Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Планове за мобилен интернет, който е неограничен, като скоростта не е от значение

Featured Replies

току-що, bootlicker (Мазния) написа:

И аз съм ставал жертва на тази ВИВАКОМ-ска практика. Решението е да изпратиш "STOP" на номера, отнасящ се до услугата, заради която получаваш СМС-а.

Жертва си на молумният си мозък, както ти го казаха във всичките теми, които си пуснал. 

• Отговори 52
  • Прегледи 10k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Предавам се! Пред глупостта нямам шанс!

• Емил Костов
    Емил Костов

Ти си уникален мало....ик. Не го спират, а минава на ниска скорост. Има обаче пакети, които са с постоянни мебагайти на висока скорост. Ще вземеш ли да мислиш малко или ще си останеш  т...пак.

• цър-вул
    цър-вул

https://networx.bg/ekstri/mobilen-internet-samo-za-3-99lv-na-mesets

Публикувани изображения

• Автор
преди 2 минути, fixxxer написа:

Центровете за ментално здраве и лечения са безплатни.И превоза до там е без пари.

Аз не искам да живея в центрове за ментално здраве.

току-що, Емил Костов написа:

Жертва си на молумният си мозък, както ти го казаха във всичките теми, които си пуснал. 

Не съм жертва на "малоумния си мозък", защото моя мозък не е малоумен. Всъщност, мозъка ми е толкова добре развит, че е трудно да го проумееш.

Защо ми е да те лъжа? Добре и подробно съм обяснил точно какви действия, изискващи интернет връзка, успешно съм можел да направя с скорост до 64 килобайта. Защо не ми вярваш, че съм ги направил успешно?

Не ме лъжеш, просто нещата се промениха и сега всичко иска СКОРОСТ!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Това не е вярно. Просто пакетът, за който си се абонирал е такъв. И разбира се можеш да откажеш. Но от моето наблюдение досега абонатите не само, че не се отказват ами заявяват още мегабайти.

Ще проверя това за да не се излагам... може ние да сме на кофти планове, но двама от семейството сме на подобни и няма решение. Иначе да и аз в началото надграждах и от 5,000, 8,000, до 12,000 мб сега и пак не ми стигат, когато ползвам само мобилния и съм извън обхвата на домашния.

преди 5 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Аз не искам да живея в центрове за ментално здраве.

Не съм жертва на "малоумния си мозък", защото моя мозък не е малоумен. Всъщност, мозъка ми е толкова добре развит, че е трудно да го проумееш.

СИ, след като си подписал договор, който не си прочел!

преди 5 минути, Ice_Star написа:

Ще проверя това за да не се излагам... може ние да сме на кофти планове, но двама от семейството сме на подобни и няма решение. Иначе да и аз в началото надграждах и от 5,000, 8,000, до 12,000 мб сега и пак не ми стигат, когато ползвам само мобилния и съм извън обхвата на домашния.

Сменяш пакета, докато намериш този, който те удовлетворява. Сега има такива с неограничени мобилни данни на висока скосрост. 

преди 10 минути, bootlicker (Мазния) написа:

И аз съм ставал жертва на тази ВИВАКОМ-ска практика. Решението е да изпратиш "STOP" на номера, отнасящ се до услугата, заради която получаваш СМС-а.

Знам това, но 'гадовете' са хитри - пращат ти смс-и посред нощ и ако до час не пратиш СТОП - си ти ги начисляват.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Сменяш пакета, докато намериш този, който те удовлетворява. Сега има такива с неограничени мобилни данни на висока скосрост. 

Това определено не го знаех, Тенкс 👍 ще се образовам преди да ми изтече договора през ноември.

• Автор
преди 7 минути, Емил Костов написа:

Не съм подписвал никакви договори. СИМ картата и телефона са придобити по начин, който не искам да обяснявам. Аз само съм зареждал ваучери към картата, без да подписвам никакви договори. Като заредя ваучер, получавам минути и мегабайти. Като свършат мегабайтите, скоростта пада до около 64 килобайта в секунда. До преди 2-3 седмици имах скорост около 10-15 килобайта, но сега вече я нямам, въпреки, че ти самия казваш, че тази скорост задължително трябва да остане след свършването на мегабайтите за максимална скорост.

Това се опитвам да ти обясня. Дори и килобайтите не са неограничени, както ти твърдиш

преди 4 минути, Ice_Star написа:

Знам това, но 'гадовете' са хитри - пращат ти смс-и посред нощ и ако до час не пратиш СТОП - си ти ги начисляват.

Това определено не го знаех, Тенкс 👍 ще се образовам преди да ми изтече договора през ноември.

Ето ти линк. Не е нужно да се образоваш. А и от начинът, по който пишеш ЗНАМ, че си образован! 

