Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся безплатен впн за windows със сървъри в България

Виж решението Разрешен от Manlyman1992,

Препоръчан отговор

Има доста такива програми, но аз съм на принципа да питам. В чужбина съм и не се очертава скоро да се върна и както се досещате нямам достъп до замунда. Предложете някой безплатен важното е да има сървъри в България. Благодаря предварително на всички отзовали се.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 5 минути, Manlyman1992 написа:

Има доста такива програми, но аз съм на принципа да питам. В чужбина съм и не се очертава скоро да се върна и както се досещате нямам достъп до замунда. Предложете някой безплатен важното е да има сървъри в България. Благодаря предварително на всички отзовали се.

Свързваш се с някой твой познат от България и си правите VPN. Никакъв шанс да те барнат.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

https://protonvpn.com/vpn-servers/bulgaria  С регистрацията ще имате безплатно една връзка с ОpenVPN/IKE2 или Wireguаrd !

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, JohnTRIVOLTA написа:

https://protonvpn.com/vpn-servers/bulgaria  С регистрацията ще имате безплатно една връзка с ОpenVPN/IKE2 или Wireguаrd !

Още един глас за Proton-а. Ползвам го от 03.04.2022 и е топ.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 16 часа, JohnTRIVOLTA написа:

Само за през Холандия , САЩ и Япония е БЕЗплатно бе, алоооооо !

В темата се търси безплатен ВПН с българско ИП.

преди 15 часа, vlado1985 написа:

https://www.vpngate.net/en/ И този не е лош аз лично съм доволен от него

Пълна пародия на ВПН е това и пак не предлага безплатен ИП от бг.

преди 8 часа, нушо написа:

Бла бла бла, дрън дрън та пляс ... и ти не предлагаш безплатно ИП от бг.

Много сте смотани, страдате от неразбиране на текст на български език. Пък и си харесвате дезинформацията едни на други.

Човекът иска безплатно българско ИП, а вие му предлагате платени услуги. 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 32 минути, Белгиеца написа:

В темата се търси безплатен ВПН с българско ИП.

Бла бла бла, дрън дрън та пляс ... и ти не предлагаш безплатно ИП от бг.

Много сте смотани, страдате от неразбиране на текст на български език. Пък и си харесвате дезинформацията едни на други.

Човекът иска безплатно българско ИП, а вие му предлагате платени услуги. 

Я дай нещо ти бре овньо. Пишеш, но не виждам нещо да си предложил по въпроса.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 1 час, Белгиеца написа:

А ти защо не предложиш нещо Белгийско? сигурен съм че и въобще не си ползвал подобни инструменти и си нямаш на представа що е това ip а си седнал да се изхвърляш че някой си нещо неразбирал

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 9 минути, vlado1985 написа:

А ти защо не предложиш нещо Белгийско? сигурен съм че и въобще не си ползвал подобни инструменти и си нямаш на представа що е това ip а си седнал да се изхвърляш че някой си нещо неразбирал

Този, и на снимка ако го видиш, веднага му забиваш шамара зад врата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Да, безплатният вариант се оказва за тези локации само. Инак има локация за България, но съм гледал стандартен план!

srvvpn.png

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Да колеги. Сега след работа седнах направих си профил за протон свалих приложението и наистина се оказа, че безплатните са само 3 държави - Япония, Холандия и САЩ. Сега ще пробвам другото предложение впн гейт да видим там как стоят нещата.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 6 часа, Kolev72 написа:

Този, и на снимка ако го видиш, веднага му забиваш шамара зад врата.

Аааааа шамар няма да му бия зад врата да ме болят после ръцете и плюс това да нося грях заради някав луд. По скоро ще му подара едно кученце само да не вземе да се уплаши завалията

изтеглен файл.jpg

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 4 часа, B-boy/StyLe/ написа:

Виж този:

https://www.urban-vpn.com/

И този не предлага безплатно бг ИП.
Ползата от него е за руските сайтове с видео потоци, като го сложи човек на турско ИП и клиповете от rt.com вървят нормално, а с руско ИП накъсва щото има много руски маймуни на клона от извън Русия.

А за маймунда нали някой беше писал преди доста време, че ставало и с румънско ИП.
Аз зелки не ползвам, иначе безплатни румънски ИПта има от доста ВПН-и за Хром браузъра.

