Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма, която може да проследи телефонен номер

Featured Replies

преди 1 минута, bootlicker (Мазния) написа:

Не свърши никаква работа.

Замини към Расия

• Отговори 73
  • Прегледи 63,5k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• А едно време викахме "К'ви 5 лева?", баси инфлацията.

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

Ще опитам с някои от инструментите в kali linux.

• Ако му звъниш без +359 значи е в България. 😀

преди 2 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Не свърши никаква работа.

Абе чук, какво общо има телефона, като устройство (хардуер) с тел. номер? Какви програми, какви 50 лв? 

Хайде пак да те почна, защото ми писна от простотията ти. КАК си дал телефона?!

Няма как, операторите няма да ти дадат подобна информация, освен ако не си полицай и пак е съмнително да стане. Може да заплашиш въпросния индивид с полиция - например ако не ти върне устройството му кажи, че ще пуснеш жалба срещу него, че го е откраднал. Но ако става въпрос за някой телефон за около/под 100 лв. забрави и за този вариант, съмнявам се полицията да се занимае.

След като си титуляр на номера значи имаш достъп до текущото потребление на въпросния - прегледай му оставащите минути в роуминг и виж какво се случва след ден, ако ли не накарай го да ти звънне - примерно с SMS - прати го в нелогично за званене време - Трябва да се чуем, важно е, обади ми се. И после гледаш какво се е променило.

Как пък един не спомена за „Намиране на устройството ми“ или подобен софтуер?

преди 4 минути, jhoro написа:

Как пък един път не прочете въпроса (колкото и да е тъп)

Как ще инсталира/активира подобно приложение, когато устройството не в него?

преди 14 минути, NewRedDragon написа:

Как ще инсталира/активира подобно приложение, когато устройството не в него?

Ако можеше да мислиш ... бих ти обяснил, ама няма смисъл!

• Автор
преди 33 минути, jhoro написа:

Мерси за опита за помощ, но не си ме разбрал правилно. На устройството, което съм дал, няма инсталирани никакви програми за проследяване. Затова съм казал, че единствения начин, по който мога да разбера къде е устройството - дали е в България или в друга държава, е да използвам програма, която може да каже къде е устройството, след като въведа телефонния номер. Има ли такава програма, която може да покаже държавата, в която се намира устройството, след като въведа телефонния номер?

преди 6 минути, NewRedDragon написа:

Ти да ми обясняваш - айде нема нужда, баце!

Не е нужно да се правиш на много умен и знаещ, защото не си.

преди 28 минути, NewRedDragon написа:

Защо въпроса ми е тъп, според теб?

Ако си знае акаунта на телефона и паролата, може даже и да проследява движението на телефона, стига да е включено местоположението:

https://www.google.com/android/find?u=0

• Автор
преди 1 час, Coco1 написа:

Мазен Досега ако беше заминал за Расия и се беше оплакал на Путлер всичко щеше да е наред

Няма как да замина за Расия, тъй като такава държава не съществува. Няма как да се оплача на Путлер, тъй като такъв човек не съществува. Чакай малко, ти да не имаше предвид Русия и Путин? Че какво общо имат Русия и Путин с някакъв телефон, който се намира някъде по света...

че единствения начин, по който мога да разбера къде е устройството - дали е в България или в друга държава, е да използвам програма,

Не е това "начина"!

Не е нужно да се правиш на много умен и знаещ, защото не си.

Със себе си ли ме сравняваш :) 

• Автор
току-що, lupis написа:

Ако си знае акаунта на телефона и паролата, може даже и да проследява движението на телефона, стига да е включено местоположението:

Това няма как да ми помогне. Единствения начин, по който мога да разбера местоположението на телефона, е да се проследи самия телефонен номер. Вече съм го обяснил ето тук:

преди 3 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Мерси за опита за помощ, но не си ме разбрал правилно. На устройството, което съм дал, няма инсталирани никакви програми за проследяване. Затова съм казал, че единствения начин, по който мога да разбера къде е устройството - дали е в България или в друга държава, е да използвам програма, която може да каже къде е устройството, след като въведа телефонния номер. Има ли такава програма, която може да покаже държавата, в която се намира устройството, след като въведа телефонния номер?

Че какво общо имат Русия и Путин с някакъв телефон, който се намира някъде по света...

Изненадите на място ше ги разбереш. Чака те

• Автор
преди 3 минути, NewRedDragon написа:

Не е това "начина"!

Вече ти обясних защо няма друг начин.

1. Не искам да се свържа с оператора. Това е причината, поради която оператора няма как да проследи телефонния номер.
  2. На телефона няма инсталиран софтуер за проследяване. Това е причината, поради която няма как да използвам програма за намиране на изгубени устройства.

Ето, виждаш ли? Остава само варианта с програма, която може да покаже локацията на телефона, само като използва самия телефонен номер и нищо друго..

