Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за разтоварване на паметта

Featured Replies

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

А добавката работи само, когато работи хром. Това оценяваш ли го? Не работи допълнителна програма...

Това ми е пределно ясно че добавката работи само когато е пуснат хрома. А за мем редукт и нея като я пусна намалява натоварването следтова като я спра пак се вдига рамта даже със нея веднъж на затворен браузер и само една пусната програма ми излезна съобщение за недостиг на рам

• Автор
преди 55 минути, цър-вул написа:

На теб всичко ти е пределно ясно, а накрая - проблем...

Както казах в един от предишните ми постове съмненията ми падат най вече към рамта и видеокартата щото и 2 т памети са различни модели и не е в двуканален режим. А на едно старо лаптопче асус то и той е макс до 4гб но там са 2х2гб на самсунг и този проблем там не съм го срещал. Утре ще взема от един приятел неговата рам да тествам с нея 

• Автор
преди 9 минути, plamen_petrov_80 написа:

И какво разбра от цялото това нещо?

Пламен понеже не зададе точно въпроса си за cpu z какво искаш да покажа от нея ето снимка от memory раздела

Screenshot_62.png

преди 1 минута, vlado1985 написа:

Пламен понеже не зададе точно въпроса си за cpu z какво искаш да покажа от нея ето снимка от memory раздела

Screenshot_62.png

Не е с цел заяждане ама снимките са голям мазньоч ;)

• Автор
преди 1 минута, adersa написа:

Не е с цел заяждане ама снимките са голям мазньоч ;)

Знам че не е заяждане но като чукнеш на снимката не се ли вижда при мен се вижда без проблеми като цъкна

току-що, vlado1985 написа:

Знам че не е заяждане но като чукнеш на снимката не се ли вижда при мен се вижда без проблеми като цъкна

Аз съм на тела като дам много малко зоом почти нищо не се вижда 

• Автор
току-що, adersa написа:

Аз съм на тела като дам много малко зоом почти нищо не се вижда 

Ами сигурно затова се получава така при теб щото си от телефона и аз когато отварям от телефона снимка и я зумна малко не се вижда почти 

преди 15 часа, vlado1985 написа:

Да не е в двуканален режим даже в първия пост съм написал че едната рам е hynix но съм объркал 

Screenshot_63.png

Бъркаш!

Погледни отново и ми покажи къде пише това което ти твърдиш!

• Автор
преди 6 часа, Joss Bomon написа:

Гледам си маркирал отговор за решение на проблема, а това така ли е в действителност ?!

Да със добавката която ми предложи цър-вул отчасти се реши до някъде проблема с рамта в браузера и затова маркирах поста му като решение

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.