Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся безплатен впн за windows със сървъри в България

Виж решението Разрешен от Manlyman1992,

Препоръчан отговор

преди 21 часа, Белгиеца написа:

Аха, значи някой от форума си е пуснал нов акаунт и се бъзика с нас:

Only qualified, respectable companies may request public web data collection through your device.

Кара ни, понеже сме балами, да си предоставим за ползване от разни фирми собствения ни компютър, като си инсталираме троянеца - bright vpn.

Браво бе, евала за безплатната реклама на зловреден софтуер !
А за Линукс не са го правили, щото линуксаджиите просто не биха си инсталирали подобен вреден софтуер доброволно на компютъра им.

--------------------

Ха ха ха 

Earn $1 every time someone installs Bright VPN using your referral link.

егати наглостта да пуснеш подобни измамници в техничарски форум.

-----------------------

И на всичкото отгоре си признават че ще ползват истинското ИП на компютъра на бълка инсталирал си троянеца, за да се свързват към сайтове които тях ги интересуват. Уж щели да крият ИП-то на жертвата, ама си го ползват точно него.

Can I choose which kind of data may be collected using my IP?

------------------------

То има и една друга гадост представяща се уж за ВПН ама прекарва трафика на другите потребители през твоя компютър. И после големите глоби идват при тебе, щото е ползвано твоето ИП от разни разбойници за гадни работи.
Е, няма да ѝ правя реклама на другата гадост, научете английски и четете тестовете за нея им интернет.

Не рекламирам на никой нищо. Казах ви с каква цел ми трябва впн-а и този ми единствения профил тук. Ще пробвам днес ип ваниша и норда ако успея да намеря акаунти за тях (ако пък някой има и има желание да ми прати на лични ще съм му благодарен). Аз ако знаех че брайт впн е толкова лош нямаше да го инсталирам на първо място. Кой би искал да си вреди на сондтвения си компютър.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 часа, Manlyman1992 написа:

Не рекламирам на никой нищо. Казах ви с каква цел ми трябва впн-а и този ми единствения профил тук. Ще пробвам днес ип ваниша и норда ако успея да намеря акаунти за тях (ако пък някой има и има желание да ми прати на лични ще съм му благодарен). Аз ако знаех че брайт впн е толкова лош нямаше да го инсталирам на първо място. Кой би искал да си вреди на сондтвения си компютър.

Ако толкова ти е до замунда можеш да се намърдаш и през руски провайдър вътре. Аз ползвам една добавка към браузера с руски ип адрес, който е безплатен за момента. Можеш да ползваш добавката ако нямаш впн с руски провайдъри и на теб ти трябва само да свалиш файла за торент клиента и от там можеш да си дърпаш и с чуждо ип, защото файловете се споделят между потребители и не се хостват директно на сървър на замунда. Тая добавка просто ще ти играе роля на прокси сървър. Тествано и работи. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 23 часа, Manlyman1992 написа:

Аз ако знаех че брайт впн е толкова лош нямаше да го инсталирам на първо място. 

А те са си написали на сайта им точно какво ще прави с компютъра ти.
И за да не ревеш после като магаре тука, не дърпай торенти с твоето ИП ако си в Германия, щото глоби солени пращат на баламите. Първо трябва да питаш по форумите там където си, дали няма глоби ако сваляш филми от торенти и дали доставчиците на интернета там няма да ти пратят предупреждение , че ще ти спрат достъпа ако сваляш торенти.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, Белгиеца написа:

А те са си написали на сайта им точно какво ще прави с компютъра ти.
И за да не ревеш после като магаре тука, не дърпай торенти с твоето ИП ако си в Германия, щото глоби солени пращат на баламите. Първо трябва да питаш по форумите там където си, дали няма глоби ако сваляш филми от торенти и дали доставчиците на интернета там няма да ти пратят предупреждение , че ще ти спрат достъпа ако сваляш торенти.

Това наистина не го знаех. Благодаря за инфото. Ще пробвам днес добавката на Deadly Puzzles с впн Русия. Точно това направих, пуснах впн а само докато изтегля торента и после го спрях, че нали на впн е по бавна връзката да се изтегли по-бързо, пък не се детих за другите неща. Благодаря още веднъж за инфото.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 36 минути, Manlyman1992 написа:

Добавката работи САМО в Хром, не и с торент клиента на машината. За целта трябва вчм на цялата машина. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

То това ясно. Използвам добавката само докато изтегля торента и подле пускам примерно някоя безплатна впн програма без значение от ип то само да не е Германия. Гимнастика е ама поне ще е безплатно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавката е с цел да излъжеш замунда и да се намърдаш вътре, а вече със кое ще теглиш самият торент е друг въпрос, ако ти следят трафика и има разни закончета в твоята страна за пирати..... VPN-а е с цел да те пази и дали ще е от Германия или не е все тая. Няма да докладват на органите и да ти пратят качулките, освен ако не направиш някое сериозно престъпление. Другото което е ти теглиш от други хора, а не директно от сайта. Ако пуснеш впн-а те не могат да ти следят трафика и тогава идва едно друго съмнение какви ги вършиш и пак могат да ти пратят хора да те проучат и между другото съм срещал доста нелегални доставчици на IPTV хоствани на немски сървъри. Аз бих те посъветвал да не се притесняваш. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

на 15.05.2022 г. в 10:31, Manlyman1992 написа:

То това ясно. Използвам добавката само докато изтегля торента и после пускам примерно някоя безплатна впн програма без значение от ип то само да не е Германия. Гимнастика е ама поне ще е безплатно.

И сега трябва да прочетеш на сайтовете тестващи впни кои страни споделят автоматично информация със САЩ и да не ползваш впн регистриран в такава страна, иначе може американците да ти разберат истинското ИП и да го пратят до техните фирми в твоята страна да те подгонят, че си раздавал парченца от филм който си свалял от торент някакъв.

Аз си ги ползвам безплатните американски впни, ама не свалям от торенти нищо.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Сложих гореспоменатата добавка за достъп до сайта (наистина става и с руско ип), в допълнение с протон впн за когато свалям торента. Благодаря на всички за отделеното време.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• 7 месеца по-късно...

Здравейте, извинявам се, че изкопавам тази тема от миналата година но ми се ще да попитам в тази връзка и аз нещо.

Никой нищо не спомена за вградения в Операта VPN. Аз лично съм много доволен от него. Операта я ползвам само заради това - гледане на филми от руски и украински сайтове и отваряне на Замунда.

Но сега ме интересуват VPN-добавките за Хром. Можете ли да препоръчате някой или пък да предупредите за не особенно удачни - да не се лутам много ;)

Наясно съм, че когато е в браузара няма да бъда със скрит торент-трафик!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...