Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли толкова пари в далаверата с влогърството?

Featured Replies

Румен Виста, Тонкин, Монкин, Киро Брейка, Любо Жечев, Цанов.

Има ли наистина толкова пари в това влогърство, че да се занимаваш само с това и да можеш от него да си осигуриш преличен стандарт на живот. Нека да дефинирам какво имам предвит под преличен стандарт на живот. Поне чисто 2500лв за България. Тия имат и Патреони, знам за Брейка, че иска по 6 евро абонамент месечно. Че на мен 6 евро месечна ми телевизията на месец и то не само нидерландски и български канали, а цял свят. Въобще какъв балък трябва да си да плащаш 6 евро на Брейка за да ми каже неща, които като бръкна в Гугъл ги разбирам на минутата. А, ако си само в ютуб, струва ли си времето, което ще отделиш за това, което ще ти платят ютуб? Или просто влогърите са едни мързеливи лешпери, които не им се бачка истинска работа. Гледам на Кирчо и синковеца му влогър. Евати то направо фамилен бизнес.

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

Има ли наистина толкова пари в това влогърство, че да се занимаваш само с това и да можеш от него да си осигуриш преличен стандарт на живот. Нека да дефинирам какво имам предвит под преличен стандарт на живот. Поне чисто 2500лв за България. Тия имат и Патреони, знам за Брейка, че иска по 6 евро абонамент месечно. Че на мен 6 евро месечна ми телевизията на месец и то не само нидерландски и български канали, а цял свят. Въобще какъв балък трябва да си да плащаш 6 евро на Брейка за да ми каже неща, които като бръкна в Гугъл ги разбирам на минутата. А, ако си само в ютуб, струва ли си времето, което ще отделиш за това, което ще ти платят ютуб? Или просто влогърите са едни мързеливи лешпери, които не им се бачка истинска работа. Гледам на Кирчо и синковеца му влогър. Евати то направо фамилен бизнес.

Всичко зависи от това колко си популярен. Колкото си по-популярен, толкова повече пари ще има от реклами и спонсори, например. Има и други начини за вадене на пари, като дарения от хора, които те подкрепят - примерно, има хора, които използват Patreon. Иначе, можеш да се включиш в платената програма на YouTube, където плащат пари за гледания - колкото повече гледания имат клиповете ти, толкова повече пари се печелят. В различните държави се плащат различни пари.

Трудно е да се пробие като влогър, и изисква много време и усилия.

преди 10 минути, Христофор_първи написа:

С тая неграмотност не си за влогърство, стой си по- добре в Холандия.

Аз съм такъв балък дето плаща на Киро Брейка 6 евро всеки месец. Нещо да искаш да ми кажеш по тоя въпрос? И да, има пари в това, въпросът е дали го можеш или не. 

преди 44 минути, Христофор_първи написа:

под преличен стандарт на живот.

Какво е преличен живот? Някакъв живот по-личен от личния?

А влогърството не е толкова лесно колкото си мислиш.
Искат се идеи/теми за видеата, поне елементарен сценарий, не трябва да използваш нищо което е обект на авторско право(Музика, изображения, видео откъси) иначе йок монетизация и най важното докато натрупаш популярност(Разбирай поне едно 200-300 хиляди абонати за да можеш да генерираш някакъв прИличен доход си е пълна мизерия.

А тия измишльотини за 5-10 евро телевизия съм пробвал сумати и нито една не струва, само сеч или никакво тръгване, нищо не можеш да гледаш като хората, безплатните са по-надеждни от тях.

Иии плащам единствено на Цанов защото качва качествено съдържание и използва парите за благотворителност, а льольовци като Жечев и Брейка даже в ютуб не гледам.

преди 20 минути, Емил Костов написа:

Аз съм такъв балък дето плаща на Киро Брейка 6 евро всеки месец. Нещо да искаш да ми кажеш по тоя въпрос? И да, има пари в това, въпросът е дали го можеш или не. 

И за какво му пълниш гушата на тоя измамник? Да слушаш истории как бил Сводник в Испания и преживелиците му там. Аз тия история съм ги слушал многократно без пари. Или за фалиралите му до един бизнеси? Ако имаш излишни 6 евро ги дай по-добре на някоя баба да си купи кисело мляко, от колкото на тоя шарлатанин.

преди 55 минути, lupis написа:

С тая неграмотност не си за влогърство, стой си по- добре в Холандия.

Не ми казвай за какво съм. Когато започнат да ти плащат американското правителство в долари да им развиваш медицината, ела да си го мериш с мен. Такива тиквеници като Киро Брейка това, което му дава един абонанат от Патерона на месец, аз го вадя за час учножено в пъти от американците.

преди 30 минути, Емил Костов написа:

Киро Брейка сутеньора?

преди 6 минути, Христофор_първи написа:

И за какво му пълниш гушата на тоя измамник? Да слушаш истории как бил Сводник в Испания и преживелиците му там. Аз тия история съм ги слушал многократно без пари. Или за фалиралите му до един бизнеси? Ако имаш излишни 6 евро ги дай по-добре на някоя баба да си купи кисело мляко, от колкото на тоя шарлатанин.

Измамник си ти! Но не ми се спори затова с теб! Аз сам решавам на кой и защо да си давам парите . Гледай ти какво ще правиш с твоите.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 30 минути, Bubbles написа:

А тия измишльотини за 5-10 евро телевизия съм пробвал сумати и нито една не струва, само сеч или никакво тръгване, нищо не можеш да гледаш като хората, безплатните са по-надеждни от тях.

