Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мария Габриел - жена , политик , дупла!

Featured Replies

Мария Габриел е онази жена която навярно в различни изкачащи на екрана ви статии сте видели  да дрънка клиширани и стереотипни фрази за бъдещето на европа , младежта и политически рефрени от този сорт.Но в тази тема нека обсъждаме не Мария Габриел като политик , а като жена ! Тази г-жа женена за някой си : Франсоа Гейбриъл е завършила ПУ-то в pLOVEvdiv и е запазила навика си да пръска чар и сексипил дори в претенциозно престорените среди в които се движи.Вижте к*чката все пак  
https://m.netinfo.bg/media/images/39612/39612320/991-ratio-mariia-gabriel.jpg

980x551_1579167780.jpg

Не знам за вас но на мен ми изглежда като от онези жени които преди да ударят кьоравото и да се целят в милионите са се позабавлявали с кварталните момчета и е запазила тези си навици да се поддържа за да се продава по-добре , все пак дори на възраст 42 години тази жена изглежда много стойностно , ако да беше 10 години по-млада навярно и аз бих се поразвълнувал за нея , надали обикновени люде като нас могат да си позволят връзка с Габриел , но мечтите са приятни защото са безплатни.Вие харесвате ли г-жа Габриел , бихте ли употребили половите си органи върху нея и каква оценка давате на визията и от 1 до 10 ?
Моята лична оценка е 8/10.

Само като знам, че е от партия гроб, започва да ми се драйфа, камо ли да помисля за нещо друго.

Само зареди това, че е от гроб и давам 0.

Не знам защо все още има някой, който вярва на политик. Това е просто измет, човек отказал се от душата си.

Не те разбрах...

Кефи те-искаш да я яздиш?Не те кефи но,ей така за спорта...Защото,ако тази е останала,да пръска чар и сексапил...Със сигурност-не,и при мен.Вкус другар-няма.

Няма да гледаме партийната принадлежност! Естествено моята "мумия" е най-хубава :wub: та се чудя с кого да правя съпоставка ? Инак мога да я поставя в златната среда. @Milkydead дай тука твоя снимка /от младини/ пък да сравняваме, ако толкова те вълнува :pancake:

@Milkydead, да не би гроздето да е кисело? Или просто не влизаш в групата на отличниците?
Не приличаш и на човек от другия бряг. Май просто постоянно те наритват жени.

преди 1 час, Milkydead написа:

Но в тази тема нека обсъждаме не Мария Габриел като политик , а като жена ! Вие харесвате ли г-жа Габриел , бихте ли употребили половите си органи върху нея и каква оценка давате на визията и от 1 до 10 ?
Моята лична оценка е 8/10.

И как прецени, каква жена е, след като не я познаваш?

• Автор

Ми виждаш я преценяш дали би ти предизвикала ерекцията ако е съблечена и според тези усещания в себе си си правиш заключение.Що за жиотници пък сте и вие.
А Марийчето има много добра външна визия , никаква гръдна обиколка , ама то не може всичко.

Комшийката ми, която е на 54 години, има повече чар и сексапил от нея. Как пък можа от един чувал с жени, да пишеш за тази?

преди 35 минути, Milkydead написа:

А Марийчето има много добра външна визия , никаква гръдна обиколка , ама то не може всичко.

Викаш друго си е виместа булка, лев и двайсет с напукани пети и с диференциал на камаз 🤪

преди 2 часа, Емил Костов написа:

Не знам защо все още има някой, който вярва на политик. Това е просто измет, човек отказал се от душата си.

аз като взема властта  ще оправя държавата 

преди 1 минута, цър-вул написа:

От 30 години все някой ни оправя...

аз наистина ще ви оправя

първо ще  спра пенсиите на който още работи 

и не дава път на младите 

преди 6 часа, ncl написа:

Какво значение има от коя партия е?

Да се разбере дали е лоша или добра. Ако партията ти е лоша, подривна, корумпирана и рушаща държавата, значи би следвало и ти да не си хубав човек. Ако си хубав човек, защо би влязъл в лоша партия?

преди 23 минути, Mediterranean написа:

Дтая ако е хубава, значи аз съм Мис Свят, Вселена и Галактика тогава.

Ама много странен вкус имат мъжете в тоя форум.

тва е щото са  златотърсачи а жената е богата

тая длъжност струва поне 10000  лв

преди 35 минути, Mediterranean написа:

Богата грозна нема.

Парите им дават един по-специфичен блясък в очите явно.😯

те всички жени  в днешно време станаха богати

напечатаха се пари и се раздадоха добре че не ги харчат да вдигнат инфлацията 

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.