Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Активиране на Windows 10 home

Featured Replies

Здравейте, от 5 години имам windows 10 home. Бях го активирал и всичко си беше наред, но от няколко дни иска пак активация. Някой, ако може да съдейства ще съм му много благодарен 

преди 18 минути, z3ra7ul написа:

Здравейте, от 5 години имам windows 10 home. Бях го активирал и всичко си беше наред, но от няколко дни иска пак активация. Някой, ако може да съдейства ще съм му много благодарен 

И как по точно си го активирал ако не е тайна?!

преди 1 час, z3ra7ul написа:

Май искаш да ползваш нещо за което не си платил?

преди 4 минути, balki65 написа:

Че, защо да плаща,лато за сега може да го заобиколи .

Защото това е цивилизования начин да ползваш продукт/услуга, за която някой е положил труд! И защото, докато не си промените това мислене, вие, няма и на вас да ви плащат адекватно! Значи всички искате нещо и псувате Mайкрософт или Адобе (примерно), но не искате да дадете лепта за подобряване на продукта? И ка да стане тая работа?

преди 12 минути, balki65 написа:

Че, защо да плаща,лато за сега може да го заобиколи .

Ходил ли си в Европа?

преди 11 минути, NewRedDragon написа:

няма и на вас да ви плащат адекватно!

Не е гаранция, експлоатация на труд ще има винаги - така работи света от много време, дефакто винаги.

преди 20 минути, ДзВяРа! написа:

Ходил ли си в Европа?

Стана ми хинтересно,защо питаш.

преди 22 минути, NewRedDragon написа:

Защото това е цивилизования начин да ползваш продукт/услуга, за която някой е положил труд! И защото, докато не си промените това мислене, вие, няма и на вас да ви плащат адекватно! Значи всички искате нещо и псувате Mайкрософт или Адобе (примерно), но не искате да дадете лепта за подобряване на продукта? И ка да стане тая работа?

Чена това ни научи,Бай Тошо,спомняш ли си за ПК Правец, как се изобрети , именно к кражба на технологии, и не само това и мн., др.

преди 13 минути, balki65 написа:

Стана ми хинтересно,защо питаш.

Защото там хората не мислят като теб, културни са и се развиват!

Ако си ходил ще знаеш разликата. Ние в България винаги гледаме да минем метър, да измамим някой, да откраднем нещо и да излъжем някой! На пътя когато шьофираме, свирим и псуваме всички, скачаме на бой, НИКОГА не спазваме правилника за движение. Всичко което е забранено ние го нарушаваме и после се чюдим защо сме на дъното, най-зле от всички.

Затова те попитах дали си ходил в Европа, ако си ходил ще ме разбереш какво ти пиша.

:)

Там не е така, И КАКВО ЩЕ МУ СТАНЕ НА АВТОРА АКО СИ ЗАКУПИ ЛИЦЕНЗА?

преди 2 минути, balki65 написа:

Има ги всякакви навсякъде, но законите ,занъците,правилата за движение се мъча да спазвам , и аз  си плащам за програмата и то не малка сума за година. 

И сега си отговори на въпроса, какво толкова ще му стане на Автора на темата ако си заплати лиценза?

На теб какво ти става когато отидеш да си платиш ТОКА примерно? Използвал си го цел месец и си плащаш за него, нали. Нещо лошо ли ти става, припадаш ли, какво? Не че не мога да му дам линкове как да си активира Прозореца, но се губи смисъла след като решението е едно плащане и получава легална ОС! Ако иска да мине метър има алтернативни ОС които са напълно безплатни.

преди 6 минути, balki65 написа:

На теб, какво ти става,те Майкрософт са си достатъчно богати, с неговите 10долара ли , ще сколапсат.Ако чуеш за по евтино олио няма ли да попиташ, къде го продават.

Не, няма да попитам, аз олио не ползвам след като има алтернатива на олиото! :D

И Прозорец не ползвам от много години вече, поради същите причини!:bye1:

За това те попитах ходил ли си в Европа, там мислят обратното на теб.

Показваш и завист, типично за Българин, не си гледаме в чинията а винаги гледаме какво има във чинията на другия. Майкрософт били богати, завист.

преди 10 минути, ДзВяРа! написа:

За това те попитах ходил ли си в Европа,

хубав въпрос
те ся се чудя, бананова република ли сме 

преди 23 минути, balki65 написа:

И аз имам въпрос,а ти ходил ли си в Аврупата.

Не те разбрах, за коя Група питаш? Авгрупа или за месец август питаш?:ohmy:

Оправи си правописните грешки, и ще ти отговоря!

преди 17 минути, balki65 написа:

Чел ли си Бай Гано, според теб манталитета на Българина дали се е променил. Не беше пр., грешка, но как тогава разбра писателя, а сега не,е добре Европа.

