Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за поколение Z,

Препоръчан отговор

преди 4 минути, Аралампи написа:

Един от първите е "Откъде всички тези групи и танцьори взимат цялата тази енергия?" с 46 отговора на него.

а от къде е цялата енергия да речем например на Ку ку бенд или бенда от гласът на България да свирят така хубаво и с всеки месец вдигат нивото . Ако имаш абонамент за 7/8 тв има едно предаване всяка вечер вечерта на ку ку бенд и там канят всякакви певци и групи . Последните издания бяха много интересни с участници именно от гласът на България впечатление ми направи  с Петя Панева тя пя само фолклор и народни песни и  ку ку бенд свиряха с цялата си душа . И в тубата има и качено предаването с внучката на Тончо Русев свириха само негови песни и си свириха баш като оригинала .

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

• Отговори 82
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

преди 3 минути, adersa написа:

а от къде е цялата енергия да речем например на Ку ку бенд или бенда от гласът на България да свирят така хубаво и с всеки месец вдигат нивото . Ако имаш абонамент за 7/8 тв има едно предаване всяка вечер вечерта на ку ку бенд и там канят всякакви певци и групи . Последните издания бяха много интересни с участници именно от гласът на България впечатление ми направи  с Петя Панева тя пя само фолклор и народни песни и  ку ку бенд свиряха с цялата си душа . И в тубата има и качено предаването с внучката на Тончо Русев свириха само негови песни и си свириха баш като оригинала .

Наистина, не трябва да обобщавам и даже генерализирам чак толкова, прав си. Но отбелязаното ми впечатление не е от днес и се подтвърждава всеки ден.

А и теа от коментарите са америкоси... Те често са "напред" десетина-дваесе години.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Преди половин час телефонът ми съобщаваше, че батерията е критично спаднала под 5%.

Сега, без нищо, ми казва, че е 37%.

Ало, има ли инженери?

Не, няма. Има въздухарчета с кокче на главата и обици по ушите, носа и веждите. Скапаняци!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 21 минути, Аралампи написа:

Преди половин час телефонът ми съобщаваше, че батерията е критично спаднала под 5%.

Ало, има ли инженери?

Не, няма. Има въздухарчета с кокче на главата и обици по ушите, носа и веждите. Скапаняци!

С батерията ли си говориш? 😁

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 24 минути, Аралампи написа:

Ало, има ли инженери?

Ами забрани си нотификацията или програмата, която ти  го съобщава и готово. Не можеш да си следиш сам батерията ли?

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 25 минути, Емил Костов написа:

Ами забрани си нотификацията или програмата, която ти  го съобщава и готово. Не можеш да си следиш сам батерията ли?

О, да, мога да прокарам два проводника и да я следя пряко.

Две дупчици, две точни запоявания, два месеца самообучение, един мултицет, може и осцилограф за сигурност, всичкото това в една раница на гърба, ще поглеждам през половин-един час и... готово!

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

преди 2 минути, Аралампи написа:

О, да, мога да прокарам два проводника и да я следя пряко.

Две дупчици, две точни запоявания, два месеца самообучение, един мултицет, може и осцилограф за сигурност, всичкото това в една раница на гърба и... готово!

Ох малеее.... ! 

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Камала Харис, като Генерален прокурор на Калифорния през 2014 год., иронизира широко разпространеното мнение, че 18-24 годишното население на САЩ е буквално тъпо (really stupid):

Е, щом е така емоционална, значи мнението е широко разпространено, а щом е широко разпространено, значи, ъммм... ехммм... , най-вероятно е истина, та либерал-идиотите, създали тая тъпота, са взели да ги защитават.

Прочее, тъпотата на населението е много изгодна за управляващите. Бедата е там, че и управителите също са тъпи – даже и задкулисните, истинските управители.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Разрешени са само 75 емотикони.

×   Съдържанието от линка беше вградено автоматично.   Премахни съдържанието и покажи само линк

×   Съдържанието, което сте написали преди беше възстановено..   Изтрий всичко

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Добави ново...