Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Ще отмъкнат ли украинките качествените мъже на българките и западно европейките?

Featured Replies

преди 10 часа, bootlicker написа:

За какви "бедни" украинци говорят дерационализираните мозъци на някои хора? Аз работя на Слънчев Бряг и Свети Влас - идват само богати и сексапилни украинки и рускини, с готините си мъжкари. Имат скъпи джипове и коли. Наскоро, даже видях и няколко фирарита. В Бургас, пък, също виждам украинци - изглеждат съвсем нормално и разполагат с пари - няма бедни нещастници със скъсани дрехи, както си мислят някои хора, жертви на колониалната пропагандна система, финансирана от Вашингтон, на която и е наредено та произвежда анти-Руска пропаганда.

По темата: Качествени мъже в България? Хаха, недей... В България отдавна няма качествени хора, повечето, които останаха са ниско образовани измекяри и глупаци - много рядко се срещат качествени хора. Всичко останало, по-хубавото и по-качественото, отдавна е заминало за други държави. Депопулацията на България започна преди повече от 30 години, след частно финансирания преврат на ООН-ската олигархия срещу политиките и националния суверен на държави от Съветския Съюз - тогава събориха режима на Тодор Живков, и го замениха с яростен капитализъм, неолиберализъм, империализъм, либерализъм, и всякакви други анти-човешки идеологически подривни дейности...

Не, никой никого няма да открадне. В България вече няма какво да бъде открадната - вече всичко е открадната, нищо не  е останало.

Много добре си се описал. Браво. Ако си забравил още нещо, спокойно можеш да го споделиш в нов пост. Всеки те чете с пръст в уста.

• Отговори 66
  • Прегледи 5,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Приятелче! Здравей първо и приятно посрещане на великденските празници. С тази тема  нас, тук в България няма много да ни зарадваш. Но темата ти колкото да те оплюват, е много добра. Лошо ще

• Емил Костов
    Емил Костов

Не знам само къде видя бедни, гладни боси и красиви украинки.

• Колев 74
    Колев 74

Владко! На ЖЕНА и мъжко магаре, никога не трябва да вярваш. Ще ме поменуваш след 30-40 години, но няма да мога да го прочета. За 5 грама непрана вълна да изпадам в истерия, че да посещавам Карлук

преди 14 часа, Profruit написа:

Конкуренцията между жените е вечна, защото те се раждат в превес. Такъв е закона на природата.

Най-зле е в блядска Русия. Империализмът там доведе до 12 жени на мъж и в близко бъдеще едва ли ще се нивелира. На другия полюс е Китай. Дебилната политика на хунвейнбините - едно дете в семейство доведе днес до една жена на 12 китаеца, което обрича много от тях на чикиджилък и манафлък.

Населението на света. Брояч на населението на света

Руската федерация Население 2022

Китай Население 2022

Това ми се струва по-достоверно.

Що се отнася до украинките - жени като жени.

Първите покани за приятелство във фейса вече заваляха. Сега като се замисля, ниска и трътлеста украинка май не съм виждал. 

преди 3 минути, Христофор_първи написа:

Първите покани за приятелство във фейса вече заваляха. Сега като се замисля, ниска и трътлеста украинка май не съм виждал. 

Ако ти трябва(евентуално) но зная че си падаш по хубавките - ниска и трътлеста - ти си много близо до тях. На една крачка ти е Германия

преди 17 часа, Христофор_първи написа:

Емо има една такава приказка, че мъдрия се учи от чуждите грешки, интелигентия от своите, а глупака той никога не се учи и ги повтаря. 

Понеже @кака ти е дала показалец на горе, я да ни припомни как замергала с тъборетки бившия си. Това е домашно насилие над мъже бе ало? Жена на 29 години щом го прави това, това е вече изграден закорявал характер, това не е дете за да го превъзпиташ.

Почти всички колеги и мъже извън работа покрай мен, са сами, или разведени или разделени, освен, което и ограбени. Всеки ден карам един колега до в къщи, защото живял с някаква 12 години, тя го е изхвърлила от нейното жилище, взела му е колата, сега той живее в една бърлога пълна с мухъл и бръмчи с рейса. Сега на 35г. трябва да почва от нула.

Хубаво, е че в момента с тая война сред жените ще има конкуренция. Конкуренцията развива пазара от мен да го знаеш.;)

Хаха Емо ти в кой свят живеел бе братче? В някой твой паралелен според мен. Аз като влезнах сутринта във фейса в групата на моя град, който подпомага украинските бежанци, беше пълно със красиви украинки, които се молеха за подслон. Кеф ти с деца, кеф ти без деца. Едно време когато са живеели по пещерите, защо си мислиш една жена е искала да прави семейство с един мъж, не деца, семейство? За да оцелее пич. Тя е следвало първо инстикта си за самосъхранение. Сега в тоя модерен свят, който ние мъжете направихме лесен и удобен, те могат да оцеляват вече сами, за това има вече толкова разводи и самотни родители. Чети малко и влез в реалния свят.