Чел съм Бай Ганьо, и се пише Ганьо а не Гано! Манталитета на нас Българите се е променил спрямо Бай Ганьо!

Искаш да ми кажеш на Турски език Европа? Ами пак не се пише и изговаря така, на български ще ти го напиша Аувропа или при твоя случай Аувропата . Да ходил съм много пъти.

Малко по грамотно и конкретно пишете, когато липсва образуванието се стига до тук. Човек се Чюди как да ви разбере какво пишете.

преди 28 минути, ДзВяРа! написа:

Не те разбрах, за коя Група питаш? Авгрупа или за месец август питаш?:ohmy:

Оправи си правописните грешки, и ще ти отговоря!

Чел ли си Бай Гано, според теб манталитета на Българина дали се е променил. Не беше пр., грешка, но как тогава разбра писателя, а сега не,е добре Европа.

' Ако, ще говорим за грамотност,започни със запетаите.Не,не се е промени,140г, след написването на книгата.Това даже си го написал в профила си,ходил си, добре, но докато не изядеш 1кг., сол с някого не можеш да го опознаеш. Защото за живея там ,където си ходил, от мн., години.

преди 4 минути, balki65 написа:

' Ако, ще говорим за грамотност,започни със запетаите.Не,не се е промени,140г, след написването на книгата.Това даже си го написал в профила си,ходил си, добре, но докато не изядеш 1кг., сол с някого не можеш да го опознаеш. Защото за живея там ,където си ходил, от мн., години.

Запетаите винаги си ги слагам точно където трябва! Това, че ти не можеш да четеш правилно не означава, че запетаите ми са виновни за това. А и не виждам какво да започвам след като вече приключвам със заядливите ти глупости. Така и не разбрах какъв ти е проблема, темата е за активиране на ОС. Аз пак ще повторя, че най-правилното решение за активиране на Windows е като се плати. Ти ми дрънкаш глупости, че ние Българите сме Ганьовци и затова трябва да използваме хакове, кракове, разни кей-логани и други забранени и пълни с вируси програми. След това се заяждаш, че не слагам запетаите където трябва? И аз съм принуден постоянно да ти отговарям. Поредния уникален образ.

:giggle1:

преди 20 минути, balki65 написа:

Аре стига спами темата,ако ще помагаш на човека ,помагай, ако не мълчи.

На всеки коментар горе във дясно има опция "Докладвай", като не ти харесва просто избери тази опция.

Спамера в темата си ти, аз се изказах конкретно, точно и ясно какво да направи автора. Ти не стига, че оака темата ами и съвета ти е да накараш автора да използва противозаконен забранен софтуер, за да си активира ОС! А това дали ще мълча или няма, не си ти човека който ще ми каже.

преди 6 часа, z3ra7ul написа:

Явно е някакъв glitch. Ако си го активирал, няма как отново да ти иска да го активираш, защото лицензирането остава за постоянно, и няма срок на изтичане.

Свържи се с поддръжката от Майкрософт, или използвай техния форум да потърсиш помощ.

Друг вариант, според мен, е че си използвал cheat, и сега Windows е засякъл този cheat, махнал го е, и активацията ти е изчезнала.

преди 3 часа, NewRedDragon написа:

Защото това е цивилизования начин да ползваш продукт/услуга, за която някой е положил труд!

Какво ще кажеш да спреш да произвеждаш про-капиталистическа дезинформация? Капиталистите от Майкрософт, както и програмистите, създали Windows 10, отдавна са си избили парите за заплати, разходи, изследвания, тестове, и всичко... след като се избият парите за разходите, инвестициите в разработката, всички допълнителни пари са чиста печалба. Майкрософт отдавна са си избили парите за разходи, и са натрупали милиарди в печалби от продавани на копия за Windows 10 и услуги за Windwos 10.

Наистина ли мислиш, че един човек, който използва crack, ще ощети много-милиардна корпорация като Майкрософт? Майкрософт дори няма да разберат, камо ли да усетят някаква финансова загуба. Майкрософт не заслужават уважение, защото те не се интересуват от малкия човек и софтуерните му интереси, а само от техните печалби - това е причината поради която умишлено спират поддръжката на хубави, харесвани и уважавани ОС-и, и пускат нови ОС-и с изкуствено надути изисквания, че и продажбите на хардуер да вървят. Това се нарича планирано остаряване - "planned obsolence". Такива не заслужават уважение. Ако Windows се разработваше от малка група хора, слагащи амбиция и сърце в софтуера, тогава с мерак да платиш за софтуера - но като се има предвид какви хора седят зад Майкрософт, и най-вече кой е основателя, направо да ти се повръща... Аз затова постепенно съм започнал да преминавам към Linux.

Майкрософт е много милиардна корпорация, която е 'too big to fail". Такова нещо като "финансово ощетяване" не съществува за Майкрософт.

