Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо изобщо се засягат тези теми?

Featured Replies

преди 2 часа, Anneliese написа:

Ти добре ли си да ми задаваш такъв тъп въпрос?  Не мога да бъда с някого, когото не харесвам. Трябва да има привличане, интерес............... Не си ли чувал за такива работи?

И да, явно трябва да се чувствам виновна, че не приличам на кукла Барби със сладка пекинезка физиономия. Искам да впечатлявам с интелект, не с визия.  Визията е до време. Интелектът не е ли по - важен?

Не съм избрала. Но и никога не съм харесвала идеята да съм лесно достъпното момиче. Не ми е по вкуса. Всяка жена може да се държи евтино, но не всяка може да впечатлява с интелект, знания,и интереси.

Още от тийнейджърка ме  отвращаваше идеята да впечатлявам с кифленски поведение и визия. Мерси, не е моето нещо.

Къде видя,да говоря за кифли?

И стига с това-Те не ни помагат.

Ти какво направи?Нещо,без значение.

• Отговори 58
  • Прегледи 3,2k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Емил Костов
    Емил Костов

Защото на англичаните им хареса, а това че ти гледаш подобни глупости си е лично твое решение. Гледай си емотиконите като за начало и се моли там да няма кралски.

• Ами тя си е от берковската кралска династия та какво се чудиш? Айде сега нов сезон на "Принцеса Паулина" Колко пъти вече я дъвчем тая тема за хората с увреждания и ти казахме че всичко зависи о

• Емил Костов
    Емил Костов

Че кой те кара да вярваш на подобни глупости. Това не е морал, а политика и промиване на мозъка. Аз отдавна съм ти казал, че всичко зависи от теб, но ти така и никога не го разбра.

• Автор

Всички ме критикуват че не старая да приличам на кифла.

преди 3 часа, Anneliese написа:

но не всяка може да впечатлява с интелект, знания,и интереси.

Само че тези неща при теб липсват....

Та аз ти зададодох много хубав въпрос ама както бинаги не вдена :)

преди 1 час, Anneliese написа:

Аз пак ти казвам покажи нещо което да харесаме иначе с това поведение си баш кифла общи приказки какво била зяпала по тв :lol6:

Днес може би разводът се приема нормално.

Ами, нормалное ! Нали се сещаш, че някои разводи са са фиктивни - има си пари за вземане

Но пък мисленето спрямо хората с увреждания не се е променило,

А,? Какво точно трябва да се промени?

Всички защитават азовците и татуираните идиоти със свастики.

Къде татуировката е збранена?

преди 5 часа, Anneliese написа:

Огорчена съм, че хората не желаят да се откажат от грешните нацистки възгледи за хората с увреждания.  Тъжно ми е, защото здравето ми става все по - зле и ще си умра, без да познавам някои неща.

Това си е твой проблем, не на хората, които си скъсват задника от бач, за твоята пенския

и кои са тези неща които те правят кифла

преди 6 часа, Anneliese написа:

Православната обаче не е такава и не се навира в личния живот на хората.

Нещо за Иван Грозни да си чувала? А за края на 19-ти началото на 20- ти когато е края на Романови?

• Автор
преди 5 часа, NewRedDragon написа:

Ами, нормалное ! Нали се сещаш, че някои разводи са са фиктивни - има си пари за вземане

А,? Какво точно трябва да се промени?

Къде татуировката е збранена?

Това си е твой проблем, не на хората, които си скъсват задника от бач, за твоята пенския

1. Какви глупости дрънкаш пък сега? Фиктивни разводи? Това пък откъде ти го измисли главата? Ние да не сме САЩ, бе?:hit:

2. Много неща. Например да се спре с отвращението и погледите тип "Какво е това извънземно?", като срещнеш човек с увреждания.

Да не се гнусиш да седиш до такъв човек в театъра, киното, заведението...........

Да не смяташ хората с увреждания за биологични боклуци и тежест за  здравната и социалните системи.

Да опиташ да опознаеш такъв човек, а не да съдиш за него само по външния му вид и  приказките на другите хора.

Да не си вярваш, че само, защото за момента си здрав, няма и на теб да ти се случи сериозен здравословен проблем и да изпаднеш в социална изолация.

2. Не татуировките конкретно, а точно тези със нацистките и окултните символи. Само не почвай да ми разправяш врели- некипели за свастиката. Тук не сме Индия.

