става въпрос.

Тогава се извинявам. Аз съм останал с такова впечатление след твой отдавнашен коментар. То не е лошо да си женен, но е много важно на каква ОВЦА ще попаднеш и дали ще успеете да се търпите за дълъг период от време. Като че ли, на семейни начала е за предпочитане в днешно време. Нали знаеш: На лицето на човек не е написано какво представлява. Можеш, само да се досещаш. А че те е изгонила, хич не го преживявай. И не ти трябва да си заврян зет - такъв мъж е скъсан чувал. Нали си обърнал внимание, че тук си имаме такъв представител? Сложил на гол тумбак чифте пищови и се тупа че жена му е белгийка - с 4000 евро заплата. А той колко взема като е в Белгия. Утре или по късно ще го видиш на границата с чемоданчика в ръка!

Приятно посрещане на празниците на ТЕБ и всички, които са в темата!

Честно да си кажа преживяното с бившата ми беше пълен кошмар и ако тя не ме беше изгонила а аз както виждах много добре картинката и си правех пас само сигурно сега щях да съм в Карлуково. даже и сега без жена донякъде ми е много по добре и спокойно макар че всеки човек е различен но идва един момент когато всеки си показва другото аз и изненадите започват.

Владко!

На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш. Ще ме поменуваш след 30-40 години, но няма да мога да го прочета. За 5 грама непрана вълна да изпадам в истерия, че да посещавам Карлуково - това няма как да се случи при мен. И при теб ще е така, ама като пораснеш още малко.Имаш ли 2 ръце, умееш ли да ги управляваш добре, не е възможно да пропаднеш. То е възможно при мъжете, но трябва да си много голяма шамандура. Колкото и да не ми се иска, отново ще ти дам пример с Белгийчето. Подиграваме  се, плюем го но иначе си е мъж.Намерил на хляба мекото - нека да буха русата красавица - стига да му носи финикийски знаци. И да го изгони - той си има жилище в София. Важното е  че е поживял 20-30 години на гърба на друг. Хайде стига ти толкова. Ако пък си приритал толкова за жена - ще ти дам моята баба, че и някоя и друга хилядарка ще ти бутна. Без да ми мигне окото.!

преди 1 час, Емил Костов написа:

1. Не знам какво общо имат украинките и някой от Столипиново.

2. Откъде си сигурен, че тоя не те лъже.

3. А намери си жена пък ще види, кой кого ще изхвърля през терасата.

Емо има една такава приказка, че мъдрия се учи от чуждите грешки, интелигентия от своите, а глупака той никога не се учи и ги повтаря. 

Понеже @кака ти е дала показалец на горе, я да ни припомни как замергала с тъборетки бившия си. Това е домашно насилие над мъже бе ало? Жена на 29 години щом го прави това, това е вече изграден закорявал характер, това не е дете за да го превъзпиташ.

Почти всички колеги и мъже извън работа покрай мен, са сами, или разведени или разделени, освен, което и ограбени. Всеки ден карам един колега до в къщи, защото живял с някаква 12 години, тя го е изхвърлила от нейното жилище, взела му е колата, сега той живее в една бърлога пълна с мухъл и бръмчи с рейса. Сега на 35г. трябва да почва от нула.

Хубаво, е че в момента с тая война сред жените ще има конкуренция. Конкуренцията развива пазара от мен да го знаеш.;)

преди 4 часа, Емил Костов написа:

Не знам само къде видя бедни, гладни боси и красиви украинки.

Хаха Емо ти в кой свят живеел бе братче? В някой твой паралелен според мен. Аз като влезнах сутринта във фейса в групата на моя град, който подпомага украинските бежанци, беше пълно със красиви украинки, които се молеха за подслон. Кеф ти с деца, кеф ти без деца. Едно време когато са живеели по пещерите, защо си мислиш една жена е искала да прави семейство с един мъж, не деца, семейство? За да оцелее пич. Тя е следвало първо инстикта си за самосъхранение. Сега в тоя модерен свят, който ние мъжете направихме лесен и удобен, те могат да оцеляват вече сами, за това има вече толкова разводи и самотни родители. Чети малко и влез в реалния свят.

Конкуренцията между жените е вечна, защото те се раждат в превес. Такъв е закона на природата.

Най-зле е в блядска Русия. Империализмът там доведе до 12 жени на мъж и в близко бъдеще едва ли ще се нивелира. На другия полюс е Китай. Дебилната политика на хунвейнбините - едно дете в семейство доведе днес до една жена на 12 китаеца, което обрича много от тях на чикиджилък и манафлък.

преди 13 минути, Христофор_първи написа:

Емо има една такава приказка, че мъдрия се учи от чуждите грешки, интелигентия от своите, а глупака той никога не се учи и ги повтаря. 

Понеже @кака ти е дала показалец на горе, я да ни припомни как замергала с тъборетки бившия си. Това е домашно насилие над мъже бе ало? Жена на 29 години щом го прави това, това е вече изграден закорявал характер, това не е дете за да го превъзпиташ.

Почти всички колеги и мъже извън работа покрай мен, са сами, или разведени или разделени, освен, което и ограбени. Всеки ден карам един колега до в къщи, защото живял с някаква 12 години, тя го е изхвърлила от нейното жилище, взела му е колата, сега той живее в една бърлога пълна с мухъл и бръмчи с рейса. Сега на 35г. трябва да почва от нула.