Не съм подписвал никакви договори. СИМ картата и телефона са придобити по начин, който не искам да обяснявам. Аз само съм зареждал ваучери към картата, без да подписвам никакви договори. Като заредя ваучер, получавам минути и мегабайти. Като свършат мегабайтите, скоростта пада до около 64 килобайта в секунда. До преди 2-3 седмици имах скорост около 10-15 килобайта, но сега вече я нямам, въпреки, че ти самия казваш, че тази скорост задължително трябва да остане след свършването на мегабайтите за максимална скорост.

Това се опитвам да ти обясня. Дори и килобайтите не са неограничени, както ти твърдиш

Отново ми говориш глупости. В тази сфера съм от 15 години. СПРИ за пореден път те моля! СПРИ!

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Ето ти линк. Не е нужно да се образоваш. А и от начинът, по който пишеш ЗНАМ, че си образован! 

Отново ми говориш глупости. В тази сфера съм от 15 години. СПРИ за пореден път те моля! СПРИ!

Благодаря... но явно не чак толкова за да отворя линка нормално... 🙄

Screenshot_2.png

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Не би трябвало да имаш проблем с тази страница.

Ами добре...но имам 😄 Запазвам си я, защото темата ме интересува. Благодаря още веднъж - ще я 'погна' 😃

преди 4 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Искам да имам мобилен интернет, който е неограничен, обаче не мога да намеря мобилен план, който дава такъв интернет през целия срок на договора, който може да е една или две години, а се само през първите няколко месеца.

Ако има има такива планове, може ли някой да ми ги покаже? За предпочитане е плана да включва само и единствено интернет, без други бонуси като телевизия, например.

Мале мале дете да беше щеше да го схване от първия, път че всичко ти зависи от плана на който си. Ама ти не та не като някакво заинатено магаре, задаваш един и същ въпрос, до безкрай. Щом толкова те притеснява скороста вземи си една предплатена карта например на а1 зареждаш, си 12 дават ти 400 минути и 10000мб за 20 дни. А мога да ти предложа и нещо друго ако не ти се дават пари, ако малко поне си сръчен и уверен, в себеси направи си една хубава антена, самоче за глава разбирасе. И като обикаляш по пътя ще хващаш нет на всякъде и без това си имаш, вече кали така че защитените мрежи не те бъркат. А ако и това неможеш да направиш ще ти направя аз една хубава, антена от тиган незнам, да ли си ми прочел поста в една тема. Забравих и името там бях описал как преди време си направих антена от тиган и хваща сигнал доста на далече та като нищо ще ти направя и на теб една такава антена от теб се иска само да се сдобиеш с нужните материали за антената.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Мале мале дете да беше щеше да го схване от първия, път че всичко ти зависи от плана на който си. Ама ти не та не като някакво заинатено магаре, задаваш един и същ въпрос, до безкрай. Щом толкова те притеснява скороста вземи си една предплатена карта например на а1 зареждаш, си 12 дават ти 400 минути и 10000мб за 20 дни. А мога да ти предложа и нещо друго ако не ти се дават пари, ако малко поне си сръчен и уверен, в себеси направи си една хубава антена, самоче за глава разбирасе. И като обикаляш по пътя ще хващаш нет на всякъде и без това си имаш, вече кали така че защитените мрежи не те бъркат. А ако и това неможеш да направиш ще ти направя аз една хубава, антена от тиган незнам, да ли си ми прочел поста в една тема. Забравих и името там бях описал как преди време си направих антена от тиган и хваща сигнал доста на далече та като нищо ще ти направя и на теб една такава антена от теб се иска само да се сдобиеш с нужните материали за антената.

Много забавно... Не знам ама всичко трябва да си има и мярка. Човека си е попитал съвсем нормано, не е питал за антени от тигани... но понеже е заклеймен като спамер дайте всички да се изредим като умници...

преди 1 минута, Ice_Star написа:

Много забавно... Не знам ама всичко трябва да си има и мярка. Човека си е попитал съвсем нормано, не е питал за антени от тигани... но понеже е заклеймен като спамер дайте всички да се изредим като умници...

Човека си е попитал съвсем нормално но и съсем нормално не вдява така че аз не виждам нищо лошо в която и да е шега. А за умници ами в който и форум да влезнеш има умници.

преди 4 часа, ДзВяРа! написа:

images?q=tbn:ANd9GcSTS0NCGVixZ5hqQMnA_Sa

Як охлюв а мазньото уж щеше да хака съседие по добре хакне някоя съседка та мирне малко или влака за Берковица..

преди 4 минути, petie1 написа:

Як охлюв а мазньото уж щеше да хака съседие по добре хакне някоя съседка та мирне малко или влака за Берковица..

Влака ще го вземе от карлуково ще мине с него през Каспичан да удари една бирица или някоя ракийка скоросмърница за кураж и газ към Берковица при принцесата:yanim::super:

преди 5 минути, vlado1985 написа:

Човека си е попитал съвсем нормално но и съсем нормално не вдява така че аз не виждам нищо лошо в която и да е шега. А за умници ами в който и форум да влезнеш има умници.