3. Мой проблем? Проблем на цялото общество е! Когато започнеш да се мислиш за нещо повече от хората с увреждания или да плюеш по руснаците и да им отричаш цялата история и култура, става страшно. Нацизмът не е нещо невинно.

преди 2 часа, petie1 написа:

Нещо за Иван Грозни да си чувала? А за края на 19-ти началото на 20- ти когато е края на Романови?

Какво за Иван Грозни?

Що се отнася до църквата, по времето на Романови- и църквата като тях, си е живеела в миналото. Руските царски отчета са подлизурствали на Романови и не им е пукало за гладуващия им народ. чудно ли е, че после биват подгонени?  А за Распутин не ми говори - за мен той не е християнин. Иначе аз говорех конкретно за България. Е, единствения минус на нашата църква е, че още не вдява, че сме република. И че Борис ІІІ точно светец не е.

преди 4 часа, Anneliese написа:

Какво за Иван Грозни?

Що се отнася до църквата, по времето на Романови- и църквата като тях, си е живеела в миналото. Руските царски отчета са подлизурствали на Романови и не им е пукало за гладуващия им народ. чудно ли е, че после биват подгонени?  А за Распутин не ми говори - за мен той не е християнин. Иначе аз говорех конкретно за България. Е, единствения минус на нашата църква е, че още не вдява, че сме република. И че Борис ІІІ точно светец не е.

Аз ти дадох два примера когато източноправославната църква буквално се намесва в личния живот на хората, ти пак ми изтипоса един тон глупости за гладуваши хора за които на аристокрацията и поповете не им дреме (и стига хвали БПЦ, абсолютно същите мизерници са, просто БПЦ е млада и не е нанесла толкова щети както РПЦ), единствения светец който знам че се почита е Борис I Покръстител

Госпожицата щяла да впечатлява със знания и интелект, Да бе, с тая ниска обща култура и тия лъжи които ги бълва във всяка нейна тема.

Някой дето иска да са толерантни с него, най-малкото трябва да бъде толерантен към другите. 

преди 32 минути, ined написа:

Госпожицата щяла да впечатлява със знания и интелект, Да бе, с тая ниска обща култура и тия лъжи които ги бълва във всяка нейна тема.

Някой дето иска да са толерантни с него, най-малкото трябва да бъде толерантен към другите. 

Ами тя госпожицата е видно че интелект и знания няма а дали лъже не мисля по скоро е грешна интерпретация

Само не почвай да ми разправяш врели- некипели за свастиката. Тук не сме Индия.

И какво като не е Индия? Това не променя с нищо значението на свастиката :) Хем в една тема ти казаха че в България е пълно със свастики много векове преди нацистите да се пръкнат

• Автор
преди 38 минути, ined написа:

Каква ниска култура? Поне за разлика от вас не вярвам в следните простотии,в които всички вие явно вярвате!

1. Не вярвам, че нацизмът е добро и Адолф Хитлер е жертва.

2. Не вярвам в простотиите за извънземни, за посещения на извънземни и за извънземен произход на хората.

3. Не вярвам в глупостите за плоската Земя.

4. Не вярвам, че наркотиците са добро и злите хора нарочно ги забраняват.

5. Не вярвам в глупостите за великани и гиганти, построили Стоунхендж, пирамидите и подобни фантасмагории.

6. Не вярвам в тъпните за кристалните черепи, "мистичният" Бермудски триъгълник и подобни глупости.

7. Не вярвам в глупостите за "арийците" и расите.

Толерантна съм към другите, но не и когато те не са толерантни към мен.

окултните

Нещо за окултизма в Кремъл да измяучиш?

• Автор
преди 7 минути, petie1 написа:

Ами тя госпожицата е видно че интелект и знания няма а дали лъже не мисля по скоро е грешна интерпретация

Какви грешни интерпретации? А ти вярваш на всякаква неофициална псевдонаучна литература и се пишеш многознайко. По - скоро си многотъпко.

преди 1 минута, petie1 написа:

Нещо за окултизма в Кремъл да измяучиш?

В Кремъл няма окултизъм, стига глупости. А ти нещо да кажеш за малоумните масони в Белия дом? Дето живеят в измислен свят и са за психото всичките!

току-що, Anneliese написа:

Какви грешни интерпретации? А ти вярваш на всякаква неофициална псевдонаучна литература и се пишеш многознайко. По - скоро си многотъпко.