Хубаво, е че в момента с тая война сред жените ще има конкуренция. Конкуренцията развива пазара от мен да го знаеш.;)

Хаха Емо ти в кой свят живеел бе братче? В някой твой паралелен според мен. Аз като влезнах сутринта във фейса в групата на моя град, който подпомага украинските бежанци, беше пълно със красиви украинки, които се молеха за подслон. Кеф ти с деца, кеф ти без деца. Едно време когато са живеели по пещерите, защо си мислиш една жена е искала да прави семейство с един мъж, не деца, семейство? За да оцелее пич. Тя е следвало първо инстикта си за самосъхранение. Сега в тоя модерен свят, който ние мъжете направихме лесен и удобен, те могат да оцеляват вече сами, за това има вече толкова разводи и самотни родители. Чети малко и влез в реалния свят.

Не знам кой в коя реалност живее. Не те виждам с украинка, нито да си и дал подслон?! За войната няма да си отварям устата, че ще стане страшно, а си има и друга тема.

Кака не знам защо я намесваш! С нея нямаме нищо общо. Просто съфорумници.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 16 минути, Емил Костов написа:

Не знам кой в коя реалност живее. Не те виждам с украинка, нито да си и дал подслон?! За войната няма да си отварям устата, че ще стане страшно, а си има и друга тема.

Не не съм с украинка, нито съм дал подслон. Но имам опит и то така добре натрупан през годините.

Преди години се пребирам в бг за известно време и бам същата вечер забивам една нашенка. Жените не са глупави, гледа готината кола, изтупан избаран с 10 000 евро в една кожена чантичка имах през кръста. Барове дискотеки същата вечер и в 2 през ноща на един паркинг в Пловдив като ме награби откачи жената. После филми за възрастни горе в хотела, в който аз бях главен актьор.  Много ме харесвала, бил съм много готин, като фотомодел дрън-дрън. А работата каква била. Тя на 29 години, без деца, биологичния часовник е натиска, и бачкаше като продавачка за 450 кинта в една бакалия. Живееше с майка си в една стая от 10 квадрата. Тоест и мизерията я натиска яко. Имахме афера няколко месеца, беше много послушна и покорна, и един ден бяхме в мол Сердика в София и отиваме на терминала аз да си купя билет да летя след няколко дена за Холандия. Тя като се разплака там пред хората, Моля ти се вземи ме не ме оставяй тук. Била се привързал с към мен свикнала дрън-дрън булшет! Инстикта за самосъхранение батко, биологичния часовник, това са страшни неща за една жена.

преди 5 минути, Христофор_първи написа:

Не не съм с украинка, нито съм дал подслон. Но имам опит и то така добре натрупан през годините.

Спокойно можеш да пишеш истории, примерно в https://www.edna.bg/avtori/apply, че и пари може да  печелиш:lol6:

преди 51 минути, Kolev72 написа:

Владко!

На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш. Ще ме поменуваш след 30-40 години, но няма да мога да го прочета. За 5 грама непрана вълна да изпадам в истерия, че да посещавам Карлуково - това няма как да се случи при мен. И при теб ще е така, ама като пораснеш още малко.Имаш ли 2 ръце, умееш ли да ги управляваш добре, не е възможно да пропаднеш. То е възможно при мъжете, но трябва да си много голяма шамандура. Колкото и да не ми се иска, отново ще ти дам пример с Белгийчето. Подиграваме  се, плюем го но иначе си е мъж.Намерил на хляба мекото - нека да буха русата красавица - стига да му носи финикийски знаци. И да го изгони - той си има жилище в София. Важното е  че е поживял 20-30 години на гърба на друг. Хайде стига ти толкова. Ако пък си приритал толкова за жена - ще ти дам моята баба, че и някоя и друга хилядарка ще ти бутна. Без да ми мигне окото.!

Ааааа още не съм приритал за жена, пак и отскоро една комшийка от другата улица ми прави мили очи. И тя разведена горката има сестра, по голяма от нея с която, бях известно време преди години. И ме изпрати с шамар през лицето че бях пийнал малко повече и незнаех къде се намирам, та вместо нея една вечер хванах пинчера, и го нацелувах ама и то идва да ми се радва хайванина де. А аз завалията талпа та чак в коридора паднах, и немога да стана и  онова животно ми се радва. Аз взех че го помислих за жената кво му стана на тоя пес излая много силно и жената се показа от стаята и като се разписка вика как та не е срам простак умори кученцето а аз съм го бил захапал за ухото та то затова така излаяло силно боже боже като се сетя какви още щуротии съм вършел някога. А пак и аз не обичам да се занимавам с чужди жени най малкото на познати или на приятел нещо. Това не го обичам пак и човека да ми дава, някоя друга пара че съм му бил взел булкат,а абсурд не ми трябват такива неща. А и аз си вадя доволно пари и съм си доволен да му мислят тези които чакат на готово и се страхуват от работа.

Мани ги тия биологични часовници, аз от години друг часовник освен Casio не ползвам.

Иначе по темата, в Холандия може да идват бедни и гладни украинки, ама аз във Варна не съм видял такива, най-много украинката да прелъсти някой с гараж да може да има къде да си паркира Аудито или джипа.

В наше село вече се случва и то преди войната. Да, защото украинките знаят какво е истински мъж!!!

п.п. За разлика от българките, то украинките са умни. ;) Само погледнете бежанките с по колко деца идват ... 

Войната е катализатор, който може да доведе до вид равновесие по българските територии ... 

Който е спал с украинка е от Господ целунат!

преди 6 минути, bigiadri написа:

Който е спал с украинка е от Господ целунат!

Белгиеца само да го прочете това, 100 години ще ти целува краката.  То това, му е несбъднатата мечта все още! Гледа ги, любува им се, но го може само на ...телевизора.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.