преди 6 часа, Manlyman1992 написа:

Да колеги. Сега след работа седнах направих си профил за протон свалих приложението и наистина се оказа, че безплатните са само 3 държави - Япония, Холандия и САЩ. Сега ще пробвам другото предложение впн гейт да видим там как стоят нещата.

Никой не предлага безплатно бг ИП с неограничен трафик.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 48 минути, Белгиеца написа:

И този не предлага безплатно бг ИП.
Ползата от него е за руските сайтове с видео потоци, като го сложи човек на турско ИП и клиповете от rt.com вървят нормално, а с руско ИП накъсва щото има много руски маймуни на клона от извън Русия.

А за маймунда нали някой беше писал преди доста време, че ставало и с румънско ИП.
Аз зелки не ползвам, иначе безплатни румънски ИПта има от доста ВПН-и за Хром браузъра.

Никой не предлага безплатно бг ИП с неограничен трафик.

Може, не съм го пробвал. Просто пишеше, че е free и че има голям списък с държави (над 80) сред които беше и България. Еми е краен случай да си плати абонамент за някое от платените. Или ProtonVPN или NordVPN-а или друго.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Решение

Колеги благодаря ви за вниманието. След доста ровене намерих bright vpn, който като цяло ми реши проблема. Напълно безплатен и не иска регистрация, просто инсталираш и ползваш.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Аха, значи някой от форума си е пуснал нов акаунт и се бъзика с нас:

Only qualified, respectable companies may request public web data collection through your device.

Кара ни, понеже сме балами, да си предоставим за ползване от разни фирми собствения ни компютър, като си инсталираме троянеца - bright vpn.

Браво бе, евала за безплатната реклама на зловреден софтуер !
А за Линукс не са го правили, щото линуксаджиите просто не биха си инсталирали подобен вреден софтуер доброволно на компютъра им.

--------------------

Ха ха ха 

Earn $1 every time someone installs Bright VPN using your referral link.

егати наглостта да пуснеш подобни измамници в техничарски форум.

-----------------------

И на всичкото отгоре си признават че ще ползват истинското ИП на компютъра на бълка инсталирал си троянеца, за да се свързват към сайтове които тях ги интересуват. Уж щели да крият ИП-то на жертвата, ама си го ползват точно него.

Can I choose which kind of data may be collected using my IP?

------------------------

То има и една друга гадост представяща се уж за ВПН ама прекарва трафика на другите потребители през твоя компютър. И после големите глоби идват при тебе, щото е ползвано твоето ИП от разни разбойници за гадни работи.
Е, няма да ѝ правя реклама на другата гадост, научете английски и четете тестовете за нея им интернет.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

А то има и за по само 20€ безсрочен абонамент за евтини ВПН-и.
Безсрочен означава докато не са го спрели ВПНа за да регистрират с ново име друг и пак да си платят шаранчетата за "безсрочно" ползване, все едно че било вечно.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Безплатен обяд няма, а тези безплатните обикновенно вървят с буби вътре като бонус и ти следят трафика и евентуално могат да ти откраднат пароли и лични данни. Трябват ти надежни провайдъри ако плащам ще е за CyberGhost. Тези според мен имат най добрата репутация. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

CyberGhost - във Chrome си е безплатно, пробвал съм вече тоя и работи с 4 държави - Румъния, Холандия, САЩ и Германия. Но не пуска да ме пази WebRTC Leak Shield.

Тестване за пробойните на тези сайтове:

https://ip8.com/webrtc-test
https://hide.me/fr/webrtc-leak-test
https://surfshark.com/webrtc-leak-test
https://www.expressvpn.com/fr/webrtc-leak-test
https://www.purevpn.com/webrtc-leak-test

Ама дали възрастните пенсионери са способни да осъзнаят и разберат горното, еми не знам ...

преди 26 минути, Deadly Puzzles написа:

Има в мрежата премиум акаунти за ...

не се притеснявай да ми пратиш на лична форума със изворчето на подобни благинки

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Това си е добавка за браузера на кибера . ВПН-а има безплазен 24 часов тест, ако имаш нужда от впн драсни на лични, да ти дам акаунт за IPVanish. ;)

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...