Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Планове за мобилен интернет, който е неограничен, като скоростта не е от значение

Featured Replies

Искам да имам мобилен интернет, който е неограничен, обаче не мога да намеря мобилен план, който дава такъв интернет през целия срок на договора, който може да е една или две години, а се само през първите няколко месеца.

Ако има има такива планове, може ли някой да ми ги покаже? За предпочитане е плана да включва само и единствено интернет, без други бонуси като телевизия, например.

• Отговори 52
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Предавам се! Пред глупостта нямам шанс!

• Емил Костов
    Емил Костов

Ти си уникален мало....ик. Не го спират, а минава на ниска скорост. Има обаче пакети, които са с постоянни мебагайти на висока скорост. Ще вземеш ли да мислиш малко или ще си останеш  т...пак.

• цър-вул
    цър-вул

https://networx.bg/ekstri/mobilen-internet-samo-za-3-99lv-na-mesets

Публикувани изображения

images?q=tbn:ANd9GcSTS0NCGVixZ5hqQMnA_Sa

преди 30 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Искам да имам мобилен интернет, който е неограничен, обаче не мога да намеря мобилен план, който дава такъв интернет през целия срок на договора, който може да е една или две години, а се само през първите няколко месеца.

Ако има има такива планове, може ли някой да ми ги покаже? За предпочитане е плана да включва само и единствено интернет, без други бонуси като телевизия, например.

Че той си е неограничен. Никой не ти го спира.

преди 34 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Пак се изказваш неподготвен. Всички планове в момента на всички оператори са с неограничен мобилен интернет.

image.png.3d9b3fb3374b685864a439b545d5d2e5.png

• Автор
преди 1 час, Rammkopf написа:

Че той си е неограничен. Никой не ти го спира.

Спират го. Ако плана е а 10,000 мегабайта на месец, като свършат тези мегабайти, интернета ще бъде спрян, докато мегабайтите не се възстановят другия месец.

преди 1 час, Емил Костов написа:

Пак се изказваш неподготвен. Всички планове в момента на всички оператори са с неограничен мобилен интернет.

Ако поръчам план за мобилен интернет за 10,000 мегабайта на месец, и тези мегабайти свършат преди края на месеца, как ще имам интернет, преди да е дошъл другия месец, когато мегабайтите ще бъдат възстановени?

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

Спират го. Ако плана е а 10,000 мегабайта на месец, като свършат тези мегабайти, интернета ще бъде спрян, докато мегабайтите не се възстановят другия месец.

Ти си уникален мало....ик. Не го спират, а минава на ниска скорост. Има обаче пакети, които са с постоянни мебагайти на висока скорост. Ще вземеш ли да мислиш малко или ще си останеш  т...пак.

• Автор
преди 1 час, цър-вул написа:

Мерси... но тези нямат покритие в града, в който живея.

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Ако поръчам план за мобилен интернет за 10,000 мегабайта на месец, и тези мегабайти свършат преди края на месеца, как ще имам интернет, преди да е дошъл другия месец, когато мегабайтите ще бъдат възстановени?

Предавам се! Пред глупостта нямам шанс!

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Спират го. Ако плана е а 10,000 мегабайта на месец, като свършат тези мегабайти,

Еее  кво ги правиш 10 000 мегабайта бааа ние на скоро си подновихме новият и ми пуснаха към плана дуп 8000 мб допълните към планските 8000 мб и са ми много една музика слушам ,радио , чат пат фейс и бет 365 като съм в движение .

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

Да, знам, че е така. Нали бях пуснал две теми относно безплатния интернет, който получавам, и е със скорост около 10 килобайта в секунда. В тези теми ми беше обяснено, че мегабайтите са за максимална скорост, и когато свършат, скоростта на интернета пада до няколко килобайта.

Проблема е, че тези килобайти не са неограничени. До преди 2 седмици, след като ми свършиха мегабайтите за максимална скорост, скоростта падна до около 10-15 килобайта в секунда. А в момента падна още повече - до 0,1-0,2 килобайта в секунда, тоест вече нямам интернет - браузърите показват, че няма връзка с интернет. Както виждаш, пак няма неограничен интернет.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Кристалната ми топка е на ТО!

Живея някъде из Черноморието.

преди 6 минути, adersa написа:

Еее  кво ги правиш 10 000 мегабайта бааа ние на скоро си подновихме новият и ми пуснаха към плана дуп 8000 мб допълните към планските 8000 мб и са ми много една музика слушам ,радио , чат пат фейс и бет 365 като съм в движение .

Аз имам няколко устройства. Ако имам едно устройство с мобилен интернет, това устройство ще бъде използвано и като точка за достъп до другите устройства. Отделно, на един от таблетите си, денонощно, 24/7, върви една игра - "Egg, Inc", която консумира интернет за да се синхронизира и да тегли файлове, свързани с event-и в играта... Играя и други, игри, които консумират много интернет, но в момента съм си дал почивка.

Сега съм изцяло на интернета на съседа. Статистиката показва, че за последните 30 дни, общата консумация е 271ГБ, което означава, че дейността на лаптопа и всички устройства, свързани към интернета на лаптопа (който идва от рутера на съседа) чрез точката за достъп на лаптопа, са консумирали поне 271ГБ. Принципно, ако се дам свобода и започна да извършвам обичайните си действия, трафика ще скочи на минимум 1,000 гигабайта.

