Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Гладен съм, и искам да се запиша за социален патронаж

Featured Replies

преди 4 часа, vlado1985 написа:
преди 6 часа, petie1 написа:

Не мисля че 3 дни е имал бан по скоро наказание е получил забрана от сайта да пише в теми и да създава нови теми. А относно бан и наказание има голяма разлика между едното и другото

https://w-seo.com/kak-da-izbegnem-ban-na-sait.html

https://websitepr.eu/google-ban/ И все пак е хубаво човек да се запознае с тези неща но и да не забравяме че пак има начини да се преоделят тези препятствия

Е сега дейтали де :)

• Отговори 94
  • Прегледи 5,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Колев 74
    Колев 74

Ако си стоеше в Карлуково, поне това щяха да ти предоставят ежедневно. Добре си беше на "каишката" но като те развързаха и почнаха наново простотиите ти. Заеми се първо със съдебните дела към Микрософ

• Пенчо бре чети! Пенчо не чете. Пенчо работи! Пенчо пак не ще. Пенчо го мързи, гледа да лежи. Ходи та се май, дири да играй. Време се мина, Пенчо порасна. Иска да яде, няма от къд

• bootlicker (Мазния)
    bootlicker (Мазния)

В момента съм на 22 години. Последно като се мерих, тежах 85-86кг. От тогава съм отслабнал, но не съм се мерил. Сега съм около 75-80кг, предполагам. Защо Путин? Нали сме в България, а не в Русия

преди 21 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Аз съм просто по-извисен, по-напреднал, по-развит.

Щом си толкова извисен един вид зелено човече защо за пореден път пускаш тема която и преди си пускал със същото питане самоче за друга ос ?

преди 36 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Аз деца няма да имам. Аз съм просто по-извисен, по-напреднал, по-развит.

"Не искам да се трудя и да давам физически труд. Аз харесвам всичко да ми идва на готово, без да работя и да полагам усилия." 

Това не пречи да имаш деца.

преди 42 минути, ncl написа:

Това не пречи да имаш деца.

Не му давай идеи молА ти са, един мазен е достатъчен на света за поколения.

преди 28 минути, Bubbles написа:

Не му давай идеи молА ти са, един мазен е достатъчен на света за поколения.

Ако има деца, няма да има толкова време да пише глупости. 

преди 4 минути, ncl написа:

Идеята е, че правенето на деца също е физическа работа, а него го мързи да полага усилия и чака всичко наготово. :)

А виж ако ще му ги прави комшията, става.

преди 6 минути, ncl написа:

Идеята е, че правенето на деца също е физическа работа, а него го мързи да полага усилия и чака всичко наготово. :)

Мда де, ама е по-скоро съчетаване на работата с удоволствието. Въпросът в случая е друг. С кого?

преди 5 часа, bootlicker (Мазния) написа:

Аз деца няма да имам. Не съм сигурен, че което и да е момиче би искало да има нещо сериозно с мен. Също така, аз самия не мога да се разбирам с повечето хора, заради своя хипер интелект. От философска гледна точка, аз съм напълно несъвместим с другите хора, както новия софтуер е несъвместим със стар хардуер. Аз съм просто по-извисен, по-напреднал, по-развит.

Като имаш такъв хипер интелект, защо питаш хората тук.Ти на нас трябва да ни обясняваш.Знаещи и можещи хора се търсят във всяка сфера.Надарените хора допринасят за развитието на обществото по много начини.Ти даваш ли пари за благотворителност?

преди 12 минути, Kolev72 написа:

И какво? Миналата година му се отдало 1 път, а тази - по рядко, а? Този, който ще му даде, трябва да е по ненормален и от него.

Дават хората бре :

https://www.qwant.com/?client=brz-moz&q=кредит&t=web

Според мен автора е има проблеми с развитието си. Отстрани изглежда като хлапе, което прави бели за да му се обърне внимание. И колкото повече внимание му се обръща, това хлапе се радва. Аз бих го посъветвал извън работата да си намери някакви дейности с, които да се развива. И тяло и характер. Както и хобита. С това поведение само ще зацикля все по-надълбоко. А живота си минава. Има проблеми и със самочуствието,а го прикрива с извисеност. Авторе не си губи времето по форумите. Времето е най-ценния ресурс, който е невъзвращаем. Не си глупав човек, но поради липса на внимание се излагаш и сам ставаш мишена за подигравки. Ако това ти прави кеф, ти нямаш грам самоуважение. А без самоуважение ще си цял живот на дъното.

• Автор

Защо никой не иска да ми обясни как да буутвам линдолс 11 от флашка, без да се налага да го инсталирам на самия лаптоп?

ЕДИТ: Опа, обърках темата. Трябваше да напиша това в една друга тема.

Иначе, и в тази тема искам да кажа нещо.

Някой ще ми обясни ли дали мога да се запиша за социален патронаж, да или не? Искам отговор с да или не, тъй като аз други отговори не мога да разбера.

• Автор
преди 1 минута, цър-вул написа:

Колко пъти, бе? И 'що не пишеш в правилната си тема? 
А се дуеш, че си умен...Кух, та дрънка!

Обърках темата... затова написах "ЕДИТ:", ако не си го видял.

И кога сте ми го обяснявали? Не сте. Обяснихте ми за Линукс, но не и за линдолс.

мислех си че съм най-тъпото сигън у форума и бех нещастен
вече мога да си отдъхна
имало по-тъпи от мен

преди 9 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Защо никой не иска да ми обясни как да буутвам линдолс 11 от флашка, без да се налага да го инсталирам на самия лаптоп?

ЕДИТ: Опа, обърках темата. Трябваше да напиша това в една друга тема.

Иначе, и в тази тема искам да кажа нещо.

Някой ще ми обясни ли дали мога да се запиша за социален патронаж, да или не? Искам отговор с да или не, тъй като аз други отговори не мога да разбера.

С две думи: Не можеш да се запишеш в социален патронаж. Това за теб трябва да значи - НЕ

И в другата тема ти е даден точен отговор, но както винаги, тези неща които са ти написали на половин ред - не ги разбираш. Ето:

Rufus > Windows To Go - показвам ти портата...

• Автор
преди 3 часа, Kolev72 написа:

С две думи: Не можеш да се запишеш в социален патронаж. Това за теб трябва да значи - НЕ

И в другата тема ти е даден точен отговор, но както винаги, тези неща които са ти написали на половин ред - не ги разбираш. Ето:

Rufus > Windows To Go - показвам ти портата...

Windows To Go вече нито се поддържа, нито ми излиза в менюто в Rufus...

преди 1 час, Емил Костов написа:

Е как защо?! - От глад!

Да, започва да ми се върти свят от глад.

Ти иначе как успяваш да накараш линдолс 7 да работи, ако новия хардуер не разполага с драйвери за стари операционни системи, може ли да ми обясниш?

преди 4 минути, bootlicker (Мазния) написа:

Windows To Go вече нито се поддържа, нито ми излиза в менюто в Rufus...

Да, започва да ми се върти свят от глад.

Ти иначе как успяваш да накараш линдолс 7 да работи, ако новия хардуер не разполага с драйвери за стари операционни системи, може ли да ми обясниш?

Просто не слагам Windows 7 на новия хардуер след като няма драйвери. Целта не е само да инсталираш операционната система. Трябва да има драйвери и съответно приложения, които да работят.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.