Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Куца ми английският

Featured Replies

За тебе не може, ще ти се дигне холестерола! Просто get your shits together...

току-що, JKirilov написа:

За тебе не може, ще ти се дигне холестерола! Просто get your shits together...

ю дискриминейт ми

донт уъри фор май холестерол 

блек лайфс метър 

анд 

ай дот агри уит ю

току-що, цър-вул написа:

Явно и познанията ти по английски са като тези за комфитюритте.

бях най-добър в училище по английски

после и по компютри

стар крафт и цс

караха  ни да пишем  думи по 10 пъти или по 2 реда

пишех дългите думи 2 реда

а късите 10 пъти

още от тогава съм умен 

преди 2 часа, Banesc написа:

още от тогава съм умен

Умен не значи знаещ! А като гледам това, което показваш, владееш английски на ниво чернокож от Бруклин.

преди 6 минути, цър-вул написа:

Умен не значи знаещ! А като гледам това, което показваш, владееш английски на ниво чернокож от Бруклин.

умен е висше ниво на знаещ

човек може да знае много неща  но да не е умен

така де

Декларацията ти (разбирай непотвърдена фукня)

преди 3 часа, Banesc написа:

бях най-добър в училище по английски

и  демонстрираното от теб си е гола издувка без покритие.

преди 46 минути, Banesc написа:

умен е висше ниво на знаещ

Глупост!
И спри вече да ни занимаваш с невладеенето ти на английски. Спамиш темата на автора.
Направи си паунска тема и си се издувай в нея.
И не забравяй всяко изречение да започва с "Аз..."

преди 10 минути, цър-вул написа:

Декларацията ти (разбирай непотвърдена фукня)

и  демонстрираното от теб си е гола издувка без покритие.

Глупост!
И спри вече да ни занимаваш с невладеенето ти на английски. Спамиш темата на автора.
Направи си паунска тема и си се издувай в нея.
И не забравяй всяко изречение да започва с "Аз..."

декларацията ми е потвърдена

гледам филми на английски без субтитри  и ги разбирам

автора може да ми маркира нещата като решили му проблема 

понеже стана въпрос за бруклин

живял съм там 5 години 

преди 8 часа, Dimirsoni написа:

Това главно 'Т" някаква ирония ли е?

Българска музикална група пее в Холандия. След изпълнението холандец отива до тях и ги пита от къде са. Те му отговарят, че са от България.

Той: А, българския бил като английския ... 

• Автор
преди 9 часа, dioib написа:

Българска музикална група пее в Холандия. След изпълнението холандец отива до тях и ги пита от къде са. Те му отговарят, че са от България.

Той: А, българския бил като английския ... 

🤔

За съжаление нищо не може да се направи вече. Причината е в чесането на талафони по цял ден, вместо поне една прочетена книга в живота, дори да е Винету.

Но пък какво искаме от пуберите, след като 80% от българите... и дори министър-председателя на знае нито английски, нито български...

За съжаление нищо не може да се направи вече. Причината е в чесането на талафони по цял ден, вместо поне една прочетена книга в живота, дори да е Винету.

Но пък какво искаме от пуберите, след като 80% от българите... и дори министър-председателя на знае нито английски, нито български...

Стига с тези телефони, компютри и интернет. Не е в тях проблемът. Мисля, че го разбираш. 

В тях е братчед. След като стигаш 1000 лайка за ден, кога ще научиш нещо, освен по трудния начин, примерно да гепиш на ММА комшията нещо?

От друга страна интернет отваря един гигантски прозорец към света, но повечето и през него не могат да гледат...

В тях е братчед. След като стигаш 1000 лайка за ден, кога ще научиш нещо, освен по трудния начин, примерно да гепиш на ММА комшията нещо?

От друга страна интернет отваря един гигантски прозорец към света, но повечето и през него не могат да гледат...

НЕ, не е в тях, а в родителите, семейството, възпитанието и прочие. Интернет, телефони, комуникации са нещо прекрасно. Дават възможност за страшно много неща. 

А това, че детето излиза функционално неграмотно и не може да си избърше задника не е проблем на телефона или компютъра. Мога да споря много по този въпрос, защото аз съм живял и в двата свята - На интернет и без него.

преди 24 минути, JKirilov написа:

ъхъ
бат Бойко, кога ще вземем пак властта?

преди 4 минути, дръндю написа:

ъхъ
бат Бойко, кога ще вземем пак властта?

Споко, ще я вземе при следващите избори.

преди 58 минути, JKirilov написа:

дори министър-председателя на знае нито английски, нито български...

Ко??? Той на канадски ли говори??? :) (За българския го "хванах", че не го владее...) 

п.п. Сложността на английски език е само в неправилните глаголи. Иначе отидете в щата Тексас и едва ли ще може да се разберете дори да владеете сносно английски. (Говорим за британски английски ...) 

• Автор
преди 3 часа, JKirilov написа:

🤔

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.