Пак ще ти напира че си т...пак. Скоростта пада до 64 килобита в секунда и за днешните изисквания нищо не можеш вече да правиш с подобна скорост. Та ако искаш можеш да имаш пакет, който е с НЕОГРАНИЧЕНИ МЕГАБАЙТИ на висока скорост, но не виждам смисъл от това за ТЕБ.

Въпроса му е правилен. И да неограничен е на ниска скорост, но когато изразходиш въпросните 10,000 мб и минеш на ниска скорост има и една 'уловка'. За да не се изказвам за всички оператори - Виваком имат практика да ти изпращат смс-и /най-често в 3:00 сутринта/ да си платиш 1 левче за 100 мб бърз интернет. Това хубаво, готина опция... ама, ако не ги искаш, и ако не си буден посред нощ да напишеш СТОП на еди кой си номер - ти ги начисляват автоматично, защото не си ги отказал. И така 3 пъти на месец. Аз лично съм се интересувала и говорила с оператори и няма начин да се спре тази 'услуга'.  Трябва всеки месец да им дебнеш смс-а и да отговориш със СТОП за да не се начислява допълнителна такса.

п.п. И аз Благодаря на @цър-вул за линка - ще го разгледам.

преди 17 минути, adersa написа:

Абе изразходват се да ти кажа. Зависи как ги ползваш! Аз в момента съм с 25 гигабайта, но си ги държа като резервна свързаност, ако ми отпадне основният интернет.

преди 30 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Мерси... но тези нямат покритие в града, в който живея.

Премести се.Гледам,че Карлуково е под покритие.

• Автор
преди 10 минути, Емил Костов написа:

Скоростта пада до 64 килобита в секунда и за днешните изисквания нищо не можеш вече да правиш с подобна скорост.

Когато скоростта ми беше до 64 килобайта, напълно нормално се зареждаха новините, търсенията в Гугъл, и огромното мнозинство от сайтове, които посещавах, както и игрите, които имам на телефона. От Google Store, успешно можех да тегля приложения, но отнемаше доста време - но в крайна сметка, се теглеха успешно. От мое гледна точка, 64 килобайта в секунда са ми достатъчни.

Проблема е, както вече ти казах, че и тези килобайти вече свършиха, което потвърждава моето твърдение, че дори и килобайтите не са неограничени, както ти твърдиш.

току-що, fixxxer написа:

Премести се.

Ще ми дадеш ли пари да се преместя? Не? Тогава защо го предлагаш?

Който предлага план, той трябва да финансира действията по плана.

преди 10 минути, Ice_Star написа:

Въпроса му е правилен. И да неограничен е на ниска скорост, но когато изразходиш въпросните 10,000 мб и минеш на ниска скорост има и една 'уловка'. За да не се изказвам за всички оператори - Виваком имат практика да ти изпращат смс-и /най-често в 3:00 сутринта/ да си платиш 1 левче за 100 мб бърз интернет. Това хубаво, готина опция... ама, ако не ги искаш, и ако не си буден посред нощ да напишеш СТОП на еди кой си номер - ти ги начисляват автоматично, защото не си ги отказал. И така 3 пъти на месец. Аз лично съм се интересувала и говорила с оператори и няма начин да се спре тази 'услуга'.  Трябва всеки месец да им дебнеш смс-а и да отговориш със СТОП за да не се начислява допълнителна такса.

Това не е вярно. Просто пакетът, за който си се абонирал е такъв. И разбира се можеш да откажеш. Но от моето наблюдение досега абонатите не само, че не се отказват ами заявяват още мегабайти.

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

Когато скоростта ми беше до 64 килобайта, напълно нормално се зареждаха новините, търсенията в Гугъл, и огромното мнозинство от сайтове, които посещавах, както и игрите, които имам на телефона. От Google Store, успешно можех да тегля приложения, но отнемаше доста време - но в крайна сметка, се теглеха успешно. От мое гледна точка, 64 килобайта в секунда са ми достатъчни.

Проблема е, както вече ти казах, че и тези килобайти вече свършиха, което потвърждава моето твърдение, че дори и килобайтите не са неограничени, както ти твърдиш.

Нищо не можеш да направиш с подобна скорост. Недей да говориш глупости. За пореден път те моля. Освен това всички ОС, както и самите браузъри си смениха платформите. Сега всичко иска повече скорост, така че нямаш шанс.

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Центровете за ментално здраве и лечения са безплатни.И превоза до там е без пари.

• Автор
преди 12 минути, Ice_Star написа:

И аз съм ставал жертва на тази ВИВАКОМ-ска практика. Решението е да изпратиш "STOP" на номера, отнасящ се до услугата, заради която получаваш СМС-а.

аз съм с А1 ънлимитид 5Г и интернета ми е на макс през целия период на договора само за 35 лв на месец. досега най-много съм правил 150 Гб и то с 1000 зора.

• Автор
преди 3 минути, Емил Костов написа:

Нищо не можеш да направиш с подобна скорост. Недей да говориш глупости. За пореден път те моля.

Защо ми е да те лъжа? Добре и подробно съм обяснил точно какви действия, изискващи интернет връзка, успешно съм можел да направя с скорост до 64 килобайта. Защо не ми вярваш, че съм ги направил успешно?

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.