Това няма как да ми помогне. Единствения начин, по който мога да разбера местоположението на телефона, е да се проследи самия телефонен номер. Вече съм го обяснил ето тук:

Ти хубаво си обяснил, ама не си обяснил тоя телефон има ли гугъл акаунт и ако има знаеш ли кой е?

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Защо въпроса ми е тъп, според теб?

Защото, дори след солидно ДМС, може да се локализира, устройството, в което е съответния SIM модул. Ако се търси самото устройство, трябва мерките да са взети предварително - което пък води до гадния за комунистите момент, че ....си даваш личните данни доброволно///

Абе, както и да е - до някъде се бъзикам, но ....

• Автор
преди 2 минути, Coco1 написа:

Изненадите на място ше ги разбереш. Чака те

Вие да не объркахте Русия и Путин със САЩ и ЦРУ? Ако става въпрос за проследяване и шпионаж, това са САЩ и ЦРУ, а не Русия и Путин.

току-що, lupis написа:

Ти хубаво си обяснил, ама не си обяснил тоя телефон има ли гугъл акаунт и ако има знаеш ли кой е?

Няма Гугъл акаунт, няма нищо. Това е просто един телефон, който купих преди, и съм го включвал само да видя дали работи - нищо не съм инсталирал на него, освен програма за цифровия сертификат за COVID-19 ваксината, тъй като на човека, който дадох телефона, му трябваше да покаже дигиталния сертификат, тъй като на неговия телефон програмата не беше съвместима. Като изключим инсталирането на дигиталния сертификат, смартфона и всичко в него е 100% фабрично и нищо не е променяно. Телефона, откакто е бил купен, нищо не е използвано, променяно и инсталирано. Като дадох телефона на човека, телефона беше чисто нов, само дигиталния сертификат беше инсталиран.

Разбирате ли какво се опитвам да обясня? Настройките и програмите в телефона са default, и няма нищо променяно и инсталирано. Няма акаунти нито в Гугъл, нито във Viber, нито в никъде...

Телефона беше купен - като чисто нов, престоя в шкафа няколко месеца - беше му инсталиран дигиталния сертификат - и беше даден. Това е всичко.

Два пъти се казва, ама кой да чете!

преди 10 минути, lupis написа:

преди 4 минути, lupis написа:

Ето, виждаш ли? Остава само варианта с програма, която може да покаже локацията на телефона, само като използва самия телефонен номер и нищо друго..

Ами - пак си от страната на булката! Има един стар вече принцип - един master (господар),  може да има множество роби (slave`s), но не и обратното

• Автор
преди 5 минути, NewRedDragon написа:

Защото, дори след солидно ДМС, може да се локализира, устройството, в което е съответния SIM модул. Ако се търси самото устройство, трябва мерките да са взети предварително - което пък води до гадния за комунистите момент, че ....си даваш личните данни доброволно///

Абе, както и да е - до някъде се бъзикам, но ....

Какво е ДМС? Не те разбирам. Обсъждането на методи, различни от проследяването на телефонния номер, са излишни, тъй като проследяването на телефонния номер е единствения вариант.

току-що, jhoro написа:

Два пъти се казва, ама кой да чете!

Видях какво си казал, но това е е валиден вариант. Вече съм обяснил защо:

преди 7 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Вече ти обясних защо няма друг начин.

1. Не искам да се свържа с оператора. Това е причината, поради която оператора няма как да проследи телефонния номер.
  2. На телефона няма инсталиран софтуер за проследяване. Това е причината, поради която няма как да използвам програма за намиране на изгубени устройства.

преди 6 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Вие да не объркахте Русия и Путин със САЩ и ЦРУ? Ако става въпрос за проследяване и шпионаж, това са САЩ и ЦРУ, а не Русия и Путин.

Няма Гугъл акаунт, няма нищо. Това е просто един телефон, който купих преди, и съм го включвал само да видя дали работи - нищо не съм инсталирал на него, освен програма за цифровия сертификат за COVID-19 ваксината, тъй като на човека, който дадох телефона, му трябваше да покаже дигиталния сертификат, тъй като на неговия телефон програмата не беше съвместима. Като изключим инсталирането на дигиталния сертификат, смартфона и всичко в него е 100% фабрично и нищо не е променяно. Телефона, откакто е бил купен, нищо не е използвано, променяно и инсталирано. Като дадох телефона на човека, телефона беше чисто нов, само дигиталния сертификат беше инсталиран.

Разбирате ли какво се опитвам да обясня? Настройките и програмите в телефона са default, и няма нищо променяно и инсталирано. Няма акаунти нито в Гугъл, нито във Viber, нито в никъде...

Телефона беше купен - като чисто нов, престоя в шкафа няколко месеца - беше му инсталиран дигиталния сертификат - и беше даден. Това е всичко.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.