Майкрософт са достигнали точката, при която притежават монопол и доминират пазара. На тях печалби вече не са им нужни от Windows 10, нали вече си имат Windows 11 - "супер чудото със супер сигурност", както казват...

преди 16 минути, ДзВяРа! написа:

На всеки коментар горе във дясно има опция "Докладвай", като не ти харесва просто избери тази опция.

Спамера в темата си ти, аз се изказах конкретно, точно и ясно какво да направи автора. Ти не стига, че оака темата ами и съвета ти е да накараш автора да използва противозаконен забранен софтуер, за да си активира ОС! А това дали ще мълча или няма, не си ти човека който ще ми каже.

Автора си носи отговорноста ,негово си е ПЦто,ако искаше да плати нямаше да пита тук.Какъвто софтоер иска ,такъв ,ще ползва. Ако  ти не помогнеш друг,ще го направи. Просто не избрал правилния форум,И той знае ,че решенито е заплащане, но така е по сладко..

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Явно е някакъв glitch. Ако си го активирал, няма как отново да ти иска да го активираш, защото лицензирането остава за постоянно, и няма срок на изтичане.

Свържи се с поддръжката от Майкрософт, или използвай техния форум да потърсиш помощ.

Друг вариант, според мен, е че си използвал cheat, и сега Windows е засякъл този cheat, махнал го е, и активацията ти е изчезнала.

Какво ще кажеш да спреш да произвеждаш про-капиталистическа дезинформация? Капиталистите от Майкрософт, както и програмистите, създали Windows 10, отдавна са си избили парите за заплати, разходи, изследвания, тестове, и всичко... след като се избият парите за разходите, инвестициите в разработката, всички допълнителни пари са чиста печалба. Майкрософт отдавна са си избили парите за разходи, и са натрупали милиарди в печалби от продавани на копия за Windows 10 и услуги за Windwos 10.

Наистина ли мислиш, че един човек, който използва crack, ще ощети много-милиардна корпорация като Майкрософт? Майкрософт дори няма да разберат, камо ли да усетят някаква финансова загуба. Майкрософт не заслужават уважение, защото те не се интересуват от малкия човек и софтуерните му интереси, а само от техните печалби - това е причината поради която умишлено спират поддръжката на хубави, харесвани и уважавани ОС-и, и пускат нови ОС-и с изкуствено надути изисквания, че и продажбите на хардуер да вървят. Това се нарича планирано остаряване - "planned obsolence". Такива не заслужават уважение. Ако Windows се разработваше от малка група хора, слагащи амбиция и сърце в софтуера, тогава с мерак да платиш за софтуера - но като се има предвид какви хора седят зад Майкрософт, и най-вече кой е основателя, направо да ти се повръща... Аз затова постепенно съм започнал да преминавам към Linux.

Майкрософт е много милиардна корпорация, която е 'too big to fail". Такова нещо като "финансово ощетяване" не съществува за Майкрософт.

Майкрософт са достигнали точката, при която притежават монопол и доминират пазара. На тях печалби вече не са им нужни от Windows 10, нали вече си имат Windows 11 - "супер чудото със супер сигурност", както казват...

Колегата, като пресече непрекъснатата линия на пътя. спира при патрулката и иска да му напишат фиш.

преди 12 часа, z3ra7ul написа:

решението е да нямаш повече уиндоус

линуксите са безплатни и вършат същата работа

преди 43 минути, Белгиеца написа:

решението е да нямаш повече уиндоус

линуксите са безплатни и вършат същата работа

Каква работа вършат? Да сърфираш с браузъра ли? OMG!

Апелите за лицензиран софтуер в България не вървят! Като най-бедна европейска страна хората са длъжни да избиват пари от разликата в стандарта на живот.

Вече казах веднъж преди седмица, че се ползва скрипт, който не инсталира нищо и активира перманентно компютъра да работи с Windows 10 и Windows 11.

преди 1 час, Клонинга написа:

Каква работа вършат? Да сърфираш с браузъра ли? 

На всичките 5 компютъра има инсталирана и по една боза 10, но само жена ми я ползва заради едни софтуери от едни курсове, който са писани само за бозата. Аз от повече от година не съм я пускал даже боза 10. Синът ми я пуска рядко да си прави апдейтите бозицата, за всеки случай ако от даскалото ги карат на ползват безплатния Офис с ключ от учебното им заведение. Един вид поддържа я да е в бойна готовност, ако му потрябва.
А ти можеш ли да си представиш че на лаптопчето има боза и линукс и андроид.
Е, има един софтуер работещ на бозата, ама за да не го пускам на нея, съм инсталирал и версията му работеща под андроид. Щото това бозата като му дадеш достъп до интернет и ти вика да не изключваш компютъра с часове. Все едно че не е твой лаптопа. А си го спрял от тока, а син екран на смъртта после при следващото му пускане.

Да бе, да ми се чуди човек как оцелявам без да ползвам боза 10.

Заключението, без боза не може.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.