Пегъзий, моля те, няма ли свестни лекари в Нидерландия. Поне посети някой кофишоп.

Там поне е легално. Не се чувстваш добре. Личи ти.

elon musk smoking GIF

преди 5 минути, Kolev72 написа:

Ако ти трябва(евентуално) но зная че си падаш по хубавките - ниска и трътлеста - ти си много близо до тях. На една крачка ти е Германия

Бъркате г-н Колев, Турция и Ориента са ниски и трътлести. В Германия са швестери.

С такова убеждение съм останал. всеки може да сгреши. Но си спомнян от филмите , по време на войната че имаха едни едри германски кобили. Жените им повечето приличат на тях.

преди 1 минута, Kolev72 написа:

С такова убеждение съм останал. всеки може да сгреши. Но си спомнян от филмите , по време на войната че имаха едни едри германски кобили. Жените им повечето приличат на тях.

"хубава жена в Германия ще видиш само на екран"

до ден днешен все още ми се доказва тази теория

преди 2 минути, Kieli написа:

"хубава жена в Германия ще видиш само на екран"

до ден днешен все още ми се доказва тази теория

Е! Значи съм почти прав. Помня, че имаше една хубавица - модел, но не се досещам за името и. Германка, но много години живее в Щатите.

преди 17 минути, Kolev72 написа:

Е! Значи съм почти прав. Помня, че имаше една хубавица - модел, но не се досещам за името и. Германка, но много години живее в Щатите.

heidi-klum-before-her-makeover.jpg

Хайди Клум.

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Хайди_Клум

преди 3 часа, dioib написа:

Минава Костадиновица (на Емил) по площад "Хелзинки" в София. И, зададе същия въпрос, но за в България. 

Аз казах, че няма, защото няма истински жени в България. ;) Та, докато смяташ България за БълХария ще е така ... 

Аз казах!!!

Какво си казал ти - си е твой проблем! Никой не му пука!

За БълХария и за Въшкария си е едно и също. Ти ви казват „Върви в пътя!“ - а вие ... все по тротоара се врете!

За истинските неща ...
Истинският джентълмен - отваря вратата на дама, не защото ТЯ е дама. А защото ТОЙ е дентълмен!

преди 48 минути, Kolev72 написа:

Ако ти трябва (евентуално) но зная че си падаш по хубавките - ниска и трътлеста - ти си много близо до тях. На една крачка ти е Германия

Не разбирам, защо налагате вашите разбирания - за хубост?

Няма недостатъчно хубави жени - има недостатъчно обичани!

преди 9 минути, jhoro написа:

Какво си казал ти - си е твой проблем! Никой не му пука!

За БълХария и за Въшкария си е едно и също. Ти ви казват „Върви в пътя!“ - а вие ... все по тротоара се врете!

За истинските неща ...
Истинският джентълмен - отваря вратата на дама, не защото ТЯ е дама. А защото ТОЙ е дентълмен!

Не разбирам, защо налагате вашите разбирания - за хубост?

Няма недостатъчно хубави жени - има недостатъчно обичани!

Ти май нищо не разбираш. Какво има в това, да обичаш една жена? Мнения и хора  - различни. Явно от жени нищо не разбираш.

преди 14 минути, АСПЕКТ написа:

Не е тази бре. Тя, моята баба по хубава от тази, а разлика в годините им е 21.

преди 1 час, Kolev72 написа:

Ти май нищо не разбираш. Какво има в това, да обичаш една жена? Мнения и хора  - различни. Явно от жени нищо не разбираш.

Не е тази бре. Тя, моята баба по хубава от тази, а разлика в годините им е 21.

Ичка - много си изкукуригал!

преди 36 минути, jhoro написа:

Ичка - много си изкукуригал!

Никога не е било повече от теб, а си твърде по млад. Като стигнеш 70, може и да не можеш вече да пишеш тук.

преди 2 часа, Kolev72 написа:

Точно ниски и трътлести са в Германия, а нашенския швестър там, е виждал само швестъри.

A някакво инфо за "буферите" или масово са с грузински бакенбарди?

на 22.04.2022 г. в 8:03, ncl написа:

Що се отнася до украинките - жени като жени.

Грешка.

На Север имат специфичен ген, който прави така, че доста голяма част от женското население да е високо, симпатично, нежно с фини черти... Такъв ген няма във всяка държава, следователно "жени като жени" е невалиден аргумент.

преди 22 часа, jhoro написа:

Много е красива.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.