Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Има ли толкова пари в далаверата с влогърството?

Featured Replies

Киро е турбо аграр, неграмотник от всякъде. Ползва още телефон с копчета селтак, който не може да стартира настолен компютър. Обаче  е голям манипулатор. Благодарение на тая шматка Веско неговия оператор се отвори на ютуб и в споследствие Пеитриан, и му подхвърля някакви трохи. Познавам такива като Киро, те са алчни и паразити. Нямат капацитет, но умеят да наушват хора с капацитет, но със смачкано самочуствие, които умело да манипулират.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Това си е твое право. Никой не те кара да му ги даваш.

Интересно дали ако видиш беден пенсионер на улицата, би му дал ей така 6 евро.

току-що, jtaggerx написа:

Да, давал съм и продължавам да давам. На кой, кога и къде е моя работа. Не е нужно да говориш или да се хвалиш с такива неща. Просто ги правиш.

преди 3 минути, Емил Костов написа:

Да, давал съм и продължавам да давам. На кой, кога и къде е моя работа. Не е нужно да говориш или да се хвалиш с такива неща. Просто ги правиш.

Като не храните Киро, можете да зарадвате 1 пенсионер повече. Така поднесено, Киро има по-голяма нужда от помощ отколкото беден възрастен човек.
А след като това е ваше лично дело, защо въобще го споменахте? Всички вече си направиха изводите относно приоритети. Грешни или правилни - това е.

преди 1 минута, jtaggerx написа:

Аз не бих дал толкова, но съм давал много пъти левчета и съм плащал в магазини сметката на пенсионери на касата. Последно платих на един дядо сметката, той имаше 6 яйца, пакет със брашно и кисело мляко, извади стотинки от джоба и започна да брои. Аз казах на касиерката че ще платя и тя се усмихна и започна да маркира моите продукти на неговата сметка. Така и не взех касовата бележка за да видя колко му беше сметката.

преди 18 минути, АСПЕКТ написа:

Абе има ляб в това. 1000 гледания са 1 евро. Коцето от Възраждане качва видео и 20К. 1 К е 1 евро. Той е правил и 200К.

И в това да бъдеш барман, сервитьор има хляб, но всичко е довреме.  

преди 1 минута, ДзВяРа! написа:

Аз не бих дал толкова, но съм давал много пъти левчета и съм плащал в магазини сметката на пенсионери на касата. 

Можеш да видиш как съм влязъл в този форум и оттам какво е моето отношение към света. Повече няма какво да коментирам по тази тема.

преди 14 минути, jtaggerx написа:

Как да разбера, дали пенсионерът е беден? Или всеки пенсионер в България е беден? Защото виждам, че мятат някакви пачки от терасата.

Със специалното съдействие на МВР и ромите.

преди 9 минути, Bubbles написа:

На кои си плащаш? Дай линк на ЛС...
...или пък тук.

Нямам линк, но мога да ти дам телефон. С моя доставчик на тв се запознах на един пазар в Нидерландия. 160 евро го платих тоя бокс, който е с андроид с една година абонамент за тв. Втората година платих само 80 евро, обадих му се, платих му и веднага ме пусна. Свързвам го с нета само и си гледам. Буквално цял свят. И фул хаде каналите вървят доста добре.Снощи цяла нощ гледах ММА боеве по Рингтв HD.

F001B3C8-9AAF-4532-A660-5A5318778DEA.jpeg

Според този сайт

https://www.nerdwallet.com/article/finance/how-to-make-money-with-youtube

ютуб плащат по 100 долара от реклами, за 25 000 гледания...

Погледнах канала на нашия Коцето, по-известен като копейкин, повечето му клипове са с около 30 000 гледания, има и по 70 000, което значи, че ако качва почти всеки ден, на месец може би си докрарва над 2500 долара, годишно към 30 000 долара.

Време му е да си промени името от Копейкин на Доларов...:D

преди 19 минути, АСПЕКТ написа:

Как да разбера, дали пенсионерът е беден?

Помисли добре относно народопсихологията и като цяло за света и нещата.

преди 28 минути, jtaggerx написа:

Като не храните Киро, можете да зарадвате 1 пенсионер повече. Така поднесено, Киро има по-голяма нужда от помощ отколкото беден възрастен човек.
А след като това е ваше лично дело, защо въобще го споменахте? Всички вече си направиха изводите относно приоритети. Грешни или правилни - това е.

Не ме разубеждавай. Това си е мое решение.

Пари и далавера има навсякъде, но за какво ти са тези пари??? :) 

преди 7 часа, jtaggerx написа:

Лично аз предпочитам да пия една бира вместо да зарадвам един пенсионер. Секи сам си преценя.