Не съм от тук и съм за малко, но понеже ме цитираш - не смяташ ли и ти като мен, че в повечето случаи се придържате по-скоро към общоприетото мнение към даден профил? Тук визирам точно онова грозното - и удобното да 'плюеш' само защото всички така смятат и ти ще си ХОТ покрай всички останали... пък било то и без доводи...

преди 16 минути, Ice_Star написа:

Не съм от тук и съм за малко, но понеже ме цитираш - не смяташ ли и ти като мен, че в повечето случаи се придържате по-скоро към общоприетото мнение към даден профил? Тук визирам точно онова грозното - и удобното да 'плюеш' само защото всички така смятат и ти ще си ХОТ покрай всички останали... пък било то и без доводи...

Цитирах те защото и ти ме беше цитирала. Незнам за другите кой или кои към какво се придържа към даден профил и това лично не ме вълнува и незнам защо си мислиш че плюя някого? Това че съм си направил шега с автора неозначава нищо.

преди 2 минути, vlado1985 написа:

Цитирах те защото и ти ме беше цитирала. Незнам за другите кой или кои към какво се придържа към даден профил и това лично не ме вълнува и незнам защо си мислиш че плюя някого? Това че съм си направил шега с автора неозначава нищо.

Дано, защото лично аз не виждам нищо  нормално в това да се шегуваме на чужд гръб... нищо лично :bye1:

преди 48 минути, petie1 написа:

Имаш предвид Белгиеца той нали беше спец по Лубунту, сега остава да монтира и ЦК ключета на лаптопа!

преди 19 минути, Ice_Star написа:

Дано, защото лично аз не виждам нищо  нормално в това да се шегуваме на чужд гръб... нищо лично :bye1:

В една шега няма нищо лошо а вече човека към който е шегата как ще я приеме си отделен въпрос. Но за антената не се шегувам 

преди 5 минути, ДзВяРа! написа:

Имаш предвид Белгиеца той нали беше спец по Лубунту, сега остава да монтира и ЦК ключета на лаптопа!

Хубунту бе :) Аа лапти с ЦК ключе ей тва ще е революция в компютърната теория

преди 54 минути, vlado1985 написа:

Влака ще го вземе от карлуково ще мине с него през Каспичан да удари една бирица или някоя ракийка скоросмърница за кураж и газ към Берковица при принцесата:yanim::super:

Еха ама за всеки случай да си вземе и таблетки виагра щот берковската принцеса била ненаситна

преди 1 минута, petie1 написа:

Ами честито на Белгиеца за новият му профил! :yanim:

• Автор
преди 9 минути, ДзВяРа! написа:

Ами честито на Белгиеца за новият му профил! :yanim:

Кой е новия профил на Белгиеца?

преди 3 часа, Ice_Star написа:

Благодаря... но явно не чак толкова за да отворя линка нормално... 🙄

Screenshot_2.png

Не се зарежда само това. Със скоростта до 64 килобайта, можех да зареждам и рекламите на сайта и самия дизайн на сайта, не само бяла страница с HTML линкове.

преди 7 минути, petie1 написа:

Еха ама за всеки случай да си вземе и таблетки виагра щот берковската принцеса била ненаситна

Ти па сега таблетки виагра ще вземе да му спре сърцето в влака докато пътува. Има едни шоколади но им забравих името един приятел, който се занимава с изчукване на паметници, си взима такива и при него бачка едно къкълче. Та шоколадчетата на моя приятел си стоят в хладилника му в павилиона. И един път ме забра с него да отидем до Пловдив да се разкараме малко, и къкълчето го оставил в павилиона да седи и да чака ама тъпото същество взело че си позволило да бърка в хладилника на човека без да пита. Може ли да пипа или не и набарало шоколадите 4 на брой и взел че ги изял всичките. Връщаме се с моя приятел и айде на павилиона отиваме и гледаме, а къкълчето седи мирно целия трепери и вика на моя приятел Минко много ми е лошо ще мра какво да правя моляте спаси ме. Седи оня мирно на едно място трепери и целия се поти та даже се беше и продрискал и тоя моя приятел, го пита кво ти е бе какво направи какво, стана и къкълчето ък мък зяпа едно тъжно към хладилника. И тоя моя приятел като отвори хладилника и видя че му ги няма шоколадите, му стана лошо и вика на къкълчето. Обаждай се на родатати да идват да те взимат и да те карат на доктор. Аз няма да ти чукам букви безплатно. Взеха си онея брачеди къкълчето 1 седмица се лекувал в къщи и най накрая, дошъл на работа и вика на моя приятел Минко да ми дадеш 100лв жената ще ражда, после и оня като го хванал вътре в павилиона колко бой му теглил боже боже направо неможах да го позная тва хайванче загубено. Минават се 2 дни и тва къкълче пак отива на работа и вика Минко да ми дадеш 100-200лв бабата утре ще умира:lol6:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.