Само че не знаеш в какво вярвам така че многотътъпката си ти

• Автор

Само че не знаеш в какво вярвам така че многотътъпката си ти

Напротив, знам, сам се излагаш с простотиите си на тема история!

И каква неофициална и псевдонаучна литература чета я да чуем многотъпке?

Напротив, знам, сам се излагаш с простотиите си на тема история!

Кое тъпотия многотъпке?

Да чуем?

• Автор

Например това, че отричаш, че в Украйна има нацизъм. Да не говорим и че вярваш в тъпотията за световен еврейски заговор.

преди 10 минути, Anneliese написа:
преди 11 минути, petie1 написа:

В Кремъл няма окултизъм, стига глупости. А ти нещо да кажеш за малоумните масони в Белия дом? Дето живеят в измислен свят и са за психото всичките!

Да бе няма. Един куп руски ръковидетели си гго признаха ама видиш ли щом берковската псевдоисторичка го казва значи нямало

• Автор

Много изместваш нещата и се гавриш с нещо, което не е за гавра. Да наричаш руснаците лоши и престъпници е отвратително. Не на мен тези. Нещо за осемгодишния терор в Донбас да кажеш? За кървавия Майдан? А, забравих, според "умници" като теб, руснаците са виновни. На вас руснаци ви се привиждат и под леглото! Смешни сте вече.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Например това, че отричаш, че в Украйна има нацизъм. Да не говорим и че вярваш в тъпотията за световен еврейски заговор.

Ами да в Украйна няма нацизъм щот всички нацисти са мъртви, е виж сега ако казваш че има форма на нацизъм така ще се съглася

Еврейския банков контрол си е факт колкотоо и да го отричаш та кое е грешно?

• Автор

Ами да в Украйна няма нацизъм щот всички нацисти са мъртви, е виж сега ако казваш че има форма на нацизъм така ще се съглася

Еврейския банков контрол си е факт колкотоо и да го отричаш та кое е грешно?

Извинявай, татуираните със свастики не били нацисти? Я пак? А расовите приказки по телевизията им, цитирането на кой, Райнхард Хайдрих ли беше, Хайнрих Химлер ли............... Култът към тепан Бандера? Не на мене тези!

Еврейския банков контрол е в мозъците на объркани съзнания. Виж, масонския си е факт.

преди 4 минути, Anneliese написа:

Много изместваш нещата и се гавриш с нещо, което не е за гавра. Да наричаш руснаците лоши и престъпници е отвратително. Не на мен тези. Нещо за осемгодишния терор в Донбас да кажеш? За кървавия Майдан? А, забравих, според "умници" като теб, руснаците са виновни. На вас руснаци ви се привиждат и под леглото! Смешни сте вече.

Стига ми приписва неща които не съм казвал никога, пак ти казвам научил съм руски защото руснаците са най добрите в компютрите

Извинявай, татуираните със свастики не били нацисти? Я пак? А расовите приказки по телевизията им, цитирането на кой, Райнхард Хайдрих ли беше, Хайнрих Химлер ли............... Култът към тепан Бандера? Не на мене тези!

Еврейския банков контрол е в мозъците на объркани съзнания. Виж, масонския си е факт.

Ами не са викат им неонацисти и даже не мисля че истинските нацисти биха ги проели сериозно хехе, даже зарад  теб си направих труда да се откъсна за малко от Линукс литературата и им прочетох глупостите ами форма на нацизъм си е, нека някой по заппѝнат да обясни глупостите им

Даже и еврейката ти каза в една тема че повече големи банки се държат от евреи та какво мяукаш?

• Автор

Това за "неонацизма" си е грозна измислица на съюзниците след войната, само и само, за да не си признаят, че не са извършили никаква денацификация. Доколкото разбрах, единственото нещо, което са свършили след войната по отношение на денацификацията е, че са карали хората от близките градове да посещават освободените концлагери  и че карали всички пълнолетни германци да попълват въпросници. Това в Западна Германия и да ти кажа - съвсем не е е било достатъчно. Сега от разследвания на учени става ясно, че никой с нацистки възгледи на държавен пост, не е бил уволняван, например полицаите с нацистки възгледи в Мюнхен. След войната са писани грозни рапорти за евреите, доста антисемитски, като евреите са описвани като "черноборсаджии", "престъпници", "криминални елементи".  Доста от прибраните по операция "Кламер" учени, са си запазили антисемитските възгледи. Много интересно как в НАСА дълги години нямат дори чернокожи чистачи.