Има и друга далавера. Тонкин предлага и видеоразговори, които си плащаш и той ти помага да се развиваш. И хората си плащат. Няколко пъти съм го гледал, говори едни глупости тоя човек. Например Как да натрупаш Капитал от нищото. И почва да обеснява колко скъпи ненужни неща имал в тях и хем ще ги продаде хем ще си освободи пространство в къщи. Първо има ли всеки скупи ненужни неща е къщи? И втори едва ли има някой да не знае, че може да си продаде ненужните неща в нета, ако има кой да ги купи естествено. Аз когато съм започнал да купувам и продавам в нета, тоя Тонкин е играл тогава Тука има тука няма на женския пазар.

преди 12 часа, Емил Костов написа:

А ми той сега си кара новата Киа благодарение на такива като теб, където ви взима  паричките за неща, където ще ги чуеш във всяка квартална кръчма. Той не ти продава реален продукт. Затвори си залата, и въобще не му трябва да бачка, пък ти върви днес цял ден опъвай каиша от 6 до 6ч.  и бачкай за Киро.

преди 15 минути, Христофор_първи написа:

Има и друга далавера. Тонкин предлага и видеоразговори, които си плащаш и той ти помага да се развиваш. И хората си плащат. Няколко пъти съм го гледал, говори едни глупости тоя човек. Например Как да натрупаш Капитал от нищото. И почва да обеснява колко скъпи ненужни неща имал в тях и хем ще ги продаде хем ще си освободи пространство в къщи. Първо има ли всеки скупи ненужни неща е къщи? И втори едва ли има някой да не знае, че може да си продаде ненужните неща в нета, ако има кой да ги купи естествено. Аз когато съм започнал да купувам и продавам в нета, тоя Тонкин е играл тогава Тука има тука няма на женския пазар.

А ми той сега си кара новата Киа благодарение на такива като теб, където ви взима  паричките за неща, където ще ги чуеш във всяка квартална кръчма. Той не ти продава реален продукт. Затвори си залата, и въобще не му трябва да бачка, пък ти върви днес цял ден опъвай каиша от 6 до 6ч.  и бачкай за Киро.

Новата Киа си я купи понеже продаде апартамента на починалия си баща. И понеже нито следиш канала му, нито си се абонирал а слушаш глупости отвсякъде, затова и говориш такива. Казах ти направи си канал и си го разработи, за да ти плащат. Далече си както от Киро, така и от Тонкин.

преди 13 часа, Христофор_първи написа:

И за какво му пълниш гушата на тоя измамник?

Защо да е измамник Киро Брейка?

Това да плащаш 6 евро на месец, за да гледаш как някой приказва за неща, от които и бъкел не разбира, е безценно. :D 

Но не Брейка е виновен, а шматките, които си дават парите да му гледат "съдържанието". :D  

И това съпроводено от уникалния му опит, с фалитите на всичко, което е захванал и приказването на силно изразен диалект. :D  

преди 16 часа, Емил Костов написа:

Ами да дадем по един IBAN тогава? Все някой тук ще се навие да пуска клипчета. 

преди 5 часа, Емил Костов написа:

Новата Киа си я купи понеже продаде апартамента на починалия си баща. И понеже нито следиш канала му

И ти му вярваш…? Колкото и тогава, когато щеше да дари на томбола старата му кочина и то забележи на нови абонати в пеитриан.Как ви каже ските само.Накрая обаче сметките не излязоха и се отметна като жена, големия мъжкар, де ходил в казармата и я хвърли за скраб. Такива като ти кажат Добър ден, трябва да гледаш през прозпреца да ли е ден или нощ.

преди 7 минути, Христофор_първи написа:

И ти му вярваш…? Колкото и тогава, когато щеше да дари на томбола старата му кочина и то забележи на нови абонати в пеитриан.Как ви каже ските само.Накрая обаче сметките не излязоха и се отметна като жена, големия мъжкар, де ходил в казармата и я хвърли за скраб. Такива като ти кажат Добър ден, трябва да гледаш през прозпреца да ли е ден или нощ.

Аз не му вярвам, просто знам от ПЪРВО лице за какво става на въпрос. А ти си проста кратуна. Но ще ти кажа още нещо. Понеже обичаш далаверите, това е човекът който ще те научи на тях.

преди 7 часа, Христофор_първи написа:

-----------

Киро-брейка е хейтър. Каналът му е хейтърски.

Аз го гледам само в Ютуб за забавление. 

Иначе не бих платил за да го слушам как се пени и храчи по останалите....

преди 7 минути, gagodrago написа:

-----------

Киро-брейка е хейтър. Каналът му е хейтърски.

Аз го гледам само в Ютуб за забавление. 

Иначе не бих платил за да го слушам как се пени и храчи по останалите....

Прав си. Аз слушам Светлин Наков. От българските влогъри. 

https://nakov.com/about/

преди 1 час, Емил Костов написа:

Аз не му вярвам, просто знам от ПЪРВО лице за какво става на въпрос. А ти си проста кратуна. Но ще ти кажа още нещо. Понеже обичаш далаверите, това е човекът който ще те научи на тях.

Човека с прякор Фалита едва ли има какво да ме научи. Дори като сводник се е провалил, момичетата му избягали хахахаха

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.