Прекарали са те. Аз вече съм

втора година съм абонат и се родих.

Ако наистина насочваха  или беше измисшльотина, отдавна да съм я спрял. Преди и аз се мъчех с безплатните, но има една българска приказка: Плати си на човек за да ти свърши работа.

преди 1 час, Христофор_първи написа:

Има ли наистина толкова пари в това влогърство, че да се занимаваш само с това и да можеш от него да си осигуриш преличен стандарт на живот. Нека да дефинирам какво имам предвит под преличен стандарт на живот. Поне чисто 2500лв за България. 

Някои хора си въобразяват, че това е работа. Е, не е. Днес си там, утре подават сигнал и си баннат от платформата, която ползваш по някаква неясна причина. Модата се сменя, някой реши да те дискредитира, а онлайн лесно се прави сеир. И изведнъж висваш без доходи. Да, можеш да правиш сеир онлайн и да печелиш пари. Но за разлика от истинските професии, всичко е моментно. И накрая ще живееш в повече стрес поради факта, че си длъжен да правиш всичко да се харесаш на хората, отколкото ще вадиш пари оправдаващи го.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Измамник си ти! Но не ми се спори затова с теб! Аз сам решавам на кой и защо да си давам парите . Гледай ти какво ще правиш с твоите.

И с кое съм измамил някой? Защото, ако не можеш да го докажеш ти ставаш Клеветник.

По спомен-в Норвегия,е най-голямата далавера.

преди 12 минути, Емил Костов написа:

Христофор е прав. С 6Евро всъщност можеш да зарадваш някой беден възрастен човек. На тоя господин 2 стотинки не бих му дал, не 6 евро.

преди 8 минути, jtaggerx написа:

Някои хора си въобразяват, че това е работа. Е, не е. Днес си там, утре подават сигнал и си баннат от платформата, която ползваш по някаква неясна причина. Модата се сменя, някой реши да те дискредитира, а онлайн лесно се прави сеир. И изведнъж висваш без доходи. Да, можеш да правиш сеир онлайн и да печелиш пари. Но за разлика от истинските професии, всичко е моментно. И накрая ще живееш в повече стрес поради факта, че си длъжен да правиш всичко да се харесаш на хората.

Има един пич, където го следа сега. Много голям български предприемач, човека има реални постижения, фабрики изградил, бил консултант на Тойота и Бош. Няма нищо общо с шарлатани като Тонкин и Брейка. Но пак не му плащам да го гледам, плащам си само нета.

:)

преди 11 минути, jtaggerx написа:

Някои хора си въобразяват, че това е работа. Е, не е. Днес си там, утре подават сигнал и си баннат от платформата, която ползваш по някаква неясна причина. Модата се сменя, някой реши да те дискредитира, а онлайн лесно се прави сеир. И изведнъж висваш без доходи. Да, можеш да правиш сеир онлайн и да печелиш пари. Но за разлика от истинските професии, всичко е моментно. И накрая ще живееш в повече стрес поради факта, че си длъжен да правиш всичко да се харесаш на хората.

Абе има ляб в това. 1000 гледания са 1 евро. Коцето от Възраждане качва видео и 20К. 1 К е 1 евро. Той е правил и 200К.

преди 9 минути, Христофор_първи написа:

И с кое съм измамил някой? Защото, ако не можеш да го докажеш ти ставаш Клеветник.

Тогава недей да наричаш другите измамници, защото ставаш същият Клеветник. 

Направи си канал, започни да правиш видеа, привлечи хора и съмишленици, които да ти дават пари всеки месец и тогава пак ще говорим.

преди 1 минута, Христофор_първи написа:

Има един пич, където го следа сега. Много голям български предприемач, човека има реални постижения, фабрики изградил, бил консултант на Тойота и Бош. Няма нищо общо с шарлатани като Тонкин и Брейка. Но пак не му плащам да го гледам, плащам си само нета.

По принцип български "канали" в YouTube въобще не гледам, освен в редки случаи някои документални филми пуснати. Обясняват по такъв начин, все едно говорят на малоумни. 
Интересно ако има фабрики и бил голям предприемач защо му е да виси в Youtube стриймове/видеа?

преди 5 минути, jtaggerx написа:

Христофор е прав. С 6Евро всъщност можеш да зарадваш някой беден възрастен човек. На тоя господин 2 стотинки не бих му дал, не 6 евро.

Това си е твое право. Никой не те кара да му ги даваш.

преди 14 минути, Христофор_първи написа:

Прекарали са те. Аз вече съм

втора година съм абонат и се родих.

Ако наистина насочваха  или беше измисшльотина, отдавна да съм я спрял. Преди и аз се мъчех с безплатните, но има една българска приказка: Плати си на човек за да ти свърши работа.

На кои си плащаш? Дай линк на ЛС...
...или пък тук.

преди 13 минути, АСПЕКТ написа:

За тоя ли става въпрос? Лелеле... Ужас!

Sad Tears GIF by SpongeBob SquarePants

Като е ужас не го гледаш и не му плащаш 6 евро. Чиста работа.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Като е ужас не го гледаш и не му плащаш 6 евро. Чиста работа.

Да не съм л..уд да спонсорирам криминални лица. Естествено даже и не го гледам. Нито един клип досега не съм гледал с него.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.