Та, "неонацизма" е вид извинение, един вид "Някакви хлапета се добрали до "Моята борба" и чели - недоразбрали, се правят на нацисти". На мен такива не ми минават.

Вземи се поинтересувай наистина за "Азов", не бъди кон с капаци! Само им виж приликите с нацистите :

- униформено облекло

- стройни редици

- поздрав с ръка, подобен на нацисткия, но го има и самия него

- свастиките, черното слънце, черепите и костите

- антисемитската реторика срещу руснаците, която доста напомня антисемитската реторика срещу руснаците на нацистите

- цитирането на самите нацисти - Хайнрих Химлер, Райнхард Хайдрих, Адолф Хитлер...............

- начинът на "прочистване" на Донбас, който много напомня спецоперациите на айнзац групите в Русия

- приказките за Велика Украйна и завладяване на руски земи, които обявяват за "изконно украински", отричането на руския народ, руската история и руската култура

- пренаписването на учебниците по история със псевдо история

-детските военни лагери, изградени по модела на лагерите на "Хитлерюгенд"

- сериозно приетите идеи за расова чистота

Толкова много прилики изобщо не са случайни. А и фактът, че САЩ  и Украйна се обявяват в ООН, срещу вписването на нацизма като престъпна идеология, говори доста.

Това за "неонацизма" си е грозна измислица на съюзниците след войната, само и само, за да не си признаят, че не са извършили никаква денацификация. Доколкото разбрах, единственото нещо, което са свършили след войната по отношение на денацификацията е, че са карали хората от близките градове да посещават освободените концлагери  и че карали всички пълнолетни германци да попълват въпросници. Това в Западна Германия и да ти кажа - съвсем не е е било достатъчно. Сега от разследвания на учени става ясно, че никой с нацистки възгледи на държавен пост, не е бил уволняван, например полицаите с нацистки възгледи в Мюнхен. След войната са писани грозни рапорти за евреите, доста антисемитски, като евреите са описвани като "черноборсаджии", "престъпници", "криминални елементи".  Доста от прибраните по операция "Кламер" учени, са си запазили антисемитските възгледи. Много интересно как в НАСА дълги години нямат дори чернокожи чистачи.

Та, "неонацизма" е вид извинение, един вид "Някакви хлапета се добрали до "Моята борба" и чели - недоразбрали, се правят на нацисти". На мен такива не ми минават.

Вземи се поинтересувай наистина за "Азов", не бъди кон с капаци! Само им виж приликите с нацистите :

- униформено облекло

- стройни редици

- поздрав с ръка, подобен на нацисткия, но го има и самия него

- свастиките, черното слънце, черепите и костите

- антисемитската реторика срещу руснаците, която доста напомня антисемитската реторика срещу руснаците на нацистите

- цитирането на самите нацисти - Хайнрих Химлер, Райнхард Хайдрих, Адолф Хитлер...............

- начинът на "прочистване" на Донбас, който много напомня спецоперациите на айнзац групите в Русия

- приказките за Велика Украйна и завладяване на руски земи, които обявяват за "изконно украински", отричането на руския народ, руската история и руската култура

- пренаписването на учебниците по история със псевдо история

-детските военни лагери, изградени по модела на лагерите на "Хитлерюгенд"

- сериозно приетите идеи за расова чистота

Толкова много прилики изобщо не са случайни. А и фактът, че САЩ  и Украйна се обявяват в ООН, срещу вписването на нацизма като престъпна идеология, говори доста.

Е нали ти казах че имаме форма на нацизъм в Украйна бе как няма да има прилики?

За пореден път не мина теста за интелект, очаквах да ме забиеш с някакви яки аргументи пък ти пак с лафчетата за масата....

преди 7 часа, Anneliese написа:

2. Не вярвам в простотиите за извънземни, за посещения на извънземни и за извънземен произход на хората.

Само това е достатъчно да разберем колко ти струва интелекта и знанията

Мдаа... Не се присмивайте (признавам, че и аз съм се привел под тежестта на този грях, за което съжалявам) на пишещите постоянно с болд.

Щото "не сме били прави, че страдат от мания за величие. Великите хора не страдали от такова."

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.